Sfantul Nectarie impreuna cu Maica Domnului si Domnul Dumnezeu


Icoane
Cărţi

Învăţături
Diverse

Icoane Ortodoxe


    


    Icoana Zilei

  

 

 

 

 

 

 


Manastirea Eghina,Grecia

 

      Am infiintat aceasta rubrica, special pentru simple postari de multumire si rugaminti catre Sfantul Nectarie. Acest lucru nu inseamna ca ele sunt mai putin importante, ci doar pentru o delimitare corecta a spatiului si rubricilor. Sper ca si aceasta sa se "populeze" cat mai curand, ca si rubrica "Minuni" - fapt pentru care va multumesc, dumneavoastra, cititorilor. Email-urile le veti trimite tot completand formularul de mai jos.
  Doamne ajuta !


Corina, 03-01-2019

  Multumesc Sf.Nectarie! Iarta ma ca am gresit! Ajuta-ne, ocroteste ne, arata ne drumul spre adevar!
  Doamne ajuta! Ajuta-ne Sfanta Fecioara! 
  Multumesc Sf.Nectarie! Calauzeste ne in nou an! Doamne ajuta! Ajuta-ne Sfanta Fecioara!   


FN, 03-01-2019

   Multumim pentru cate ne mijlocesti! 
  Sfinte drag, fa astfel incat problema cu bancomatul sa se fi rezolvat in favoarea noastra. nu vreau ca din graba mea, sa sufere micuta.. s-o privez de ce are nevoie, De asemenea, faca eeg sa iasa mai bine, vitaminele sa si faca efectul. Ajut o pe nasa ei sa invinga cancerul. Da ne tuturor sanatate si intelepciune.
  Sfinte Nectarie, iti multumim mult pt binecuvantarile primite. Duminca plecam intr o calatorie, fii alturi pe drum si protejeaza ne de raceli sau alte complicatii, in special pe micuta mea Nectaria! Adu ne oameni buni alaturi in aceata calatorie, fa sa ne simtim ok perioada cat stam acolo. Ajuta ca anul ce vine sa aduca maimulte progrese Ammei, tine o departe de epilepsie si infectii!...numai la tine imi gasesc alinarea  si sprijinul. Fa tu cum e mai bine, daca e sa ajung la serbarea fetei mari,  iar cea mica sa scape de febra si complicatii... 


Antonia, 03-01-2019

  Multumesc Maicutei Domnului si Sfantului Nectarie pentru ajutorul primit in necazuri si probleme. Ajutati-ne si iertati toate caderile noastre. Amin.


BSM, 03-01-2019

  Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem va rog din suflet sa călătoriți cu noi. Sa ajungem cu bine.  Doamne ajuta.


 Marinela G., 03-01-2019

  Bunule Dumnezeu, Maicuta Domnului, sfintilor Nectarie, sf.Mina, Sf.Nicolae, sf.Arsenie Boca, sf.Ioan Rusul, si tuturor sfintilor grabnic ajutatori, va rog din suflet aveti grija de sotul meu Nicolae, sa nu aiba nimic grav la inima si sa se intoarca sanatos acasa. Va rog din suflet ajutati-l ASA cum l-ati ajutat dupa operatia pe cord de acum 4  ani. Slava,Tie Doamne, slava Maicii Domnului si Slava Sfintilor grabnic ajutatori! Doamne ajuta! AMIN!!!
  Multumesc Bunului Dumnezeu, Maicii Domnului, sf.Nectarie, sf.Mina, sf.Nicolae, sf.Arsenie Boca, sf.Anton, sf.Efrem cel Nou, sfintilor Arhangheli Mihail si Gavril, sf.Ioan Rusul, sf.Rita, sf.Iosif si tuturor Sfintilor grabnic ajutatori la care ne rugam, ca au fost alaturi de noi si ne~au ascultat rugaciunile. De fiecare data cand cadem in deznadeste, indoiala si necredinta, ne ajuta sa ne rezolvam necazurile  prin care trecem. Il rog pe Sf.meu drag Nectarie si  pe toti Sfintii sa se roage Bunului Dumnezeu, Fiului Sau Iisus Hristos si Maicii Domnului, sa ne ierte pactele si sa ne ajute si in continuare, sa ne rezolvam problemele de sanatate prin care trecem, problemele financiare, si toate problemele, si sa ne  bucuram de Sfanta Sarbatoare a Nasterii Mantuitorului IISUS HRISTOS, cu bucurie, liniste sufleteasca si iubire. Multumesc din suflet administratorului acestui minunat site si le dorescc tuturor care il acceseaza Sarbatori fericite! si La multi ani! Doamne ajuta~ne si miluiesre~ne! AMIN!
  Sfinte Nectarie, te rog din suflet mai fa Inca o minune si salveaza-l pe sotul meu de Inca o operatie pe cord deschis, sa gaseasca medicul o alta solutie pt rezolvarea bolii. Bucura-te Sfinte Nectarie made facatorule de minuni! Doamne ajuta!!!


Cornelia, 03-01-2019

  Multumesc Doamne ptr tot ce am si ce sunt, Multumesc Maicuta Sfanta, multumesc Sfinte Nectarie ,multumesc Sfantul  Efrem cel Nou grabnic ajutator, multumesc Sfinte Nicolae, multumesc sfantul apostol Iuda Tadeu , multumesc ingerasul  meu pazitor, pentru tot, va rog din suflet ajutati ma maine cu masina ....voi stiti dorinta mea, ajutati mi sa fie ceea ce imi doresc, sfantul Efrem multumesc ca grabnic mi ai venit in ajutor, in gand te am  chemat si tu ai fost langa mine. SLAVA TIE DUMNEZEUL NOSTRU, SLAVA TIE, SLAVA TIE MAICUTA A DOMNULUI, SLAVA VOUA SFINTILOR , TUTUROR SFINTILOR SI CELOR CE V A SLAVIT, ALILUIA, ALILUIA, ALILUIA !


Mari. O., 03-01-2019

 Multumesc Sf Nectarie pentru tot ajutorul primit in acest an. Doamne Ajuta!


Lizuca, 03-01-2019

  Sfinte Nectarie multumesc pt ziua de ieri, nu as reusi nimic fara ajutorul Bunului Dumnezeu si al tau. Te rog Sfinte Nectarie ajuta-ma sa trec cu bine si peste ziua de azi, sa rezolv tot ce este de rezolvat.Te rog ajuta-ma sa trec cu bine peste sedinta, sa înregistrez tot ce trebuie si lumineaza-ma sa verific branchuri le si sa gasesc daca ceva nu este ok. Nu ma lasa Sfinte Nectarie fara ajutorul tau ca nu as reusi, da mi întelepciune si pace. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfinte Stefan si Sfinte Vasile.
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta! 
  Sfinte Nectarie este ultima zi din an, ma uit in spate si ma gândesc oare de ce sunt aici, puteam sa ramân pe pozitia anteriora fara nici un stress si totusi am acceptat postul asta, cu stress si oboseala. Te rog ajuta-ne sa putem pleca astazi mai repede ca este Ajunul anului nou. Ajuta-ma Sfinte Nectarie sa fac bine tot ce trebuie pt închiderea de an si te rog ajuta-ma sa ma descurc cu toate in anul ce vine.
  Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara si Sfinte Stefan. 
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta! 
  Sfinte Nectarie te rog ajuta-ma sa trec cu bine peste ziua de azi. Ajuta-ma sa rezolv cu bine ce mi am propus.Te rog ajuta-ma si cu genunchiul care tot ma deranjeaza sa imi treaca. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara si Sfinte Stefan.
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta. 
  Sfinte Nectarie am avut un Craciun minunat in familie, îti multumesc pt asta si ii multumesc Bunului Dumnezeu ca s a milostivit de noi. Te rog Sfinte Nectarie ajuta-ma sa rezolv tot ce este de rezolvat in aceste doua zile si sa ne bucuram în continuare de Sarbatori alaturi de familia noastra. 
  Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia si Sfinte Stefan a carui Sfânta pomenire o facem. 
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta! 
  Multumesc Sfinte Nectarie pt ajutorul din fiecare zi. Imi este greu de când am acceptat aceasta noua pozitie dar realizez ca m a apropiat de tine Doamne, simt ca sunt eu cea de demult. Imi pare rau ca a trebuit sa dau de greu ca sa ma întorc la tine Doamne. Sfinte Nectarie ajuta-ma sa trec cu bine peste ziua de azi si de mâine si sa ma pot bucura in tihna de Sfântul Craciun. Te rog ajuta-ma sa rezolv cu bine ce am de rezolvat si sa ma înteleg cu oamenii cu care lucrez. Te rog ajuta-ma sa fie bine cu impozitul pe profit pe Anglia. Te rog ajuta-ma sa fie bine si promit ca o sa trec peste teama si de a verifica si întreba la timp ce trebuie întrebat.
  Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia si Sfânta Xenia.
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta!
  Sfinte Nectarie te rog ajuta-ma sa trec cu bine peste saptamâna aceasta, sa trec cu bine peste sedinta de azi si te rog ajuta-ma sa rezolv tot ce trebuie si fac totul corect. Ajuta-ma sa ma înteleg cu seful meu si te rog nu îl lasa sa imi dea lucruri care sa ma streseze si sa nu stiu sa le rezolv.
  Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia si Sfânta Xenia ajutati-ma pe mine pacatoasa.
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila ta! 


Babes, 03-01-2019

  Doamne Sfinte NECTARIE, m-ai ajutat de atatea ori, ai facut atatea minuni in viata mea, desi sunt pacatoasa dar tu nu m-ai lasat si nu m-ai parasit. Ajuta-ma si roaga-te te rog pentru mine in continuare, tu stii durerea cea mare a sufletului meu, ajuta ma sa gaseasca si aceasta problema rezolvarea dupa voia Tatalui nostru ceresc. Te rog roaga-te pentru sanatatea trupeasca si sufleteasca a intregii mele familii si ne ocroteste in continuare. Multumesc Doamne Sfinte NECTARIE, Sfinte NICOLAE, parintelui ARSENIE BOCA si mai ales MAICII DOMNULUI pentru tot ajutorul primit. Minunat este DUMNEZEU intru Sfintii Sai.


Mihaela, 03-01-2019

  Multumesc Sfinte Nectarie pentru ca m-ai ajutat acum cativa ani sa-mi gasesc un serviciu mai bun si te rog sa ne ajuti in continuare ori de câte ori vom avea nevoie. Doamne ajuta tuturor!


Corina, 09-02-2019

  Multumesc Sf.Nectarie! Calauzeste ne in nou an! Doamne ajuta! Ajuta-ne Sfanta Fecioara!


BSM, 09-02-2019

  Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem cu umilința ma plec și va rog din suflet sa fiti alaturi de tata și să fie bine. Va rog sa il ascultați in fiecare zi cand citeste acatistele  și se roagă. Va multumesc pentru tot ajutorul acordat pana acum. Doamne ajuta. 

  Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem va rog din suflet sa aveti grija de fetița mea sa ii treaca durerea și să nu aibă nimic grav. Doamne ajuta. 

  Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem va rog sa călătoriți cu noi.  Va multumesc frumos pentru tot ajutorul acordat pana acum. Doamne ajută. 

  Sfinte Nectarie te rog sa ma ajuți sa ajung la Sfintele moaște în Grecia. Doamne ajută. 

  Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem va rog din suflet sa fie totul bine astăzi. Sa iasa bine analizele tatălui meu și sora mea sa nu aibă nimic grav. Va rog din suflet. Doamne ajută să pot merge la Sfintele moaște în Grecia, sa se aranjeze lucrurile. 

 Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem va rog nu ne lăsati...

  Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem va multumesc ca analizele tatălui meu au ieșit bine, mai putin una care sper sa se rezolve, va rog aveți grijă de sora mea sa fie bine si ea. Minunați sunteti între sfinți, va multumesc ca faceti parte din viata noastră. Doamne ajută.

  Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem, va rog din suflet sa fie bine sora mea mâine la control. Va multumesc ca analizele tatălui meu au ieșit bine, va multumesc ca pot sa ajung la Sfintele moaște în Grecia în luna martie. Va rog sa nu ne lăsati mâine. Fiti alaturi de noi, sa ajungem cu bine si la Mănăstirea Radu Vodă. 
Doamne ajută.

  Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem va rog aveți grijă de sora mea, acum, sa nu aiba ceva grav. Va rog din suflet.   


Marinela G., 09-02-2019

  Sfinte Nectarie re rog ajut~o pe mama  mea sa scape de durerile mari pe care le are si sa~si revina fizic si psihic cat mai repede. Bucura~te Sfinte Nectarie, mare facatorule de minuni!
  Sfinte Nectarie, Sfinte Mina, Sfinte Nicolae, Sfinte Arsenie Boca, Sfinte Anton, Sfinte Efrem, va rog rugati~va Bunului Dumnezeu, MaiciiDomnului sa ne ajute sa scapam de problemele grave de sanatate pe care le avem. Sora mea sa scape de carcinomul de pe fata si virusul hepatic C pe care il are, sotul meu sa se vindece de boala de inima, sa nu mai ajunga pe la spitale, deja are 3by~passuri si 2 infarcte, mama mea sa scape de durerile mari de picioare, capatate in urma celor 2 operatii de protezare, eu sa ma vindec de gastrita ulceroasa, boala de ochi si depresia si anxietatea permanenta pe care le am. Slava Tie Doamne si slava SfintilorTai! AMIN! 
  Multumesc Sfinte Nectarie pt. tot jutorul pe care ni l~ai dat, ascultandu~ne rugamintile, te rog Sfinte drag sa ne rezolvi si problema aparuta in casa, sa se poata rezolva cu bine  reparare retelei  tv. Bucura~te Sfinte Nectarie, mare facatorule de  minuni!
  Sfinte Necare te rog din suflet ajut~o pe sora mea, care merge azi la doctor, sa nu fie nimic grav si sa nu trebuiasca operata la nas, sa se poata trata cu medicamente, nu chirurgical. Doamne ajuta!
  Sfinte Nectarie te rog ajuta~ne  pe mine si familia mea asa cum ne~ai ajutat de fiecare cand ti~am cerut, ajutorul. Roaga~l pe Bunul Dumnezeu sa ne ierte pe noi pacatosii si sa il ajute pe sotul meu, sa se insanatoseasca dupa al doilea infarct, sa ~l ajute tratamentul pe care il face si sa nu mai fie nevoie niciodata de o alta interventie chirurgicala. Pe mama mea sa o ajute sa~si revina din starea de slabiciune pe care o are, si sa~i traca depresia, pe mine sa ma vindece de bolile pe care le am, si pe pisicul nostru sa nu i se agraveze boala, sa se insanatoseasca, si pe sora mea sa scape de virusul hepatic pe care il are de 10 ani. Multumesc Sfinte Nectarie, marele facator de minuni! Doamne ajuta!
  Multumesc Bunului Dunezeu, Maicii Domnului si Sfintilor Nectarie, Sf.Mina, Sf.Nicolae, Sf.Arsenie Boca, Sf.Efrem cel Nou, Sf.Ioan Rusul, Sf.Anton, Sf.Rita, Sf.Paraschiva, Sf.Arhangheli Mihail si Gavril si Ingerilor pazitori, pt ca mi~au ascultat  rugaciunile si sotul meu a reusit sa depaseasca si al doilea infarct, si nu a fost nevoie de o a doua interventie pe cord deschis. Va rog Sfintilor dragi fiti alaturi de sotul meu si rugati~va Bunului Dumnezeu si Maicii Sfinte sa~l ocroteasca si in continuare si mie si familiei mele, sa ne dea sanatate, liniste sufleteasca, intelegere in familie si spor in casa, in anul care a inceput. DOAMNE ajuta~ne, miluieste~ne si ocroteste~ne!!! Amin!


FN, 09-02-2019

  Multumim pentru toate cate le primim! Sf drag, ajut-o pe micuta mea sa nu aiba crize si sa se ridice, sa poate vorbi! Timpul trece, fa ca terapiile pe care le am inceput sa dea roade! Da ne  sanatate, rabdare si intelepciune tuturor!!
  Sfinte drag, multumim pt binecuvantarile ce le avem.
  Sunt disperata, mijloceste ca micuta mea sa nu mai faca febra, fereste-o de ce  e mai rau.. ajuta sa nu fie ceva contagios si sa treaca repede. Da mi rabdare si putere sa depasesc momentul!


Cornelia, 09-02-2019

  Multumesc Sfantul Nectarie, sfantul Efrem cel Nou, Sfinte Nicolae, Sfantul Iuda Tadeu, Majcuta Sfanta, Sfanta Rita si in primul rand Bunului Dumnezeu ca aseara am reusit sa ajung cu masina acasa, ajutati mi sa porneasca si azi sa o faca Florin..Slava Tie Dumnezeul Nostru, Slava Tie Maicuta Sfanta, te rog nu  ma lasa, slava tuturor sfintilor si apostolilor din ceruri. Aliluia, Aliluia, Aliluia.


Elena C., 09-02-2019

  Multumesc Sfantul meu drag ca am iesit cu bine din 2 situatii (in care eu am fost vinovata) ieri si astazi. Ajuta-am in continuare, caci mereu e cate ceva pentru care ma rog, da-ne pace si intelegere in familie. Doamne ajuta!
  Sfantul Nectarie ma ajuta de fiecare data cand am o problema si ma rog pentru mine si familia mea. Iti multumesc Sfinte Nectarie ca ne-ai ajutam sa reparam ce se stricase in casa, si nu a fost nevoie sa cheltuim multi bani. Sfinte ajuta-ne si saptamana viitoare sa trecem cu bine peste vizita la medic si sa nu fie nimic grav. Da-ne liniste in familie si sanatate. Doamne ajuta!


Lizuca, 09-02-2019

  Ajuta-ma Sfinte Nectarie sa fim sanatosi si sa reusesc sa rezolv totul cu bine la serviciu. Ajuta-ma sa reusesc sa pregatesc si celelalte balante, sa fac lucrurile corect si sa ma înteleg cu seful meu.
  Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul si Sfinte Mina. 
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila! 
  Multumesc Sfinte Nectarie pt ajutor! Te rog fii cu noi in fiecare zi si ajuta-ne sa fim sanatosi si lumineaza-ne mintile. Te rog ajuta-ma sa trec cu bine peste saptamâna acesta la serviciu, sa rezolv totul cu bine. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Mina si Sfinte Ioan Botezatorul. 
  Sfinte Nectarie te tog ajuta-ne sa avem o saptamâna usoara, cu sanatate, pace si sa reusesc sa rezolv tot ce am de rezolvat la birou. Multumesc pt perioada petrecuta cu familia. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan si Sfântul Efrem Sirul a carui Sfânta pomenire o savârsim.
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta! 
  Sfinte Nectarie ajuta-ma sa trec cu bine peste fiecare zi, sa lucrez linistita, sa reusesc sa ma descurc cu ce am la serviciu. Ajuta-ne sa fim sanatosi si linistiti. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara si Sfinte Ioan.
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila ta! 
  Îti multumesc Sfinte Nectarie ca ne ai ajutat sa trecem cu bine de saptamâna trecuta. Am învatat ceva sau cel putin ma straduiesc sa ma concentrez pe ce este important nu doar pe stresul de la serviciu. Ajuta-ma sa trec cu bine si peste saptamâna asta si sa ma descurc la serviciu. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara si Sfinte Ioan.
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta! 
  Am gresit, si cel mai rau îmi pare ca m-am departat de Dumnezeu dar mi-am dat seama abia acum când sunt in încercare. Sfinte Nectarie fa o minune cu Ziggy asa cum le ai facut pe toate. Nu merit dar doar la Bunul Dumnezeu imi este nadejdea. Te rog Doamne ajuta-l, nu ne lasa. Sfinte Modest protectorul animalelor te rog ajuta-ne sa se trezeasca din anestezie si sa se vindece catelul nostru Ziggy. Maicuta Sfânta vin-o in ajutorul nostru si a lui Ziggy. Sfinte Antonie cel Mare a carui Sfânta Pomenire o savârsim, ajuta-ne.
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta! 
  Sfinte Nectarie te rog ajuta - ne sa îsi revina Ziggy si sa fie totul bine si la birou. Ajuta-l pe Ziggy sa manânce si sa bea sunt foarte stresata cu el. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul si Sfinte Antonie cel Mare.
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta! 
  Sfinte Nectarie in primul rand vreau sa îti multumesc ca ai fost alaturi de mine si m-ai ajutat cu închiderea de an si tot ce am avut nevoie. Te rog ajuta i pe Luca si Ziggy sa se însanatoseasca. Te rog ajuta-ma si pe mine sa trec cu bine peste ziua de azi si sa ma inteleg cu seful meu. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan. 
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta! 
  Sfinte Nectarie te rog ajuta-ne sa îsi revina catelul nostru Ziggy, nu ne lasa re rog, stiu ca este un biet animal dar il iubim.
  Ajuta-ne Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Spiridon.
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta! 
  Sfinte Nectarie te rog din tot sufletul ajuta-ma sa trec cu bine peste ziua de azi. Ajuta-ma sa fie bine situatia ce am trimis-o si sa reusesc sa fac bine calculatiile de azi si sa reusesc sa verific si impozitele pe profit. Sunt foarte stresata de ziua de azi, te rog Sfinte Nectarie ajuta-ma nu ma lasa. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara si Sfinte Ioan Botezatorul.
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta! 
  Sfinte Nectarie te rog ajuta-ma sa imi revin sunt asa stresata ca dorm prost noaptea. Ajuta-ma sa reusesc sa rezolv cu bine tot, sa fie buna situatia ce am trimis-o sefului meu si sa fac bine tot ce am de rezolvat saptamâna asta. Ajuta-ma si ce trebuie sa ii pregatesc pe mâine sa fie corect, nu ma lasa Sfinte Nectarie.
  Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara si Sfinte Ioan botezatorul. 
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta! 
  Sfinte Nectarie de câte ori începe o saptamâna noua merg stresata la serviciu. Lumineaza-ma sa pot cumva sa îmi fac treaba corect dar sa ma bucur si de familia si copilul nostru. Ajuta-ma sa rezolv toate si saptamâna asta si nu ma lasa sa ma mai stresez. Tine ne sanatosi Sfinte Nectarie, ajuta-ma sa ma pot bucura de tot ce este în jur. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara si Sfinte Ioan Botezatorul a carui Sfânta Pomenire o savârsim.
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta! 
  Sfinte Nectarie te rog ajuta-ma sa trec cu bine si peste ziua de azi sa reusesc sa rezolv cu bine tot ce este de rezolvat. Ajuta-ma sa ma înteleg cu seful meu si sa nu puna presiune pe mine, ma straduiesc Doamne dar sunt asa obosita si stresata, te rog ajuta-ma.
  Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfinta Varvara si Sfinti a caror pomenire o savârsim astazi.
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta. 


Mihaela, 09-02-2019

  Multumesc Sfântului Nectarie si Domnului nostru Iisus Hristos pentru ajutorul dat in urma cu 3 ani pentru gasirea unui loc de munca mai bun si in acelasi timp ma rog in continuare pentru rezolvarea oricarei probleme care apare in viata noastra. Doamne ajuta!


Xenia, 09-02-2019

  Vreau sa ii multumesc Sf Nectarie si tuturor Puterilor ceresti pentru tot binele daruit. Sf Nectarie este unul dintre cei mai dragi prieteni ai familiei mele!


Corina Pironea, 09-02-2019

 Ii multumesc Sf Nectarie ca mi-a luat durerea de ovar. Il simt pe Sf Nectarie prezent in viata mea. Rugaciunea este sfanta.


Alteia, 09-02-2019

  Dragul meu, SF Nectarie iti multumesc pentru fiecare ajutor primit de la tine. Esti Sfantul nostru drag!


BSM, 18-02-2019

  Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem minunați sunteti bine. Va multumesc frumos pentru tot ajutorul. 
  Sfinte Nectarie iti multumesc pentru tot ajutorul. Iti multumesc ca a ajuns cu bine scrisoarea mea în Grecia,  azi am primit confirmarea. Iti multumesc că după ce am citit acatistul tau, sora mea a iesit de la medic si mi-a spus că nu are nimic grav, iti multumesc ca părinții mei sunt bine. Iti multumesc ca am rezolvat și de ziua mea pot sa ajung acasa la Tine. Te rog însă pentru mine acum sa ai grija și să îmi treacă durerea pe care o am. Te rog frumos sa nu mă lași acum. Doamne ajută. 
  Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem va rog sa aveti grija de mama sa fie bine, va rog sa ma ajutati sa imi treaca durerea pe care o am. Doamne ajută. 
  Sfinte Nectarie te rog ai grija de noi în noaptea asta.  Fetița mea sa doarmă liniștită, te rog să-mi durerea. Te implor sa ma ierți dacă am greșit și să mă ajuți sa ma ridic.  Esti ajutorul meu in viata asta. 
  Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem minunați sunteti între sfinți. Va multumesc pentru tot ajutorul acordat pana acum, toate rugăciunile mele au fost ascultate. Va rog sa ma ajutati sa imi regăsesc liniștea sufletească. Doamne ajută.
  Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem e o perioada încărcată emoțional, sunt tot felul de provocări zilnice, nu mă simt deloc bine in ultimele zile.  Va rog sa nu ma lăsati, sa aveti grija de fetița mea sa nu răcească, va rog sa nu mai am durerea acesta care ma neliniștește. Va multumesc frumos pentru tot ajutorul acordat pana acum.  Doamne ajută.   


Corina, 18-02-2019

  Multumesc Sf.Nectarie Taumaturgul pentru ajutorul dat fiului meu!Te rugam sa ne ajuti in continuare, ca mare nevoie avem! Doamne ajuta! Ajuta-ne Sfanta Fecioara! 


Marinela G., 18-02-2019

  Multumesc din suflet Sfinte Nectarie pt. faptul ca ai ajutat~o pe sora mea si in urma investigatiei medicale si a biopsiei, rezultatul este negativ, deci nu are nevoie de operatie. Te rog Sfinte drag ,sa mai faci o minune cu tatal meu, care are acum o colica renala f.dureroasa. Ajuta~l te rog sa~si revina, sa nu fie ceva grav. Bucura~teSfinte Nectarie, mare facatorule de minuni!  Doamne ajuta!
  Sfinte Nectarie, multumesc pt. tot ajutorul de pana acum si te rog din suflet sa ma ajuti sa scap de problemele stomacale care ma deranjeaza zilnic de aproape 3 ani. Bucura~te Sfinte Nectarie, mare facatorule de minuni!
  Sfinte Nectarie te rog sa fii alaturi de sora mea Alina,. care se opereza azi, sa reuseasca  doctorita sa~i  rezolve problema si sa se intoarca sanatoasa acasa. Doamne ajuta!


Lizuca, 18-02-2019

  Sfinte Nectarie te rog ajuta-ne sa fim sanatosi si linistiti. Te rog ajuta-ma si la serviciu sa rezolv totul cu bine si sa ma înteleg cu seful meu. Ajuta-ma sa iau decizia corecta si sa nu ma pripesc. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina si Sfinte Nicolae. 
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta! 
  Sfinte Nectarie îti multumesc pt ajutorul dat ieri si in fiecare zi. Te rog ajuta-ma sa fie buna balanta de Qatar sa primesc raspuns ca sa o pot trimite mai departe. Ajuta-ne sa fim sanatosi si linistiti. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul si Sfinte Mina.
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila! 


Nicoleta, 24-02-2019

  Doamne-ajută! Mulțumesc Preasfintei Nascătoare de Dumnezeu, Sf Nectarie, Sf Efrem cel Nou, Sf. Mina, Sf Nicolae, Sf Paraschiva de la Iași, Sf Teodora de la Sihla, Sf Filofteia de la Arges,Sf Teofana Basarab, Sf Cuvioasa Mavra de la Ceahlau, Arsenie Capadocianul, Sf Paisie Aghioritul, Sf Ioan Rusu, Sf Stelian, Pr. Arsenie Boca, Pr. Ilie Cleopa, Sf Pantelimon, Sf Spiridon al Trimitundei, Sf Părinți Ioachim și Ana,  Sf Dimitrie Mare Izvorator de Mir, Sf Dimitrie Basarabov, Sf Xenia din Petersburg, Sf Alexandru din Svir, Sf Alexandru din Constantinopol, Sf Mare Mucenic Gheorghe si tuturor sfintilor și puterilor cerești ale Lui Dumnezeu, pentru tot ajutorul primit. Soțul meu si-a găsit un loc de munca asa cum își dorea, copilașul meu s-a vindecat de probleme cu constipația. Multumesc și pentru liniște și pace în familie si liniște sufleteasca. Doamne ajuta!


BSM, 24-02-2019

  Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem va multumesc ca fetița mea a fost bine. Va rog sa nu ne lăsati. Doamne ajuta. Sfinte Nectarie te rog ai grija de Anastasia in noaptea asta, sa poata dormi. Sfinte Efrem nu ne lasa. Doamne ajută. Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem va rog din suflet aveți grijă de fetița mea sa se liniștească. Va implor....Doamne ajuta. Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem va rog sa fiti alaturi de fetița mea în noaptea asta, sa se poata odihni, sa nu mai tuseasca asa rau. Va rog din suflet. Sfinte Nectarie te rog ai grija de Anastasia in noaptea asta, sa poata dormi. Sfinte Efrem nu ne lasa. Doamne ajută. Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem va multumesc ca fetita mea a fost bine. Va rog sa nu ne lasati. Doamne ajuta. 


Maria, 24-02-2019

  Multumesc Bunului Dumnezeu, Maicii Domnului si Sfantului Nectarie, pentru ajutorul pe care mi l-au dat. Doamne ajuta!


Gallivanoni, 24-02-2019

  Multumesc din tot sufletul Sfantului Nectarie! Iarta mi greselile si sovaielile! Ajuta-ne Sfinte Nectarie! Doamne ajuta! Ajuta-ne Sfanta Fecioara! 


FN, 24-02-2019

  Multumim pentru toate binecuvantarile!
  Sfinte Nectarie, da ne claritate in decizii. Ajuta ne sa vedem calea corecta si raspunsul la intrebarea -plecam din tara sau nu? da ne semne ca ce dezicem e bine. da forta micutei mele , scap o de crize si da i grai. Faca intr o zi sa  mearga. Scoate i calea noastra oameni frumosi, iar pe cei care ne au suparat, lumineaza i sa inteleaga si sa se corecteze. Da mi tenacitate si putere sa duc la final corect treburile ce tin de asociatie in perioada asta. DA MI AJUTOARE, DA I FETITEI MARI INTELEPCIUNE, MINTE, SANATATE SI OAMENI FRUMOSI LANGA. AJUTA NE SA RAMANEM SANATOSI, SA AVEM FORTA SI RABDARE IMPREUNA. SCAP O DEFINITIV DE CANCER PE PRIETENA MEA SI DA I BUCURIA VIETII.


Nicu, 24-02-2019

 Vreau și eu să ii mulțumesc Sf. Nectarie pentru ajutorul dat astăzi mie păcătosului, îți mulțumesc Sfinte drag că nu m-ai lăsat fără răspuns pe mine păcătosul și mi-ai ajutat în problema ce o aveam deși sunt cel mai mare păcătos.
  Îți mulțumesc din suflet Sfinte Nectarie !


Maria, 03-03-2019

  Multumesc, Sfinte Nectarie, pentru tot ajutorul pe care mi l-ai dat. Te rog, sa ai grija de fiul meu in schimbarea pe care o face in viata lui, sa-l ajuti sa intalneasca oameni cu suflet bun care sa fie alaturi de el. Da-ne sanatate mie si familiei mele si pace in suflete. Doamne ajuta!


BSM, 03-03-2019

  Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem va multumesc frumos pentru tot ajutorul, pentru rezultatul bun al analizelor, pentru că ati ajutat-o pe Anastasia sa isi revina. Va rog sa fiti alaturi de mine maine la examen. Doamne ajută. Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem va rog sa fiti alaturi de mine la examen. Doamne ajuta. 


Marinela G., 03-03-2019

  Sfinte Nectarie multumesc pt. tot ajutorul pe care ni~l dai de fiecare data cand te rugam sa ne scapi de problemele pe care le avem.Te rog Sfinte drag sa o ajuti pe verisoara noastra Elena,sa traca cu bine peste a treia  operatie de cancer si sa se insanatoseasca cat mai repede. Te rog fii alaturi de mine si familia mea si ajuta~ne sa scapam de problemele de sanatate, financiare si sa se rezolve cu bine si problema copiilor mei. Bucura~te Sfinte Nectarie, mare facatorule de minuni!


Mirela, 03-03-2019

  Ii multumesc sf.Nectarie pt.tot ajutorul pe care ni l-a dat in familie si pt.ca mi-a ajutat copilasul sa ii treaca toate durerile de cap.


Lizuca, 03-03-2019

  Sfinte Nectarie te rog ajuta-ma sunt disperata cu tot ce trebuie sa fac la serviciu, sunt multe lucruri noi si toate trebuie facute repede. Ajuta-ma sa rezolv totul cu bine Sfinte Nectarie. Ajuta ma sa se rezolve cu balantele pe Mexic. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara si Sfinte Ioan Botezatorul si Sfinte Mina.
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta!! 


BSM, 21-03-2019

  Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem va rog sa aveti grija de fetița și nepotelul meu sa fie bine si sa nu fie bolnavi. Va rog din suflet. Doamne ajută. Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem va rog din suflet sa ma ajutati sa imi gasesc liniștea sufletească, va rog sa aveti grija de fetița mea sa fie bine in noaptea asta. Doamne ajută. 


Maria, 21-03-2019

  Sfinte Nectarie, multumesc pentru ca ai fost alaturi de fiul meu. Maicuta Domnului, te rog sa-i iei sub Sfantul Tau Acoperamant pe copiii mei. Doamne ajuta-ne si ne fereste de rele! Sfinte Nectarie, Maicuta Domnului, va multumesc pentru ajutorul dat fiului meu, va rog sa fiti alaturi de el in continuare, pentru ca are mare nevoie de ajutoarul vostru. Doamne ajuta! Multumesc Bunului Dumnezeu, Maicii Domnului si Sfantului Nectarie, pentru ajutorul dat fiului meu. Doamne ajuta pe toata lumea!


Marinela G., 21-03-2019

  Multumesc Bunului Dumnezeu, Maicii Domnului si Sf.Nectarie, Sf.Mina, Sf.Nicolae, Sf.Arsenie Boca, Sf.Efrem, Sf.Anton, Sf.Rita si Sintilor grabnic ajutatori la care ne rugam, pt.tot ajutorul pe care ni l~au dat de fiecare data cand le ceream ajutorul. Va rog ajutati ~ne si in continuare, mai ales ca avem multe probleme de sanatate, destul de grave, fiecare dintre noi. Rugati~L pe Bunul Dumnezeu sa ne ierte pe noi pacatosii si sa ne dea sanatate, liniste sufleteasca, intelegere in familie, luminarea mintii, reusita la serviciu si spor in casa. Va rog Sfintilor dragi, fiti alaturi de copiii mei in callatoria pe care o vor face maine, sa se intoarca sanatosi acasa. Ajutati~i sa reuseasca sa se aseze cat mai repede la casa lor si sa iasa cu bine nunta pe care o vor face in curand. Slava Tie Doamne si  Slava SfintiilorTai! AMIN!
  Sfinte Nectarie iti multumesc pt. ca ne~ai ascultat rugaciunile si ne~ai ajutat sa scapam de multe necazuri.Te rog Sfinte drag, rezolva si problema aparuta in casa parintilor mei, si ajuta~ne si pe fiecare din noi sa scapam de bolile pe care le avem. Bucura~te Sfinte Nectarie, mare facatorule de minuni!


Georgiana, 21-03-2019

     Doamne ajuta,
  Prin intermediul acestui mesaj, as dori sa ii multumesc din suflet Sfantului Nectarie pentru tot ajutorul oferit in diferite momente, unele dintre ele destul de grele, pentru pacea deosebita pe care o simt de fiecare data cand ma adresez Dansului, precum si pentru rugaciunile duse Bunului Dumnezeu si Maicii Domnului, impreuna cu ceilalti dragi Sfinti si cu Ingerii nostri pazitori.
  Multumesc, multumim pentru tot si te rog, Sfinte bun Nectarie, roaga-te in continuare pentru noi si fii alaturi de noi si de cei dragi.
  Sa ne rugam din suflet si sa credem in ajutorul deosebit si neconditionat de Sus.


FN, 21-03-2019

  Sfinte drag, multumim pentru binecuvantari si evolutia fetitei! Ajuta ne sa rezolvam azi la acea institutie de stat in favoarea noastra, sa se gaseasca actele si sa se faca platile...trimite mi oameni intelegatori acolo. Mai inmoaie inimile celor suparati pe noi pentru nimic, clarifica si aceasta! Da ne sanatate si intelepciune! Amin!


Lizuca, 21-03-2019

  Sfinte Nectarie multumesc pt tot ajutorul. Te rog ajuta-ma sa trec cu bine de interviu si sa ma placa viitoare sefa. Ajuta-ma sa rezolv totul cu bine la birou.
  Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina si Sfinte Antonie cel Mare. 
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta!
  Sfinte Nectarie îti multumesc pt tot ajutorul. Te rog ajuta-ma în continuare sa trec cu bine peste fiecare zi si sa reusesc sa plec la Bosch pe postul potrivit, am acceptat ceva care ma streseaza si oboseste si vreau sa fiu mai mult implicata in familia mea, nu sa fiu tot timpul cu gândul la serviciu. Multumesc pt tot Sfinte Nectarie si te rog nu ma lasa ajuta-ma sa plec si cât încât mai sunt aici sa îmi fac treaba cum trebuie si sa vin linistita acasa. Multumesc Doamne pt tot ajutorul si pt împartasanie.
  Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul Sfinte Mina si Sfinte Antonie cel Mare.
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta! 
  Sfinte Nectarie te rog ajuta-ma sa trec cu bine de acesta sedinta sa ma înteleg cu auditorul. Sfinte Nectarie te rog ajuta-ma sa trec cu bine peste ziua de azi. Ajuta-ma sa fie bine ce am facut pe Argentina sa pot sa trec mai departe. Iarta-ma Doamne pt tot ce am zis rau de alte persoane si pt tot ce am gândit. Multumesc frumos pt tot ajutorul oferit de fiecare data desi nu il merit Doamne. Maicuta fii cu mine si azi si ajuta-ma sa rezolv cu bine Argentina. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina si Sfinte Antonie cel Mare.
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta! 
  Sfinte Nectarie te rog ajuta-ma sa reusesc sa plec si pana atunci sa rezolv totul cu bine. Am luat o decizie gresita acceptând pozitia asta, nu mi se potriveste, imi doresc sa plec sa ma pot linisti. Te rog ajuta-ma sa ma sune. Te rog fa o minune si ajuta-ne sa reusim sa depunem ce trebuie pe Mexic, sa termin toate balantele si cu Qatarul sa reusesc si te rog ajuta-ma sa ma sune de la Bosch.
  Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul si Sfinte Mina, Sfinte Antonie cel Mare si Sfinte Efrem.
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta! 


 Nicoleta, 21-03-2019

  Multumesc Sf Nectarie pentru ca a fost alaturi de mine la nasterea fetitei mele si cu ajutorul lui Dumnezeu este sanatoasa! 


Marinela G., 31-03-2019

  Sfinte Nectarie multumesc pt. ca, copiii mei au ajuns cu bine acasa. Te rog Sfinte drag ajuta~ne sa avem liniste si pace in casa noastra si Bunul Dumnezeu sa ne ajute pe fiecare  dintre noi, cum crede EL, ca e mai bine pt. fiecare in parte. Doamne ajuta!
  Sfinte Nectarie te rog ajuta~ma sa scap de tulburarile de anxietate, panica, neliniste si depresie prin care trec din nou. Te rog din suflet sa ma ajuti sa ma vindec si de celelalte boli pe care le am, sa ma pot bucura de nunta fiului meu din iunie, sa pot face fata tuturor situatiilor stresante care apar. Te rog Sfinte drag ajuta~l si pe cuscrul meu Dumitru, sa nu aiba nimic grav la picior si medicul la care va merge maine sa~i dea un tratament vindecator. Bucura~te Sfinte Nectarie, mare facatorule de minuni!


BSM, 31-03-2019

  Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem va rog aveți grijă de mama sa isi revina. Zilele acestea trebuie sa ajungem la Sfintele moaște în Grecia, va rog sa ne ajutati. Sa fie si fetița mea bine și mama. Luati de la mine gândul cel rau. Doamne ajută. 
  Sfinte Nectarie maine seara plecam spre casa Ta. Te rog din suflet sa călătorești cu noi, iar fetița noastră sa ramana liniștită acasă. Dă-mi putere sa pot trece cu bine peste aceste zile. Iti multumesc ca ai facut posibil acest lucru chiar de ziua mea, sa vin sa iti multumesc pentru tot ajutorul. Minunat esti între sfinți. Doamne ajută. 
  Sfinte Nectarie iti multumesc frumos ca m-ai ajutat sa ajung la Sfânta ta casa. Raiul pe pământ.  Minunat esti între sfinți. 


Lizuca, 31-03-2019

 Te rog ajuta-ma Sfinte Nectarie sunt obosita si disperata. Ajuta-ma sa ma sune si între timp sa fac totul bine.
  Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina si Sfinte Antonie cel Mare. 
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta! 
  Sfinte Nectarie azi în mare zi de Sarbatoare îti multumesc pt tot ajutorul. Sunt stresata si obosita dar nadajduiesc ca Bunul Dumnezeu nu ma va lasa fara ajutorul lui. Maicuta Sfânta te rog indura-te de mine pacatoasa în zi de mare Sarbatoare si ajuta-ma sa fim sanatosi si te rog elibereaza-ma de stressul pe care îl am la serviciu, ajuta-ma sa ma ia la Bosch. Ajuta-ma sa rezolv tot ce am cu bine sa fie bine ce am trimis pt auditul de Qatar si sa fac bine balanta de Germania.
  Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina si Sfinte Antonie cel Mare!
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila! 
  Sfinte Nectarie îti multumesc pt ajutorul dat ieri si in fiecare zi. Te rog ajuta-ma în continuare sa rezolv totul cu bine si te rog ajuta-ma sa ma primeasca la Bosch.
  Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina si Sfinte Antonie cel Mare. 
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta! 


Marina, 31-03-2019

 Multumesc Sf Nectarie si tuturor Puterilor Ceresti care ma ajuta, m au iertat si contribuie la vindecarea mea.


Marinela G., 14-04-2019

  Sfinte Nectarie, Sfinte Mina, Sfinte Nicolae, Sfinte Anton, Sfinte Arsenie Boca, Sfinte Efrem, va rog din suflet sa~l ajutati pe sotul meu, sa gaseasca punga cu medicamente pe care i~a luat~o cineva din greseasla la magazin. Doamne ajuta!
  Sfinte Nectarie te rog din suflet sa-l ajuti pe prietenul nostru Dumitru, sa reuseasca sa se interneze intr-un spital, care sa-i dea un diagnostic si un tratament corect, care sa-ii vindece piciorul, cat mai repede. Multumesc Sfinte Nectarie ca esti alaturi de cei suferinzi si ii ajuti sa se insanatoseasca .Bucura-te Sfinte Nectarie, mare facatorule de minuni!
  Sfinte Nectarie te rog ajut-o pe mama mea sa -i scada tensiunea, care e f.mare si sa-si revina fizic cat mai repede. Doamne ajuta! Sfinte Nectarie fii alaturi de mama mea si roaga-L pe Bunul Dumnezeu sa o ajute sa nu aiba nimic grav si sa  se insanatoseasca cu tratamentul pe care il va primi azi. Bucura-te Sfinte Nectarie,mare facatorule de minuni!
  Multumesc Sfintilor Nectarie, Sf.Mina, Sf. .Nicolae, Sf.Anton, Sf.Arsenie Boca, Sf. Efrem, pt ca mi-au ascultat rugaciunile si sotul meu si-a recuperat pachetul cu medicamente pt. inima.Va rog din suflet Sfintilor dragi, sa-l ajutari si pe fiul meu, care azi merge la doctor sa nu aiba nimic grav si sa se poata trata medicamentos, si sa se vindece repede.Va rog sa o ajutati si pe prietena noastra Niculina,care are cancer la san, sa reuseasca sa se vindece de aceasta cumplita boala. Bunul Dumnezeu sa ne ajute pe fiecare membru al familiei mele sa ne vindecam de bolile pe care le avem. Doamne ajuta-ne, ocroteste-ne, miluieste-ne  si vindeca-ne pe noi pacatosii!!!
  Sfinte Nectarie te rog ajuta-l pe fiul meu sa se vindece de boala de colon pe care o are si tratamentul cu laser pe care il face sa fie eficient si sa se vindece repede. Bucura-te Sfinte Nectarie, mare facatorule de minuni! Doamne ajuta!
  Bunule Dumnezeu, Maica Domnului, Sfintilor Nectarie, Sf.Mina, Sf.Nicolae, Sf.Arsenie Boca, Sf.Efrem, Sf.Anton, Sf..Rita, Sf Ioan Rusul, Sf.Pantelimon, Sf.Luca de la Cremeea, Ingerilor pazitori,  va rog  ajutati-o pe mama mea sa -i scada tensiunea si sa se simta mai bine, si fiecaruia din familia mea dati-ne sanatate sa scapam de bolile pe care le avem ,sa nu mai ajungem pe mainile medicilor, numai rugaciunile si credinta ne pot vindeca! DOAMNE AJUTA-NE si MILUIESTE-NE PE NOI PACATOSII!


BSM, 14-04-2019

  Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem va rog sa fiti mâine alaturi de mine la examen și dacă considerati ca merit sa trec cu bine. Va multumesc frumos pentru tot ajutorul acordat pana acum! Doamne ajută. 
  Sfinte Nectarie te rog sa ajunga soțul meu cu bine acasa. Sfinte Efrem va rog sa aveti grija de el. Doamne ajută.


Lizuca. 14-04-2019

 Sfinte Nectarie ajuta;-ma sa termin cu bine totul sa plec linistita. Ajuta-ma sa treaca cu bine ziua de azi si sa fim sanatosi si linistiti în weekend. Ajuta-ma Sfânte Nectarie sa fie bine tot ce am pregatit si sa fiu linistita cât mai lucrez la ei. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina si Sfinte Antonie cel Mare.
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta! 
  Multumesc Sfinte Nectarie pt ajutor. Te rog ajuta-ma sa trec cu bine peste ziua de azi si sa rezolv totul cu bine. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina si Sfinte Antonie cel Mare.
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta! 
  Multumesc pt ajutor Sfinte Nectarie, te rog fii cu mine si azi si în fiecare zi, ajuta-ma sa rezolv totul cu bine si sa se poarte frumos cu mine cel din Franta cand afla ca plec. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina, si Sfinte Antonie cel Mare!
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila! 
  Sfinte Nectarie te rog din suflet ajuta-ma sa accepte auditori pt Qatar ce le am explicat si sa treaca mai departe sa termine situatiile financiare sa pot fii linistita. Te rog ajuta-ma sa am spor si sa fac corect si cu bine tot ce mi a ramas de facut pana plec, ajuta-ma si nu ma lasa. Ajuta-ma Maicuta ca sunt stresata cu auditul de Qatar si ce mai am de rezolvat sa fac totul cu bine. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina si Sfinte Antonie cel Mare.
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta!
  Sfinte Nectarie ajuta-ma sa trec cu bine peste auditul de Qatar. Ajuta-ma sa înteleaga ce le am explicat si sa treaca mai departe sa putem încheia auditul. Ajuta-ma sa fie totul ok la Bosch sa reusesc sa învat repede si sa ma înteleg cu sefa. Sa reusiim sa plecam în concediu în iulie linistiti. Ajuta-ma sa treaca cu bine ziua de azi si sa fim linistiti.
  Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina si Sfinte Antonie cel Mare. 
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta! 
  Sfinte Nectarie multumesc de ajutor, am fost acceptata la noul serviciu. Te rog ajuta-ma pe perioada care înca sunt aici sa fac lucrurile corect si sa ma descurc. Ajuta-ma sa trec cu bine peste ziua de azi si sa reusesc sa termin cu bine auditul de Qatar. Te rog fie ti mila de mine si lumineaza-ma sa reusesc sa ma descurc ca sunt foarte stresata.
  Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina si Sfinte Antonie cel Mare. 
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta! 


BSM, 25-04-2019

Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem va rog fiti alaturi de mine la examen mâine. Va rog sa aveti grija de fetița mea sa fie bine.  Doamne ajută.
Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem va rog sa fiti cu mine astăzi. Am nevoie de ajutor. Doamne ajuta.


Marinela G., 25-04-2019

  Sfinte Nectarie iti multumesc pt ca mama mea se simte bine acum. Multumesc tuturor Sfintilor lcarora le-am cerut ajutorul pt. ca mi-au ascultat rugamintile si m-au ajutat de fiecare data.Te rog Sfinte Nectarie ajuta-l si pe Dumitru, care s-a internat azi la spital si lumineaza-le mintile doctorilor, sa-i descopere boala pe care o are si sa-i gasasca tatmentul corect pt. a se vindeca si a se intoarce sanatos acasa. Doamne ajuta!
  Sfinte Nectarie multumesc pt tot ajutorul pe care ni l-ai dat si ne-ai ascultat rugamintile de fiecare data.Te rog Sfinte drag, ajut-o pe mama mea sa se insanatoseasca, sa scape de puseurile ridicate de tensiune, sa se linisteasca psihic.


Alexandra, 25-04-2019

  Mulțumesc Sf. Nectarie că m-a ajutat să iau examenul auto din prima încercare fiind și însărcinată în 25 de săptămâni! Doamne ajută! 


FN, 25-04-2019

   Multumim pentru toate cate am primit si cerute si necerute.
  Sfinte drag, fii alaturi de noi la examenul neuro de sambata ca cele inregistrate sa ne dea speranta si incredere ca avem sanse de recuperare. Ajuta pe prietenenele mele sa duca usor boala, fara complicatii si in cea de a doua situatie sa fie doar ceva trecator, usor de rezolvat medical. Aduna mi oamenii de suflet alaturi de mine duminica astfel incat sa ne simtit bine si sa ne bucuram unii de altii. Da intelepciune si protectie fetitei mari Adu-ne liniste si intelegere in familia noastra, Sfintele Sarbatori sa le petrecem in armonie.


Lizuca, 25-04-2019

  Sfinte Nectarie te rog ajuta-ma sa treaca cu bine zilele astea si sa fim sanatosi sa plecam linistiti la Sovata. Ajuta-ne sa avem Sarbatori linistite cu familia noastra. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina si Sfinte Antonie cel Mare. 
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta! 
  Sfinte Nectarie te rog ajuta-ma sa trec cu bine peste saptamâna asta si sa rezolv totul cu bine. Ajuta-ma sa fiu linistita si ai grija de noi si de animalutele noastre. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina si Sfinte Antonie cel Mare.
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila! 


Stefania, 25-04-2019

  Multumesc Sfântului Nectarie, Maicutei Sfinte si tuturor sfintilor pentru ajutorul dat ....analizele tatalui meu au iesit bine si nu era ce credeam...Multumesc pentru ca veniti in ajutorul nostru. Lauda Tie, Dumnezeule!


BSM, 05-05-2019

 Sfînta Nectarie si Sfinte Efrem va rog din suflet sa călătoriți cu noi  maine, sa ajungem cu bine si fetița mea sa fie bine.  Doamne ajută. Sfînte Nectarie si Sfinte Efrem va rog aveți grijă de fetița mea sa fie bine in noaptea asta. Va rog sa ma ajutati sa imi revin. Doamne ajută. Sfînte Nectarie si Sfinte Efrem va rog sa călătoriți cu noi.  Doamne ajută. 


Marinela G., 05-05-2019

      HRISTOS A INVIAT!
  Multumesc Bunului Dumnezeu, Mantuitorului Iisus Hristos, Maicii,Domnului si tuturor Sfintilor la care  m-am rugat, in special Sfintilor mei dragi Nectarie, Sf.Mina, Sf.Nicolae, Sf.Arsenie Boca, Sf..Efrem, Sf.Anton, Sf.Iosif, Sf.Rita, Sf.Parascheva, Sf.Ioan Rusul, Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavril, Sf.Luca de la Cremeea, Ingerului meu pazitor, pt.tot ajutorul pe care mi l-au dat mie, cat si familiei mele, ori de cate ori le-am cerut ajutorul. Va rog Sfintilor dragi, fiti alaturi de noi si in continuare si rugati-va  Bunului Dumnezeu sa ne ierte pe noi pacatosii si sa ne dea sanatate, liniste sufleteasca, luminarea mintii, intelegere in familie, copiilor mei reusita la serviciu si in viata si spor in casa si sa ne scape de boli, dusmani, necazuri, pagube si datorii. Multumesc administratorului acestui minunat site si le doresc tuturor un  PASTE FERCIT!!! Sfinte Nectarie, te rog ajuta-ma sa-mi revin psihic din starea in care ma aflu, si roaga-l pe Bunul  Dumnezeu sa ne dea sanatate, pace, liniste sufleteasca si intelegere in familia mea. Bucura-te Sfinte Nectarie, mare facatorule de minuni! Sfinte Nectarie, Sf.Nicolae, Sf.Mina, Sf.Arsenie Boca, Sf.Efrem cel Nou, Sf.Anton, Sf.Rita, Sf.Ioan Rusul, Sf. Iosif, Sf.Pantelimon, Sf Arhangheli Mihail si Gavril, Sf. Ingere pazitor, va rog din suflet rugati-va pt.mine, sa reusesc sa ma insanatosesc fizic si mai ales psihic, sa gasesc tratamentul potrivit, care sa ma puna pe picioare, deoarece peste putin timp e nunta fiului meu si vreau sa ma pot bucura si sa fiu alaturi de ei la acest fericit eveniment. Slava Tie Doamne si Slava Sfintilor Tai! AMIN! Multumesc Sfinte Nectarie pt.tot ajutorul pe care l-ai dat copiilor mei, care au reusit sa-si construiasca o casuta dupa multe eforturi si piedici, iar acum isi pot intemeia o familie, urmand sa se cunune si sa faca nunta.Te rog Sfinte drag, sa-i ajuti sa reuseasca sa-si plateasca datoriile la banca, sa reuseasca sa castige un salar bun la firma la care lucreaza, si sa ne dea Bunul Dumnezeu si Maica Sfanta sanatate, liniste sufleteasca, intelegere in familie, luminarea mintii, reusita la serviciu si spor in casa si sa ne scape de boli, primejdii, necazuri, dusmani, pagube si datorii. Doamne ajuta pe toata lumea! AMIN!


Lizuca, 05-05-2019

  Sfinte Nectarie te rog ajuta-ma. Acum lucrez la Bosch, totul este nou. Te rog ajuta-ma sa înteleg ce trebuie sa fac si sa stiu ce întrebari sa pun. Nu ma lasa fara ajutorul tau. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina si Sfinte Antonie cel Mare.
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta! 


BSM, 19-05-2019

  Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem va rog sa aveti grija de fetița mea sa fie bine. Doamne ajută!
  Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem va rog sa aveti grija de fetița mea sa  fie bine mâine la control și să nu aibă nimic grav.  Doamne ajută. Minunați sunteti între sfinți. 


FN, 19-05-2019

  Multumesc pentru toate binecuvantarile din viata mea, pentru tot sprijinul de zi cu zi!


Gianina, 19-05-2019

  Multumesc Maicii Domnului pentru tot ajutorul primit întotdeauna, niciodata nu m-a lasat la greu. Multumesc Sfinte Nectarie si Maicutei Domnului pentru tot ajutorul dat familiei, pentru intelegere, sanatate copiilor, pentru casa. Sfinte Nectarie Te rugam sa fii lânga Victor maine la control. Multumesc Sfinte Nectarie pentru ca ai fost alaturi de Victor la control.Te rugam sa il îndrumi si pe Tudor pe drumul drept. Multumesc Sfantului Nectarie si Bunului Dumnezeu  pentru toate minunile si binecuvantarile pe care le am: doi copii buni, casa, servici, un sot bun, intelegere si sanatate. Multumesc Sfântului Efrem pentru ajutorul dat in cumpararea casei si cer iertare ca nu am marturisit mai devreme. Multumesc Sfântului Nectarie pentru ajutorul dat sotului la servici si ma rog pentru ca sa-l îndrume si pe baiatul cel mare Tudor pe calea cea buna in viata.


Larisa, 19-05-2019

  Multumesc Doamne Iisuse Hristoase si Maicutei Domnului, multumesc Sf. Ioachim si Ana si Sf Nectarie pentru reusita la operatie a mamei si va rog din tot sufletul meu sa aveti grija de ea si sa-i dati sanatate si ani multi sa se bucure de nepoti. Stiu ca sunt nevrednica sa va cer ceva, dar va rog sa aveti si copiii mei si nepotelele mele sub Sfânta voastra paza. 


Lizuca, 19-05-2019

  Sfinte Nectarie te rog ajuta-ma sa trec de testul pe care trebuie sa îl fac pana mâine si ajuta-ma sa înteleg procesele la birou sa pot lucra linistita!
  Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina si Sfinte Antonie cel Mare. 
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta! 
  Multumesc pt tot ajutorul Sfinte Nectarie. Te rog ajuta-ma sa ma simt bine, sa pot lucra linistita la serviciu. Ajuta-ma sa învat repede ce trebuie sa fac si sa trec cu bine de prima închidere. Te rog ajuta-l pe sotul meu sa ajunga cu mine în delegatie si noi sa ne descurcam.
  Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina si Sfinte Antonie cel Mare.
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta! 


R., 19-05-2019

  Multumesc Sf. Nectarie pt ca mi-a iesit bine ultima ecografie totala, multumesc ca mi s-au mai micsorat chisturile de pe ovare si multumesc ca imi aduce copilul acasa mereu, viu si nevatamat. Sper sa o faca si de acum incolo, toata viata. Multumesc.


Oancea Octavian, 19-05-2019

  Hristos a Inviat. Multumesc tot timpul Sfantului Ierarh Nectarie, bunicutul meu drag, pentru ajutorul pe care mil da in fiecare zi mie si familiei mele si mijloceste catre Domnul nostru Iisus Hristos rugaciunile mele. 
  Doamne Iisuse Hristoase fiul lui Dumnezeu, miluieste-ne.


Marinela G., 26-05-2019

  Sfinte Nectarie, Sf.Nicolae, Sf.Ioan Rusul, Sf.Mina, Sf.Arsenie Boca, Sf.Efrem cel Nou, Sf.Anton, Sf.Parascheva, Sf.Rita, Sf.Pantelimon, Sf.Luca de la Cremeea, Sf.Ingerul meu pazitor, va rog ajutati-ma si rugati-va Bunului Dumnezeu si Maicii Domnului, sa ma ajute sa scap de tulburarile psihice care imi distrug sanatatea, sa reusesc sa gasesc un tratament potrivit, pt anxietate, depresie, atacuri de panica, pe care le am permanent si sa ma vindec cat mai repede, pt. a fi alaturi de copiii mei la cununia lor religioasa.
  Slava Bunului Dumnezeu si slava Sfintilor Sai! AMIN!! Sfinte Nectarie, Sf.Mina, Sf.Efrem cel Nou, Sf.Nicolae, Sf.Arsenie Boca, Sf.IoanRusul, Sf.Pantelimon, Sf.Luca al Crimeii, Sf.Anton, Sf.Rita, Sf.Iosif, Sf.Arhangheli Mihail si Gavril, Sf.Ingere pazitor, va rog ajutati-ma si rugati-va Bunului Dumnezeu si Maicii Domnului sa ma ierte de toate pacatele si sa ma vindece de boala psihica, anxietate, panica si depresie care au recidivat si imi distrug viata. Doamne ajuta-ma si miluieste-ma! Amin! Sfinte Nectarie multumesc pt faptul ca azi m-am simtit mai bine.! Te rog ajuta-ma si in continuare. Bucura-te Sinte Nectarie, mare facatorule de minuni!!!


BSM, 26-05-2019

  Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem va rog sa aveti grija de sora mea sa fie bine. Va rog din suflet. Doamne ajuta. 


FN, 26-05-2019

  Sfinte drag, fa ca decizia aceasta de renuntare la unul dintre medicamentele ei sa fie cea potrivita.. apar-o de crize si fa i evolutia  buna! Ajuta ma sa fiu puternica si da familiei intelepciune si sanatate. Iti multumesc pentru tate cate le primesc. Doamne, Issuse, Fecioara Maria, Sf Nectarie, Sf Efrem cel Nou, Sf Nicolae, ArhangHelul Rafael, fiti alaturi de fetita mea si da ti -i sanatate, sa poate vorbi si umbla!


Lizuca, 26-05-2019

  Sfinte Nectarie ajuta-ma la noul serviciu, sunt lucruri complexele care nu stiu sa le fac. Te rog lumineaza-ma si nu ma lasa sa ma chinui. Maicuta Sfânta acopera-ne cu acoperamântul tau si da-ne sanatate, liniste sufleteasca si întelepciune. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina, Sfinte Antonie cel Mare si Sfinti Împarati Constantin si Elena!
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila! 


Gianina, 26-05-2019

  Sfântul Nectarie a facut o minune cu baietelul cel mic, de 10 ani, care mai tot timpul e constipat. Nu prea manânca ciorba si nici mazare, fasole, varza. Ultima data avusese dureri mari cu plâns, trecusera deja 5 zile si nu mai stiam ce sa fac. M-am rugat Sfantului si l-a ajutat. Eu consider ca e o minune si mamicile care trec prin asa ceva ma inteleg.
  Multumesc Sfinte Nectarie pentru tot ajutorul si Te rog sa ma indrumi cum sa fac cel mai bine in legatura cu mama.


Marinela G., 05-06-2019

  Sfinte Nectarie, Sf.Ioan Rusul, Sf.Efrem, Sf.Nicolae, Sf.Arsenie Boca, Sf.Mina, sf.Anton,va rog din suflet sa ma ajutati sa scap de problemele psihice, care imi distrug sanatatea. Va rog sa rezolvati si problema aparuta azi in famile, sa se sfarseasca cu intelegere si liniste. Slava Tie Doamne si Slava Sfintilor Tai! Bunule Dumnezeu, Maica Sfanta, Sfinte Nectarie, Sf.Nicolae, Sf.Mina, Sf.Arsenie Boca, Sf.Efrem cel Nou, Sf.Ioan Rusul, Sf.Anton, Sf.Luca al Crimeii, Sf.Rita, Sf.Iosif, va multumesc din suflet ca m-ati ajutat si ma simt mai bine. Va rog Sfintilor dragi ajutati-ma pe mine pacatoasa sa ma vindec tottal  de boala psihica pe care o am, si de celelalte boli, sa nu mai  fiu nevoita sa mai ajung pe mainile medicilor! Va mai rog din suflet ajutati-l pe fiul meu sa se linisteasca, sa  le  lumineze Bunul Dumnzeu mintea, si lui si norei mele, sa reuseasca sa aiba o cununie si o nunta frumoasa, fara neplaceri si totul sa iasa perfect cum au organizat ei, sa fie fericiti si multumiti de acest eveniment minunat si sa le dea Bunul Dumnezeu o viata frumoasa cu bucurii si impliniri.  DOAMNE A JUTA!!! sfinte Nectarie te rog sa ma ajuti sa se rezolve in pace si intelegere conlflictul care a aparut in familia noastra. Sa inteleaga toata lumea situatia care s-a creat, si sa se termine totul cu bine. Bucura-te Sfinte Nectarie, mare facatorule de minuni! Sfinte Nectarie iti multumesc pt. ca ai rezolvat problema aparuta. Te rog Sfinte drag sa fii langa noi la cununia religioasa a fiului meu si ajuta-ne sa fie totul bine si frumos. Bucura-e Sfinte Nectarie, mare facatorule de minuni! Multumesc Bunului Dumnezeu, Maicii Domnului si Sfintilor Nectarie, Sf.Nicolae, Sf.Mina, Sf.Arsenie Boca Sf. Efrem cel Nou, Sf.Ioan Rusul, Sf. Anton, Sf.Rita, Sf. Luca al Crimeeii, Sf.Pantelimon, Sf.Iosif, pt minunea de a ma fi  intarit psihic, deoarece am avut o recadere psihica de aprox. trei saptamani, si nu puteam sta pe picioare, din cauza slabiciunii psihice si fizice. Chiar inainte de nunta fiului meu cu doua zile, m-am simtit mai bine, iar in ziua nuntii am fost alaturi de copiii mei la slujba de la biserica si la petrecerea de dupa slujba. Multumesc ca au avut o nunta minunata, a iesit totul perfect si eu m-m putut bucura de ei si de fericitul eveniment. Slava Tie Doamne si Slava Sfintilor Tai!!!! Sfinte Nectarie, Sf.Efrem cel Nou, Sf.Nicolae, Sf.Mina, Sf.Arsenie Boca, va rog din suflet sa fiti alaturi de copiii mei, in calatoria pe care o fac azi si ajutati-i sa se intoarca sanatosi acasa. Doamne ajuta!


FN, 05-06-2019

  Multumesc pentru toate cate le primim. Fie ca decizia de azi de tratament alternativ al epilepsiei sa fie cea salvatoare. Faceti ca ameliorarea si beneficiile sa se produca si A sa faca progrese; dati i grai si forta in trunchi si picioare. Dati ne resurse sa ducem la indeplinire ce ne propunem si sa devenim mai rabdatori si intelepti. Avem nevoie de sanatate.
  Multumim!


Lizuca, 05-06-2019

   Sfinte Nectarie te rog ajuta-ma sa trec cu bine peste ziua de azi. Sa reusesc sa termin ce am de facut si sa vin linistita acasa. Iarta-ma ca am vorbit de rau anumite persoane, încerc sa ma îndrept din punctul asta de vedere. Te rog ajuta-ma sa fie bine ce am facut pâna acum si sa rezolv în continuare tot ce a ramas. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfintii nostri Constantin si Elena si Sfinte Antonie cel Mare. 
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta! 
  Sfinte Nectarie multumesc pt tot ajutorul. Te rog ajuta-ma sa fie bine tot ce am facut si sa ma descurc si în continuare. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfintii Constantin si Elena, Sfinte Mina si Sfinte Antonie cel Mare. Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta! Sfinte Nectarie te rog ajuta-ma sa nu mai vorbesc aiurea si sa îmi fac treaba linistita si corect. Te rog ajuta-ma sa fie bine ce am facut pâna acum si sa fac totul bine si în continuare.  Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina, Sfinti Constantin si Elena si Sfinte Antonie cel Mare! Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta! 
  Sfinte Nectarie te rog ajuta-ma sa trec cu bine peste ziua de azi, sa reusesc sa mai rezolv din lucruri, si sa termin totul cu bine pana luni. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina, Sfinti Constantin si Elena si Sfinte Antonie cel Mare. Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta! 
  Te rog ajuta-ma Sfinte Nectarie, sa rezolv totul cu bine. Lumineaza-ma Sfinte Nectarie si ajuta ma sa ma descurc sa nu trebuiasca sa stau foarte mult la birou. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina, Sfinti Constantin si Elena si Sfinte Antonie cel Mare.
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta! 


Gianina, 05-06-2019

  Multumesc Sfantului Nectarie pentru ajutorul dat lui Victor.Te rugam Sfinte ai grija si de Tudor si indruma-l pe calea dreapta. 


Vasile, 05-06-2019

  Multumesc sfinte Nectarie.


Ileana, 05-06-2019

  Sfinte Parinte Nectarie, 
  Te rog ajuta-i pe sotul si pe fiul meu sa fie sanatosi, sa le iasa bine investigatiile si ecografia de tiroida, sa nu aiba nimic grav, si sa reuseasca sa gaseasca leacul pentru suferintele lor. Doamne ajuta!


Marinela G., 18-06-2019

    Sfinte Nectarie, Sf.Mina,  Sf. Efrem, Sf.Anton, va rog ajutati-l pe tatal meu sa-si gaseasca cheile de la usa..Doamne asjuta! Sfinte Nectarie, Sfinte Efrem, Sfinte Mina, Sfinte Nicolae, Sfinte Arsenie Boca, Sfinte Ioan Rusul, Sfinte Anton, va rog sa fiti alaturi de mine si familia mea, sa ne ajutati sa ne rezolvam problemele de sanatate, pe care le avem fiecare in parte.Va rog ajutati-le si pe Elena si Niculina care au cancer, sa se insanatoseasca cat mai repede. Slava Tie Doamne si Slava Sfintilor Tai! Sfinte Nectarie, Sfinte Efrem, Sfinte Nicolae, Sfinte Mina, Sfinte Arsenie Boca, sfinte Ioan Rusul, Sfinte Anton, va rog din suflet ajutati-l pe sotul meu sa-i scada tensiunea arteriala, deoarece a fost operat pe cord deschis si a avut 2 infarcturi si nu are voie ca tensiunea sa fie marita deoarece il oboseste si forteaza inima sa bata mai repede. Rugati-l pe Bunul Dumnezeu sa il ajute si sa nu mai ajunga la spitale! Doamne ajuta-ne si miluieste-ne!!! Amin! Sfinte Nectarie, Sfinte Efrem, Sf. Ioan Rusul, Sf. Arsenie Boca Sf. Luca al Cremeiii, Sf. Anton, Sf Nicolae, va rog  din suflet ca anallizele sotului  meu sa fie bune, sa  i se stabilizeze tensiunea, iar pe mine vindecati-ma de gastrita hemoragica, care a recidivat in urma tratamentelor pt anxietate, si problemmele oculare care ma deranjeaza din nou. Va rog din suflet ajutati-ma sa nu mai ajung iar pe la doctori. Slava Tie Doamne si Slava Sfintilor Tai ! Amin! Sfinte Nectarie, Sf. Efrem, Sf. Mina, Sf. Nicolae, va rog sa ne ajutati sa se rezolve problema aparuta in legatura cu filmarile, sa nu mai trebuiasca sa se refaca totul. Multumesc Sfintilor dragi pt.faptul ca analizele sotului meu au iesit bune si tensiunea arteriala i-a scazut. Va rog din suflet sa ma ajutati sa ma vindec definitiv de bolile pe care le am. Slava Tie Doamne si Slava Sfintilor Tai!!! Sfinte Nectarie, Sfinte Nicolae, Sfinte Efrem, Sfinte Ioan Rusul, Sfinte Arsenie Boca, Sfinte Mina, Sfinte Anton, Sfinte Pantelimon, Sfinta Rita, Sfinte Gheorghe, Va rog rugati-va la Bunul Dumnezeu si Maica Domnului, sa ma ierte pe mine pacatoasa si sa ma vindec de gastrita hemoragica, care  a recidivat si am suferinte mari. Ajutati-o va rog si pe mama mea, care are picioarele operate sa ii treaca durerile si sa poata umbla. Doamne Dumnezeul nostru, doctorul sufletelor si a tot trupul pentru rugaciunile Maicii Tale si a Sfintilor Tai, miluieste-ne si mantuieste-ne pe noi. Amin! Multumesc Sf. Nectarie, Sf. Mina, Sf. Nicolae, Sf. Efrem, Sf. Arsenie Boca, Sf. Ioan Rusul, Sf. Anton, Sf. Gheorghe, pentru ca mi-au ascultat rugaciunile si m-au ajutat sa-mi treaca durerile mari de stomac  si sper ca ma vor vindeca de aceasta gastrita eroziva pe care o am de 3 ani si care recidiveaza mereu si de celelalte boli pe care le am..Multumesc ca sotul meu are teniunea buna si analizele sunt bune, iar mama mea nu mai are acele mari dureri de picioare. Va rog Sfintilor dragi sa fiti alaturi de noi pacatosii si in continuare si sa-I rugati pe Bunul Dumnezeu, Maica Domnului si Mantuitorul Iisus Hristos sa ne ierte de pacate si sa se miluiasca pe toti. DOAMNE AJUTA!!! Sfinte Nectarie, te rog ajuta-i pe copiii mei, sa le lumineze Bunul Dumnezeu mintea si sa ia decizii corecte, sa reuseasca sa termine toate lucrarile casei, fara a fi nevoiti sa mai faca imprumuturi si datorii mari.
  Bucura-te Sfinte Nectarie, mare facatorule de minuni! Sfinte Nectarie te rog sa ii ajuti pe copiii mei sa rezolve problema imprumutului bancar, fara a fi nevoie de ceea ce s-au gandit ei sa faca. Bucura-te Sfinte Nectarie, mare facatorule de minunu!


Florina, 18-06-2019

  Multumim, Sf. Nectarie pentru ajutorul dat astazi la operatia mamei noastre. Greul de abia incepe si are nevoie de multa putere si rugaciuni pentru a se putea insanatosi. Sfinte Nectarie te rugam sa ne vii in continuare in ajutor si sa ne asculti rugaciunile.
  Amin!
  Doamne ajuta!


Ileana, 18-06-2019

  Multumesc Sfinte Nectarie, pentru ajutorul dat sotului si fiului meu, care au primit astazi vesti bune privind rezultatul ecografiei de tiroida. Ajuta-i sa fie sanatosi si sa se vindece de toate bolile lor, ai grija de ei, Sfinte Parinte.


Gianina, 18-06-2019

  Iti multumesc Sfinte pentru tot ajutorul dat lui Victor. Te rugam Sfinte Nectarie sa veghezi asupra lui Victor, sa se insanatoseasca repede.


BSM, 18-06-2019

  Sfinte Nectarie acum 6 ani venea pe lume minunea de la tine, Anastasia. Iti multumesc frumos pentru tot ajutorul. Te rog ai grija de noi în continuare. Doamne ajuta. 


Ileana, 18-06-2019

  Multumesc din suflet, Sfinte Nectarie, pentru ajutorul pe care mi l-ai dat intotdeauna cand am alergat la tine cu rugaciuni pentru sanatatea mea si a celor dragi mie. Te rog ajuta-ne si ocroteste-ne in continuare, pe mine si pe ai mei, ca un parinte bun si iubitor, iarta-mi multele greseli si ajuta-ma sa nu ma abat de la calea cea buna, sa ma port bine, sa nu fac rau nimanui, sa fiu vesela, blanda, buna si sa am  o familie fericita. Amin.


 FN, 18-06-2019

 Multumesc dragi Sfinti pentru ajutorul nesperat in cele 2 probleme avute zilele astea. Ajuta ne sa ne ducem la indeplinire ce ne am propus si sa fim sanatosi, Amma sa fie bine alaturi de surioara ei in toate calatoriile ce vor urma. Ajutati ne ca saptamana viitoare la evaluari sa decurga totul bine, sa pastram legatura cu oamenii minunati din cadrul acelei organizatii de recuperare !


Maria, 24-06-2019

  Multumesc Maicuta  Domnului si Sfinte  Nectarie pentru ajutorul pe care mi l-ati dat, ori de cate ori l-am cerut. Va rog sa-l ajutati pe fiul meu sa treaca cu bine de problema de sanatate pe care o are. Va rog sa-i dati sanatate trupeasca si sufleteasca. Doamne ajuta!


Marinela G., 24-06-2019

  Sfinte  Nectarie, Sf.Mina, Sf.Efrem, Sf.Nicolae, Sf.Arsenie Boca, Sf.Anton, va rog ajutati-i pe copiii mei sa-si rezolve problema imprumutului bancar, in asa fel cum e mai bine pt. toti. Doamne ajuta! Sfinte Nectarie, Sf.Mina, Sf.Anton, Sf.Efrem, Sf.Nicolae, Sf.Asenie Boca, va rog ajutati-ne sa se rezolve problema datoriilor, fara a fi nevoie de imprumut bancar. Doamne ajuta! Sfinte Nectarie te rog ajut-o pe sora mea sa-i iasa bune analizele pe care le-a facut azi. Bucura-te Sfinte Nectarie, mare facatorule de minuni!


Elena, 24-06-2019

  Sfintisorul meu cel bun, iti multumesc din suflet pentru progresele copilului si pentru ca am reusit sa il inscriem la gradinita. Ajuta-l sa se obisnuiasca in colectivitate si sa fie totul bine. Ajuta-ne si pe noi Sfinte Nectarie, sa fim sanatosi, sa avem putere de munca, sa reusim sa platim usor taxa de scolarizare. Ajuta-l pe sotul meu sa aiba de munca si sa isi pastreze serviciul, caci avem mare nevoie. Sa fie liniste in casa si intelegere. Ajuta-ma sa scap de starile de ameteala pe care le am in ultimul timp.
  Iti multumesc din suflet ca ieri am scapat de un accident, cand o masina era cat pe ce sa dea peste mine pe trecerea de pietoni.
  Fara ajutorul tau Sfinte Nectarie suntem pierduti, te rog in continuare sa fii mereu alaturi de noi. 
  Doamne ajuta. Amin! 


Lizuca, 24-06-2019

  Sfinte Nectarie te rog ajuta-ma sa trec cu bine peste ziua de azi. Te rog ajuta-ma sa reusesc sa termin ce mi am propus, sa învat conturile pt sedinta de mâine, sa reusesc sa vorbesc in sedinta, sa pregatesc cele doua lucruri si sa plecam linistiti la Aiud. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina, Sfinti Constantin si Elena si Sfinte Antonie cel Mare. Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta.  Multumesc pt tot ajutorul Sfinte Nectarie. Îtii multumesc ca ai grija de noi si ca îmi luminezi mintea. Te rog ajuta-ma sa fie bine ce am facut si sa reusesc sa rezolv si azi ce am de facut sa plecam linistiti la Aiud. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina, Sfinti Constantin si Elena si Sfinte Antonie cel Mare!
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta! 
  Sfinte Nectarie te rog ajuta-ma sa trec cu bine peste sedintele de azi si sa te rog ajuta-ma sa fie bine tot ce am facut si sa termin cu bine ce am de facut azi. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina, Sfinti Constantin si Elena si Sfinte Antonie cel Mare!
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta! 


Cornelia, 24-06-2019

  Multumesc Doamne Isuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu ptr tot si ptr toate, multumesc Maicuta  Sfanta Fecioara Maria, multumesc Sfinte Nectarie, sfinte Efrem cel Nou, Sfinte Nicolae, sfinte Iuda Tadeu, sfanta Rita, ingerasului meu pazitor ptr tot si ptr toate. Multumesc tuturor sfintilor si apostolilor din ceruri ptr tot si ptr toate, multumesc ca va rugati ptr iertarea pacatelor noastre si ptr ajutorul nostru....ale familiei mele si ale mele, multumesc ptr rezultatul bun la analize, multumesc ptr sanatate, ptr spor, ptr intelegere, Doamne ....iarta ne pe noi pacatosi dupa mare mila Ta...te rog Doamne, aceasta casuta pe care am cumparat o, sa fie de bun augur, sa fim sanatosi si fericiti in aceasta casuta, sa ne simtim bine in ea.....Doamne te rog da ne putere de munca, ajuta ne sa ne pastram locurile de munca sa ne putem rezolva problemele care le mai avem si sa ne traim viata linistiti, fereste ne Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu, Maicuta Sfanta Fecioara Maria, sfintii mei dragi, toti apostoli si ingerii din ceruri, de boli naprasnice, moarte grabnica, necazuri, suparari, griji, dusmani, vrajitorii...ALILUIA, ALILUIA, ALILUIA......SLAVA TIE DUMNEZEUL NOSTRU, SLAVA TIE! SLAVA TIE MAICUTA DOMNULUI, SLAVA TUTUROR SFINTILOR SI APOSTOLILOR DIN CERURI! AMIN.


Gianina, 24-06-2019

  Multumesc din suflet Sfinte Nectarie pentru sanatatea lui Victor.
  Sfinte Nectarie, Te rugam sa veghezi asupra noastra si a fiilor nostri, a mamei Profira, da-ne sanatate si minte luminata.


Monika, 24-06-2019

  Iti multumesc neincetat Sfinte Nectarie pentru ajutorul dat la toate examenele, le multumesc Puterilor ceresti pentru rabdarea de a ma asculta. Fara voi nu as exista si nu ar fi nimic posibil! Minunea existentei voastre!


BSM, 02-07-2019

  Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem va rog din suflet sa ne fiti alaturi si călătoriți cu noi maine.  Va multumesc frumos pentru tot ajutorul acordat pana acum. Va simt aproape zi de zi. Doamne ajută. Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem va rog sa călătoriți cu noi! Doamne ajută.


Marinela G., 02-07-2019

  Multumesc Bunului Dumnezeu, Maicii Domnului, Sfintilor Nectarie, Sf.Mina, Sf.Nicolae, Sf.Efrem, Sf.Arsenie Boca, Sf.Anton, Sf.Ioan Rusul, Sf.Luca  de la Cremea, pt. tot ajutorul pe care ni l-au dat mie si familiei mele, de fiecare data cand ii rugam sa ne ajute pe noi pacatosii. Va rog din suflet Sfintilor dragi, sa ne ocrotiti si de azi incolo, deoarece necazurile si problemele, apar tot timpul. Azi se praznuieste ziua Sfintilor Petru si Pavel, propovaduitorii crestinismului, si pe care ii rog sa se indure de noi pacatosii. Slava Tie Doamne si Slava Sfintilor Tai!!! AMIN!  Sfinte Nectarie iti multumesc pt.ca m-ai ajutat, si azi ma simt mai bine. Te rog ajuta-ma sa iasa bune analizele pe care le voi face si sa ma vindec de boala de stomac pe care o am de 3 ani. Bucura-te  Sfinte Nectarie, mare facatorule de minuni! Sfinte Nectarie, Sf.Efrem, Sf.Nicolae, Sf.Mina, Sf.Arsenie Boca, va multumesc din suflet pt.ca mi-ati ascultat rugaciunile si ne-ati ajutat sa se rezolve problema imprumutului bancar pe care il vom face. Va rog Sfintilor dragi ajutati-l si pe pisicul nostru, care ate probleme de sanatate, sa se vindece de tusea pe care o are din cauza problemelor pulmonare si sa ii ajute tratamentul pe care il face. Slava Tie Doamne si Slava Sfintilor Tai! Amin! Sfinte Nectarie, Sf.Efrem va rog ajutati-ma sa scap de criza puternica de stomac pe care o am de ieri si care m-a slabit fizic enorm, intrucat tot ce beau vomit si abia ma pot tine pe picioare. Ajutati-ma sa-mi revin cat mai repede si sa nu fie ceva grav. Doamne ajuta!


FN, 02-07-2019

  Ajuta ne Sfinte drag sa gasim cea mai buna varianta pentru a trata crizele micutei noastre sa o ajutam sa fie bine si sa progreseze! Multumim pentru tot ce am primit!


Lizuca, 02-07-2019

  Sfinte Nectarie multumesc pt ajutorul din fiecare zi. Te rog Sfinte Nectarie ajuta-ma sa reusesc sa fac azi ce mi am propus si sa iasa bine. Sa reusesc sa închid totul cu bine pana luni si sa plecam cu bine în concediu. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina, Sfinti Constantin si Elena si Sfinte Antonie cel Mare.
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta! 
  Sfinte Nectarie te rog ajuta-ma sa trec cu bine peste ziua de azi. Azi este ultima zi de închidere, am nevoie de ajutorul tau sa fac totul corect si sa plec linistita în concediu. Ajuta-ma sa fie corect ce am facut pâna acum si sa fac totul bine în continuare, te rog nu ma lasa Sfinte Nectarie. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfintii Constantin si Elena, Sfinte Mina si Sfinte Antonie cel Mare.
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta! 


Marinela G., 14-07-2019

  Sfinte Nectarie, te rog din suflet sa rezolvi problema aparuta azi in familia mea. Bucura-te Sfinte Nectarie, mare facatorule de minuni!


Maria, 14-07-2019

  Multumesc, Maicuta Domnului, multumesc Sfinte Nectarie, pentru tot ajutorul dat! Va rog din suflet sa fiti alaturi de fiica mea, in aceste momente grele prin care trece, sa ii luminati mintea, sa ii aratati calea cea buna de urmat. Va rog, sa o ajutati sa-si gaseasca linistea sufleteasca si sa ia cea mai buna hotarare pentru viitorul ei. Doamne ajuta!


FN, 14-07-2019

  Iti multumesc Sfinte drag si multumesc tuturor entitatilor ceresti pentru toate minunile la care am fost parte. Ajutati ne ca noul tratament si noua terapie sa fie un plus pt Nectaria, sa i se opreasca crizele si sa progreseze, sa nu mai faca alte infectii. Dati ne rabdare si intelepciune sa ducem la capat misiunea de a ne creste copiii frumos. Sorei Nectariei da i protectie, sananate, oameni buni alaturi si intelepciune.


Lizuca, 14-07-2019

   Sfinte Nectarie te rog iarta-ma ca uit sa îti multumesc când dau de bine. Am ajuns cu bine în Grecia, te tog ajuta-ne sa avem în continuare concediu linistit si cu sanatate. Te rog ajuta-ma când încep serviciul sa reusesc sa fac totul cu bine si sa termin. Te rog ajuta-ma sa nu fie atâtea lucruri care sa ma astepte de facut pe lânga cele de care stiu deja. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina, Sfinti Constantin si Elena si Sfinte Antonie cel Mare.
  Miluiste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta! 


BSM, 21-07-2019

  Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem va rog sa călătoriți cu noi. Va multumesc frumos pentru tot ajutorul. Doamne ajută.  Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem va rog sa aveti grija de mama mea. Va rog sa fiti alaturi de mine miercuri la examen si daca trebuie sa il iau asa sa fie. Va multumesc frumos pentru tot ajutorul. Doamne ajută. Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem va rog fiti alaturi de mine azi la examen. Doamne ajuta.


Marinela G., 21-07-2019

  Multumesc Bunului Dumnezeu si Maicii Domnului, si Sfintilor Nectarie, Sf.Mina, Sf.Nicolae, Sf.Arsenie Boca, Sf.Efrem, Sf.Anton, Sf.Iosif, Sf.Rita, Sfintilor Arhanghelilor Mihail si Gavril, Sfintilor, Ingeri  pazitori, va rog din suflet sa fiti alaturi de fiul si nora mea, sa le luminati mintea, sa fie cumpatati in tot ceea ce fac,s a isi achite toate datoriile la timp, si sa-si planifice tot ceea ce au ce facut la timp. Doamne ajuta! Multumesc Bunului Dumnezeu, Maicii Domnului si Sfintilor Nectarie, Sf.Mina, Sf.Nicolae, Sf.Arsenie Boca, Sf.Efrem, Sf.Ioan Rusul, Sf.Luca, Sf.Gheorghe, Sf.Anton, Sf.Rita,pt. tot ajutorul pe care ni-l dau de fiecare data, cand ne rugam sa ne scape de necazuri. Slava Tie Doamne si slava Sfintilor Tai!


Iulia, 21-07-2019

  Le multumesc, Bunului Dumnezeu, Iisus Hristos, Maicutei Domnului, Sfântului Nectarie, Sfantului Efrem pentru sanatatea copilului si a familiei mele si pentru ca niciodata nu ne lasa la greu. Amin.


Marinela G., 29-07-2019

  Sfinte Nectarie, Sf.Mina, Sf.Nicolae, Sf.Arsenie Boca, Sf.Efrem, Sf.Luca, Sf.Ioan Rusul, Sf.Pantelimon, Sf.Gheorghe, Sf.Anton, va rog sa ma ajutati sa-mi treaca durerile de stomac, care au revenit die ieri si sa ma ajute tratamentul pe care il fac acum. Slava Tie Doamne si Slava SfintilorTai! Amin! Sfinte Nectarie te rog sa fii langa verisoara noastra Silvia, care se va opera pe cord deschis maine la Targu Mures. Ajut-o sa ii reuseasca operatia si sa se intoarca sanatoasa acasa. Bucura-te Sfinte Nectarie, mare facatorule de minuni! Sfinte Nectarie, Sf.Mina, Sf.Anton, Sf.Nicolae, Sf.Arsenie Boca, Sf.Efrem, va rog sa ii ajutati pe copiii mei sa se impace, sa le lumineze Bunul Dumnezeu mintea si sa-si rezolve toate problemele in mod amiabil, sa fie pace liniste si intelegere in familia lor. Doamne ajuta! Sfinte Nectarie te rog sa il ajuti pe cuscrul meu, Dumitru, care s-a internat la spitai azi, sa reuseasca medicii sa ii deblocheze arterele de la picior si sa nu fie nevoie de interventie chirurgicala. Te mai rog Sfinte drag, sa o ajuti si pe sora mea Alina-Monica, sa isi mareasca sistemul imunitar prin tratamentele pe care le face, si sa scape de virusul hepatic C, si cancerul de piele. Bucura-te Sfinte Nectarie, mare facatorule de minuni! Sfinte Nectarie te rog ajut-o pe mama mea sa ii treaca durerile picioarelor. Te rog Sfinte drag, sa-i ajuti si pe copiii mei sa reuseasca sa obtina imprumutul bancar, si sa poata restitui datoria pe care o au. Doamne ajuta! Sfinte Nectarie, Sf.Mina, Sf.Efrem, Sf.Nicolae, va rog ajutati-l pe sotul meu sa rezolve problema cu vecinii, si sa  se rezolve problema cu lichidarea firmei fara cheltuieli f.mari si cea a recuperarii banilor imprumutati, integral si cat mai repede. Doamne ajuta!


BSM, 29-07-2019

  Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem va rog sa călătoriți cu noi azi.  Doamne ajuta.


Lizuca, 29-07-2019

  Te rog din suflet Sfinte Nectarie ajuta-ma, sunt foarte stresata abia am închis un ochi azi noapte. Te rog ajuta-ma sa nu ma astepte prea multa agitatie la birou dupa concediu.Te rog ajuta-ma sa reusesc sa termin ce am cu bine si sa fie rezolvata si înregistrarea cu nettingul de India. Te rog nu ma lasa ca sunt asa stresata învata-ma sa stiu sa las stresul la serviciu si sa ma bucur de familie acasa. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina, Sfinti Constantin si Elena si Sfinte Antonie cel Mare. 
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta! Multumesc pt tot ajutorul Sfinte Nectarie! Te rog ajuta-ma sa reusesc sa rezolv si azi ce mi am propus, sa fac corect ce trebuie pe procese si sa termin cu bine. Ajuta-ma Maicuta Sfânta sa am întelepciune si spor în tot ce fac. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina, Sfinti Constantin si Elena si Sfinte Antonie cel Mare! Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta! Sfinte Nectarie te rog ajuta-ma sa trec cu bine peste ziua de azi. Ajuta-ma sa reusesc sa fac azi ce mi am propus cu bine. Te rog Doamne ajuta ma sa fie corect ce am facut ieri si sa ma linistesc un pic ca sunt prea stresata. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina, Sfinti Constantin si Elena si Sfinte Antonie cel Mare!
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta! Sfinte Nectarie îti multumesc pt tot ajutorul, te rog nu ma lasa si ajuta-ma sa reusesc sa rezolv cu bine tot ce am de facut saptamâna asta si sa le fac corect. Maicuta Sfânta roaga-l pe Bunul Dumnezeu sa ma ierte ca am neglijat rugaciunea si sa ne ajute sa fim sanatosi si linistiti. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina, Sfinti Constantin si Elena si Sfinte Antonie cel Mare!
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta! 


Marinela G., 11-08-2019

  Multumesc din suflet Sfinte Nectarie, ca analizele sorei mele au iesit aproape in limite normale. Te rog ai grija si de pisicul nostru, care are probleme cu plamanii si tuseste aproape zilnic, cu toate ca are un tratament permanent de urmat, dar imunitatea lui e f. scazuta si nu reactioneaza la tratament. Te rog sfinte drag mai fa o minune si cu acest scump animalut, sa se vindece cat mai repede. Doamne ajuta! Sfinte Nectarie te rog din suflet ca investigatiile pe care  le va face sora mea maine, la hematologie sa iasa bune si sa se linisteasca. Doamne ajuta! Multumesc Bunului Dumnezeu, Maicii Domnului, si Sfintilor Nectarie, Sf.Nicolae, Sf.Mina, Sf.Arsenie Boca, sf.Luca, Sf.Efrem, Sf.Anton, Sf.Ioan Rusul, Arhanghelilor Mihail si Gavril, Ingerului pazitor, pt. ca ne-au auzit rugaciunile si ne-au ajutat tot timpul cat am avut necazuri si probleme de rezolvat. Iarta Doamne greselile noastre, da-ne sanatate, pace, liniste sufleteasca, luminarea mintii, intelegere in familie, reusita la serviciu, si spor in casa, si scapa-ne de boli, necazuri, dusmani, primejdii, pagube si datorii.  Doamne ajuta!!! Sfinte Nectarie iti multumesc ca operatia  pe cord deschis a verisoarei noastre Silvia, a decurs bine si momentan se simte bine. Te rog Sfinte drag, fii alaturi de sora mea Alina, maine si ajut-o ca investigatia medicala pe care o va face, sa iasa bine. Bucura-te Sfinte Nectarie, mare facatorule de minuni! Multumesc Bunului Dumnezeu, Maicii Domnului, Mantuitorului Iisus Hristos, si Sfintilor Nectarie, Sf.Mina, Sf.Nicolae, Sf.Arsenie Boca, Sf.Efrem cel Nou, Sf.Anton, Sf.Ioan Rusul, Sf.Luca al Cremeii, Sf.Arhangheli Mihail si Gavril, Sf.Rita, Ingerului Pazito, sf Gheorghe pr.ca ne-au iertat pe noi pacatosii si ne-au ajutat sa scapam de toate necazurile si problemele pe care le-am avut. Va rog ajutati-ne si in continuare si aduceti-ne pace, linisste, intelegere in familie, reusita copiilor in tot ceea ce si-au propus sa faca in viata, si sanatate tuturor, deoarece e cel mai important lucru.
  SlavaTie Doamne si Slava Sfintilor Tai! Sfinte Nectarie, te rog din suflet sa rezolvi problema care a aparut la noi astazi, referitor la banii pe care trebuie sa-i dam. Ajuta-ne sa scapam de toate datoriile, pe care le are sotul meu, si copiii sa reuseasca sa isi dramuiasca  veniturile, si sa -si achite la timp imprumuturile lor.
  Bucura-te Sfinte Nectarie, mare facatorule de minuni! Sfinte Nectarie, te rog jut-o pe mama mea sa-i treaca durerile de picioare. Bucura-te Sfinte Nectarie, mare facatorule de minuni!


FN, 11-08-2019

  Multumesc pentru toata protectia Ta!
  Suntem intrun moment de decizii, fii alaturi de noi in cele 3 decizii luate pt azi.. Faceti ca tratamentul alternativ sa dea rezoltate, alegerea unui nou profesionist sa dea rezultate frumoase si croiti i un drum nou fetitei celei mari ...fiti , Sfintilor alaturi de noi in toata memoentele vietii noastre!
  Dati ne rabdare, iubire si intelepciune, feriti ne de ispite si boli!


BSM, 11-08-2019

  Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem va rog sa călătoriți cu noi azi. Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem va rog sa fiti alaturi mâine de socrul meu in sala de operație. Doamne ajută să nu fie foarte grav. Va multumesc frumos pentru tot ajutorul de pana acum. Va multumesc frumos pentru că ati fost alaturi de socrul meu in sala de operație. Minunați sunteti între sfinți. Doamne ajută. Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem va rog sa călătoriți cu noi maine. Va multumesc frumos pentru tot ajutorul. Doamne ajuta. Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem va rog din suflet sa aveti grija de mama mea sa fie bine si sa ii iasa analizele bine. Doamne ajută! Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem va rog sa calatoritii cu noi maine. Va multumesc frumos pentru tot ajutorul. Doamne ajuta. 


Ileana, 11-08-2019

   Sfinte Nectarie,
  Multumesc pentru tot ajutorul pe care mi-l dai de cate ori am nevoie. Astazi trebuie sa merg la medic pentru o problema destul de neplacuta. Ajuta-ma te rog sa nu fie nimic grav si sa se rezolve cu bine totul. Multumesc. Doamne ajuta. Multumesc, Sfinte Nectarie pentru rezultatul bun al analizelor. ajuta-ma sa fiu tare si sa fac ceea ce trebuie, sa am taria sa nu ma las coplesita de greutati. Roaga-te pentru mine, Sfinte, si pentru iertarea pacatelor mele si ajuta-ma sa fiu si eu vesela si senina si calma si sa nu-mi mai ies din fire.
Doamne ajuta.


Lizuca, 11-08-2019

    Sfinte Nectarie te rog ajuta-ma sa trec cu bine peste ziua de azi. Sa treaca cu bine sedinta sa fie multumiti, sa fie corect ce am facut si sa reusesc sa ma exprim corect si fluent. Te rog ajuta-ma Doamne sa nu avem plati azi. Te rog ajuta-ma si da-mi spor sa fac totul bine. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina, Sfinti Constantin si Elena si Sfinte Antonie cel Mare!
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta!  Sfinte Nectarie multumesc pt tot ajutorul. Te rog ajuta-ma sa trec cu bine si peste ziua de azi, ajuta-ma sa nu mai vina plati decât martea vii, te rog ca nu ma pricep si ajuta sa fie bine cea pe care am facut o. Te rog ajuta-ma sa fac bine tot ce am de rezolvat si sa vin linistita acasa. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina, Sfinti Constantin si Elena si Sfinte Antonie cel Mare!
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta! Te rog nu ma lasa Sfinte Nectarie, te rog ajuta-ma sa rezolv totul cu bine si sa reusesc sa termin ce mi am propus saptamâna asta. Ajuta-ma sa reusesc sa fac si plati daca este necesar si sa le fac corect. Ajuta-ma sa nu ma mai stresez atât si sa fie corect ce am facut, te rog din suflet ajuta ma sa fac totul bine în continuare. Multumesc Sfinte Nectarie si toti Sfintii pt ajutor. Multumesc Doamne si Maicuta Sfânta pt ajutor. Iarta-ma Doamne ca am vorbit urat aseara si am criticat. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina, Sfinti Constantin si Elena, Sfinte Parinte Arsenie Boca si Sfinte Antonie cel Mare. 
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta!


 Elena, 21-08-2019

   Iti multumesc Sf Nectarie pentru ca imi asculti rugaciunile in fiecare zi. Pentru ca ne dai putere sa mergem inainte.
  Iti multumesc pentru ca esti alaturi de fratele meu, pentru ca toti cei dragi mie care au trecut prin operatii recent se simt bine. Iti multumesc ca i-ai salvat si ai grija de ei in continuare!
  Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu miluieste-ne pe noi!


Marinela G., 21-08-2019

  Sfinte Nectarie iti multumesc din suflet pentru tot ajutorul de pana acum. Te rog ajuta- pe sotul meu sa rezolve problema cu serviciul si sa reuseasca sa rezolve si problema cu fratele lui. Bucura-te Sfinte Nectarie, mare facatorule de minuni! Multumesc Sfinte Nectarie pt.tot ajutorul pe care ni l-ai dat  pana acum. Te rog Sfinte drag, sa o ajuti si pe verisoara noastra Silvia, care a suferit o operatie pe cord deschis, acum trei saptamani si care a fost din nou operata intrucat a facut o infectie si e nevoita sa ramana in spital. Te mai rog sa ai grija si de nepoata mea, sa ajunga cu bine in America. Bucura-te Sfinte Nectarie, mare facatorule de minuni!  


FN, 21-08-2019

  Sfinte drag, insoteste ne pe drumul de maine, da ne sanatate si intelegere. TRIMITE GANDUL CEL BUN CA MECANICUL SA REPARE IN TIMP MASINA, Fa ca acele zile petrecute in compania persoanelor dragi sa fie placute aducatoare de energie. Fii cu noi, alaturi de cetele de ingeri! 


BSM, 21-08-2019

  Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem va rog din suflet sa călătoriți cu noi azi.  Doamne ajută. Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem va rog sa aveti grija de fetița mea. Doamne ajuta. Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem va rog din suflet sa aveti grija de fetița mea, sa ii freca febra si sa isi revina. Va multumesc frumos pentru tot ajutorul de pana acum, ca ne-ati ajutat sa ajungem cu bine aseară deși a fost un drum foarte greu. Doamne ajută.


Lizuca, 21-08-2019

  Multumesc pt tot ajutorul Sfinte Nectarie. Te rog ajuta-ma sa fie bine ce am facut si sa reusesc si azi sa termin cu bine sa pot merge linistita la dentist. Iarta-ma Doamne pt tot ce gresesc si nu ma lasa fara ajutorul tau. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina, Sfinti Constantin si Elena si Sfinte Antonie cel Mare.
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila! Te rog Sfinte Nectarie ajuta-ne sa fim sanatosi si linistiti si te roaga-te pt noi sa reusim sa avem un copil sanatos. Ajuta-ma Maicuta Sfânta sa reusesc sa ma linistesc sa sa avem un copilas sanatos. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina, Sfinti Constantin si Elena si Sfinte Antonie cel Mare!
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta! Te rog din suflet Sfinte Nectarie nu ma lasa, ajuta-ma sa fie totul bine, sa reusesc sa nu fi fost ceva ce trebuia rezolvat, te rog ajuta-ma sa reusesc sa rezolv ce am de facut si sa vin linistita acasa. Maicuta Sfânta fii ajutorul si sprijinul meu, te rog nu ma lasa.Te rog Maicuta Sfânta ajuta - ma sa fie totul bine si sa plec linistita acasa. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina, Sfinti Constantin si Elena si Sfinte Antonie cel Mare!
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta! Multumesc pt tot ajutorul Sfinte Nectarie si te rog iarta-ma ca de cele mai multe ori uit sa îti multumesc. Te rog ajuta-ma sa trec cu bine peste ziua de mâine si sa plecam linistiti la Alba. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina, Sfinti Constantin si Elena si Sfinte Antonie cel Mare!
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila! 


BSM, 01-09-2019

  Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem va rog din suflet sa călătoriți maine cu soțul meu, sa ajunga cu bine.  Doamne ajută.


Marinela G., 01-09-2019

  Multumesc Bunului Dumnezeu, Maicii Sfinte, Sfantului Nectarie, Sf.Mina, Sf.Nicolae, Sf.Efrem, Sf.Arsenie Boca, Sf.Anton, Sf.Rita, Sf.Ioan Rusul, Sf Luca, pt. tot ajutorul pe care ni l-au dat de fiecare data cand i-am rugat, mai ales in cazuri disperate. Va rog sa il ajutati pe sotul meu care a fost operat pe cord deschis, si a mai facut un infarct si anul acesta, sa il ocrotit si sa nu mai aiba probleme cu inima si sa reuseasca sa rezolve  problema achitariii tuturor taxelor firmei, sa nu coste mult si totul sa decurga bine. Doamne ajuta! Sfinte Nectarie te rog din suflet sa nu aiba tatal meu nimic grav si sa nu trebuiasca spitalizare. Bucura-te Sfinte Nectarie,mare facatorule de minuni! Sfinte Nectarie te rog ajuta-l pe tatal meu sa se faca bine, sa ii gaseasca medicul un tratament, care sa-l scape de operatie. Totodata te mai rog sa rezolvi problema parintilor mei, sa gaseasca  o persoana de incredere in problema lor. Bucura-te Sfinte Nectarie, mare facatorule ce minuni! Sfinte Nectarie, te rog sa ne ajuti sa aplanam conflictul care a aparut in familia noastra. Bucura-te Sfinte Nectarie, mare facatorule de minuni!i


Lizuca, 01-09-2019

  Te rog Sfinte Nectarie ajuta-ma sa rezolv cu bine ce mi am propus si azi si sa termin pâna luni. Te rog ajuta-ma sa primesc si extrasele. Ajuta-ne Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina, Sfinti Constantin si Elena si Sfinte Antonie cel Mare!
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta! Multumesc de ajutor Sfinte Nectarie! Multumesc de ajutor Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinti, Sfinti Parinti, Îngeri, Arhangheli si Înger pazitor. Te rog ajuta-ma Doamne sa trec cu bine si peste ziua de azi si sa rezolv totul cu ajutorul Tau. Iarta-ma pt tot ce am facut gresit si am spus. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina, Sfinti Constantin si Elena si Sfinte Antonie cel Mare!
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta! Te rog Sfinte Nectarie ajuta-ma si saptamâna asta sa termin cu bine totul pt închidere. Te rog ajuta-ne sa trecem cu bine peste sedintele de azi si sa reusesc sa termin. Nu merit ajutorul Tau Doamne dar te tog fii cu mine si azi, te rog ajuta-ma sa trec cu bine peste sedinte sa reusesc sa îmi termin treaba îti promit Doamne ca am sa ma staduiesc sa nu mai zic un cuvânt rau de nimeni de la serviciu. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina, Sfinti Constantin si Elena si Sfinte Antonie cel Mare!
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta! Te rog Sfinte Nectarie Iarta-ma ca tot amân sa citesc acatistul, nu stiu ce s-a întâmplat cu mine, din cauza programului agitat, dar îti promit ca ma îndrept. Îti multumesc pt tot ajutorul oferit si te rog ajuta-ma sa rezolv cu bine si ce mi am propus azi si sa ma bucur linistita de sfârsitul de saptamâna cu familia mea. Te rog ajuta-ma Maicuta Sfânta sa treaca cu bine si ziua de azi. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina, Sfinti Constantin si Elena si Sfinte Antonie cel Mare!
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta! Te rog ajuta-ma Sfinte Nectarie sa trec cu bine si peste ziua de azi. Îti multumesc pentru ajutor de ieri si din fiecare zi. Ajuta-ma sa rezolv ce mi am propus si azi si sa plec linistita acasa. Maicuta Sfânta te tog acopera ne cu Sfântul tau acoperamant si ai grija de noi pacatosii. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina, Sfinti Constantin si Elena si Sfinte Antonie cel Mare!
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta! 


Marinela G., 05-09-2019

  Sfinte Nectarie te rog ai grija de tatal meu sa reuseasca sa scape de boala pe care o are si medicii sa-i dea tratamentul adecvat. Doamne ajuta!!! Sfinte  Nectarie, Sfinte Efrem, Sfinte Nicolae, Sfinte Arsenie Boca, Sfinte Anton, Sfinte Ioan Rusul, Sfinte Luca de la Crimea, va rog fiti alaturi de tatal meu, care merge azi la doctor, sa-i gaseasca tratament eficient pt. problema lui si sa scape de operatie. Va mai rog sa fiti alaturi de fiul meu, in calatoria pe  care o face azi, si rugati-va pt el sa se intoarca sanatos acasa. Slava Tie Doamne si Slava Sfintilor Tai!  Amin!  Sfinte Nectarie te rog ajuta-l pe tatal meu care e internat la spital sa reuseasca medicii sa-i rezolve problema cu blocajul urinar sa ii dea medicatie potrivita si sa se intoarca sanatos acasa. Bucura-te Sfinte Nectarie,mare facatorule de minuni!


BSM, 05-09-2019

 Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem va rog din suflet sa aveti grija de mama și tata sa rezolve problema...Sa nu li se faca rau. Doamne ajută. Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem va rog din suflet sa aveti grija de părinții mei sa scape cu bine din necazul care s a abătut asupra lor. Doamne ajuta. Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem va multumesc frumos pentru tot ajutorul de pana acum.  Va rog sa aveti grija de parintii mei in continuare. Doamne ajuta. 


Mari. O., 05-09-2019

 Sunt la mamografia si geografie. Ajuta-mi SF Nectarie ca raspunsulsa fie bun si sa mărturisesc lumii întregi minunile tale si de acum încolo. Amin. Multumesc Sf Nectarie si Sf Efrem pentru rezultatul investigațiilor de azi. Doamne Ajuta. Amin.


 Lizuca, 05-09-2019

  Sfinte Nectarie te rog ajuta-ma, nu ma lasa ca sunt disperata. Ajuta-ma te rog sa fie întrare extrasele si sa pot sa termin cu bine tot. Te rog din suflet nu ma lasa Doamne fara ajutorul Tau, am mare nevoie de el. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina, Sfinti Constantin si Elena si Sfinte Antonie cel Mare! 
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta! Multumesc pt tot ajutorul Sfinte Nectarie. Te rog ajuta-ma sa fie bine ce am facut sa fiu linistita si sa reusesc sa fac bine ce mai am saptamâna aceasta. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina, Sfinti Constantin si Elena si Sfinte Antonie cel Mare!
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta! Sfinte Nectarie te rog ajuta-ma, te rog nu ma lasa ca nu imi ajunge timpul la birou, ajuta-ma sa le rezolv toate cu bine si sa fie lumea multumita de mine. Te rog ajuta-ma sa nu mai trebuiasca sa stau atât peste program. Ajuta-ma sa am raspuns la mail sa ma linistesc si sa reusesc sa rezolv si azi ce mi am propus. Nu ma lasa Doamne ca nu pot fara ajutorul Tau. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina, Sfinti Constantin si Elena si Sfinte Antonie cel Mare!
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta! Te rog din suflet Sfinte Nectarie ajuta-ma sa trec cu bine peste sedintele de azi. Sa reusesc sa înteleg ce vor si sa fie multumiti, te rog ajuta-ma sa nu aibe plângeri si sa fiu calma si linistita. Ajuta-ma Maicuta Sfânta ca sunt disperata, nu stiu cum sa fac sa ma linistesc, te tog Maica Sfânta ajuta-ma sa trec cu bine de amândoua sedintele. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina, Sfinti Constantin si Elena si Sfinte Antonie cel Mare! 
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila! 


Marinela G., 16-09-2019

  Sfinte Nectarie iti multumesc pt ca l-ai ajutat pe tatal meu si momentan se simte mai bine, nefiind nevoie sa-l internam. Sper sa ii ajute tratamentul pe care il urmeaza. Sfinte drag, te rog sa ai grija si de mama mea, sora mea, sotul meu si pe mine care am mari probleme oculare si sper sa nu ajung la operatie, ori alte mijloace invazive. Multumesc pt.tot ajutorul pe care ni-l dai de fiecare data cand avem necazuri. Bucura-te Sfinte Nectarie mare facatorule ce minuni! Sfinte Nectarie te rog din suflet sa-i iasa bune analizele medicale facute azi de sotul meu. Te mai rog sa rezolvi problema cu vecinii galagiosi din cauza nu  putem sa ne odihnim noptile. Bucura-te Sfinte Nectarie mare facatorule  de minuni! Sfinte Nectarie te rog din suflet sa ma ajuti, deoarece mi-au revenit iar starile de anxietate, panica, neliniste care au incetat cam 3 luni, dar au aparut din nou, in urma atator necazuri si boli, in familia mea care m-au distrus fizic si psihic. Te rog ajuta-ma din nou, deoarece nu mai pot suporta aceste simptome permanente pe care le am. Bucura-te Sfinte Nectarie, mare facatorule de minuni!!! 
  Multumesc Sfinte Nectarie pentru tot ajutorul. Tata se simte mai bine, mama la fel, eu nu mai am acea anxietate si neliniste, care au revenit recent, sotul meu se simte binisor, el fiind operat pe cord deschis, sora mea e mai optimista in ceea ce priveste bolile ei, pisicul nostru nu mai tuseste de cand a facut injectii, sper sa-si revina complet, iar problemelle familiei mele s-au rezolvat. Multumesc Bunului Dumnezeu, Mantuitorului Iisus Hristos, Maicii Sfinte si Sfintilor Mina, Sf. Nicolae, Sf.Efrem, Sf.Arsenie Boca, Sf.Ioan Rusul, Sf.Luca al Crimeei, Sf.Anton, Sf.Rita, Sf.Gheorghe, Sf.Paraschiva, Ingerului Pazitor, ca mi-au ascultat rugamintile si de fiecare data mi-au sarit in ajutor. Multumesc din tot sufletul!!! Slava Tie Doamne si Slava Sfintilor Tai! AMIN! Sfinte Nectarie, Sf. Mina, Sf.Nicolae, Sf.Arsenie Boca, Sf.Efrem, Sf. Ioan Rusul, Sf.Anton, Sf.Luca, va rog sa va rugati Bunului Dumnezeu si Maicii Domnului sa ne ierte de pacate si sa ne ajuta in toate problemele care au aparut in familia mea. Slava Tie Doamme si Slava Sfintilor Tai! Amin! Sfinte Nectarie te rog ajuta-ne sa rezolvam problema aparuta in familia mea, sa se termine totul in pace si intelegere. Te mai rog Sfinte drag sa il ajuti pe pisicul nostru sa reusim sa ii gaseasca medicul un tratament care sa-i stopeze evolutia bolii de plamani pe care o are. Multumesc Sfinte Nectarie pentru ca ne-ai ajutat de fiecare data cand te-am rugat te  rog ajuta-ne si de data aceasta. Bucura-te Sfinte Nectarie, mare facatorule de minuni!!!


BSM, 16-09-2019

  Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem va rog din suflet sa călătoriți cu noi azi. Sa ajung cu bine. Va rog sa aveti grija de fetița mea, de mama sa fie bine.  Va multumesc frumos pentru tot ajutorul. Doamne ajută.


Iulia, 16-09-2019

  Slava Tie Doamne! Multumesc Maicutei Domnului si Sfantului Nectarie ca au inaltat rugaciunile mele catre bunul Dumnezeu si au ajutat ca mirul cu care mi-am uns copilul la ochi sa duca spre vindecarea problemei pe care o avea!


Lizuca, 16-09-2019

 Te rog Sfinte Nectarie ajuta-ma sa fie corect tot ce am facut, promit ca încerc sa nu mai critic si sa vb urât de nimeni. Ajuta-ma sa treaca cu bine ziua de azi si sa ma bucur alaturi de familie de weekend. Te rog ajuta-ne Sfinte Nectarie sa mai putem face un copil. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina, Sfinti Constantin si Elena, Sfinti Parinti Ioachim si Ana si Sfinte Antonie cel Mare!
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila! Te rog Sfinte Nectarie ajuta-ma sa treaca cu bine si ziua de azi si sa reusesc sa rezolv totul cu bine. Te rog roaga-l pe bunul Dumnezeu sa ne ajute sa mai avem un copilas. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina, Sfinti Constantin si Elena, Sfinti Parinti Ioachim si Ana si Sfinte Antonie cel Mare!
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila! Multumesc pt tot ajutorul Sfinte Nectarie si te rog ajuta-ma sa fie totul bine si sa reusesc sa termin ce mi am propus si saptamâna aceasta. Te rog Sfinte Nectarie ajuta-ne sa avem un copil sanatos si sa reusesc sa ramân la program de 6 ore. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina, Sfinti Constantin si Elena, Sfinte Antonie cel Mare si Sfinti Parinti Ioachim si Ana.
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta! Te rog Doamne ajuta-ma pe mine pacatoasa. Te rog ajuta-ma Sfinte Nectarie sa trec cu bine peste sedinta si ziua de azi. Sa ma pot bucura în liniste de weekend. Te rog ajuta-ma Maicuta Sfânta sa trec cu bine peste ziua de azi. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina, Sfinti Constantin si Elena si Sfinte Antonie cel Mare!
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta!


Valentina-Maria, 16-09-2019

    „Slava Tie Dumnezeului nostru, slava Tie!”
  Nenumarate sunt binefacerile, milosteniile si minunile pe care Preasfanta Treime si Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu prin mijlocirea Sfantului Nectarie, a Sfantului Efrem si a Sfantului Fanurie le-au facut cu mine! Va multumesc ca am promovat cu bine examenele pentru obtinerea gradului didactic II, care au fost foarte solicitante. Fara ajutorul divin, cu siguranta, nu as fi reusit!
  Sunt foarte recunoscatoare, de asemenea, si pentru ajutorul dat astazi in doua situatii complicate cu care m-am confruntat la serviciu!


Marinela G., 02-10-2019

  Sfinte Nectaroe, te rog ajuta-ma sa recuperez  decodorul pe care l-am imprumutat, cat mai repede, caci am mare nevoie de el. Te mai rog ajuta-ma ca  doctorul la care ma duc sa-mi dea reteta compensata de care am mare nevoie. Bucura-te Sfinte Nectarie, mare facatorule de minuni!!! Sfinte Nectarie, Sf.Mina, Sf.Nicolae, Sf.Arsenie Boca, Sf.Anton, Sf.Efrem, Sf.Luca al Crmeii, Sf.Gheorghe, va rog din suflet sa ma ajutati in ce priveste rezolvarea problemei medicale si rugati-va pt.mine sa obtin reteta adecvata bolii mele, fara piedici din partea doctoritei specialiste, care e f. recalcitranta. Va rog sa ma ajutati in acest sens, ca totul sa fie bine. Slava Tie Doamne si Slava Sfintilor Tai!!! Sfinte Nectarie te rog ajuta-ma sa se rezolve cu bine obtinerea de  la medicul specialist a retetei cu tratamentul pe care l-am facut pana acum si care m-a ajutat mult. Bucura-te Sfinte Nectarie, mare facatorule de minuni! Sfinte Nectarie te rog sa ma ajuti sa rezolv cu bine toate problemele aparute in familia mea astazi. Bucura-te Sfinte Nectarie mare facatorule de minuni!  Sfinte Nectarie te rog din suflet sa ma ajuti sa ma vindec de suferinta stomacala care a revenit de cateva zile. Bucura-te Sfinte Nectarie, mare facatorule de minuni! Sfinte Nectarie, Sf.Mina, Sf. Nicolae, Sf.Arsenie Boca, Sf.Efrem, va rog sa-l ajutati pe sotul meu sa rezolve problema firmei, fara taxe mari, si fafa piedici, sa rezolve si problema pe care o are cu fratele lui si pe mine sa ma ajutati in ce priveste obtinerea retetei eficiente de la medicul specialist. Doamne ajuta!!!


Simona, 02-10-2019

 Multumesc Sfinte Nectarie ca mi-ai ascultat rugaciunea si mi-ai oferit sprijinul tau. M-am rugat si Fecioarei Maria, lui Iisus Hristos, Dumnezeu Tatal si Sfantului Mihail. Le multumesc cu recunostinta.


FN, 02-10-2019

   Multumesc Sfinte drag, alaturi de ceilalalti protectori, ca ne mijlocesti toate cele bune intamplate.
  Te rog, Sfinte fii alaturi si ocroteste o pe micuta Nectaria  sa i fi diminuat activitatea epileptica si sa nu faca complicatii, ci progrese constante. Fii alaturi si de surioara ei pe drumul pe care a pornit ea. Ajuta ne sa ne mentinem sanatosi, uniti si intelepti. Fa ca deciziile pe care le am luat sa fie de bun augur. Clafica neintelegerile si tine ne oamenii dragi alaturi. Multumim pentru tot!


Cornelia, 02-10-2019

  Multumesc Doamne Iisuse Hristoase, fiul lui Dumnnezeu pentru tot si pentru toate, multumesc Maicuta Sfanta, multumesc Sfantul Nectarie, multumesc Sfantul Efrem cel Nou, multumesc Sfinte Nicolae, multumesc Sfantul Iuda Tadeu....va multumesc ptr tot si pentru toate....multumesc ca ma ajutati grabnic in toate nevoile mele...multumesc ptr luni la spital cu bunica ca a iesit asa cum mi am dorit....SLAVA TIE DUMNEZEUL NOSTRU, SLAVA TIE...SLAVA TIE MAICUTA SFANTA, SLAVA VOUA SFINTILOR MEI DRAGI SI TUTUROR SFINTILOR SI APOSTOLILOR DIN CERURI, SLAVA CELOR CE V-A SLAVIT. ALILUIA, ALILUIA, ALILUIA.


Lizuca, 02-10-2019

  Te rog ajuta-ma sa trec cu bine peste fiecare zi sa rezolv cu bine totul.Te rog ajuta-ma sa fiu însarcinata si sa reusesc sa nu ma mai strsez. Te rog din suflet ajutati-ma Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca si Sfinte Nectarie sa fac totul bine, sa fii înteles corect ce trebuie sa fac si sa reusesc sa ma linistesc sa sa rezolv totul cu bine în închidere. Va rog ajuta-ma sa pot face un copil sa se bucure si Luca si noi de el.
  Te rog ajuta-ma Sfinte Nectarie, la fiecare final de luna în închidere îti scriu pt efectiv simt ca nu reusesc sa termin tot ce am de facut cu bine si am mare nevoie de ajutorul tau. Nu ma lasa Doamne, ajuta ma sa termin totul cu bine si corect. Ajuta-ma Maicuta Sfânta sa fac totul bine si milostiveste-te de noi si ajuta-ne sa mai puteam avea un copil. Te rog Sfinte Nectarie ajuta-ma sa reusesc sa termin cu bine tot ce am de facut sa vin linistita acasa. Ajuta-ma Maicuta Sfânta ca nu pot face nimic fara ajutorul tau. Milostiveste te de mine Doamne si ajuta-ma pe mine pacatoasa. Te rog Sfinte Nectarie ajuta-ma sa rezolv cu bine tot ce mi-a mai ramas azi. Ajuta-ma Maicuta Sfânta sa trec cu bine de ziua de închidere te rog ajuta-ma sa rezolv tot ce mi a mai ramas si sa reusesc sa închid totul pana la 7. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina, Sfinti Constantin si Elena, Sfinti Parinti Ioachim si Ana si Sfinte Antonie cel Mare!
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta!


Aspasia, 02-10-2019

  Doamne Dumnezeule, Iti multumesc pentru iubirea ta. Te implor, iarta-ma si aiuta-l pe iubitul meu sot. Ocroteste-l.
  Sfinte Ierarhe Nectarie, Sfinte Mare Mucenic MIna, Sfinte Mucenice Efrem, va implor nu ne parasiti. Doamne ajuta tuturor.


Marinela G., 15-10-2019

  Sfinte Nectarie iti multumesc pt ca am reusit sa rezolv ptoblema reteteii Te rog Sfinte drag, ajuta-ma sa sa nu mai vina musafirii care s-au anuntat maine, sa plece spre Bucuresti fara sa mai opreasca la noi, deoarece sunt f. stesanti si noi fiind bolnavi numai de ei avem lipsa..Te rog fa o minune si ajut-ne sa se rezolve si aceasta problema cu bine. Bucura-te Sfinte Nectarie, mare facatorule de minuni! Multumesc Sfinte Nectarie pt. ca mi-ai ascultat rugamintile si m-ai ajutat de fiecare data. Te mai rog  Sfinte drag, sa ma ajuti sa-mi revin psihic, deoarece in urma necazurilor au revenit simptomele de anxietate, panica si stare de rau permanent. Iti muultumesc Sfinte drag  si te rog ajuta-ma si acum pe mine pacatoasa, sa ma vindec de acest puseu psihic prin care trec. Bucura-te Sfinte Necarie, mare facatorule de minuni! Sfinte Nectarie  te rog ajuta-ma si de data aceasta, fa o minune si rezolva problema cumnatilor mei, in asa fel incat sa gaseasca o alta varianta in organizarea evenimentului de saptamana viitoare. Iti multumesc din tot sufletul meu pt. ca m-ai ajutat de fiecare data, cand ti-am cerut ajutorul. Bucura-te Sfinte Nectarie mare facatorule de minuni! Sfinte Nectarie, Sf.Mina, Sf.Anton, Sf.Efrem, Sf.Nicolae, Sf.Arsenie Boca va rog ajutati-l pe sotul meu sa gaseasca azi punga cu obiectele pierdute. Va rog ajutati-ne sa ne rezolvam si problema familiala, cu bine si sa reuseasca cumnatii mei sa gaseasca alta varianta de a ajunge la Bucuresti, fara sa se mai repete deranjul de acum 2 saptamani. Slava Tie Doamne si Slava Sfintilor Tai! Amin! Sfinte Nectarie te rog din suflet ajuta-ma sa se poata repara televzorull -pe care nici nu am apuvat sa-l platim integral. Bucura-te Sfinte Nectarie mare facatorule de minuni!!! Sfinte Nectarie, Sf.Efrem cel Nou, Sf.Mina, Sf.Nicolae, va rog din suflet ajutati-ne sa se linisteasca vecinii galagiosi de deasupra noastra, deoarece noaptea fac petreceri si zgomote de tot felul. Sotul meu e operat pe cord deschis, dupa doua infarcturi si eu am mai multe boli cronice si avem nevoie de liniste, sa ne putem odihni. Slava Tie Doamne si Slava Sfintilor Tai! Amin!


Mari O., 15-10-2019

  Multumesc Sf Nectarie si Sf Efrem pt toate minunile din viata mea si ii rog sa ma ierte ca nu sunt asa stăruitoare in rugăciune. Acum sunt la dr si astept un raspuns sa fie bun si Doamne Ajuta.


Nicu, 15-10-2019

  Vreau și eu să ii mulțumesc Sfântului Nectarie pentru tot ajutorul dat ieri când m-am rugat lui pentru o problema ce credeam că nu are rezolvare dar s-a rezolvat in chip miraculos fara cearta și scandal cu familia mea.
  Mulțumesc Sf .Nectarie că nu m-ai lăsat la greu !
  Doamne ajuta tuturor !!


Mariana A., 15-10-2019

  Sainte Nectarie cu puterea ta ajut-o pe fiica mea si protejez-o asa cum marturisesc ca ai facut-o intotdeauna!
  Ajuta-ne pe toti Doamne!
  Marturisesc ajutor primit si voi marturisi tuturor puterea ta Sfinte Nectarie! Aceste minuni ale tale, sfinte, ne-au facut si pre noi a crede ca la orice facere de bine esti gata ajutator si grabnic folositor si sprijin minunat. Drept aceea, suntem incredintati ca pre tot cela ce alearga la tine, cerand cu credinta ajutor, nu-l treci cu vederea. Pentru aceasta si noi credem ca si acum acelasi esti, sfinte, precum atunci cand i-ai ajutat pre cei cari au alergat la tine. Slaba este credinta noastra, dar fiind scarbiti si pagubiti, la tine alergam cu credinta si cu lacrimi. Ingenunchind, rugamu-ne tie, Sfinte Ierarhe Nectarie, sa te rogi pentru noi lui Hristos Fiul lui Dumnezeu, Cela ce n-a trecut cu vederea rugaciunile tale cele jertfelnice, ci te-a ascultat si te-a intarit si te-a primit intru cerestile locasuri.


Lizuca, 15-10-2019

  Sfinte Nectarie multumesc pt tot ajutorul din fiecare zi. Te rog ajuta-ma Sfinte Nectarie sa trec cu bine peste ziua de azi si peste sedinta si sa fie multumiti de ce am FACUT. Te rog ajuta-ma sa trec cu bine peste ziua de azi Maicuta Sfânta si tine-ma sub Sfântul tau acoperamânt. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina, Sfinti Constantin si Elena, Sfinti Parinti Ioachim si Ana si Sfinte Antonie cel Mare! Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta!
  Te rog ajuta-ma Sfinte Nectarie sa le rezolv toate cu bine si te rog mijloceste pt noi la bunul Dumnezeu si roaga-l sa ne ajute sa mai avem un copil. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina, Sfinti Constantin si Elena, Sfinti Parinti Ioachim si Ana si Sfinte Antonie cel Mare!
  Multumesc pt tot ajutorul Sfinte Nectarie, te rog sa fii lânga mine în fiecare zi si sa ma ajuti sa rezolv totul cu bine.
  Te rog ajuta-ma Sfinte Nectarie sa trec cu bine peste ziua de azi si sa reusesc sa ma odihnesc în week-end, ma simt asa epuizata. Roaga-l pe bunul Dumnezeu sa ma ierte ca am devenit asa delasatoare în rugaciune si ajuta-ma Sfinte Nectarie sa ma îndrept.
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta!


FN, 10-11-2019

  Sfinte drag, fii alaturi de fetita mea mica si fa o sa se simta bine, iar analizele sa arate cel mai putin rau posibil, sa fie ceva usor de tratat. Ai in grija ta si pe fetita mea cea mare si pe sot si pe toti cei apropiati sufletului meu,.. multumesc pt toate cate mijlocesti pt noi!


BSM, 10-11-2019

 Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem va rog sa călătoriți cu noi, sa fie fetița mea bine. Doamne ajută. Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem va rog din suflet sa aveti grija de mama mea, va rog sa imi treaca durerile de care le am. Doamne ajuta. Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem minunati sunteti între sfinti. Va multumesc ca ati fost alaturi de mama, va rog sa fiti cu mine si sa imi treaca durerea. Doamne ajuta.


Maria, 10-11-2019

   Multumesc Doamne Dumnezeul Nostru, multumesc Maicuta Domnului, Sfinte Nectarie, Sfinte Efrem, pentru ca m- ati ajutat sa fiu promovata si pentru vestea minunata pe care am primit-o si anume aceea ca voi fi bunica. Va rog sa aveti grija in continuare de copiii mei, sa ii ajutati si sa le aratati calea cea buna. Doamne ajuta!


E, 10-11-2019

  Multumesc Sfantului Nectarie ca mi-a ajutat copila sa treaca peste niste probleme de sanatate luate din colectivitate!! Slava tie, Sfinte Nectarie, mare facator de minuni!


Cornelia, 10-11-2019

  Multumesc Doamne Iisuse Hristoase pentru tot si pentru toate, multumesc Maicuta a Domnului Sfanta Fecioara Maria, multumesc tuturor sfintilor, apostolilor, ingerilor si puterilor ceresti, divine, pentru tot si pentru toate....Va rog aveti grija de noi pacatosii...Dumnezeul nostru al tuturor ...pentru rugaciunile Preasfintei Maicuta a Domnului si a sfintilor mei dragi...sfantul Nectarie, Sfantul Efrem cel Nou, Sfantul Nicolae, Sfantul apostol Iuda Tadeu impreuna cu ingerii pazitori si toti sfintii, miluieste ne pe noi pacatosii si nu ne parasi niciodata. SLAVA TIE DUMNEZEUL NOSTRU, SLAVA TIE. ALILUIA, ALILUIA, ALILUIA !


Lizuca, 10-11-2019

  Sfinte Nectarie de câte ori ma prinde o stare de deznadejde vin la tine. Te rog ajuta-ma îmi stii neputinta, te rog ajuta-ma sa fie bine. Ajuta-l si pe sotul meu sa ajunga si sa se întoarca cu bine din delegatie. Ajuta-ma sa trec cu bine de aceasta saptamâna. Te rog ajuta-ne sa avem înca un copilas. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina, Sfinti Constantin si Elena, Sfinti Parinti Ioachim si Ana si Sfinte Antonie cel Mare! Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila! Te rog ajuta-ma Doamne sa trec cu bine peste sedintele de azi, ajuta-ma sa fie multumiti si sa ne ramâna si noua închiderea pt data de 4.
  Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina, Sfinti Constantin si Elena, Sfinti Parinti Ioachim si Ana si Sfinte Antonie cel Mare!
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta! Sfinte Nectarie te rog din suflet ajuta-ma sa îmi iasa totul bine si la aceasta închidere sa nu întâmpin probleme. Te rog nu ma lasa Doamne. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina, Sfinti Constantin si Elena, Sfinti Parinti Ioachim si Ana si Sfinte Antonie cel Mare!
Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta! Sfinte Nectarie te rog ajuta-ma sa trec cu bine peste ziua de azi si sa ma simt bine cu raceala si burta. Te rog ajuta-ma Doamne sa ma  simt bine si sa fac totul bine. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina, Sfinti Constantin si Elena, Sfinti Parinti Ioachim si Ana si Sfinte Antonie cel Mare!
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta! Sfinte Nectarie te rog ajuta-ma sa trec cu bine peste ziua sa fac totul bine. Ajuta-ma Maicuta Sfânta sa reusesc sa termin cu bine închiderea sa fie bine ce fac si sa reusesc sa vin linistita acasa. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina, Sfinti Constantin si Elena, Sfinti Parinti Ioachim si Ana si Sfinte Antonie cel Mare!
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta! Sfinte Nectarie îti multumesc ca a trecut ziua de ieri. Te rog ajuta-ma sa fie totul bine sa termin ce am saptamâna asta si sa reusesc sa plec linistita la Alba. Te rog ajuta-ma Doamne nu ma lasa pe mine pacatoasa. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina, Sfinti Constantin si Elena, Sfinti Parinti Ioachim si Ana si Sfinte Antonie cel Mare!
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta! Te rog din suflet Sfinte Nectarie ajuta-ma sa trec cu bine peste sedinta si peste ziua de azi sa ma pot bucura de timpul petrecut cu familia mea. Ajuta-ma sa fie multumiti si sa fie bine ce am facut. Te rog Sfinte Nectarie ajuta-l pe Luca sa se faca bine sa nu aibe nimic grav ca sa putem pleca linistiti la Alba. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina, Sfinti Constantin si Elena, Sfinti Parinti Ioachim si Ana si Sfinte Antonie cel Mare!
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta!


Maria, 10-11-2019

  Multumesc Sf Nectarie pentru ca mi-a stat astazi aproape in timpul investigatiilor RMN si ca a raspuns rugaciunilor mele legate de solutionarea unei probleme tehnice...Sf Nectarie, mare facatorule de minuni, multumim si ajuta-ne in continuare atunci cand, in nevoi fiind, te chemam!


Andreea, 10-11-2019

  Buna ziua! Multumesc din nou bunului Dumnezeu, Maicii Sale, Sf.Nectarie si Sf.Efrem Cel Nou pentru ca analizele mamei au iesit bune si nu are cancer de col uterin, asa cum banuiau medicii. Vreau sa multumesc si pentru faptul ca anul acesta, in vara, in sfarsit mama a reusit sa vanda casa si sa se mute mai aproape de mine si de sora mea. Slava Tie Dumnezeule, Slava Tie! Doamne ajuta tuturor!


Andreea, 10-11-2019

   Cum promisiunea este promisiune, las si eu aici o mica marturie care probabil va fi urmata de mai multe de acum incolo.
  Am din vara durere la spate, cum ma ridicam sau cum ma asezam simteam o durere la coloana. Pentru ca din vara aceasta mie nimic nu mi-a mai mers, am ramas fara servici, fara casa, fara nimic, m-am mai si pricopsit cu durerea de spate, am ajuns iar sa il caut pe Dumnezeu. Nu vreau sa ma lungesc, atat va spun, ca de cateva zile m-am dat cu ulei de la candela Sfantului, si pana la urma am si facut un drum pana la Bucuresti la moastele Sfantului si durerea de spate (de coloana mai exact) nu mai e. M-am dat cu ulei cateva zile si am citit acatistul. Inca o data m-am chinuit cateva luni cu acea durere!
  Fratior rugati-va ca asa cum am citit undeva \" cei mai buni prieteni sunt prietenii lui Dumnezeu\". Rugati-va ca ei aud. Daca primesc si serviciul, care ar trebui sa inceapa acum pe 8, o sa scriu pentru ca asa am promis.
Numai bine!


Ioana, 10-11-2019

  Multumesc tie, Sfinte Nectarie pentru ajutor! Nu ma lasa nici de acum încolo parinte, ai mila de mine. Cunosti durerea mea, suferinta mea nu-ti este straina.  Cu lacrimi în ochi si durere în suflet strig catre tine si te rog din suflet  parinte Nectarie, roaga-te pentru mine, sa se milostiveasca Dumnezeu spre mine. Fii cu mine mereu Sfinte Nectarie, nu ma lasa! Multumesc tie parinte sfant ca nu ma lasi!


BSM, 18-11-2019

  Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem va rog sa aveti grija de mama sa treaca cu bine. Va rog sa imi treaca durerea pe care o am. Va multumesc pentru tot ajutorul de pana acum. Doamne ajută. Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem va rog sa fie bine la ecografie și să nu am nimic grav. Doamne ajută. Minunați sunteti între sfinți.


FN, 18-11-2019

  Iti multumesc, Sfinte Nectarie, Mare facator de minuni ca ii redai vederea copilei mele.. Rezultatele testarii i-au uimit si pe medici! Mare e puterea Domnului si mijlocirea Ta, Sfinte. Insist in rugamintea mea de a i reda Nectariei copilariei afectata de paralizie cerebrala si epilepsie!! Apar-o de tot ce i ar face rau si ar duce la degradarea ei, ajut o ca intr o zi sa mearga la Sfantul Tau Mormant pe picioarele ei!


Maria, 18-11-2019

  Multumesc Bunului Dumnezeu, Maicuta Domnului, Sfinte Nectarie, Sfinte Efrem Cel Nou, pentru toate cate am reusit sa facem anul acesta in casa. Va rog, sa-mi ajutati in continuare copiii sa fie sanatosi, sa aiba intelegere, sa-si faca si ei familii, sa fie bine la serviciu. Doamne ajuta! Multumesc, Doamne Dumnezeule, Maicuta Domnului, Sfinte Nectarie, Sfinte Efrem Cel Nou pentru ziua de ieri. Va rog, sa-i luati sub Sfantul Vostru Acoperamant, pe copiii mei. Doamne ajuta, pe toata lumea!


Lizuca, 18-11-2019

  Te rog Sfinte Nectarie ajuta-ma! Tu stii ce este în sufletul meu si de ce anume am nevoie, te rog indura-te de mine si ajuta-ma. Ajuta-ma Maicuta Sfânta sa primesc ce este bine pt noi si întareste-ma în toate. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina, Sfinti Constantin si Elena, Sfinti Parinti Ioachim si Ana si Sfinte Antonie cel Mare!
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta! Sfinte Nectarie te rog ajuta-ne sa mai avem un copilas roaga-l pe bunul Dumnezeu sa ne binecuvinteze cu un copilas. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina, Sfinti Constantin si Elena, Sfinti Parinti Ioachim si Ana si Sfinte Antonie cel Mare!
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila ta! Sfinte Nectarie te rog ajuta-ma sa trec cu bine peste saptamâna asta, se fac totul bine, lumineaza-ma si ajuta-ma sa iau decizii bune. Maicuta Sfânta fii cu noi pacatosii. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina, Sfinti Constantin si Elena, Sfinti Parinti Ioachim si Ana si Sfinte Antonie cel Mare!
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta!


Mari O., 18-11-2019

  Nenumarate sunt minunile petrecute în viața mea cu ajutorul Sf Nectarie. De câteva zile sotul meu simte niste dureri in capul pieptului. Doamne Isusee Hristoase si Sfinte Nectarie ajutati-ne sa nu fie ceva grav. Amin


Marinela G., 01-12-2019

  Sfinte Nectarie, te rog ajuta-l pe sotul meu sa-si rezolve problema cu lucrarea dentara si sa nu mai aiba dureri. Ajuta-ma si pe mine Sfinte drag, sa mi se imbunatateasca vederea, sa nu mai am dureri de ochi, urechi, si probleme cu stomacul. Numai in Tine ne punem nadejdea ca ne vei asculta rugamintile si ne vei vindeca. Nu ne lasa sa ajungem iar pe mainile medicilor, numai credinta si rugaciunile ne-au ajutat de fiecare date. Bucura-te Sfinte Nectarie, mare facatorule ce minuni!!! Sfinte Nectsrie te rog  ajuta-ma sa -mi treaca starea de rau si tensiunea mare pe care o am. Bucura-te Sfinte Nectarie, mare facatorule de minuni! Sfinte Nectarie, Sf.Mina, Sf.Nicolae, Sf. Arsenie Boca, Sf.Efrem, Sf.Anton, Sf.Luca al Cremei, Sf.Anton, sf. Arhangheli Mihail si Gavril, Sf.Ioan Rusul, multumesc pt. tot ajutorul de pana acum. Va rog Sfintilor dragi sa fiti alaturi de mine si familia mea si sa va rugati Bunului Dumnezeu si Maicii Domnului sa ne ierte pacatele si sa ne dea sanatate, liniste sufleteasca, intelegere in familie, luminarea mintii, reusita copiilor la servicii si spor in casa. Doamne ajuta! Sfinte Nectarie, Sf.Mina, Sf.Nicolae, Sf.Anton, Sf.Efrem, Sf.Arsenie Boca, va rog ajutati-ne sa putem rezolva problema, care a aparut in casa astazii, fara sa trebuiasca sa cheltuim bani si sa reusim sa se rezolve si celelalte probleme, fara sa coste mult. Slava Tie Doamne si slava Sfintilor Tai! Sfinte Nectarie iti multumesc pt. ajutorul dat in rezolvarea problemei aparute in casa. Te rog din suflet Sfinte drag, ajuta-ne sa se aplaneze neintelegerile dintre membrii familiei mele, si ajuta-ne ca Bunul Dumnezeu sa ne dea sanatate, liniste sufleteasca, intelegere in familie, luminarea mintii, reusita a copiilor la servicii, si spor in casa. Bucura-te Sfinte Nectarie, mare facatorule de minuni!


Maria, 01-12-2019

  Multumesc, Maicutei Domnului si Sfantului Nectarie, pentru ziua de ieri. Va rog, sa ne aveti in continuare in paza voastra. Doamne ajuta, pe toata lumea!


BSM, 01-12-2019

  Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem va multumesc frumos pentru tot ajutorul, va multumesc ca ecografia  a iesit bine, va rog din suflet aveți grijă de sora și cumnatul meu sa fie bine. Doamne ajută.


Vasile, 01-12-2019

  Multumesc Sfinte Nectarie. Multumesc Sfantului Nectarie ca mi-a facut cunoscut \"hotul\" la pui de gaina. Aveam niste pui mai tarzii care tot dispareau desi erau inchisi in curtea lor. Hotul era de fapt o pisica, desi eu am banuit niste caini sau ulii.


Lizuca, 01-12-2019

  Te rog Sfinte Nectarie ajuta-ma sa rezolv totul cu bine saptamana aceasta si sa ma pot bucura de weekend alaturi de familia mea. Sfinte ajuta sa nu ma mai stresez atât din lucruri care nu merita si sa ma ocup mai mult de familie. Te rog mijloceste la Bunul Dumnezeu pt noi si roaga-l sa ne binecuvinteze cu un copil dupa post. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina, Sfinti Constantin si Elena, Sfinti Parinti Ioachim si Ana si Sfinte Antonie cel Mare! Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta! Te rog Sfinte Nectarie ajuta-ma sa trec cu bine peste ziua de azi si sa ne descurcam în sedinta. Te rog ajuta-ma sa rezolv ce mi am propus azi si sa vin linistita acasa. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina, Sfinti Constantin si Elena, Sfinti Parinti Ioachim si Ana si Sfinte Antonie cel Mare!
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta! Te rog din suflet Sfinte Nectarie ajuta-ma sa reusesc sa fac cât mai multe saptamâna aceasta ca sa nu lucrez asa de mult în weekend. Fa o minune lumineaza-ma si da mi spor. Te rog ajuta-ne sa fim sanatosi si linistiti si sa ne bucuram de Sarbatori. Te rog ajuta-ne sa mai avem un copilas. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina, Sfinti Constantin si Elena, Sfinti Parinti Ioachim si Ana si Sfinte Antonie cel Mare! Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta! Te rog Sfinte Nectarie ajuta-ne sa se întoarca pisica noastra acasa, ajuta-ne ca ne pare rau de ea. Te rog ajuta-ma sa reusesc sa fac totul bine în închidere si sa reusesc sa termin pana sâmbata ce mi am propus ca sa nu pierd atâta timp în weekend cu serviciul. Fie ti mila de mine Doamne ca stiu ca te am dezamagit. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina, Sfinti Constantin si Elena, Sfinti Parinti Ioachim si Ana si Sfinte Antonie cel Mare! Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta! Te rog din suflet Sfinte Nectarie ajuta-ma sa îmi iasa totul bine sa fie corect cum am gândit si sa plec linistita acasa. Am obosit cu toate închiderile de luna lungi si aglomerate, te rog imbuneaza i si pe cei pt care lucram. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina, Sfinti Constantin si Elena, Sfinti Parinti Ioachim si Ana si Sfinte Antonie cel Mare!
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta! Te rog ajuta-ma Sfinte Nectarie sa iasa bine tot ce fac. Te rog ajuta-ma Doamne, te rog ajuta-ma Maicuta Sfânta! Te rog ajuta-ma Sfinte Mina, Spiridon si toti Sfinti, Arhangheli, Îngeri si Înger pazitor.
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta!


Marinela G., 15-12-2019

  Sfinte Nectarie, multumesc pt. ca m-ai ajutat de fiecare data cand ti-am cerut ajutorul.Te rog  Sfinte drag sa te rogi pt mine, ca Bunul Dumnezeu si Maica Domnului sa ma ajute sa scap de tulburarea oculara pe care o am din nou, si care ma chinuie, si care imi obtureaza vederea. Ajuta-ma sa gasesc un remediu, care sa-mi limpezeasca vederea, caci ma chinui de un timp sa vad. Te rog Sfinte drag sa nu ma lasi sa ajung din nou pe mainile medicilor, care mi-au spus acum 7 ani ca voi orbi repede. Bucura-te Sfinte Nectarie, mare facatorule de minuni! Sfine Nectarie, te rog sa ii ajuti pe copiii mei sa ia o decizie corecta in privinta problemei care a aparut azi in casa lor. Doamne ajuta! Multumesc Sfinte Nectarie pt ca m-ai ajutat si de data aceasta! Te rog fii alaturi de noi tot timpul. Bucura-te Sfinte Nectarie, mare facatorule ddeminuni!


BSM, 15-12-2019

  Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem va rog sa ma ajutati sa imi revin și să ajung cu bine acasă cu fetița.  Doamne ajuta. Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem va rog sa aveti grija de fetița mea să  ii treaca bubitele de pe corp. Va multumesc frumos pentru tot ajutorul de pana acum. Doamne ajuta. Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem va rog din suflet sa aveti grija de sora mea. Sa ii dati tăria sa poata trece peste momentele dificile din viata ei. Doamne ajută.


Maria, 15-12-2019

  Multumesc, Sfinte Nectarie pentru ziua de azi! Te rog, sa aperi in continuare familia mea. Doamne ajuta, pe toata lumea!


Lizuca, 15-12-2019

 Sfinte Nectarie te rog din tot sufletul ajuta-ma sa trec cu bine peste ziua de azi si sa fie bine tot ce am facut. Te rog ajuta-ma sa reusesc sa le rezolv toate bine si ajuta te rog cu banca din Germania sa îmi trimita extrasul corect ca sa îmi dea bine sumele. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina, Sfinti Constantin si Elena, Sfinti Parinti Ioachim si Ana si Sfinte Antonie cel Mare!
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta! Sfinte Nectarie îti multumesc pentru tot ajutorul si te rog sa fii cu noi în fiecare zi. Ajuta-ma sa ma descurc cu toate cât este plecat Ionut. Ajuta-ma sa rezolv cu bine totul la birou si sa fie multumiti de mine. Ajuta-ma te rog sa reusesc sa fiu linistita când vin acasa si apara - ne de toate relele. Te rog ajuta-l pe sotul meu sa ajunga cu bine în Arabia Saudita si ai grija de el acolo. Ajuta-ne Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina, Sfinti Constantin si Elena, Sfinti Parinti Ioachim si Ana si Sfinte Antonie cel Mare!
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta!


Marinela G ., 24-12-2019

 Sfinte Nectarie, Sf.Mina, Sf.Nicolae, Sf.Efrem, Sf.Arsenie Boca, Sf.ioan Rusul, Sf.Anton va rog din suflet sa ma  ajutati sa ma vindec de  crizele oculare pe care le am din nou, sa mi se limpezeasca vederea si sa nu fie nevoie de interventie chirurgicala. Va rog ajutati-ma sa se rezolve si problema aparatului din casa, caci nu am posibilitate sa cumpar altul. Slava Tie Doamne si slava Sfintilor Tai! Amin! Sfinte Nectarie te rog ajuta-ma sa scap de problemele de sanatate, ochi, anxietate, stomac etc, sa gasesc remediu pt fiecare boala in parte, caci nu e zi sa nu am suferinte si probleme de sanatate care mereu recidiveaza si ma termina fizic si psihic. Numai rugaciunile si credinta ma ajuta sa imi mai alin suferintele. Multumesc Sfinte drag pt.ca ma ajuti de fiecare data, cand iti cer ajutorul, te rog din suflet sa fii alaturi de mine si familia mea tot timpul. Bucura-te Sfinte Nectarie, mare facatorule de minuni!!!


Maria, 24-12-2019

  Sfinte Nectarie, iti multumesc pentru ca-mi asculti rugaciunile, te rog, sa aduci linistea mult dorita in familia mea.
  Ajuta-i pe copiii mei sa-si gaseasca drumul in viata, sa-si gaseasca perechea potrivita, pentru a-si intemeia si ei familii, sa aibe copii. Ajuta-ne sa trecem cu bine si cu sanatate peste sarbatorile care vin. Doamne ajuta!


BSM, 24-12-2019

  Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem va multumesc frumos pentru tot ajutorul de pana acum. Va rog sa aveti grija de fetița mea să fie bine si sa călătoriți cu noi maine. Doamne ajuta.


Lizuca, 24-12-2019

  Te rog Sfinte Nectarie ajuta-ma sa fiu bine sa nu mai am palpitatii si stari de panica. Te rog ajuta-l pe tata cu operatia si ajuta-l sa recupereze repede. Te rog ajuta-ma azi si mâine sa rezolv totul cu bine la birou si sa reusim sa fim linistiti de Sfintele Sarbatori. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina, Sfinti Constantin si Elena, Sfinti Parinti Ioachim si Ana si Sfinte Antonie cel Mare! Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila ta!
  Te rog din suflet Sfinte Nectarie ajuta-ma sa trec cu bine peste ziua de azi si fie corect ce am facut. Te rog ajuta-ma sa fac totul bine si sa ajung azi la spovedit. Ajuta-ne sa fie tata bine sa ajunga cu bine acasa sotul meu si sa ne bucuram de Sarbatori în tihna. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina, Sfinti Constantin si Elena, Sfinti Parinti Ioachim si Ana si Sfinte Antonie cel Mare!
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta!


Cornelia, 07-01-2020

  Multumesc Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu pentru tot si pentru toate. Multumesc Maicuta Sfanta, multumesc Sfintilor, Apostolilor, Arhanghelilor, si tuturor puterilor divine pentru tot si pentru toate. Slava Tie Dumnezeul nostru, Slava Tie, Slava Tie Maicuta Sfanta, Slava tuturor sfintilor si puterilor ceresti pentru tot si pentru toate. Aliluia, Aliluia, Aliluia.


Lizuca, 07-01-2020

  Te rog Sfinte Nectarie ajuta-ma sa trec cu bine peste ziua de azi si ziua de mâine. Este închiderea de an si efectiv ma simt obosita si depasita de situatie. Te rog sa mi dai spor si lumineaza-ma sa reusesc sa termin totul cu bine. Te rog ajuta-ma Maicuta Sfânta nu ma lasa pe mine pacatoasa. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina, Sfinti Constantin si Elena, Sfinti Parinti Ioachim si Ana si Sfinte Antonie cel Mare! Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta!


Marinela G., 12-01-2020

 Multumesc Bunului Dumnezeu, Maicii Domnului, Mantuitorului Iisus Hristos, pt.tot  ajutorul pe care ni l-au  dat mie si familiei mele. Multumesc Sfantului Nectarie, Sf.Mina, Sf.Nicolae, Sf.Arsenie Boca, Sf.Efrem, Sf.Anton, Sf.IoanRusul, Sf.Luca de la Cremea, Sf.Gheorghe, Sf.Arhangheli Mihail si Gavril, Ingerului Pazitor, si tuturor sfintilor grabnic ajutatori, la care ne rugam, pt.ca  sunt  alaturi de noi si ne asculta rugaciunile de fiecare data, cand le cerem ajutorul, mai ales atunci cand cadem in deznadejde, si indoiala se cuibareste in sufletele noastre. Sfintilor dragi, va rog din suflet sa va rugati Bunului Dumnezeu si Maicii Sfinte, sa -mi ajute familia si sa ne apere de tot raul, sa ne dea sanatate, liniste sufleteasca, intelegere in familie, luminarea mintii, reusita la serviciu, si spor in casa si sa ne apere de boli, necazuri, pagube si datorii. Multumesc din suflet administratorului acestui minunat site, in care toti credinciosii isi spun necazurile si cer ajutor divin. Doamne ajuta-ne si miluieste-ne! Amin!!!


Marinela G., 19-01-2020

  Sfinte Nectarie te rog ajuta-l pe sotul meu sa-i scada tensiunea ,sa nu mai aiba probleme cu inima  Ajuta-l sa-i iasa bune analizele si rezultatul consultatiei medicale de marti sa fie bun. Te rog Sfinte drag, ajuta-l sa nu mai trebuiasca sa fie internat la spital. Bucura-te Sfinte Nectarie, mare facatorule de minuni! Multumesc Bunului Dumnezeu, Maicii Domnului si Sf.Nectarie, Sf. Nicolae, Sf.Efrem, Sf.Arsenie Boca, Sf.Anton, Sf.Ioan Rusul si tuturor Sfintilor grabnic ajutatori carora le cerem ajutorul, pt.faptul ca sanatatea sotului meu este mai buna, inima ii functioneaza mai bine si tensiunea arteriala i-a scazut, dupa ce a inceput noul tratament dat de medicul cardiolog. Va rog Sfintilor dragi, sa ma ajutati  si pe mine sa imi vindecati ochii, sa nu fie nevoie de interventie chirurgicala, si sa mi se limpezeasca vederea, care s-a deteriorat mult. Doamne Dumnezeul nostru, doctorul sufletelor si a tot trupul, pentru rugaciunile Maicii Tale si a toti Sfintilor Tai, miluieste-ne si ne mantuieste pe noi! AMIN!!! Sfinte Nectarie, Sfinte Mina, Sfinte Efrem, Sfinte Anton, va rog ajutati-l  pe sotul meu sa reuseasca sa vanda produsul pe care l-a construit cu mari eforturi, deoarece avem mare nevoie de bani pt.tratamentele medicale costisitoare. Slava Tie Doamne si slava Sfintilor Tai! Amin!


Lizuca, 19-01-2020

  Draga Sfinte Nectarie vreau sa îti multumesc din tot sufletul pt ajutoru dat în închiderea de an. Îi multumesc lui Dumnezeu ca s a indurat de mine si m a ajutat si în cel mai nesemnificative lucru, desi nu merit. Il rog din suflet pe Dumnezeu sa ne mai binecuvânteze cu un copilas. Maicuta Sfânta te rog roaga l sa ne ierte si sa ne mai trimita un copilas. Ajuta ne Sfinte Nectarie, Sfinte Antonie, Sfinti Parinti Ioachim si Ana sa mai putem avea în copil. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina, Sfinti Constantin si Elena, Sfinti Parinti Ioachim si Ana si Sfinte Antonie cel Mare! Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta!


Marinela G., 24-01-2020

  Sfinte Nectarie te rog ajuta-ma sa imi treaca durerile oculare si sa imi fie de ajutor tratamentul pe care l-am inceput acum, sa reuseasca sa imi limpezeasca vederea. Bucura-te Sfinte Nectarie, mare facatorule de minuni!  
  Sfinte Nectarie, te rog ajut-o pe sora mea sa se faca bine, sa nu aiba nimic grav. Bucura-te Sfinte Nectarie, mare facatorule de minuni!


Vasile, 24-01-2020

  Multumesc Sfantului Nectarie pentru luminarea mintii in dilemele pe care le aveam.


Marinela G., 02-02-2020

  Sfinte Nectarie te rog din suflet sa fii alaturi de fiul meu, care e plecat in delegatie in Europa, sa se intoarca sanatos acasa! Bucura-te Sfinte Nectarie, mare facatorule de minuni! Sfinte Nectarie, Sf.Mina,Sf.Nicolae, Sf.Arsenie Boca, Sf.Anton, Sf.Luca de la Cremea, Sf.Ioan Rusul, va rog rugati-va Bunului Dumnezeu sa ne ocroteasca pe noi si familia noastra, sa ne scape de boli, necazuri si pagube. Doamne Dumnezeul nostru, doctorul sufletelor si a tot trupul, pt. rugaciunile Maicii Tale si a toti Sfintilor Tai, miluieste-ne si ne mantuieste pe noi.  Amin!!!


Lizuca, 02-02-2020

  Te rog Sfinte Nectarie ajuta-ma sa duc cu bine sarcina la capat si sa avem un copilas sanatos. Sfinte Nectarie roaga-te pt noi pacatosii si întareste-ma în credinta pe mine pacatoasa ca deznadajduiesc si îmi este teama ca m ar putea uita Dumnezeu la cât sunt de pacatoasa. Ajuta-ma sa am o sarcina usoara si sa fie sanatos copilul nostru. Ajuta-l si pe Luca sa fie sanatos si fericit. Ajuta-l si pe Nicolae sa recupereze si da le putere si credinta Laviniei si lui Ionut sa treaca cu  bine peste perioada asta. Te rog da le sanatate parintilor si bunicii mele. Ajuta-ma Sfinte Nectarie sprijinul si protectorul nostru. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina, Sfinti Constantin si Elena, Sfinti Parinti Ioachim si Ana si Sfinte Antonie cel Mare!
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila! Sfinte Nectarie te rog ajuta-ma sa nu racesc, ca este mai greu sa duci o raceala în sarcina. Ajuta-ma sa fie totul bine si la birou sa reusesc sa rezolv totul bine si sa reusesc sa plec linistita acasa. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul Sfinti Constantin si Elena, Sfinti Parinti Ioachim si Ana si Sfinte Antonie cel Mare!
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila ta! Te rog Sfinte Nectarie ajuta-ma sa nu racesc ca fiind însarcinata nu ma pot trata. Ajuta l si pe baietelul nostru Luca sa se recupereze cu bine din raceala. Fii cu noi Sfinte Nectarie si ajuta-ne sa avem un bebe sanatos. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina, Sfinti Constantin si Elena, Sfinti Parinti Ioachim si Ana si Sfinte Antonie cel Mare!
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta!


Marinela G., 09-02-2020

  Sfinte Nectarie iti multumesc pt. ca mi-ai auzit rugamintile si m-ai ajutat de fiecare data. Te rog Sfinte drag,  sa ma ajuti sa se rezolve problema cu televizorul, sa nu fie defect, sa sa se repare defectiunea de pe cablu. Bucura-te Sfinte Nectarie, mare facatorule de minuni! Sfinte Nectarie te rog ajuta-ne, ca vecinii nostri sa nu mai faca galagie noaptea, sa putem sa ne odihnim, deoarece suntem bolnavi si avem nevoie de liniste. Bucura-te Sfinte Nectarie, mare facatorule de minuni! Multumesc Bunului Dumnezeu, Maicii Sfinte si Sfintilor Nectarie, Sf.Efrem, Sf.Mina, Sf.Nicolae, Sf.Arsenie Boca, Sf.Luca al Cremeei, Sf.Ioan Rusul si toti Sfintilor grabnic ajutatori, pt. faptul ca mi-au ascultat rugaciunile si sotul meu se simte mai bine, investigatiile medicale au fost bune, si pt faptul ca toate rugamintile mi-au fost rezolvate. Va rog Sfintilor dragi ajutati-ma si pe mine, sa nu mai ajung pe mainile doctorile, sa imi tamaduiti ochii, care ma chinuiesc de 8 ani, si vederea s-a alterat mult, ajutati-ma sa imi vindec si anxietatea si panica, pe care le-am capatat din cauza stesului permanent si a necazurilor avute in anii trecuti. Binecuvantat sa fie Domnul, intre Sfintii Sai! Amin!!!


Mari O., 09-02-2020

 Vreau sa aduc si eu marturie, ca de fiecare data cand m-am rugat Sf Nectarie. Minunate sunt minunile Tale Doamne!


LTI, 09-02-2020

 Doamne ajuta-ma sa gasesc un loc de munca. Sfinte Nectarie indreapta-ti ochii si spre mine pacatoasa.


Marinela G., 15-02-2020

  Sfinte Nectarie te rog sa o ajuti pe cuscra mea, care e bolnava sa nu aiba nimic grav si sa-i treaca starile psihice prin care trece. Bucura-te Sfinte Nectarie, mare facatorule de minuni! Sfinte Nectarie te rog ajuta-ma sa ma vindec de bolile pe care le am si care recidiveaza periodic.Te rog Sfinte drag, sa ai mila de mine pacatoasa si ajuta-ma sa nu mai trebuiasca sa ajung din nou pe mainile medicilor ,care nu au reusit sa ma vindece, dar m-au speriat si m-au distrus psihic spunandu-mi ca nu ma voi insanatosi. Te rog Sfinte drag, mai fa o minune si ajuta-ma sa mi se amelioreze bolile. Bucura-te Sfinte Nectarie, mare facatorule de minuni!!! Sfinte Nectarie, Sf.Mina, Sf.Efrem, Sf.Anton, Sf.Nicolae, ajutati-ne sa rezolvam  repede defectiunea care a aparut la baie, sa nu coste mult si sa se remedieze usor. Totodata va mai rog Sfintilor dragi ca fiul meu sa achite obligatia pe care o are, sa reuseasca sa isi plateasca toate facturile la timp. Slava Tie Doamne si slava Sfintilor Tai! Amin!


Mari. O, 15-02-2020

  Revin iar pe acest site cu marturii despre grabnicul ajutor primit de Sf Nectarie. Ma traduiesc sa-i multumesc si eu pacatoasa asa cum pot. Doamne Ajuta la toata lumea. Amin.


Vasile, 15-02-2020

  Multumesc sfinte Nectarie.


BSM, 28-02-2020

  Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem va rog din suflet sa călătoriți cu sotul meu mâine. Doamne ajută.


Marinela G., 28-02-2020

  Sfinte Nectarie, Sf.Mina, Sf.Nicolae, Sf.Efrem, Sf.Arsenie Boca si toti Sfintilor grabnic ajutatori, va rog sa va rugati la Bunul Dumnezeu si Maica Domnului sa aiba grija de noi, sa ne fereasca pe toti de boli si necazuri. Doamne ajuta-ne! Sfinte Nectarie, Sf.Mina, Sf.Efrem, Sf.Anton, va rog sa ne ajutati sa primim banii datorati cat mai curand posibil, deoarece avem mare nevoie de ei in acest moment. Doamne ajuta! Multumesc din suflet Bunului Dumnezeu, Maicii Domnului si Sfintilor Nectarie, Sf. Nicolae, Sf. Mina, Sf.Efrem, Sf. Arsenie Boca, Sf.Luca de la Cremeea, Sf.Anton, Sf.Ioan Rusul, Ingerului pazitor si tuturor Sfintilor la care ne rugam, pt. tot ajutorul pe care ni l-au dat atunci cand am avut necazuri si probleme de rezolvat. Va rog Sfintlor dragi sa ne ocrotiti si in continuare si sa ne ajutati sa ne ne vindecam de toate bolile, sa nu mai ajungem pe mainile doctorilor, sa avem pace, liniste sufleteasca, intelegere in familie, luminarea mintii si spor in casa. Slava Tie Doamne si Slava Sfintilor Tai! Amin!


Marinela G., 29-02-2020

  Multumesc Sfinte Nectarie ca mi-ai ascultat toate  rugamintile si m-ai ajutat de fiecare data. Te rog Sfinte drag sa ne ajuti sa recuperam banii pe care i-am imprumutat, deoarece sotul meu are nevoie de ei pt. a-si achita reteta medicala, care e f. costisitoara. Bucura-te Sfinte Nectarie, mare facatorule de minuni!


FN, 08-03-2020

  Alunga mi Sfinte, raceala, incat sa ma pot pregati cum se cuvine sa ajung la mormantul Tau! da forta corpului sa alunge virusul! Ajut o pe D sa nu aiba nici o probl la picior incat sa faca investigatii suplimentare si sa continue activitatea sportiva. Fa ca Nectaria sa nu mi simta lipsa cat timp eu voi fi plecata la tine si sa se mentina in starea de bine!


Marinela G., 08-03-2020

  Sfinte Nectarie, te rog sa te rogi pt odihna sufletului matusii noastre Silvia, care s- a stins din viata ieri 3 martie. Dumnezeu sa o ierte!


BSM, 08-03-2020

  Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem va rog din suflet sa călătoriți cu noi.  Doamne ajută. Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem va multumesc frumos pentru tot ajutorul de pana acum.  Va rog sa călătoriți cu noi si astăzi. Doamne ajuta.


Cornelia, 08-03-2020

  Sfinte Nectarie, te rog din suflet roaga te Bunului Dumnezeu, Domnului Nostru Iisus Hristos, impreuna cu Maicuta Sfanta, impreuna cu toti apostoli, sfinti, arhangheli si puterile divine din ceruri sa fim protejati, eu Cornelia, Florin, Cristina si toata lumea de pe aceasta planeta sa nu contactam acest virus atat de periculos. Miluieste ne Doamne, iarta ne Doamne, nu ne lasa Doamne, ai grija de noi, ai indurare Doamne si nu ne pedepsi aspru. Sfantul Iuda Tadeu, roaga te ptr noi pacatosii....Aliluia, aliluia, aliluia.


Izabela, 08-03-2020

  Multumesc din nou sfintisorul meu drag ca mi-ai ascultat ruga si de aceasta data. Multumesc ca totul s-a rezolvat cu bine la serviciu si colega mea nu a fost trasa la raspundere pentru neatentia mea. Multumesc ca ai avut grija si de mine si managerii au inteles ca a fost o neintelegere. Multumesc ca tot timpul ai grija de mine. Doamne Ajuta!


Marinela G., 18-03-2020

  Sfinte Nectarie, Sf.Nicolae, Sf.Mina, Sf.Arsenie Boca, Sf.Efrem, Sf.Luca al Cremeei, Sf.Ioan Rusul, Sf.Anton, Sfintilor grabnic ajutatori, va rog rugati-va Bunului Dumnezeu si Maicii Domnului, sa ne ajute sa scapam de toate necazurile si bolile care ne distrug fizic si psihic, in special aceasta epidemie, care se extinde pe zi ce trece. Ajutati-ne pe noi toti sa ne intareasca Dumnezeu si sa depasim cu bine situatia in care ne aflam. Doamne ajuta-ne si ocroteste-ne! Amin!!! Sfinte Nectarie, Sf.Nicolae, Sf.Mina, Sf.Efrem, Sf.Arsenie Boca, Sf.Anton, Sf.Luca, Sf.Ioan Rusul, Sfintilor Arhangheli si toti Sfintilor, cerestilor si netrupestilor puteri, rugati-va lui Dumnezeu si Maicii Domnului pt noi pacatosii sa ne apere si sa ne ocroteasca, sa nu contactam acest cumplit virus, sa stinga focarele de infectie, sa se gaseasca un vaccin pt. eradicarea pandemiei, si sa scapam cat mai repede de aceasta psihoza care a cuprins pe toti oamenii acestei planete.
  Doamne Dumnezeul nostru, doctorul sufletelor si a tot trupul, pentru rugaciunile Maicii Tale si a tuturor Sfintilor Tai, miluieste-ne si ne mantuieste pe noi toti! AMIN! Sfinte Nectarie, Sf.Mina, Sf.Nicolae, Sf.Efrem, Sf.Anton, Sf.Arsenie Boca, va rog ajutati-ma sa se rezolve obtinerea retetei de la medicul de familie si cel specialist, deoarece e f.greu sa rezolvi ceva vital, in vremurile acestea nesigure. Va rog sa va rugati Bunului Dumnezeu si Maicii Domnului sa imi ocroteasca familia, sa nu contacteze acest virus ucigas nici un membru al familiei mele si sa scapam cat mai repece de acest coronavirus distrugator. Slava Tie Doamne si Slava Sfintilor Tai! Amin!


Cornelia, 18-03-2020

  Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste ne pe noi pacatosii. Maicuta Domnului, mult ajutatoare si mult binefacatoare ajuta ne, acopera ne cu sfantul Tau acoperamant, roaga te Bunului Dumnezeu, Fiului Tau Iisus Hristos impreuna cu toti sfintii, apostolii, arhanghelii ingerii si puterile divine din ceruri pentru noi pacatosii, pentru toata lumea de pe acest pamant si pentru noi ....ptr Florin, Cristina, David, Florina si ptr mine Cornelia, sa fim protejati  de tot raul si necazul si toate bolile napraznice dupa acest pamant. Lumineaza ne mintea sa facem tot ceea ce este spre binele nostru, sa primim informatiile necesare sa fim protejati....Maicuta Sfanta, Tu cu marea Ta bunatate ai grija de noi, te rog maicuta vindeca ma de durerile trupului si sufletului care nu imi dau pace, te rog Maicuta Sfanta sa iti fie mila de noi pacatosii, roaga te Maicuta pentru noi, acum si in ceasul mortii noastre. Amin.
  Doamne Iisuse Hristoase, pentru rugaciunile preasfintei noastre Nascatoare de Dumnezeu si pentru rugaciunile tuturor sfintilor si apostolilor si ingerilor nostri pazitori ai mila de noi pacatosii. Aliluia, Aliluia, Aliluia. Multumesc Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu, multumesc Maicuta Sfanta Fecioara Maria, multumesc tuturor sfintilor si apostolilor si ingerilor pazitori si puterilor divine pentru ajutor, pentru ca s au rugat Bunului Dumnezeu ptr o pacatoasa ca mine si multumesc Sfantului Iuda Tadeu caci si de aceasta data, ca intodeauna facând novena sa am fost ajutata....mai pe scurt, cu aceasta epidemie imi era teama ca aveam dureri in piept si in spate..am facut novena Sfantului Iuda Tadeu ptr sanatate si m am rugat lui Dumnezeu sa imi lumineze mintea ce sa fac....si minune ....ieri am terminat novena si de ieri seara mi au disparut durerile si implicit si teama, multumesc sfinte apostole Iuda Tadeu pentru tot ajutorul pe care mi l ai dat intodeauna si te rog, ajuta l si pe Florin sa se vindece de problemele de sanatate pe care le are. Slava Tie Dumnezeul nostru, Slava Tie, Slava Tie Maicuta a Domnului care niciodata nu m ai abandonat, Slava tuturor sfintilor, apostolilor, arhanghelilor si ingerilor si puterilor divine, multumesc pentru tot si ptr toate. Aliluia, Aliluia, Aliluia. 
PS.Dragi credinciosi faceti cu increderea novena Sfantului Iuda Tadeu si cu siguranta veti fi ajutati. Doamne ajuta tuturor!


FN, 18-03-2020

  Iti multumesc Sfinte drag ca am ajuns cu bine la tine si ne am intors cu bine! Mijloceste la Creator sa ne mentinem sanatosi si sa trecem cu bine peste perioada aceasta de criza! Tine departe de nooi relele, ajuta ne sa luam decizii intelepte.


Oana, 18-03-2020

  Sfinte si Bunule Parinte Nectarie, tie iti multumim pentru toate si ne rugam sa ne ierti pacatele si sa izbavesti lumea de boala napraznica ce ne-a cuprins! Apara-ne, te rugam, familia, pe cei dragi si pe toti oamenii de tot raul si ajuta-ne sa trecem cu bine peste aceasta incercare! Doamne, ajuta!


Lizuca, 18-03-2020

  Sfinte Nectarie te rog ajuta-ma sa trec cu bine peste controlul de azi, sa fii crescut bebe si sa fie bine. Ajuta Maicuta Sfânta, te rog din suflet nu ma lasa pe mine pacatoasa. Ajuta-ma Doamne, Maica Sfânta, Sfinti, Sfinti Parinti, Îngeri, Arhangheli si Sfinte înger pazitor. Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila!


Marinela G., 25-03-2020

  Sfinte Nectarie,te rog din suflet sa te rogi pt .noi pacatosii, ca Bunul Dumnezeu, si Maica Sfanta sa ne ocroteasca pe toti si sa ne ajute  sa scapam cat mai repede de acest virus cumplit care a imbolnavit atatia oameni. Sfintilor, cerestilor si netrupestilor puteri, rugati-va Lui Dumnezeu pt noi Amin! Sfinte Nectarie, Sf.Nicolae, Sf.Mina, Sf.Arsenie Boca, Sf Anton, Sfintilor Ingeri Pazitori, Sf.Arhangheli, si Toti Sfintilor, va rog din suflet sa aveti grija si in aceasta saptamana care incepe azi, de familia mea, sa ii aparati de acest virus ingrozitor, sa nu il contactam niciodata. Doamne Iisuse Hristoase, Fiul Lui Dumnezeu, pentru rugaciunile Preacuratei Maicii Tale si a Sfintilor Tai, miluieste-ne si mantuieste-ne pe noi. Amin!


Simona, 25-03-2020

  Te rugam din suflet Sfinte Nectarie, ai grija de noi si sa scapam cu bine de acest virus ucigas. Te iubim din suflet!


Cornelia, 06-04-2020

  Multumesc Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, multumesc Maicuta a Domnului Sfanta Fecioara Maria, multumesc tuturor sfintilor, apostolilor, ingerilor, arhanghelilor si puterilor divine din ceruri pentru tot si pentru toate. Am facut iar novena Sfantului Apostol Iuda Tadeu si iar am fost ajutata, de cate ori o fac ...intodeauna, dar absolut intodeauna sunt ajutata. Multumesc Sfantul Iuda Tadeu, multumesc ca te rogi Domnului pentru toate nevoile mele, multumesc pentru tot si pentru toate, ca eu sa il pot slavi pe Domnul impreuna cu tine. Slava Tie Dumnezeul nostru Slava Tie. Aliluia, Aliluia, Aliluia. Dragi mei, cei care cititi acest mesaj....incercati si faceti novena si atunci veti vedea marea putere a Sfantului Apostol, care se se roaga cu staruinta Domnului pentru noi. Aliluia, Aliluia, Aliluia!


Marinela G., 06-04-2020

  Sfinte Nectarie iti multumesc din suflet pt tot ajutorul pe care mi l-ai dat, mi-ai ascultat toate rugamintile si am reusit sa scap de problemele pe care le-am avut. Te rog Sfinte drag ajuta-ne si in continuare, sa ni  se rezolve toate problemele aparut acum. Sfinte Nectarie, Sf.Mina, Sf.Efrem, Sf.Nicolae, Sf.Arsenie Boca, Sf.Anton, Sf.Ioan Rusul, Sf.Luca de la Cremea, Sfintilor Arhanghei si toate Puterilor ceresti, va implor rugati-va la Bunul Dumnezeu si Maica Domnului sa ne apere si sa ne protejeze pe toti, de contactarea acestui groaznic virus ucigator, caci lumea a ajuns la disperare maxima  din cauza ravagiilor pe care le face acest virus. Doamne Iisuse Hristoase pt. rugaciunile Maicii Tale, a Preacuviosilor Parintilor nostri si a Tuturor Sfintilor Tai, miluieste-ne pe noi toti ! AMIN!!!


Adina, 06-04-2020

  Îti multumim din suflet Sfinte Nectarie pentru grija care ne-o porti mie si familiei mele în fiecare zi. Te rugam ajuta-ne în continuare sa trecem cu bine peste aceasta perioada grea si sa nu ne îmbolnavim.
  Bucura-te Sfinte Ierarhe Nectarie, mare facatorule de minuni.


Lizuca, 06-04-2020

  Te rog Sfinte Nectarie ajuta-ma sa pot deschide fisierele si sa fac închiderea bine. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina, Sfinti Constantin si Elena, Sfinti Parinti Ioachim si Ana si Sfinte Antonie cel Mare!
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta!


Marinela G, 21-04-2020

  Sfinte Nectarie te rog ajuta-l pe sotul meu, sa nu fi contactat  virusul ucugas, simptomele usoare pe care le are sa fie de la o usoara raceala. Sfinte drag, roaga-te pt toata familia mea, sa o apere Bunul Dumnezeu si Maica Sfanta, de acest virus ucigator. Bucura-te Sfinte Nectarie, mare facatorule de minuni!!! Multumesc Bunului Dumnezeu, Maicii Domnului, si Sfintilor Nectarie, Sf.Mina, Sf.Nicolae, Sf.Efrem, Sf.Anton, Sf. Arsenie Boca, Sf.Luca de  la Cremeea, Sf.Ioan Rusul, Sf.Rita, Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavril Ingerilor pazitori si tuturor Sfintilor grabnic ajutatori, pt. ca ne-au ascultat rugaciunile si ne-au ajutat sa trecem peste toate necazurile. Va rog Sfintilor dragi, fiti alaturi de noi si in continuare si feriti-ne ca acest virus ucigas sa nu ne imbolnaveasca si sa piara cat mai repede, caci a omorat atatea suflete nevinovate pana acum.  Doamne Iisuse Hristoase pentru rugaciunile Preacuratei Maicii Tale, a Preacuviosilor  Parintilor nostri si a Tuturor Sfintilor Tai, miluieste -ne pe noi! AMIN! Sfinte Nectarie te rog  din suflet, ajuta-ma sa imi treaca durerea de masea, sa ma vindec cu tratamentul pe care il fac sa nu fiu nevoita sa ajung la dentist. Bucura-te Sfinte Nectarie, mare facatorule de minuni!
  Hristos a inviat! Multumesc  Bunului Dumnezeu, Maicii Domnului, Mantuitorului Iisus Hristos, impreuna cu toti Sfintii, in special Sf.Nectarie, pt. toate binefacerile primite si pt. faptul ca ne asculta toate rugaciunile. Sfintilor dragi, va rog ajutati-ne sa ne vindecam de toate bolile pe care le avem, sa nu ajungem pe mainile doctorilor, mai ales in aceste vremuri grele, sa ne putem trata singuri cu ajutorul voatru nepretuit. Ajutati-ne sa scapam cat mai repede de acest virus ucigator si ocrotiti-ne si in continuare. Sfinte Nectarie, te rog sa o vindeci pe vecina mea Maria, care are mare nevoie de ajutorul Tau. Doamne Iisuse Hristoase pentru rugaciunile Preacuratei Maicii Tale, a Preacuviosilor Parintilor nostri si ale Tuturor Sfintilor Tai, miluieste-ne pe toti! AMIN!!!


Mirela, 21-04-2020

  Ii multumesc frumos Sf. Nectarie, Sf. Anton, Maicii Domnului si bunului Dumnezeu ca m.au ajutat in toate problemele mele si copilasului meu.


FN, 21-04-2020

  DOAMNE, IISUSE Hristoase, milueste ma pe mine!
  Sfinte drag Nectarie, ajuta ne sa iesim cu bine din toata boala, neputiinta, izoarea! Sa ramanem sanatosi si la trup si la Suflet...ajuta ne sa o mentinem pe A sanatoasa, Diana sa se mentina optimista si sanatoasa, sa si gaseasca bucurii simple, Ammei  sa i pot face terapiile, sa nu am probleme grave de sanatate, S sa sa fie sanatos si sa poata lucra.. sa nu e afecteze nici pe noi ca  fam, nici pe cei dragi noua.. sa revenim la viata  mai cumpatati si intelepti! rog toate entitatile ceresti sa ne sprijine!!


Marinela G., 05-05-2005

  Sfinte Nectarie, Sf.Efrem, Sf.Mina, Sf.Nicolae, Sf.Arsenie Boca, Sf.Anton, va rog ajutati-o pe cuscra mea Maricica, care s-a internat azi  la spital, ca medicii sa-i gaseasca un tratament potrivit pt. boala pe care o are si sa se insanatoseasca cat mai repede. Doamne ajuta! Sfinte Nectarie te rog sa ai grija de sotul meu, care are probleme cardiace mari, sa nu se oboseasca atunci cand face exercitii si merge cu biciclcleta. Totodata te rog sa te rogi Bunului Dumnezeu pt.sanatate, pace, liniste si intelegere in familia noastra. Bucura-te Sfinte Nectarie, mare facatorule de minuni! Sfinte Nectarie multumesc pt ca m-ai ajutat sa scap de toate necazurile de pana acum!Te rog  Sfinte drag fii alaturi de mine si familia mea si in continuare. Ajuta-l pe sotul meu azi, sa reuseasca sa rezolve toate problemele legate de retetele medicale, si sa il aperi sa nu contacteze virusul ucigas. Ajuta-i si pe copiii mei sa fie sanatosi si sa rezolve cat mai repede problema instalarii acelui cablu necesar muncii lor. Bucura-te Sfinte Nectarie, mare facatorule de minuni!


Marinela G., 17-05-2020

  Multumesc Bunului Dumnezeu, Maicii Domnului si Sfintilor Nectarie, Sf.Nicolae, Sf.Anton, Sf.Mina, Sf.Efrem, Sf. Arsenie Boca, Sf.Ioan Rusul, Sf.Luca al Cremeei, Sf.Parascheva, Sf.Rita, pt.tot ajutorul pe care ni l-ati dat, ascultandu-ne rugaciunile si rezolvandu-ne necazurile. Va rog Sfintilor dragi sa ma ajutati sa nu ajung pe mainile doctorilor, sa ma vindecati cu rugaciunile voastre de toate bolile pe care le am, in special boala ochilor. Doamne Dumnezeul nostru, doctorul sufletelor si a tot trupul, pt. rugaciunile Maicii Tale si a toti Sfintilor Tai, miluieste-ne si ne mantuieste pe noi. AMIN! Sfinte Nectarie te rog ajuta-ne sa se rezolve problema aparuta azi, in legatura cu facturile  incurcate. Bucura-te Sfinte Nectarie, mare facatorule de minuni! Sfinte Nectarie iti multumesc pt. ca mi-ai ascultat rugamintile si m-ai ajutat de fiecare data.Te rog Sfinte drag, ajuta-ma sa ma vindec de toate bolile pe care le am si scapa-ma de anxietatea si panica pe care le am tot timpul si care imi distrug viata. Bucura-te Sfinte Nectarie, mare facatorule de minuni! Sfinte Nectarie, Sf.Mina, Sf.Nicolae, Sf.Arsenie Boca, Sf.Efrem, Sf.Anton, Sf.Luca de la Cremea, Sf.Ioan Rusu, Sf.Parascheva, Sf.Rita, Ingerule pazitor, va rog din tot sufletul sa va rugati Bunului Dumnezeu si Maicii Domnului sa ma ajute sa gasesc un remediu si un tratament pt. a scapa de problemele oculare grave pe care mi s-au agravat. Sunt disperata, vad din ce in ce mai rau, si am si dureri oculare, in special la dreptul. Va rog din tot sufletul sa ma ajutati, sa mi se imbunatateasca vederea si sa nu mai ajung pe mainile doctorilor, care mi-au spus acum 8 ani,ca voi orbi rapid, ceea ce nu s-a intamplat, dar acum s-a agravat boala. Doamne ajuta-ma sa nu-mi pierd vederea. Slava Tie Doamne si slava Sfintilor Tai! AMIN! Sfinte Nectarie, Sf.Efrem, Sf.Arsenie Boca Sf.Anton, Sf.Nicolae, va rog sa aveti grija de nora mea, sa aiba  o sarcina usoara, sa fie totul bine in evolutia sarcinii, iar copilul sa fie sanatos si sa se nasca usor. Doamne ajuta! Sfinte Nectarie, Sf.Efrem, Sf.Mina, Sf.Nicolae, Sf.Arsenie Boca, Sf.Anton, Sf.Luca de la Cremea, Sf.Ioan Rusul, Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavril, Sf.Gheorghe, Ingerule Pazitor, va rog sa va rugati Bunului Dumnezeu si Maicii Domnului, sa ma vindece pe mine pacatoasa, de toate bolile pe cere le am, in special boala oculara care se agraveaza pe zi ce trece,sa faca o minune ca sa gasesc un tratament care sa imi imbunatateasca vederea si sa nu trebuiasca sa ajung din nou pe mana medicilor.Doamne Dumnezeul nostru,doctorul sufletelor si a tot trupul, pentru rugaciunile Maicii Tale si a toti Sfintilor Tai,miluieste-ne si ne mantuieste pe noi! Amin!


BSM, 17-05-2020

  Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem va rog sa aveti grija de fetița mea. Va multumesc frumos pentru tot, va rog sa ma iertati ca nu am mai facut cunoscut ajutorul vostru neîncetat. Sunteti minunați intre sfinți. Nu ne lăsati nici acum. Doamne ajută.


Ionela, 17-05-2020

  Sfinte Nectarie, Preasfanta Nascatoare, ajutati-ma va rog sa ma vindec de o problema ginecologica, care dureaza de foarte mult timp!
  Iti multumesc Sfinte pentru toate binefacerile!!


Lizuca, 03-06-2020

  Sfinte Nectarie te rog ajuta-ma sunt asa stresata. Te rog ajută-mă sa duc cu bine sarcina pana la capăt și sa avem un copil sănătos. Nu ne lasă Sfinte Nectarie ca fără ajutorul tău suntem nimic. Maicuta Sfântă fii cu noi păcătoșii. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfântă, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina, Sfinți Constantin și Elena, Sfinti Parinti Ioachim și Ana și Sfinte Antonie cel Mare!
  Miluiește-mă Dumnezeule după mare mila Ta! Sfinte Nectarie te rog ajuta-ma sa nu ma mai doară burta și sa creasca bebe cât mai bine ca să îl putem opera la naștere. Ajuta - ma Doamne sa duc sarcina cât mai aproape de termen și sa trecem cu bine peste operația lui bebe. Ajută-l sa se recupereze bine după operație și sa ne întoarcem cu bine acasă. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfântă, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan, Sfinti Constantin și Elena, Sfinti Parinti Ioachim și Ana, Sfinte Antonie cel Mare și Sfinte Stelian!
  Miluiește-mă Dumnezeule după mare mila ta!


Marinela G., 03-06-2020

  Sfinte Nectarie, te rog sa ai grija de nora mea, si de copilul pe care il va naste, sa fie totul bine, sa nu aiba nici o problema de sanatate, totul sa decurga bine, sa nasca usor si copilul sa fie sanatos. Ajuta-i Doamne pe fiul si nora mea, sa-si rezolve toate problemele pe care le au, si sa fie toate in regula pana se va naste copilul. Doamne ajuta!
  Multumesc Bunului Dumnezeu si Maicii Domnului si Sfintilor Nectarie, Sf.Mina, Sf.Nicolae, Sf.Efrem, Sf.Arsenie Boca, Sf.Anton, Sf.Luca de la Cremea, Sf.Ioan Rusul, Sf.Parascheva, Sf.Gheorghe, Sf.Iosif, Sf.Arhangheli Mihail si Gavril, Sf Ingeri pazitori, pt.ca ne-au ascultat rugaciunile si ne-au ajutat. Va rog Sfintilor dragi, sa ne ajutati si in continuare, rugandu-va pt. noi, sa ne ocroteasca Bunul Dumnezeu si Maica Sfanta, sa ne dea sanatate, liniste sufleteasca, intelegere in familie, reusita la servicii, luminarea mintii si spor in casa. Doamne ajuta!
  Sfinte Nectarie, Sf.Efrem, Sf.Nicolae, Sf.Mina, Sf.Arsenie Boca, va rog din suflet sa aveti grija de fiul si nora mea, care e insarcinata, sa reuseasca sa-si rezolve toate problemele, privind datoriile si cheltuielile pe care le au, sa fie pace, liniste si intelegere in familia noastra si totul sa se rezolve in liniste si pe cale amiabila. Doamne ajuta! Sfintilor Constantin si Elena, Sf.Nectarie, Sf.Nicolae, Sf.Mina, Sf.Arsenie Boca, Sf.Efrem, Sf.Luca de la Cremeea, Sf.Anton, Sf.Rita, Sf.Gheorghe, Sf.Parascheva, Sf.Pantelimon, Sf.Spiridon, Sf.Partenie, va rog sa Il rugati pe Bunul Dumnezeu si pe Maica Domnului, sa ne ocroteasca familia, sa ne dea sanatate, liniste sufleteasca, intelegere in familie, luminarea mintii, reusita la serviciu, si spor in casa si sa ne scape de boli, necazuri, pagube, dusmani si datorii. Slava Tie Doamne si slava Sfintilor Tai. AMIN!!! Sf.Nectarie, Sf.Efrem, Sf Mina, Sf Nicolae, Sf. Arsenie Boca, Sf.Anton, va rog ajutati-ne sa trecem cu bine si saptamana aceasta peste toate problemele pe care le avem, lucrarile de pe scara noastra sa se termine bine, fara probleme, iar parintii mei, bolnavi si copiii mei, sa fie sanatosi si nora mea sa duca sarcina fara probleme, iar copilui sa fie sanatos. Sfintilor dragi ajutati-ne si pe mine si sotul meu, sa tinem in frau bolile pe care le avem, si sa nu mai fie nevoie sa ajungem, pe la spitale si la doctori. SlavaTie Doamne si Slava Sfintilor Tai! AMIN! Sfinte Nectarie, te rog ajut-o pe nora mea sa se  faca bine, sa nu aiba nimic grav, care sa-i afecteze sarcina. Bucura-te Sfinte Nectarie, mare facatorule de minuni! Multumesc Sfintilor Nectarie, Sf. Nicolae, Sf.Efrem, Sf Mina, Sf.Anton, Sf. Luca, pt. ca mi-au ascultat rugaciunile si copiii mei se simt bine. Va rog Sfintilor dragi, ajutati-ma sa se rezolve si problema internetului, si a lucrarilor de electricitate din blocul nostru. Slava Tie Doamne si Slava Sfintilor Tai! Amin!


BSM, 03-06-2020

  Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem va multumesc ca ati avut grija de fetița mea și este mai bine. Va rog din suflet sa aveti grija si in noaptea asta sa ii scadă febra. Va multumesc din suflet. Doamne ajută. Va rog sa ma iertati ca nu am mai scris de mult de ajutorul din fiecare zi. Doamne ajută.


Ionela, 03-06-2020

  Sfinte Nectarie, te rog din suflet indeparteaza gandurile intunecate si ispitele din familia noastra!! Iti multumim pentru toate binefacerile aduse familiei noastre! Sfinte Nectarie, Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu, Sfinte Nicolae, Sfinte Efrem, va rog din tot sufletul ajutata-mi familia sa trecem cu bine peste perioada aceasta, de neintelegeri si certuri! Ma rog pentru gasirea unui loc de munca si pentru sanatatea familiei! Va multumesc pentru toate binefacerile!! Iarta-ma Doamne! Te rog Sfinte Nectarie ajuta-mi sotul sa reia calea normala a familiei si credintei! Iarta-ne Doamne pentru pacatele noastre!! Sfinte Nectarie, iti Multumesc din suflet pentru toate binefacerile din familia noastra!!
  Ma rog din tot sufletul Sfantului Nectarie, Maicii Domnului si Domnului nostru Iisus Hristos pentru armonie, intelegere in familie, sanatate si sa ii lumineze mintea sotului meu care s-a indepartat mult de mine, de sanul familiei! Va rog, ajutati-ne sa ne recuperam familia si sa trecem cu bine peste impasul din viata noastra!! Doamne ajuta!!


Ileana, 03-06-2020

  Ma rog Domnului nostru, Iisus Hristos, Maicutei Domnului, Sfantului Nectarie, sa aiba grija de fiul nostru, Constantin, care are o problema cu tiroida, problema care s-a agravat de la ultimul control. Ajutati-l sa nu fie nimic grav si sa se faca bine  si analizele sa revina la normal. Maicuta sfanta, Sfinte Nectarie, va rog ocrotiti-l pe fiul meu, ajutati-l sa se faca bine, sa fie sanatos si fericit si sa traiasca pana la adanci batranete in sanatate si putere, sa aiba o viata si o familie crestina, binecuvantata, fericita. Doamne ajuta-ma pe noi pacatosii.


Marinela G., 16-06-2020

  Sfinte Nectarie, te rog ajut-o pe mama mea sa ii treaca durerile puternice pe care le are, alina-i suferinta deoarece e in varsta si  ii poate ceda inima, din cauza suferintelor permanente pe care le are. Bucura-te Sfinte Nectarie mare facatorule de minuni! Sfinte Nectarie te rog ajuta-ma sa obtin scrisoarea medicala fare probleme si sa pot urma tratamentul in continuare. Ajuta-ma Sfinte drag sa se rezolve si problemele financiare ale copiilor mei, sa reuseasca sa se descurce cu achitarea ratelor si cumpararea tuturor produselor de care au nevoie. Bucura-te Sfinte Nectarie, mare facatorule de minuni! Sfinte Nectarie, te rog ajut-o pe mama mea sa nu aiba nimic grav, sa-i scada febra si sa se insanatoseasca repede. Bucura-te Sfinte Nectarie, mare facatorule de minuni!


BSM, 16-06-2020

 Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem va rog din suflet sa aveti grija de mama mea sa ii treaca durerea din piept și de tatăl meu sa fie bine. Va multumesc frumos pentru tot ajutorul de pana acum. Va rog sa ma iertati pentru tot. Doamne ajută.


Marinela G., 26-07-2020

  Sfinte Nectarie, Sf.Mina, Sf.Nicolae, Sf.Arsenie Boca, Sf.Efrem, Sf.Anuton, Sf.Luca al Cremeii, Sf.Ioan Rusul, Sf.Parascheva, Sf.Filoftreia, va rog din suflet sa va rugati Bunului Dumnezeu si Maicii Domnului, sa ne ocroteasca familia si sa ne apere de virusul ucigas care a imbolnavit din nou tot mai multi oameni. Va rog aveti grija de copiii mei, care lucreaza in institutii cu f. multi oameni, sa nu contacteze acest ingrozitor virus, care nu are leac. Aveti grija de nora mea care e gravida in 5 luni, sa fie sanatoasa, sarcina sa evolueze fara probleme si nepotul meu sa se nasca sanatos. Doamne Dumnezeul nostru doctorul sufletelor si a tot trupul pentru rugaciunile Maicii Tale si a toti Sfintilor Tai, miluieste-ne si ne mantuieste pe noi. AMIN! Sfinte Nectarie te rog ajuta-i pe copiii mei sa rezolve problema cu imprumutul si plata avansului pt spitalizare. Bucura-te Sfinte Nectarie, mare facatorule de minuni! Sfinte Nectarie, Sf.Mina Sf.Anton, Sf.Efrem, va rog ajutati-ne sa se rezolve maine problema cu instalatia electrica din apartament, sa gasim  o solutie si un specialist care sa repare instalatia fara ca sa fie nevoie sa spargem peretii. Doamne ajuta! Sfinte Nectarie, Sf.Mina, Sf.Nicolae, Sf.Arsenie Boca, Sf.Efrem, Sf.Anton, Sf.Luca, Sf.Ioan Rusul, rugati-va pt. noi pacatosii sa ne dea Bunului Dumnezeu si Maica Domnului, iertarea pacatelor, sanatate, liniste sufleteasca, luminarea mintii, intelegere in familie, reusita la servicii si spor in casa. Ajutati-ne sa ne rezolvam cu bine toate problemele din saptamana asta, fara piedici si certuri. Doamne ajuta!


Ileana, 26-06-2020

   Sfinte Nectarie,
  Maine sotul meu merge la ecografie. Te rog ajuta-l ca boala lui sa nu fi avansat si totul sa fie in regula, sa nu aiba nici o problema. Ajuta-ne sfinte, da-i sanatate si viata lunga sotului meu. Doamne ajuta! Multumesc din suflet Maicutei Domnului si Sfantului Nectarie pentru ajutor. Sotul meu a facut o ecografie si din fericire rezultatul a fost bun, lucrurile nu au evoluat, boala nu a avansat. Sfinte Nectarie, roaga-te pentru iertarea pacatelor noastre si pentru sanatatea noastra. Doamne ajuta!


FN, 26-06-2020

  Sfinte drag, mergi cu noi maine si ai grija sa ne fie bine pe toata perioada vacantei..tine ne sub protectia Ta sa ramanem sanatosi si bucurosi... Multumesc pentru toate cate le primesc! Sfinte Nectarie, Preasfanta Fecioara, Iisuse Hristoase , voua va incredintez drumul meu si al familiei mele; ajutati  ne sa pornim pe un drum binecuvantat pentru fetele noastre, ele sa fie  bine integrate. Dati ne sanatate si intelepciune sa alegem bine .. Daca plecarea noastra din tara e o alegere buna atunci sa fie, daca nu, luminati ne sa gasim cai alternative dar care sa duca la fericirea copilelor noastre!


Adriana, 26-06-2020

  Multumesc din suflet Maicii Domnului si dragilor mei sfinti Nectarie si Efrem cel Nou pentru ajutorul nemasurat dat în accidentul copilului meu! Doamne ajuta pentru toata lumea.


Marinela G., 12-07-2020

  Multumesc Bunului Dumnezeu, Maicii Domnului si sfintilor Nectarie, Sf.Mina, Sf.Nicolae, Sf.Efrem, Sf.Arsenie Boca, Sf.Anton, Sf.Luca, Sf.Gheorghe, Sf.Ioan Rusul, Ingerului Pazitor si tuturor Sfintilor la care ne rugam, pt. ca ne-au ascultat rugamintile si ne-au ajutat de fiecare data. Va rog din suflet Sfintilor dragi, sa ne ajutati si sa fiti alaturi de mine si familia mea si in continuare, ajutati-ma pe mine sa scap  de durerile oculare si bolile oculare pe care le am de 8 ani, ajutati-ma sa nu ajung pe mainile doctorilor, care mi-au spus ca voi orbi repede! si rugati-L pe Bunul Dumnezeu sa ma ierte de pacate si sa ma ajute, caci bolile s-au agravat si mi-e tare frica sa nu-mi pierd lumina ochilor, cel mai pretios dar de la Dumnezeu. Slava Tie Doamne si slava Sfintilor Tai! AMIN! Sfinte Nectarie, Sf. Efrem, Sf. Nicolae, Sf. Mina, Sfintilor Petru si Pavel, Sf. Anton, Sf.Arsenie Boca, va rog sa va rugati Bunului Dumnezeu, sa imi ocroteasca familia, sa ne dea sanatate, liniste sufleteasca, Intelegere in familie, reusita la servicii si spor in casa! Doamne ajuta! Sfinte  Nectarie te rog sa ma ajuti in privinta copiilor, roaga-L-pe Bunul Dumnezeu sa le lumineze mintea si sa ia hotarari bune in ce priveste ajutorul de dupa nasterea norei mele.  Bucura-te Sfinte Nectarie, mare facatorule de minuni! Sfinte Nectarie, Sf. Efrem, Sf.Mina, Sf.Nicolae, Sf.Arsenie Boca, Sf.Anton, va rog sa aveti grija de mine si familia mea si saptamana ce urmeaza, sa ne dea Bunul Dumnezeu si Maica Sfanta, sanatate, liniste sufleteasca, luminarea mintii, intelegere in familie, reusita la servicii, spor in casa si si animalutele noastre sa se faca bine. Doamne ajuta! Sfinte Nectarie te rog din suflet sa-l ajuti pe sotul meu sa reuseasca sa schimbe aparatul defect pe care l-a luat pt probleme de sanatate. Bucura-te Sfinte Nectarie, mare facatorule de minuni! Sfinte Nectarie, Sf.Mina, Sf.Efrem, Sf.Nicolae, Sf.Luca al Cremeei, Sf.Ioan Rusul, Sf. Anton, Sf.Arsenie Boca, va rog din suflet sa va rugati Bunului Dumnezeu, si Maicii Domnului sa ma ajute sa scap de nevralgia dentara, sa nu ajung la doctori, sa reusesc sa gasesc un remediu care sa ma scape de aceaste problema. Slava Tie Doamne si Slava Sfintilor Tai! Amin! Multumesc Bunului Dumnezeu, Maicii Sfinte si tuturor Sfintilor grabnic ajutatori la care ne rugam, pt tot ajutorul si grija pe care ne-o poarta. Va rog Sfintilor Nectarie, Sf.Mina, Sf.Nicolae, Sf.Arsenie Boca, Sf.Anton, Sf.Efrem, Sf.Luca, Sf Gheorghe, Sf. Ioan Rusul, rugati-va Bunului Dumnezeu sa ne ierte pe noi pacatosii si sa ne dea sanatate, pace, liniste sufleteasca, intelegere in familie, reusita la servicii si spor in casa, si nepotul meu sa se nasca sanatos, sarcina sa decurga fara probleme si in toamna sa ne bucuram de venirea pe lume a celui mult asteptat! Doamne ajuta-ne! Sfinte Nectarie, te rog sa  rezolvi problema aparuta in familie, s-au inteles lucrurile gresit, te rog impaca-i pe copii si pe sotul meu! Bucura-te Sfinte Nectarie, mare facatorule de minuni!


Lizuca, 12-07-2020

  Sfinte Nectarie in fiecare zi ma gândesc cum va fii perioada după naștere știind ca bebe trebuie operat. Ajuta-ne să reușim sa mergem unde este mai bine pt noi și tine l pe bebe in pântece pana ajungem acolo.
  Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfântă, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina, Sfinți Constantin și Elena, Sfinti Parinti Ioachim și Ana și Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Ioan Rusul, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Efrem și Sfinte Antonie cel Mare!


BSM, 12-07-2020

  Sfinte Nectarie și Sfinte Efrem va rog din suflet sa aveți grijă de mama, sa ii treacă durerea și sa nu aibă nimic grav. Va rog sa ma scuzați ca nu am mai scris se ajutorul de pana acum. Doamne ajuta!


FN, 12-07-2020

  Sfinte drag, fii alaturi de noi si fereste-ne de rau! Mijloceste la Creator spre binele nostru... tine alaturi de noi oamenii dragi, sa avem timp placut alaturi de ei, sa facem ceea ce ne am propus. Da grai si forta in trunchi fetitei noastre Amma Nectaria .. da intelepciune si protectie surorii ei.  Menti ne ne sanatosi si intelepti sa putem face oameni valorosi din ele...


Marinela G., 24-07-2020

  Sfinte Nectarie, Sf.Efrem, Sf.Nicolae, Sf.Arsenie Boca, Sf.Anton, Sf.Ioan Rusul, Sf.Luca de la Cremeea, Sf.Parascheva, va rog din suflet ajutati-ma sa imi treaca nevralgia pe care o am de doua saptamani, sa gasesc un tratament care sa ma ajute, sa nu ajung pe mana doctorilor. Slava Tie Doamne si Slava Sfintilor Tai! Amin! Sfinte Nectarie, Sf.Mina, Sf.Nicolae, Sf.Arsenie Boca, Sf.Efrem, va rog sa ii ajutati pe copiii mei, sa fie sanatosi, sa fie cumpatati in privinta banilor, si nora mea sa aiba toate analizele bune, sa duca sarcina cu bine pana la capat, si copilul sa fie sanatos si  asa cum ni-l dorim noi toti! Doamne ajuta! Sfinte Nectarie, te rog sa  rezolvi problema aparuta in familie, s-au inteles lucrurile gresit, te rog impaca-i pe copii si pe sotul meu! Bucura-te Sfinte Nectarie, mare facatorule de minuni!


Lizuca, 24-07-2020

  Te rog Sfinte Nectarie ajută-mă sa duc sarcina cu bine pana în Septembrie, sa nu mai am dureri de burta și sa reușim sa plecam în Germania sa nasc acolo ca bebe sa fie operat acolo.
  Miluiește-mă Dumnezeule după mare mila! Sfinte Nectarie te sunt zile in care ma apuca disperare, te tog ajuta-ma sa nu răcesc, apară-ne de noua boala molipsitoare și te rog din suflet ajută-mă sa pot duce sarcina cu bine pana în Septembrie. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfântă, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Ioan Rusul, Sfinte Constantin și Elena, Sfinti Parinti Ioachim și Ana, Sfinte Efrem, Sfinte Pantelimon și Sfinte Antonie cel Mare!
  Miluiește-mă Dumnezeule după mare mila Ta!


BSM, 24-07-2020

  Sfinte Nectarie nu ma lasa. Te am visat azi noapte,  cred ca prima oara alături de Sfântul Ioan Rusul. Va rog aveți grija de mine. Doamne ajuta!


FN, 24-07-2020

  Sfinte drag, curata cugetele celor dragi de rautate si invidie. Da ne noua rabdare, putere si intelepciune sa ne detasam de  gandurile rele proiectate de altii pe noi. Ajuta ne in mersul inceput, deschide-ne drumul pt atingerea obiectivelor spre care ne am mobilizat.  Intermediaza la Creator pentru bunul nostru corect si de drept divin. Dumnezeu sa bine cuvanteze actiunile noastre daca sunt spre binele nostru. Mijloceste Sfinte la Creator ca tratamentul pentru stoparea crizelor sa fie cel potrivit si micuta mea sa faca progresele mult asteptate. Fa ca sora ei sa creasca sanatoasa si la trup si la suflet. Adu intelegere in casa noastra si pazeste ne de cei ce ne gandesc raul...


Ileana, 24-07-2020

   Ma rog Domnului nostru, Iisus Hristos, Maicutei Domnului, Sfantului Nectarie, pentru ca fiului meu si prietenei lui sa le iasa bine testul Covid, sa fie sanatosi si sa nu avem motive de ingrijorare. Doamne ajuta-ne si apara-ne de rele.
Multumesc din suflet lui Iisus Hristos, Maicii Domnului, Sfantului Nectarie, pentru vestile bune pe care le-am primit, analiza covid a fiului meu si a prietenei lui este negativa.
  Slava Domnului, si Dumnezeu sa ne apere in continuare.


Marinela G., 02-08-2020

  Sfinte Nectarie te rog ajuta-ne sa se rezolve problema platii bancare si sa se rezolve problema terenului de la tara pe cale amiabila. Bucura-te Sfinte Nectarie, mare facatorule de minuni! Sfinte Nectarie, Sf.Efrem, Sf.Mina, Sf.Nicolae, Sf.Arsenie Boca, Sf.Anton, Sf.Luca de la Cremeea, Sf.Ioan Rusul, Sf.Pantelimon, Sf.Parascheva, Sf.Filofteia, Sf.Arhangheli Mihail si Gavril, Sf. Gheorghe, Sf.Inger pazitor, va rog sa Va rugati Bunului Dumnezeu si Maicii Domnului sa ma ajute, sa ma vindec de bolile oculare pe care le am, sa reusesc sa gasesc un tratament eficient, care sa-mi amelioreze suferinta si sa nu mai ajung pe mainile doctorilor, care mi-au dat fel de fel de tratamente ineficiente, spunandu-mi ca voi orbi! Slava Tie Doamne si slava Sfintilor Tai! Amin! Sfinte Nectarie, Sf.Mina, Sf.Efrem, Sf.Anton, Sf.Arsenie Boca, Sf.Parascheva, Sf. Luca, va rog ajutati-ma sa scap de durerile de dinti, sa ma vindec cu tratamentul pe care il fac si sa nu ajung la doctori! Doamne ajuta!


FN, 02-08-2020

 Sfinte drag, imbuneaza i sufletul spre iertare prietenei mele, sa treaca peste ce a considerat ca a fost jignire.. numai tu ai cai sa o faci, eu simt ca nu mai pot repara nimic...Mijloceste la Creator sa ne mentinem sanatosi si intelepti. Multumim pentru darul care o sa o ajute pe micuta noastra bolnavioara sa mearga la terapii!


Marinela G., 15-08-2020

  Sfinte Nectarie te rog sa ma ajuti ca toate problemele de sanatate si cele familiare sa se rezolve cu bine, saptamana aceasta. Bucura-te Sfinte Nectarie, mare facatorule de minuni! Multumesc Bunului Dumnezeu, Maicii Domnului si tuturor Sfintilor grabnic ajutatori, carora le-am cerut ajutorul, pt. ca mi-au ascultat rugamintile si ne-au ajutat. Va rog Sfintilor dragi, Sf. Nectarie, Sf.Nicolae, Sf.Mina, Sf.Efrem, Sf. Luca al Cremeei, Sf. Ioan Rusul, Sf.Anton, Sf.Arsenie Boca, Sf.Iosif, Sf.Rita, Sf. Parascheva, Sf.Filoftdia, Sf.Gheorghe, Sf. Inger Pazitor, sa ne ajutati si sa fiti alaturi de mine si familia mea, sa ne ocrotiti si sa ne paziti de necazuri. Doamne Dumnezeul nostru, doctorul sufletelor si a tot trupul, pt. rugaciunile Maicii Tale si a toti Sfintilor Tai, miluieste-ne si ne mantuieste pe noi, Amin!  Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu miluieste-ne si mantuieste-ne pe noi Amin!


BSM, 15-08-2020

  Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem va rog sa călătoriți cu noi, sa fie fetita noastră bine, sa imi revin si eu. Doamne ajuta. Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem va mulțumesc pentru tot. Va rog din suflet sa imi luati durerea si sa revin la viata de dinainte. Doamne ajuta. Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem va rog frumos sa fiți alături de mine mâine, sa trec cu bine peste tot. Va mulțumesc pentru tot ajutorul acordat. Doamne ajuta. Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem va rog sa ma ajutati sa imi revin. Doamne ajuta!


BSM, 25-08-2020

  Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem va rog din suflet sa nu ma lăsați. Am niște momente dificile, va rog nu ma părăsiti acum. Rugați-vă la Măicuța Sfânta sa ma vindece de ceea ce e rău un viața mea. Sunteți singurul ajutor. Doamne ajuta. Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem va mulțumesc pentru tot. Va rog din suflet sa ma ajutați sa trec peste stările de anxietate pe care le am de aproape o luna, va rog sa ma ajutați sa pot conduce din nou, sa pot merge din nou la serviciu și în public sa revin la viata mea de dinainte. Sunteți singurii doctori care ma pot ajuta și vindeca. Va rog sa o rugați pe Măicuța Sfânta sa ma ierte. Doamne ajuta. Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem am simțit ajutorul vostru...astăzi am făcut un pas spre revenirea la viata mea de dinainte. Am reușit fu ajutorul vostru sa merg cu mașina, sa ajung la serviciu și sa pot realiza cateva sarcini. Va mulțumesc pentru tot. Va rog sa fiți alături de mine în continuare. Doamne ajuta.


Marinela G., 25-08-2020

  Sfinte Nectarie iti multumesc pt. tot ajutorul pe care mi l-ai dat de fiecare data cand aveam nevoie.Te rog Sfinte drag ajuta-ma si acum sa-mi revin din starea de anxietate si disconfort pe care o am, sa reusesc sa iau tratamentul potrivit si sa ma vindec cat mai repede. Bucura-te Sfinte Nectarie, mare facatorule de minuni! Sfinte Nectarie te rog ajuta-ne sa se rezolve problema aparuta cu plata intratinerii. Bucura-te Sfinte Nectarie, mare facatorule de minuni!


FN, 25-08-2020

 Multumim Sfinte pentru toate cate  ne mijlocesti. Lucreaza te rog la sufletul prietenei mele si fa o sa ierte daca i am gresit, da mi forta sa duc mai departe tot ce mi am propus si sa nu mai clachez. Da ne sanatate tuturor, fereste ne de virusul asta. .


Marinela G, 04-09-2020

 Sfinte Nectarie, Sf.Nicolae, Sf.Mina, Sf.Efrem, Sf.Anton, Sf.Ioan Rusul, Sf.LLuca de la Cremeea, Sf.Arsenie Boca, Sf.Pantelimon, Sf.Iosif, Sf.Gheorghe, Sf.Arhangheli Mihail si Gavril, Sf.Rita, Sf.Parascheva, Sf.Inger Pazitor va rog rugati-va pt.mine pacatoasa ca Bunul Dumnezeu si Maica Domnului sa se indure de mine si sa ma vindece de toate bolile cronice pe care le am si care ma distrug, sa nu ajung pe mainile doctorilor, ci cu ajutorul vostru sa gasesc tratamente care sa ma vindece cat maj repede. Doamne Dumnezeul nostru, doctorul sufletelor si a tot trupul, pt.rugaciunile Maicii Tale si a toti Sfintilor Tai, miluieste-ne si ne mantuieste pe noi. Amin! Sfinte Nectarie, Sf.Mina, Sf.Nicolae, Sf.Efrem, Sf.Anton, Sf Arsenie Boca, va rog sa va rugati Bunului Dumnezeu si Maicii Domnului sa ma ajuta sa scap de bolile pe care le am si imi distrug viata, si sa se rezolve problema facturii de intretinere, ca sa nu platim de doua ori aceeasi suma din cauza neglijentei caseritei de la asociatia de locatari. Doamne ajuta!


BSM, 04-09-2020

  Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem va rog sa aveti grija de fetita mea sa isi revina. Doamne ajuta. Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem va rog sa ma ajutati sa fiu bine, sa pot face fata cu bine sarcinilor de serviciu. Doamne ajuta. Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem va multumesc pentru tot. Mi-am mai revenit, am ajuns la Sfintele moaste la Manastirea mea de suflet. Va rog sa vegheati asupra mea si mâine sa pot sa rezolv cu bine toate sarcinile de serviciu. Va rog sa imi redati linistea sufleteasca.  Minunati sunteti între sfinti. Doamne ajuta. Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem va rog sa ma ajutati sa imi revin în totalitate, sa imi treaca ametelile si durerea. Va multumesc pentru tot.  Doamne ajuta. Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem va rog sa aveți grija de fetita mea în noaptea asta, sa nu o mai doara burtica. Doamne ajuta.


Elisabeta, 04-09-2020

  Sfinte Nectarie te rog ajuta-ma, în Septembrie trebuie sa se nasca copilul nostru care are o malformstie cardiaca si trebuie operat în primele zile de viata. Te rog ajuta-ne sa trecem cu bine peste aceasta încercare si sa sa recupereze cu bine. Ajuta-ne sa ajungem cu bine acasa, da mi tarie si credinta ca simt ca deznadajduiesc. Ii rog pe Sf Efrem, Antonie si Parintele Arsenie Boca sa aibe grija de el ca le va purta numele. Maicuta Sfânta te rog roaga l pe Bunul Tau Fiu si Dumnezeul nostru sa se milostiveaca de noi si sa faca o minune cu copilul nostru. Ajuta-ne Maicuta Sfânta, fi cu noi si salveaza ne copilul. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina, Sfinti Constantin si Elena, Sfinti Parinti Ioachim si Ana, Sfinte Efrem, Sfinte Parinte Antonie cel Mare si toti Sfinti, Arhangheli si Îngeri.
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta!


Marius, 04-09-2020

  Multumesc sfintului. Imunitatea mea a revenit la normal. Amin.


BSM, 13-09-2020

 Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem va rog sa o ajutati pe fetita mea sa treaca peste frica pe care o are. Va mulțumesc ca am trecut cu bine de botez. Doamne ajuta. Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem va rog sa aveți grija de fetita mea sa treaca peste starile de frica. Ea mi-a cerut sa ii citesc acatistul vostru. Doamne ajuta!


Marinela G., 13-09-2020

  Sfinte Nectarie, Sf.Mina, Sf.Nicolae, Sf.Anton, Sf.Efrem, Sf.Luca de la Cremeea, Sf.Ioan Rusul, Sf.Rita, Sf.Parascheva, Sf.Filofteia, Sf.Pantelimon, Sf.Inger Pazitor, Sf.Gheorghe, va rog din suflet ajutati-ma sa imi treaca cat mai repede criza de anxietate, panica, neliniste, insomnie, care au revenit din nou, si care ma tortureaza zi si noapte. Rugati-va Bunului Dumnezeu si Maicii Sfinte sa ma ierte pe mine pacatoasa si sa ma vindece cat mai repede! Slava Tie Doamne si Slava Sfintilor Tai! Amin! Sfinte Nectarie ajuta-ma sa se rezolve problema telefonului mobil cat mai repede, caci se intrerupe tonul permanent..Te rog Sfinte drag, ajuta-ma sa ies din starea asta de anxietate si panica continua. Doamne nu mai pot, ajuta-ma, da-mi putere sa merg mai departe, tine-ma Doamne pe calea Ta! Amin!


BSM, 05-10-2020

  Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem va rog sa aveți grija de noi sa ajungem cu bine. Doamne ajuta. Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem va rog sa călătoriți alături de noi.  Doamne ajuta. Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem va rog sa aveți grija de mine, sa ma simt bine. Va mulțumesc pentru tot ajutorul, va rog nu ma lăsați acum. Doamne ajuta. Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem va mulțumesc ca sunteți alături de mine. Va rog sa ma ajutați sa trec peste starea de anxietate pe care o am. Doamne ajuta. Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem cu durere in suflet va rog sa ma ajutați sa imi revin. Parca nu mai sunt eu de ceva timp, mi-e rau, am o stare de anxietate. Va rog sa ma iertati pentru tot și sa o rugati pe Măicuța Sfânta sa ma vindece. Doamne ajuta. Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem va rog sa imi luați durerea. Nu ma lăsați, sunteți singurele mele ajutoare. Doamne ajuta. Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem va rog sa ma salvați. Ma simt foarte rău. Va rog sa nu ma lăsați.  Doamne ajuta! Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem va rog sa ma ajutați sa o duc cu bine pe fetita mea acasă, și sa nu mai amețesc. Va rog din suflet. Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem va rog sa nu ma lăsați....va rog sa aveți grija de mine sa imi revin, va rog sa imi luați durerea. Doamne ajuta. Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem va rog sa aveți grija de fetita mea sa fie bine, sa nu vina astăzi control în unitate sa pot sta cu ea. Va mulțumesc pentru tot ajutorul acordat. Doamne ajuta! Sfinte Nectarie, Sfinte Efrem si Sfinte Ioan Rusul va rog sa nu ma lăsați. Va rog sa imi luați toată durerea, sa revin la viata de dinainte. Va mulțumesc pentru tot ajutorul de pana acum.


Lizuca, 05-10-2020

   Te rog Sfinte Nectarie ajută-mă, trec printr-o perioada foarte grea. Ajuta-ma sa ma recuperez bine după operație, sa ma simt bine, sa nu mai am nicio problema sa ma pot ocupa de Efrem care va fii operat marți. Ajuta-ma sa fie bine cu mine și cu operația lui Efrem sa putem pleca cât mai repede acasă.
  Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfântă, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina, Sfinți Constantin și Elena, Sfinti Parinti Ioachim și Ana, Sfinte Efrem cel nou, Sfinte Spiridon, Sfânta Filofteia, Sfinte Pantelimon și Sfinte Antonie cel Mare.
  Miluiește-mă Dumnezeule după mare mila Ta!
  Va rog ajuta-ne sa fim bine si Efrem si eu si sa plecam acasa azi sau mâine. Te rog din suflet ajuta-ne sa nu mai vomite sa putem pleca linistiti. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina, Sfinti Constantin si Elena, Sfinti Parinti Ioachim si Ana, Sfinte Efrem cel nou si Sfinte Antonie cel Mare!
   Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta!
  Te rog din suflet Sfinte Nectarie ajuta-ma sa se opreasca sângerarea si sa reusim sa plecam acasa saptamâna viitoare. Te rog nu ma lasa Sfinte Nectarie sunt disperata, ajuta-ma. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina, Sfinti Constantin si Elena, Sfinti Parinti Ioachim si Ana, Sfinte Efrem cel nou si Sfinte Antonie cel Mare!
  Sfinte Nectarie multumesc pt ajutor, Efrem este bine mai trebuie sa învete sa manânce din biberon. Te rog ajuta-l sa se recupereze repede si bine. Te rog Sfinte Nectarie ajuta-ma sa fiu bine si eu si sa plecam linistiti acasa. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina, Sfinti Constantin si Elena, Sfinti Parinti Ioachim si Ana, Sfinte Efrem cel nou si Sfinte Antonie cel Mare!
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila!
  Te rog Sfinte Nectarie ajuta-ma sa fiu bine, sa nu mai patesc nimic ca sa ma pot ocupa de copilul meu. Te rog ajuta-ma Maicuta Sfânta sa fiu bine sa ma pot ocupa de Efrem, te rog sa nu ma lasi! Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina, Sfinti Constantin si Elena, Sfinti Parinti Ioachim si Ana, Sfinte Efrem cel nou si Sfinte Antonie cel Mare!
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila!
  Te rog din tot sufletul ajuta-ma Sfinte Nectarie, trec printr o perioada grea. Am nascut cu cezariana al doilea baietel, am facut ceva complicatii de la cezariana, a trebuit sa ma redeschida. Te rog ajuta-ma sa fiu bine sa ma recuperez ca sa ma pot ocupa si de Efrem al nostru. Fii si cu el si ajuta-l sa aibe o stare buna pana marti cand trebuie sa între în operatie. Ajuta-l pe Efrem sa treaca cu bine peste operatie si sa ne întoarcem sanatosi acasa amândoi la familia noastra. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina, Sfinti Constantin si Elena, Sfinti Parinti Ioachim si Ana, Sfinte Efrem cel Nou, Sfinte Antonie cel Mare, Sfinte Filofteia.
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta!


Marinela G., 05-10-2020

  Multumesc Bunului Dumnezeu, Maicii Domnului si Sfintilor Nectarie, Sf.Mina, Sf.Anton, Sf.Nicolae, Sf.iosif, Sf.Arsenie Boca, Sf.Efrem, Sf.Luca, Sf.Ioan Rusul, Sf.Gheorghe, Sf.Inger Pazitor si tuturor Sfintilor grabnic ajutatori, pt. ca mi-au ascultat toate rugaciunile si m-au ajutat de fiecare data. Va rog Sfintilor dragi sa ne ajutati si in continuare si sa va rugati Bunului Dumnezeu si Maicii Sfinte, sa ne dea sanatate, liniste sufleteasca, intelegere in familie, luminarea mintii reusita la servicii si spor in casa. Ajutati-o pe nora mea sa duca sarcina cu bine pana la sfarsit si copilul sa se nasca sanatos, fara probleme, sa ma ajute pe mine sa imi revin psihic si fizic, ca sa ii pot ajuta pe copii de acum incolo. Slava Tie Doamne si Slava Sfintilor Tai! Amin! Sfinte Nectarie te rog ajuta-ne sa se rezolve cu bine problema schimbarii abonamentului  rds si problema de sanatate a mamei mele. Bucura-te Sfinte Nectarie, mare facatorule de minuni! Sfinte Nectarie te rog ajut-o pe mama mea sa scape de durerile mari de spate pe care le are. Bucura-te Sfinte Nectarie, mare facatorule de minuni!


FN, 05-10-2020

 Sfinte drag, da mi intelepciunea de a corecta ce am gresit si de a intoarce gandul prietenei mele spre impacare. Ajuta ma sa iert si sa uit! Protejeaza mi familia de boli si necazuri. Multumesc pentru toate cate le primesc!


Oana, 05-10-2020

 Sfinte si Bunule Parinte Nectarie, tie ne rugam, da-i vindecare tatalui meu si il apara de boala grea, fii lui ajutator si sprijin si il ajuta! Te rugam, Sfinte, pazeste-l in toata vremea nevatamat si ii daruieste sanatate si zile indelungate ca sa te slavim pe tine si sa iti multumim in toate zilele! Nu trece cu vederea, Sfinte, putina noastra rugaciune si ne ocroteste pe toti de boli, de rele si ne iarta noua pacatele noastre cele multe! Amin!


Marinela G., 30-10-2020

  Sfinte Nectarie, Sf.Efrem, Sf.Mina, Sf.Nicolae, Sf.Parascheva, Sf.Arsenie Boca, Sf.Anton, Sf.Luca de la Cremeea, Sf.Ioan Rusul, Sf.Pantelimon, Sf.Gheorghe, Sf.Rita, Sf.Filofteia, Sf.Iosif, Sf.Arhangheli Mihail si Gavril, Sf.Inger Păzitor, va multumesc ca ati fost alături de noi tot timpul si va rog din suflet sa ne ajutati si in continuare. Multumesc Bunului Dumnezeu si Maicii Sfinte, ca ne asculta rugaciunile si ne iartă păcatele. Sfintilor dragi, va rog ajutati-ne si in continuare si rugati-va sa scap de bolile care mă distrug fizic si psihic, ajutati-mi familia sa treaca cu bine peste toate bolile si suferințele, nora mea sa nască ușor si sa suporte bine cezariana, nepotului meu sa fie perfect sănătos, sa ne ocrotească Bunul Dumnezeu, sa  ne ferească de acest virus ucigător, sa se gaseasca un remediu care sa stopeze acest virus si panica pe care a produs-o in intreaga lume.
  Doamne Dumnezeul nostru doctorul sufletelor si a tot trupul, pentru rugăciunile Maicii Tale si a tutoror Sfinților Tai, miluieste-ne si ne mantuieste pe noi, AMIN!. Sfinte Nectarie te rog ajuta-ne pe mine si familia mea sa nu ne infectam cu acest virus ucigator care se raspandeste uluitor de  repede in acest moment.
  Bucura-te Sfinte Nectarie, mare făcătorul de minuni! Sfinte Nectarie te rog ai grija de motanelul nostru, care are o boala incurabila, sa nu aiba nimic grav acum si medicul veterinar sa ii gaseasca un tratament potrivit simptomelor pe care le are acum, si sa il avem printre noi mult timp de acum încolo, caci il iubim foarte mult. Bucura-te Sfinte Nectarie, mare făcătorul de minuni! Multumesc Bunului Dumnezeu, Maicii Domnului si tuturor Sfinților grabnic ajutatori, la care ne rugam: Sf.Nectarie, Sf.Mina Sf.Nicolae, Sf.Efrem, Sf.Arsenie Boca, Sf.Anton, Sf.Luca de la Cremeea, Sf.Iosif, Sf.Parascheva, Sf.Filofteia, Sf.Rita, Sf.Pantelimon, Sf.Arhangheli Mihail si Gavril, Sf.Gheorghe, Sf.Inger Păzitor, sa ne ajute si sa ne ocrotească si in continuare pe mine si familia mea, sa ne păzească de boli, necazuri, dușmani, pagube si datorii si sa ne dea sanatate, pace, liniste sufletească, lumînarea mintii, intelegere in familie, reușită la servicii si spor in casa. Slava Tie Doamne si Slava Sfinților Tai! AMIN! Sfinte Nectarie, Sf.Efrem, Sf.Anton, va rog aveti grija de parintii mei sa nu se imbolnaveasca, sa le treaca durerile si sa traiasca inca multi ani alaturi de noi. Doamne ajuta!


Lizuca, 30-10-2020

   Te rog Sfinte Nectarie ajuta-ma sa îmi treaca durerea de picior. Te rog ajuta-ma sa fiu bine, sa fiu sanatoasa sa ma pot ocupa de copii. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina, Sfinti Constantin si Elena, Sfinti Parinti Ioachim si Ana, Sfinte Efrem cel nou si Sfinte Antonie cel Mare!
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta! Sfinte Nectarie multumesc pt tot ajutorul si te rog din tot sufletul ajuta-ma sa nu ma mai doara si sa nu mai am disconfort la burta inghinal. Te rog ajuta-ma sa fiu bine sa ma pot ocupa de copii mei. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina, Sfinti Constantin si Elena, Sfinti Parinti Ioachim si Ana, Sfinte Efrem cel nou si Sfinte Antonie cel Mare!
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta! Sfinte Nectarie te rog ajuta-ma sa nu ma fiu slabita si ametita si sa nu ma mai doara burta, sa fiu bine sa ma pot ocupa de copii nostri. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina, Sfinti Constantin si Elena, Sfinti Parinti Ioachim si Ana, Sfinte Efrem cel nou si Sfinte Antonie cel Mare!
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta! Multumesc Sfantului Nectarie pt tot ajutorul dat. Când eram însarcinata in luna a 4 am aflat ca bebe are o malformatie cardiaca care trebuie operata în primele zile de viata. M am rugat Maicutei Sfinte, Sfatului Nectarie, Sfântului Efrem cel nou, Sfantului Parinte Arsenie Boca si multor alti Sfinti sa ne ajute. Efrem s a nascut în 14.09 de Sfânta Cruce si ziua de nastere a Sfantului Efrem. Desi malformatia era grava si avea si o pneumonie congenitala Efrem a rezistat bine pana la operatie. Bunul Dumnezeu, Maicuta Sfânta, Sfântul Nectarie, Sfântul Efrem, Sfântul Parinte Arsenie Boca, Sfântul Iosif de la Partos, Sfântul Antonie cel Mare si toti Sfintii la care ne am rugat ne au ajutat pe Efrem si pe mine care am trecut printr-o interventie dupa cezariana. Ii rugam sa ne ajute în continuare si pe Efrem sa se dezvolte bine si sa ma ajute si pe mine sa fiu bine sa nu mai am ameteli si stare de slabiciune, sa fiu recuperata ca sa ma pot ocupa de familia mea. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina, Sfinti Constantin si Elena, Sfinti Parinti Ioachim si Ana, Sfinte Efrem cel nou si Sfinte Antonie cel Mare!
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta! Te rog Sfinte Nectarie ajuta-ma sa fiu bine, sa nu ma mai doara burta, sa fiu vindecata, sa nu ma mai simt slabita si sa ma pot ocupa de familia mea. Te rog Sfinte Nectarie apara-ne se orice boala si neputinta si ajuta-ma sa îmi revin si psihic. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina, Sfinti Constantin si Elena, Sfinti Parinti Ioachim si Ana, Sfinte Efrem cel nou si Sfinte Antonie cel Mare!
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta! Te rog Sfinte Nectarie ajuta-ne sa nu facem covid, te rog ajuta-ne sa fim sanatosi si sa putem sta linistiti cu copii nostri. Sfinte Efrem fii lânga noi si apara-ne de covid si orice boala si neputinta. Ajutata-ne Maicuta Sfânta sa fin sanatosi, te tog tine-ne sub acoperamantul tau si apara - ne de covid si orice boala. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina, Sfinti Constantin si Elena, Sfinti Parinti Ioachim si Ana, Sfinte Efrem cel nou si Sfinte Antonie cel Mare!
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta! Multumesc pt ajutor si te rog din suflet pazeste de covid. Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne putem creste copii linistiti. Ajuta-ma sa ma simt bine sa nu ma mai usture gatul si sa fiu si linistita sa ma pot ocupa de copii nostri. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina, Sfinti Constantin si Elena, Sfinti Parinti Ioachim si Ana, Sfinte Efrem cel nou si Sfinte Antonie cel Mare.
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta!


Marinela G., 24-11-2020

   Sfinte Nectarie, Sf.Mina, Sf.Efrem Sf.Nicolae, Sf.Arsenie Boca, Sf.Luca de la Cremeea, Sf.Anton, Sf.Ioan Rusul, Sf.Spiridon, Sf.Pantelimon, Sf.Parascheva Sf.Filofteia, va rog sa Il rugați pe Bunul Dumnezeu si Maica Domnului, sa ne ajute pe toți cei din familia mea, sa scape de bolile pe care le au, nora mea sa duca sarcina până la sfârșit cu bine si bebelusul sa nu aiba probleme, sa fie sănătos și totul sa decurgă bine, operatia de cezariana si nasterea sa decurga normal. Ajutati-ne sa scăpăm de virusul ucigător cat mai repede, caci panica si disperarea ii cuprinde pe toti. Slava Tie Doamne si Slava Sfinților Tai! Amin! Sfinte Nectarie te rog ajuta-ma sa se rezolve cu bine problema internetului, cat mai repede. Bucura-te Sfinte Nectarie, mare făcătorule de minuni! Sfinte Nectarie te rog sa ma ajuți sa se rezolve cu bine problema scrisorii medicale. Totodata te rog fii alături de nora mea si copilașul, care se va naste prin cezariana saptamana viitoare, roagă L pe Bunul Dumnezeu si Maica Domnului, ca totul sa decurgă bine sa nu apara nici o problema si sa se întoarcă sănătoși acasa. Bucura-te Sfinte Nectarie, mare făcătorul de minuni! Multumesc Bunului Dumnezei si Maicii Domnului pentru ca au fost alături de mine cand le-am implorat ajutorul. Multumesc Sfântului Nectarie, a cărei zi se praznuieste pe 9 noiembrie, multumesc Sfântului Mina a cărei zi se praznuieste pe 11 noiembrie, multumesc Sfinților Arhangheli Mihail si Gavril a cărei zi se praznuieste pe 8 noiembrie, si tuturor Sfinților grabnic ajutatori, care mi-au ascultat rugăciunile si m-au ajutat de fiecare dată, când aveam necazuri mici si mari. Va rog Sfintilor dragi, fiti alături de mine și familia mea si in continuare si duceți rugăciunile mele la Bunul Dumnezeu si Maica Sfântă, ocrotiti-ne si ajutati-ne sa nu ajungem pe mânile doctorilor, sa avem liniste sufletească, intelegere in familie, luminarea mintii, reușită la servicii, spor în casa si ocrotiti-i pe nora mea, care va naste in curând, sa fie totul bine ,copilașul sa fie sănătos și aparati-ne pe toți de acest virus ucigaș, sa ne ocolească si sa piară cat mai repede.
  Doamne ajuta-ne pe noi si pe toată lumea!!! AMIN! Sfinte Nectarie te tog ajuta-l pe fiul meu să scape de crizele de colecist pe care le are de câteva zile. Bucura-te Sfinte Nectarie, mare făcătorul de minuni! Multumesc Bunului Dumnezeu, Maicii Domnului si Sfinților Nectarie, Sf.Mina, Sf.Nicolae, Sf.Efrem, Sf.Anton, Sf.Arsenie Boca, Sf.Luca, Sf.Spiridon, Sf.Ioan Rusul, Sfinților Apostoli Mihail si Gavril, Sf.Parascheva, Sf.Filofteia, Sf.Pantelimon si tuturor Sfinților grabnic ajutatori, ca mi-au ascultat rugăciunile si nepotul meu Alexandru Matei s-a născut sănătos, nora mea se reface bine după cezariana si asteptam sa ajunga cu bine acasă. Va rog Sfintilor dragi sa o ajutati si pe sora mea, care va merge la doctor saptamana viitoare, formațiunea tumorala sa fie benignă, sa nu fie nevoie de operație, si totodata sa dea Bunul Dumnezeu sanatate la toți, sa scăpăm de acest virus nenorocit si sa putem trăi în pace, liniste fara panica, în care trăim zilele acestea. Doamne ajuta-ne! Slava Tie Doamne si Slava Sfinților Tai! AMIN! Sfinte Nectarie, Sf.Mina, Sf.Efrem, Sf.Arsenie Boca, Sf.Nicolae, Sf.Anton, va rog sa aveti grija de copiii mei si de nepotei, sa se descurce bine, sa fie sănătoși, sa aiba putere sa faca fata stresului de acum, iar sorei mele care astăzi face investigatii la doctor, sa ii iasa analizele si biopsia bune. Slava Tie Doamne si Slava Sfinților Tai! Amin! Sfinte Nectarie te rog ajuta-ma sa se rezolve in bine problema aparuta in familia mea, sa avem pace si liniste si intelegere in familie. Bucura-te Sfinte Nectarie, mare făcătorule de minuni! Sfinte Nectarie, Iti multumesc pt.tot ajutorul pe care mi l-ai dat de fiecare dată când aveam necazuri. Te rog Sfinte drag, ajuta-ma sa mi se rezolve boala oculara, sa nu ajung din nou pe mana doctorilor, sa ma ajuți sa mi se îmbunătățească vederea, fa o minune Sfinte drag si ajuta-ma pe mine păcătoasă sa ma vindec fara operație, caci ar fi f.riscant, doctorii mi-au spus ca voi orbi, ce e mai groaznic decat sa-ti pierzi lumina ochilor?!
  Maicuta Sfanta, roaga pe Bunul Dumnezeu sa ma ierte pe mine pacatoasa si sa ma ajute sa mi se imbunatateasca vederea. Doamne iarta -ma, ajuta-ma, si miluieste-ma pe mine pacatoasa. Doamne numai Tu singur ma poti ajuta, ajuta-ma si nu ma lasa! AMIN!


BSM, 24-11-2020

  Sfinte Nectarie și Sfinte Efrem va rog din suflet sa nu ma lăsați. Ma simt foarte rău. Va rog sa ma ajutați. Doamne ajuta.


Cornelia, 24-11-2020

  Doamne ajuta ma, Doamne iarta ma Doamne miluieste ma.....multumesc Doamne ptr tot si pentru toate, multumesc Maicuta Sfanta, multumesc Sfantul Nectarie, multumesc Sfantul Efrem cel Nou, multumesc tuturor sfintilor, apostolilor si ingerilor si puterilor divine din ceruri pentru tot si pentru toate....si nu in ultimul rand Sfantului Apostol Iuda Tadeu, a carei novena am facut o pentru o problema legata de locul de munca si din nou m a ajutat ca de fiecare data, lucrurile au fost aranjate cum nu se poate mai bine pentru mine, sfatuiesc pe toata lumea cand au o problema, indiferent de natura ei, sa faca aceasta novena si daca este spre binele divin, cine se va ruga, va fi ajutat. Aliluia, Aliluia, Aliluia, Slava Tie Dumnezeul nostru, Slava Tie Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu, Slava Tie Maicuta Sfanta Precista Maria, Slava tuturor sfintilor, apostolilor si ingerilor din ceruri pentru tot si pentru toate. AMIN!


Lizuca, 24-11-2020

 Te rog Sfinte Nectarie ajuta-ma sa nu mai am dureri de burta, te rog ajuta-ma ca de fiecare data. Ajuta-ma sa fiu bine sa ma pot ocupa de copii si de familie! Te rog ajuta-ma si de data asta ca de fiecare data. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina, Sfinti Constantin si Elena, Sfinti Parinti Ioachim si Ana, Sfinte Efrem cel nou si Sfinte Antonie cel Mare!
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta! Te rog Sfinte Nectarie ajuta-ma sa nu mai am dureri de burta, te rog ajuta-ma ca de fiecare data. Ajuta-ma sa fiu bine sa ma pot ocupa de copii si de familie! Te rog ajuta-ma si de data asta ca de fiecare data. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina, Sfinti Constantin si Elena, Sfinti Parinti Ioachim si Ana, Sfinte Efrem cel nou si Sfinte Antonie cel Mare!
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta! Sfinte Nectarie te rog ajuta-ma sa fiu bine, sa fiu sanatoasa si sa ma pot ocupa de familia mea. Te rog Sfinte Nectarie apara-ne de orice boala si ajuta-ne sa fim sanatosi si te rog apara-i si pe parinti si toata familia noastra. Multumesc ca m-ai ajutat si analizele au iesit bine. Ajuta-ma sa trec cu bine si peste controlul din Decembrie. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina, Sfinti Constantin si Elena, Sfinti Parinti Ioachim si Ana, Sfinte Efrem cel nou si Sfinte Antonie cel Mare.
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta! Sfinte Nectarie te rog ajuta-ma sa fiu bine, sa ma vindec bine in continuare dupa problemele avute. Multumesc ca ai fost cu noi si te rog ajuta-ne in continuare. Te rog sa fii cu noi si luni când mergem cu Efrem la control. Ajuta-ma sa ma simt bine, sa îmi dispara disconfortul pe care il mai am si apara-ma de orice cd alte probleme. Ai grija de familia mea si tine-ma sanatoasa sa ma pot ocupa de ei. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina, Sfinti Constantin si Elena, Sfinti Parinti Ioachim si Ana, Sfinte Efrem cel nou si Sfinte Antonie cel Mare.
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila! Sfinte Nectarie multumesc din suflet ca mi au iesit analizele bine. Te rog ajuta-ma în continuare sa fiu bine sa îmi treaca si durerile de burta, sa fiu sanatoasa sa ma pot ocupa de copii si de familia mea. Ajuta-ne sa fie bine si controlul lui Efrem la Târgu Mures si sa ne întoarcem sanatosi acasa. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina, Sfinti Constantin si Elena, Sfinti Parinti Ioachim si Ana, Sfinte Efrem cel nou si Sfinte Antonie cel Mare!
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta! Te rog ajuta-ma Sfinte Nectarie sa fiu bine, sa nu ma mai doara burta si sa fiu linistita. Te rog ajuta-ma sa fiu sanatoasa sa ma pot ocupa de familia mea. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina, Sfinti Constantin si Elena, Sfinti Parinti Ioachim si Ana, Sfinte Efrem cel nou si Sfinte Antonie cel Mare!
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta!


Mihaela, 24-11-2020

  Doamne, îti Multumesc pentru toate darurile trimise prin mijlocirea Sfântului Nectarie.
  Multumesc Sfinte Nectarie pentru tot. Roaga-te pentru noi Bunului Dumnezeu, sa ne ajute si sa ne miluiasca!
  Ocroteste-ne si auzi-ne rugamintile! Amin!


FN, 24-11-2020

 Multumim  pentru rezultatele de la investigatiile medicale ale micutei Nectaria. in noiembire avem alt control medical, fii acolo cu ea! Ajuta ne, Sfinte drag, sa ne mentinem sanatosi sa sa iesim negativi la testul virusului care care provocata planeta. Fereste ne de rau! Imbuneaza sufletul acelei persoane dragi, astfel incat sa reluam comunicarea si sa ne comportam normal. Mijloceste la Creator pentru putere, intelepciune si iubire!


Marinela G., 24-12-2020

   Sfinte Nectarie te rog ajuta-ne sa trecem cu bine peste aceasta zi si sa se rezolve toate problemele cu bine.
  Bucura-te Sfinte Nectarie, mare făcătorule de minuni! Sfinte Nectarie, sf.Efrem, Sf.Mina, Sf.Anton, va rog din suflet sa ne ajutati, ca înlocuind termostatul, centrala sa functioneze, sa nu fie nici o defecțiune la centrala, si ajutati-ne sa rezolvăm si defecțiunea de la chiuvetă, care curge permanent. E groaznic sa stai fara căldură și cu tevi defecte, acum iarna, mai ales că suntem bolnavi si frigul ne agravează bolile. Doamne ajuta-ne si miluieste-ne, AMIN! Sfinte Nectarie te rog din suflet sa ne ajuți sa rezolvăm cu bine problemele apărute în casa noastră. Bucura-te Sfinte Nectarie, mare făcătorule de minuni! Multumesc Sfinților Nectarie, Sf.Mina, Sf.Arsenie Boca, Sf.Anton, Sf.Efrem, Sf.Luca de la Cremeea, Sf.Ioan Rusul, Sf.Rita, Sf.Pantelimon, Sf.Arhangheli Mihail si Gavril, Sf.Parascheva, Sf.Gheorghe, Sf.Filofteia, Sf.Iosif, Sf. Îngeri păzitori, si tuturor  Sfinților grabnic ajutatori pt.ca ne-au ajutat de fiecare dată când le-am cerut ajutorul. Multumesc Sfântului Nicolae, a cărei zi se praznuieste azi, pt.grija cu care ne-a protejat si ajutat.
  Doamne Iisuse Hristosase, pentru rugăciunile Preacuratei Maicii Tale, ale Preacuviosilor  Părinților noștri, si ale Tuturor Sfinților Tai, miluieste-ne pe noi. AMIN! Sfinte Nectarie te rog ajuta-ma si de data aceasta, sa se rezolve defecțiunea de la baie. Multumesc din suflet ca celelalte probleme din apartament s-au rezolvat, sper ca problema apei la baie sa nu fie de la noi. Bucura-te Sfinte Nectarie, mare făcătorul de minuni! Sfinte Nectarie iti multumesc pentru ca m-ai ajutat sa rezolv tot ce te-am rugat. Te rog Sfinte drag sa ne ocrotești atât pe mine cat si familia mea, sa nu ne infectam cu acest virus ucigaș, care e de nestapanit. Bucura-te Sfinte Nectarie mare făcătorule de minuni! Sfinte Nectarie, Sf.Mina, Sf.Nicoale, Sf.Efrem, Sf.Arsenie Boca, Sf.Luca de la Cremeea, Sf.Ioan Rusul, Sf.Pantelimon, Sf.Parascheva si toți Sfinților grabnic ajutatori, va rog din suflet sa va rugați ca Bunul Dumnezeu si Maica Domnului să ne ajute, pe mine si sotul meu sa nu ajungem pe mana doctorilor, sa ne tratam acasă si sa scăpăm cat mai repede de aceste simptome pe care le avem. Va rog ocrotiti-ne si familia, sa nu nu se infecteze cu acest virus ucigaș. Slava Tie Doamne si Slava Sfinților Tai! AMIN! Sfinte Nectarie, Sf.Mina, Sf.Nicolae, Sf.Anton va rog din suflet sa Ii determinați să plece pe vecinii galagiosi de deasupra noastră, caci ne-au facut ani de zile  viața un calvar. Doamne ajuta! Sfinte Nectarie, Sf.Mina, Sf.Efrem, va rog sa ma ajutati sa se rezolve avaria din bucătăria noastră. Doamne ajuta!  Sfinte Nectarie te rog ajut-o pe mama mea sa-i treaca cat mai repede durerile picioarelor operate. Bucura-te Sfinte Nectarie, mare făcătorul de minuni! Sfinte Nectarie te rog din suflet sa ne ajuți pe mine si sotul meu sa trecem cu bine si cat mai repede prin starea prin care trecem, sa nu fie nimic grav si sa ne vindecam repede. Bucura-te Sfinte Nectarie mare facatorule de minuni! Sfinte Nectarie te rog ajuta-ne pe mine si sotul meu sa scăpăm cat mai repede de suferințele care ne macină si sa ne însănătoșim repede, ca sa ne putem bucura de Sărbătoarea Crăciunului, sa Il putem petrece  alături de  copiii noștri si a nepotelului care are deja o lună. Bucura-te Sfinte Nectarie, mare făcătorule de minuni!


Lizuca, 24-12-2020

  Te rog Sfinte Nectarie ajuta-ma sa scap de durerile care înca ma deranjeaza. Te rog ajuta-ma sa fiu sanatoasa si sa ma pot ocupa de copii mei si de familia mea. Te rog ajuta-ma Sfinte Efrem sa nu mai am dureri, sa ma simt bine si sa ma pot ocupa de copii mei si de familia mea. Sfinte Gherasim din Kefalonia te rog ajuta-ma sa fiu sanatoasa, te rog tamaduieste-mi durerile si ajuta-ma sa ma pot ocupa linistita de copii mei si de familia mea. Te rog Sfinte Iosif de la Partos ajuta - ma sa nu mai am dureri, sa fiu sanatoasa si sa ma pot ocupa de copii mei si de familia mea. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina, Sfinti Constantin si Elena, Sfinti Parinti Ioachim si Ana, Sfinte Efrem cel nou, Sfinte Iosif de la Partos si Sfinte Antonie cel Mare!
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila!
  Te rog Sfinte Nectarie ajuta-ma sa nu mai am dureri de burta si jene, ajuta-ma sa ma simt bine si sa ma linistesc. Te rog Sfinte Nectarie ajuta-ma sa fiu sanatoasa si sa ma simt bine. Sfinte Efrem ajuta-ma sa îmi treaca durerile si jenele care înca le mai am. Te rog ajuta-ma Sfinte Efrem sa fiu sanatoasa si sa ma linistesc si psihic. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina, Sfinti Constantin si Elena, Sfinti Parinti Ioachim si Ana, Sfinte Efrem cel nou, Sfinte Gherasim din Kefalonia si Sfinte Antonie cel Mare!
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta!
  Multumesc Sfinte Nectarie pt tot ajutorul dat. Te rog Sfinte Nectarie ajuta-ma sa nu mai am dureri de burta. Te rog ajuta-ne sa fim negativi la testul covid si te rog ajuta-i pe parinti, bunica, cumnata mea si nepotelul sa treaca cu bine pese covid. Ajuta-ne Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina, Sfinti Constantin si Elena, Sfinti Parinti Ioachim si Ana, Sfinte Efrem cel nou, Sfânta Gherasim din Kefalonia si Sfinte Antonie cel Mare. Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila!
  Multumesc Sfinte Nectarie pt tot ajutorul dat. Te rog Sfinte Nectarie ajuta-ma sa nu mai am dureri si jene, ajuta-ma te rog sa nu ma mai deranjeze in partea dreapta. Te rog ajuta-ma sa fiu sanatoasa sa ma pot ocupa de copii si familia mea. Te rog Sfinte Efrem ajuta-ma sa nu mai am dureri si jene, te rog ajuta-ma sa nu ma mai deranjeze in partea dreapta. Te rog ajuta-ma Sfinte Efrem sa fiu sanatoasa sa ma pot ocupa de copii si familia mea. Te rog Sfinte Gherasim din Kefalonia ajuta-ma sa nu mai am dureri, te tog ajuta-ma sa îmi treaca si întepatura din partea dreapta. Te rog Sfinte Gherasim ajuta-ma sa fiu sanatoasa sa ma pot ocupa de copii si familia mea. Te rog Sfinte Parinte Arsenie Boca ajuta-ma sa fiu sanatoasa sa nu mai jene si dureri si sa ma pot ocupa de familia si copii mei. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina, Sfinti Constantin si Elena, Sfinti Parinti Ioachim si Ana, Sfinte Efrem cel nou, Sfinte Gherasim din Kefalonia, Sfinte Iosif cel nou de la Partos si Sfinte Antonie cel Mare!
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta!
  Te rog Sfinte Nectarie ajuta-ma sa nu mai am dureri de burta sa fiu recuperata si sa îmi treaca întepaturile. Te rog ajuta-ma sa fiu bine si sa ma pot ocupa de copii mei, sa ii cresc cu credinta în Dumnezeu. Ajuta-ma sa îmi revin si psihic. Sfinte Efrem ajuta-ma sa nu mai am dureri de burta, sa fiu sanatoasa alaturi de copiii si familia mea. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina, Sfinti Constantin si Elena, Sfinti Parinti Ioachim si Ana, Sfinte Efrem cel nou si Sfinte Antonie cel Mare!
   Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta!
  Sfinte Nectarie te rog ajuta-ma sa fiu sanatoasa ma pot ocupa de copii mei si de familia mea. Te rog ajuta-ma sa îmi treaca durerile ce le mai am si sa fiu bine. Te rog ajuta-ma Sfinte Nectarie sa fiu bine. Sfinte Efrem ajuta-ma sa nu mai am dureri sa fiu sanatoasa si sa ma pot ocupa de familia mea si de copii. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina, Sfinti Constantin si Elena, Sfinti Parinti Ioachim si Ana, Sfinte Efrem cel nou si Sfinte Antonie cel Mare!
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta!
  Te rog Sfinte Nectarie ajuta-ma sa fiu bine, sa nu mai am dureri de burta sa fiu sanatoasa si sa ma pot ocupa de copii si familia mea. Te rog ajuta-ma Sfinte Efrem sa nu mai am dureri de burta, sa fiu sanatoasa sa ma pot ocupa de familia mea si de copii. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina, Sfinti Constantin si Elena, Sfinti Parinti Ioachim si Ana, Sfinte Efrem cel nou si Sfinte Antonie cel Mare!
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta!
  Te rog Sfinte Nectarie ajuta-ma sa nu mai am dureri si intepaturi in burta. Ajuta-ma sa fiu bine si sa ma pot ocupa de familia mea si de copii. Te rog ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne ocupam de copii. Sfinte Efrem ajuta-ma sa fiu bine sa nu ma mai doara burta si sa nu mai am întepaturi. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Nicolae, Sfinti Constantin si Elena, Sfinti Parinti Ioachim si Ana, Sfinte Efrem cel nou si Sfinte Antonie cel Mare!
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta!
  Sfinte Nectarie multumesc pt ajutorul dat când am fost la doctor. Te rog ajuta-ma sa fiu bine sa scap de dureri si problema pe care o am acum si orice alt lucru care ma streseaza si sa fiu linistita sa ma pot ocupa de copii. Ajuta-ma Sfinte Eferm degraba asa cum ai fost lânga noi la toate problemele. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina, Sfinti Constantin si Elena, Sfinti Parinti Ioachim si Ana, Sfinte Efrem cel nou si Sfinte Antonie cel Mare!
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta!
  Multumesc pt ajutor Sfinte Nectarie, te tog ajuta-ma in continuare sa ma recuperez bine in continuare si sa nu mai am dureri si jene. Te rog sa fii cu noi in frecare zi asa cum ai fost de fiecare data sa ne apere de boli si sa fim sanatosi sa ne putem creste copii. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina, Sfinti Constantin si Elena, Sfinti Parinti Ioachim si Ana, Sfinte Efrem cel nou si Sfinte Antonie cel Mare!
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta!
  Te rog Sfinte Nectarie ajuta-ma sa trec cu bine peste consultul de azi, sa fiu bine si sa vin linistita acasa. Te rog ajuta-ma sa nu mai am dureri si jene, sa fiu sanatoasa sa ma pot ocupa de copii mei. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina, Sfinti Constantin si Elena, Sfinti Parinti Ioachim si Ana, Sfinte Efrem cel nou si Sfinte Antonie cel Mare!
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta!


I., 24-12-2020

  Sfinte Nectarie, te rog din toata inima, ajuta-ne in perioada asta grea prin care trecem, cea a divortului. Copilul nostru sufera enorm, te rog din suflet, Sfinte Nectarie, ajuta-ne si ne lumineaza mintea. Trecem printr-o perioada foarte grea, si ma rog din tot sufletul Sfantului Nectarie sa ne indrume pasii spre calea care crede El ca e mai buna. Te rog Sfinte Nectarie, ajuta-ne!


FN, 24-12-2020

  Iti multumim, Sfinte pentru rezultatele de la controlul ochilor... Fii alaturi de noi si fereste-ne de boli, rautatile celorlalti si da ne intelepciune! Iti multumim pentru toate cate le primim...fa o minune si imbuneaza sufletele celor inversunati...


Cornelia, 16-01-2021

  Multumesc Dumnezeului atotputernic, multumesc Maicuta Domnului Isus Hristos, multumesc tuturor sfintilor, apostolilor, arhanghelilor, ingerilor si tuturor puterilor divine pentru ajutor si multumesc Sfantului apostol Iuda Tadeu pentru ajutorul pe care mi l a dat in legatura cu sanatatea sotului meu, dupa novena facuta catre el 9 zile la rand, il rog inca sa ii treca cu totul durerea de burta care nu ii da pace si in aceasta saptamana sa ma ajute si pe mine sa imi treaca durerea care o am in fiecare noapte, te rog Sfinte apostol Iuda Tadeu, ajuta ma si acum cum m ai ajutat de fiecare data, ajuta ma sa gasesc solutiile potrivite cum m ai ajutat intodeauna, ajuta ma sa ne recapatam sanatatea deplina, si eu iti voi fi vesnic recunoscatoare, ca impreuna cu tine sa il Slavim pe Bunul Dumnezeu marturisind intodeauna minunile tale, ca in acest fel tot mai multa lume sa aibe nadejde in puterea ta cea mare, pentru staruinta cu care te rogi Domnului pentru noi pacatosii, multumesc Sfinte apostol drag si bun, multumesc si Sfantului Nectarie care mi a indrumat calea spre credinta, multumesc Sfantului Nicolae si Sfantului Efrem cel Nou, care intodeauna imi vine in ajutor doar cu un gand indreptat catre el cu un strigat de ajutor, multumesc Dumnezeule ca asculti rugaciunile sfintilor pentru noi pacatosii, multumesc Maicuta Sfanta Precista Maria ca ne acoperi intodeauna cu sfantul tau acoperamant. Amin!
  Multumesc Dumnezeului prea puternic, Maicii Domnului Sfantului Nectarie, tuturor sfintilor, apostolilor, arhanghelilor, ingerilor si puterilor divine si nu in ultimul rand, Sfantului Nicolae si Sfantului Efrem cel Nou care grabnic m au ajutat cu problema mea de sanatate, in gasirea tratamentului potrivit, chiar in momentul si in ziua in care credeam ca numai rezist de durere....multumesc ca mi a trecut si durerea de cap care o aveam si care nu o mai suportam. Multumesc pentru tot si pentru toate dar in primul rand pentru sanatate. Amin!
  Multumesc Doamne Dumnezeul nostru, multumesc Iisuse Hristoase, multumesc Maicuta Sfanta Precista Maria, multumesc Sfinte Nectarie, multumesc Sfantul Efrem cel Nou, Multumesc Sfinte Nicolae, multumesc nu in ultimul rand Sfantului Apostol Iuda Tadeu care si de aceasta data m a ajutat si ecografia mea a fost buna si pe sotul meu l au lasat durerile mari pe care le avea, te rog Iisuse, pentru rugaciunile Maicii Tale si ale tuturor sfintilor si apostolilor din ceruri iarta ne noua pacatele noastre si binecuvanteaza ne cu sanatate, intelegere, liniste sufleteasca si dorinta de a trai, cu speranta de viitor si cu spor in tot si in toate, te rog ajuta ne sa gasim niste chiriasi, oameni corecti si linistiti, care sa stea mult timp  daca este spre binele nostru divin. Amin!
  Multumesc Doamne pentru tot si pentru toate. Multumesc Maica Domnului nostru Iisus Hristos, multumesc tuturor sfintilor, apostolilor, arhanghelilor, ingerilor si puterilor divine pentru tot si pentru toate. Doamne ...Dumnezeule mare, a tot puternic, ajuta ne in primul rand sa fim sanatosi, psihic, fizic si mental, sa avem sisteme imunitare puternice, sisteme nervoase echilibrate, sa fim sanatosi din toate punctele de vedere....sa avem pace liniste si armonie, sa avem spor in tot si in toate, sa fim feriti de tot ce este rau....vindeca ne Iisuse....te rog...pentru rugaciunile Maicii tale si pentru rugaciunile sfintilor mei dragi, care mijlocesc pentru noi....vindeca ne de toate durerile sufletesti si trupesti....te rog Iisuse drag si scump ca si anul care vine sa fie un an cu mai multa sanatate, sa scapam de toate durerile fizice si sufletesti.....sa avem bucuria de a trai, sa avem spor in tot si in toate. Multumesc, multumesc, multumesc. Amin !


Marinela G., 16-01-2021

    Sfinte Nectarie te rog ajut-o pe mama mea sa nu aiba nimic grav la urechi, sa se vindece si sa-i dispara simptomele cat mai repede. Bucura-te Sfinte Nectarie mare facatorule de minuni!! Sfinte Nectarie, Sf.Anton Sf.Efrem, Sf.Mina, Sf.Nicolae, Sf.Arsenie Boca, Sf.Efrem, Sf.Luca de la Cremeea, Sf.Ioan Rusul, Sf.Pantelimon, Sf.Parascheva, rugati-va Bunului Dumnezeu si Maicii Domnului sa ma ajute sa ma vindec de gastrita care a recidivat din nou si care ma chinuie de de ani de zile, sa ma vindec de bolile oculare fara operatie, sa scap de anxietate, panica, insomnie, ajutati-ma sa nu ajung pe mâinile doctorilor. Slava Tie Doamne si Slava Sfintilor Tai! AMIN! Sfinte Nectarie, Sf.Mina, Sf.Nicolae, Sf.Anton, Sf.Arsenie Boca, Sf.Efrem, Sf.Luca al Cremeei, Sf.Ioan Rusul, Sf.Parascheva, Sf.Rita, Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavril, va rog sa ne ajutati pe mine si familia mea sa ne fereasca Bunul Dumnezeu si Maica Sfanta, de infectare cu acest virus ucigas, care este din ce in ce mai contagios si de neoprit. Va rog ajutati-i pe parintii mei sa nu fi contactat virusul, si totodata  ajutati-ne sa nu ajungem pe mana doctorilor, sa ne putem vindeca de bolile pe care le avem cu ajutorul Bunului Dumnezeu si a Maicii Sfinte. Slava Tie Doamne si Slava Sfintilor Tai grabnic ajutatori, AMIN! Sfinte Nectarie te rog ajuta-l pe nepotul meu sa ii iasa toate analizele bune si sa fie perfect sanatos fizic si psihic, astazi cand  merge la consultatie pediatrica. Doamne ajuta!
  Multumesc Bunului Dumnezeu, Maicii Domnului, Mântuitorului Iisus Hristos, si Sfintilor mei dragi si grabnic ajutatori, Sf.Nectarie, Sf.Mina, Sf.Nicolae, Sf.Arsenie Boca, Sf.Efrem, Sf.Anton, Sf.Luca de la Cremeea, Sf.Gheorghe, Sf.Parascheva, Sf.Rita, Sf.Filofteia, Sf.Ioan Rusul, Sf.Pantelimon, Sf.Arhangheli Mihail si Gavril, Sf.Vasile a carei zi se praznuieste astazi, Sf.Inger pazitor pt.tot ajutorul pe care ni l-au dat, de fiecare data cand le ceream acest lucru. Ne-a scapat de multe boli, atât pe mine cat si pe sotul, copiii si parintii mei, sora mea si cei bolnavi din familia mea. Pe mine m-au scapat si am trecut cu bine peste acest cumplit virus covid, cu care m-am infectat acum 3 saptamani. Va rog Sfintilor dragi, ca in Noul an, sa ne ajutati in continuare, sa scapam de teroarea virusului ucigas, sa ne ocroteasa Bunul Dumnezeu pe noi pacatosii si sa ne dea sanatate, liniste sufleteasca, luminarea mintii, intelegere in familie, reusita la servicii si spor in casa si sa ne scape de boli, necazuri, dusmani, pagube si datorii! Doamne Dumnezeul nostru, doctorul sufletelor si a tot trupul, pt.rugaciunile Maicii Tale si a tuturor Sfintilor Tai, miluieste-ne si mantuieste-ne pe noi. AMIN!!!


Oancea Octavian Akexandru, 16-01-2021

  Sfinte Ierarh Nectarie bunicutul meu drag, din suflet îti multumesc ca esti tot timpul lânga mine si familia mea si asculti rugaciunile mele. Multumesc Domnului nostru Iisus Hristos, Maicutei Sfinte, Sfântului Ierarh Nectarie, bunicutul meu drag, pentru grija fata de fiica mea Alexandra Gabriela care este în spital si cu dragoste o vegheaza sa se însanatoseasca si sa iasa toate analizele bune.
   DOAMNE IISUSE HRISTOASE fiul lui DUMNEZEU, miluieste si ne mântuieste pe noi.


BSM, 16-01-2021

  Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem va rog sa aveti grija de mine sa primesc rezultatul dorit. Doamne ajuta. Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem va rog sa ma ajutati acum...Doamne ajuta. Sfinti Nectarie si Sfinte Efrem va multumesc ca m-ati ajutat si s-a diminuat durerea, va multumesc pentru tot. Va rog sa luminati mintea celor care decid acum si sa pot obtine o prelungire. Imi doresc foarte mult. Va rog sa fiti alaturi de mine. Doamne ajuta.


Lizuca, 16-01-2021

    Te rog Sfinte Nectarie ajuta-ma sa fiu bine sa nu mai am dureri de burta. Te rog ajuta-ma sa ma simt bine, sa ajungem cu bine la Cluj si sa reusesc sa îmi revin fizic si psihic. Te rog ajuta-ma sa ma simt bine sa ma pot ocupa cu liniste de copii. Te rog ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina, Sfinti Constantin si Elena, Sfinti Parinti Ioachim si Ana, Sfinte Efrem cel nou, Sfinte Nicolae, Sfinte Gherasim din Kefalonia si Sfinte Antonie cel Marea!
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta!
  Te rog Sfinte Nectarie ajuta-o pe bunica mea sa îsi revina din starea in care este datorita covudului. Te rog ajuta-i si pe parintii mei sa se recupereze bine in continuare. Te rog Sfinte Nectarie ajuta-ma sa nu ma mai doara burta si sa nu mai trec prin panica si anxietatea care m au cuprins. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina, Sfinti Constantin si Elena, Sfinti Parinti Ioachim si Ana, Sfinte Efrem cel nou, Sfinte Gherasim din Kefalonia si Sfinte Antonie cel Mare!
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta!
  Te rog Sfinte Nectarie ajuta-ma sa îmi revin din starea asta de anxietate, ajuta-ma sa ma linistesc si sa îmi scada un pic si tensiunea. Te rog ajuta-mi parintii si bunica sa îsi revina de la covid. Te tog ajuta-ma Sfinte Efrem sa fim bine, sa îmi revin din starea asta de panica si anxietate si sa se vindece parintii si bunica mea. Te rog ajuta-ma Sfinte Gherasim din Kefalonia sa trec peste starea asta de anxietate sa îmi scada tensiunea si sa se vindece parintii si bunica mea. Te rog ajuta-ma Sfinte Iosif de la Partos sa trec peste starea de anxietate, ajuta-ma sa îmi scada tensiunea si te rog ajuta-i pe parintii si bunica mea sa se vindece de covid. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina, Sfinti Constantin si Elena, Sfinti Parinti Ioachim si Ana, Sfinte Efrem cel nou, Sfinte Gherasim din Kefalonia si Sfinte Antonie cel Mare!
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta!


Marinela G., 12-02-2021

  Sfinte Nectarie, te rog sa ai grija de nepotul meu, să-i iasa bine examenul ecografic pe care îl va face azi. Bucura-te Sf. Nectarie, mare făcătorul de minuni! Multumesc Bunului Dumnezeu, Maicii Domnului si Sfinților Nectarie, Sf.Mina, Sf.Efrem, Sf.Nicolae, Sf.Arsenie Boca, Sf.Anton, Sf.Luca de la Cremeea, Sf.Ioan Rusul, Sf.Rita, Sf.Iosif, Sf.Gheorghe, Sf.Pantelimon, Sf.Parascheva, Sf.Arhangheli Mihail si Gavril, Sf.Filofteia, pt.ca au fost alături de mine și familia mea si ne-au ajutat de fiecare dată, când am avut necazuri. Va rog ajutati-ne si in continuare, si rugati-va Bunului Dumnezeu sa ne ne ierte păcatele si sa ne dea sanatate, liniste sufletească, luminarea mintii, intelegere in familie, reușită la servicii si spor in casa si sa ne scape de boli, necazuri, dușmani, pagube si datorii. Doamne ajuta! Sfinte Nectarie te rog sa ne ajuți sa se rezolve cu bine mâine, instalarea  cablului si sa functioneze bine internetul. Bucura-te Sfinte Nectarie mare făcătorul de minuni! Sfinte Nectarie te rog ajuta-ma sa ma vindec de suferința stomacala care a revenit după doi ani, orice mănânc imi produce dureri si arsuri. Am avut un ulcer, care s-a finalizat cu o gastrita cronica, ce recidiveaza tot timpul. Bucura-te Sfinte Nectarie, mare facatorule de minuni! Sfinte Nectarie te rog  sa te rogi la Bunul Dumnezeu sa-i ierte păcatele credincioasei Ariadna, care s-a stins azi din viata si sa aiba odihna vesnica! AMIN! Sfinte Nectarie te rog din suflet sa ai grija de părinții mei, sa nu li se agraveze bolile, sa nu aiba probleme psihice sa nu li se altereze sănătatea fizică și mentală deoarece sunt in varsta si au avut multe probleme de sanatate.
  Bucura-te Sfinte Nectarie, mare făcătorul de minuni! Sfinte Nectarie te rog ajuta-l pe sotul meu sa se simtă mai bine, sa ii scadă glicemia si sa nu mai aiba nici un simptom cardiac. Bucura-te Sfinte Nectarie, mare făcătorul de minuni! Sfinte Nectarie, Sf.Efrem, Sf.Nicolae, Sf.Arsenie Boca, Sf.Anton, Sf.Ioan Rusul, Sf.Luca de la Cremeea, va rog sa ma ajutati sa ma vindec de boala de stomac, de boala de ochi si de anxietatea permanentă pe care o am, sa nu trebuiasca sa ajung iar pe mainile doctorilor! Doamne ajuta! Multumesc Bunului Dumnezeu, Maicii Domnului, si Sfintilor Nectarie, Sf.Mina, Sf.Nicolae, Sf.Arsenie Boca, Sf.Efrem, Sf.Anton, Sf.Luc de la Cremeea, Sf.Ioan cel Nou, si tuturor Sfinților grabnic ajutatori, care de fiecare dată mi-au ascultat rugaciunile si m-au ajutat sa depășesc toate necazurile prin care am trecut. Slava Tie Doamne si Slava Sfinților Tai! AMIN! Sfinte Nectarie, Sf.Nicolae, Sf.Efrem, Sf Arsenie Boca, Sf.Anton va rog din suflet sa ne ajutati sa rezolvăm cu bine problema din familia noastră si rugați L pe Bunul Dumnezeu si Maica Sfântă sa ne ierte păcatele si sa ne dea sanatate, liniste sufletească, luminarea mintii, intelegere in familie, reușită la servicii si spor in casa, si sa ne apere sa nu contactam virusul ucigaș niciunul din familia noastră.
  Binecuvantat sa fie Domnul intre Sfinții Sai! Amin! Sfinte Nectarie ,te rog sa ai grija de nepotul meu, sa-i iasa bine examenul ecografic pe care îl va face azi. Bucura-te Sf. Nectarie, mare facatorul de minuni!


BSM, 12-02-2021

  Vreau sa mulțumesc Sfinților Nectarie și Efrem ca au fost lângă mine și m-au ajutat sa rezolv cu bine problema cu serviciul. Au făcut practic o minune...ii rog sa ma ierte ca nu sunt consecventa cu rugăciunile, și de asemenea sa ma ajute sa trec cu bine peste durerile ce le am. Doamne ajuta. Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem va rog sa ma ajutati sa trec peste toate starile mele dificile. Doamne ajuta.


Maria, 12-02-2021

  Multumesc, Bunului Dumnezeu, Maicutei Domnului si Sfantului Nectarie, pentru tot ajutorul pe care l-am primit de cate ori l-am cerut. Va multumesc, pentru minunea care a venit in familia noastra! Va rog, sa fiti alaturi de mine si de familia mea, sa ne indrumati pe calea cea buna, pe toti! Doamne-ajuta, pe toata lumea!


Lizuca, 12-02-2021

  Multumim Sfinte Nectarie ca baietelul nostru care a fost operat in primele zile de viata are o evolutie buna, te rog ajuta-l in continuare. Te rog ajuta-ma si pe mine, am o excrescenta alba gen alunita pe piele, m am uns cu ulei uns din Eghina, te rog ajuta-ma sa se traga si sa dispara acea formatiune. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina, Sfinti Constantin si Elena, Sfinti Parinti Ioachim si Ana, Sfinte Efrem cel nou, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Iosif de la Partos, Sfinte Gherasim din Kefalonia si Sfinte Antonie cel Mare!
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta! Te rog ajuta-ne Sfinte Nectarie sa trecem cu bine peste controalele medicale a lui Efrem, sa fie buna evolutia cardiaca si pulmonara si sa nu aibe nici o problema. Te rog ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia, Sfânta Xenia, Sfânta Varvara, Sfinte Ioan Botezatorul, Sfinte Mina, Sfinti Constantin si Elena, Sfinti Parinti Ioachim si Ana, Sfinte Efrem cel nou, Sfinte Gherasim din Kefalonia, Sfinte Iosif de la Partos si Sfinte Antonie cel Mare!
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta!


Oancea Octavian Alexandru

  Vreau sa multumesc bunului Dumnezeu Domnului nostru Iisus Hristos, Sfântului Ierarh Nectarie  si la toti sfintii pentru  ca sunt mereu lânga mine si familia mea si  au ascultat rugile mele, ginerele reusind la un examen greu. Fara credinta, iubire si rugaciune nu razbim în viata.
  Doamne Iisuse Hristoase fiul lui Dumnezeu miluieste-ne pe noi pacatosii!


Vasile, 12-02-2021

  Multumesc sfantului Nectarie pentru ajutorul acordat in alte doua situatii. M-am rugat sa nu am probleme dupa o anumita "intamplare" si se pare ca nu s-a intamplat nimic.


Marinela G., 11-03-2021

  Sfinte Nectarie, Sf.Nicolae, Sf.Mina, Sf.Arsenie Boca, Sf.Efrem, va rog din suflet sa Ii ajutati pe copiii mei sa gaseasca o solutie convenabilă in privinta nepotului meu. Slava Tie Doamne si Slava Sfinților Tai! AMIN! Sfinte Nectarie te rog sa ne ajuți sa se rezolve problema internetului care nu mai functioneaza, si de care avem mare nevoie. Bucura-te Sfinte Nectarie, mare făcătorul de minuni! Sfinte Nectarie multumesc pt. tot ajutorul pe care mi l-ai dat de fiecare dată. Te rog din suflet sa ai grija de sotul meu, sa ii scadă glicemia, caci fiind operat de inima ar fi f. periculos sa faca si diabet. Bucura-te Sfinte Nectarie mare făcătorul de minuni! Sfinte Nectarie te rog din suflet sa o ajuți pe sora mea, sa-i iasa buna biopsia de la picior, pe care o va face marți, sa nu fie de natură maligna tumoarea crescută de cateva luni. Doamne ajuta! Sfinte Nectarie te rog sa-l ajuți pe sotul meu sa rezolve problema cu banca in asa fel incat sa plătim datoria in rate convenabile. Bucura-te Sfinte Nectarie, mare făcătorul de minuni! Sfinte Nectarie, Sfinte Anton, Sfinte Mina, Sfinte Efrem, Sfinte Nicolae, Sfinte Arsenie Boca, Sfinte Ioan Rusul, Sfinte Luca, va rog sa ne ajutati sa ne rezolvăm toate problemele pe care le avem si fiti alaturi de sora mea astăzi cand i se va recolta un fragment tumoral pt. biopsie, sa ii iasa negativ rezultatul. Slava Tie Doamne si Slava Sfinților Tai! AMIN!
  Multumesc Bunului Dumnezeu, Maicii Domnului, Sfinților Nectarie, Sf.Mina, Sf.Nicolae, Sf.Efrem, Sf.Arsenie Boca, Sf. Anton, Sf. Luca de la Cremeea, Sf.Ioan Rusul, Sf.Parascheva, Sf.Pantelimon, Sf.Gheorghe, Sf.Arhangheli Mihail si Gavril si Sfinților Îngeri Păzitorii, pt ca ne-au ascultat rugamintile si ne-au ajutat de fiecare dată să scăpăm de necazurile apărute. Va rog Sfintilor dragi, grabnic ajutatori, sa va rugați Bunului Dumnezeu si Maicii Sfinte, sa ne ocrotească si in continuare, sa ne scape si sa ne tamaduiasca de toate bolile pe care le avem, sa nu mai fim nevoiți să ajungem pe mana doctorilor, sa ne ocolească acest virus ucigaș, pe toți cei din familia mea si sa ne dea Bunul Dumnezeu, sanatate, liniste sufletească, luminarea mintii, intelegere in familie, reușită la servicii, si spor in casa si sa ne scape de boli, dușmani, necazuri pagube si datorii. Doamne ajuta! Mare esti Tu Doamne si minunate sunt lucrurile Tale! Dumnezeului nostru Slava in vecii vecilor. Amin! Sfinte Nectarie, Sf.Efrem, Sf.Mina, Sf.Nicolae, Sf.Arsenie Boca, Sf.Anton, Sf.Luca de la Cremeea, Sf.Ioan Rusul, Sf.Gheorghe, va rog sa ma ajutati sa ma întăresc fizic si psihic, până la botezul nepotului meu, sa fiu alaturi de copii la biserica si sa le pot fi de ajutor in organizarea evenimentului din 20 martie. Rugati-va Bunului Dumnezeu si ajutati-ne ca totul sa decurgă bine, chiar dacă este pandemie.
  Slava Tie Doamne si Slava Sfintilor Tai! AMIN!  Sfinte Nectarie multumesc pt. tot ajutorul pe care ni  l-ai dat de fiecare dată când am avut necazuri. Te rog Sfinte drag ajuta-ma sa nu ma mai reinfectez cu acest virus ucigaș, eu am avut covid 19, chiar in perioada sărbătorilor de iarnă și am suferit groaznic 2 saptamani, a luat si sotul meu de la mine boala, el fiind cardiac si operat pe cord  deschis, noroc ca a facut o forma usoara. Te rog Sfinte drag, scapa-ne pe toți cei din familia mea de a mai contacta acest nenorocit de virus, mai ales ca pe 20 martie avem botezul nepotelului, si abia asteptam sa il increstinam, il facem doar la biserica cu nașii, socrii si fratii nostri, in cerc restrâns, din cauza pandemiei. Multumesc Sfinte Nectarie si te rog fii alaturi de noi si nepotel, ca totul sa iasa bine. Bucura-te Sfinte Nectarie, mare facatorule de minuni! Sfinte Nectarie te rog  din suflet ca sotul meu sa aiba rezultatele glicemiei bune, sa ii fie eficient tratamentul pe care a început sa-l faca, si sa-i scadă treptat glicemia, fără a ajunge din nou pe mâinile doctorilor, care  i-au prescris o medicație greșită. Bucura-te Sfinte Nectarie, mare făcătorul de minuni!!!


Mari. O., 11-03-2021

  Sf Nectarie mi-a venit in ajutor de foarte multe ori in multe si diverse situatii. Uneori am uitat sa-I multumesc, alteori nu i-am mulțumit îndeajuns ca o păcătoasă ce sunt. Acum am din nou probleme de sanatate cu sotul meu. Vreau sa las aici ca mărturie ca o sa scriu si povestesc peste tot Ajutorul primit de la Sfântul meu drag.


BSM, 11-03-2021

  Sfinte Nectarie și Sfinte Efrem va rog sa fiți lângă mine azi la operație. Va mulțumesc pentru tot ajutorul. Doamne ajuta. Sfinte Nectarie și Sfinte Efrem va rog sa ma ajutați sa îmi revin....va rog sa alungați frica de la mine. Doamne ajuta! Sfinte Nectarie și Sfinte Efrem va rog sa ma ajutați. Aveti grija de mine....


Octavian Oancea, 11-03-2021

  Doamne Dumnezeul nostru, Iisus Hristos, Maica Sfânta, Sfinte Ierarh Nectarie si toti sfintii , va multumesc din suflet ca ne conduceti pasii pe calea cea buna. Amin! Sfinte Ierarh Nectarie, din suflet multumesc pentru dragostea care mi-o aratii în fiecare zi. Multumesc din suflet ca ai luat de la mine suferinta pe care o aveam.
  Multumesc din suflet Bunului Dumnezeu, Maicutei Sfinte, Domnului Iisus Hristos si la toti sfintii nostri dragi pentru dragostea si iubirea cu care ne înconjoara si ne scapa de toate durerile si suferintele. Amin


Anonim, 11-03-2021

  Îi multumesc Maicii Domnului Fecioara Maria, Sf.Nectarie, Domnului nostru Iisus Hristos si tuturor puterilor Ceresti  pentru ca mi-au îndeplinit dorinta.


Vasile, 11-03-2021

 Multumesc Sfantului Nectarie ca nu a lasat sa se agraveze o anumita problema de sanatate care din experientele trecute avea toate sansele sa o faca.


BSM, 20-04-2021

  Sfinte Nectarie și Sfinte Efrem va rog sa aveți grija de tata, sa treacă cu bine peste vaccin. Doamne ajuta.


Marinela G., 20-04-2021

    Sfinte Nectarie, Sf.Nicolae, Sf.Mina, Sf.Arsenie Boca, Sf.Efrem, Sf.Luca, Sf.Anton, Sf.Ioan Rusul, Sf.Gheorghe, va rog din suflet sa va rugați pt.mine ca Bunul Dumnezeu si Maica Domnului să mă vindece de starea de anxietate si panică prin care trec, si sa ma simt bine la botezul nepotului meu din 20 martie si totul sa decurgă bine. Slava Tie Doamne si slava Sfintilor Tai! AMIN! Multumesc Bunului Dumnezeu, Maicii Domnului, Sfinților Nectarie, Sf.Mina, Sf.Nicolae, Sf.Efrem, Sf.Anton, Sf.Luca de la Cremeea, Sf.Ioan Rusul, Sf.Ggheorghe, Sf.Arhangheli Mihail si Gavril, Sfinților Ingeri păzitorii pt.tot ajutorul pe care ni l-au dat de fiecare dată când aveam necazuri. Va rog Sfintilor dragi sa fiti alaturi de noi si in continuare, sa ne ocrotiți, sa ne scăpați de boli, necazuri, dușmani, primejdii, sa avem sanatate, pace, liniste sufletească, intelegere in familie, spor in casa si botezul nepotului meu sa decurgă asa cum ne-am dorit, sa ne bucuram de increstinarea bebelusului din tot sufletul! Slava Tie Doamne si Slava Sfinților Tai! AMIN!!! Sfinte Nectarie, Sf.Nicolae, Sf.Mina, Sf.Arsenie Boca, Sf.Efrem, Sf.Anton, Sf.Luca de la Cremeea, Sf.Ioan Rusul si toți Sfinților grabnic ajutatori, va rog sa va rugați ca Bunul Dumnezeu si Maica Domnului, sa fie alaturi de noi azi la increstinarea nepotului meu, totul sa decurgă bine si in liniste, sa fim feriți de virusul ucigaș si sa ne întoarcem acasa cu bine, fericiți dupa acest eveniment minunat din viata nepotului meu! Doamne ajuta! Multumesc Bunului Dumnezeu, Maicii Domnului si Sfinților Nectarie, Sf.Mina, Sf.Nicolae, Sf.Arsenie Boca, Sf.Efrem, Sf.Anton, Sf.Luca al Cremeei, Sf.Ioan Rusul, Sf.Gheorghe, Sf.Arhangheli Mihail si Gavril, Sf.Ingeri păzitorii, pt ca ne-au fost alături, si botezul nepotului meu s-a desfășurat f.bine, in sfarsit e increstinat, am tot amânat din cauza pandemiei dar rugamintile ne-au fost ascultate si suntem fericiti cu totii. Sfinte Nectarie, te rog din suflet sa se rezolve mâine problema celularului meu, care s-a stricat, sa reusim sa cumpărăm unul la pret mic, căci e un obiect absolut necesar in ziua de azi! Doamne ajuta! Sfinte Nectarie te rog sa ai grija de nepotelul meu Alexandru, sa nu aiba nimic grav, sa fie doar o simpla răceală. Bucura-te Sfinte Nectarie, mare făcătorul de minuni! Sfinte Nectarie te rog ajuta-i pe copiii mei si nepotul meu sa nu fie infectati cu virusul ucigaș, sa aiba doar o simpla răceală. Doamne ajuta-ne, miluieste-ne si mantuieste-ne pe toți! AMIN!!! Sfinte Nectarie, Sf.Anton, Sf.Efrem, Sf.Nicolae, va rog sa fiti alaturi de nepotul meu la examenul medical de azi si ajutati-l sa nu aiba nimic grav, sa ii gaseasca medicul un tratament potrivit care sa-l scape de simptomele pe care le are de o săptămână. Doamne ajuta!!! Sfinte Nectarie te rog ajuta-ma sa scap de anxietate, panica si insomnie, care au revenit din nou, sa reusesc sa scap de aceste tulburări pe care le am de ani de zile si s-au înrăutățit dupa covid 19, pe care l-am avut in luna decembrie si care a lasat amprente grave asupra sanatatii mele. Te rog Sfinte drag sa ma ajuți sa scap si de toate suferințele pe care le am, si sa ne ajuți si sa ne aperi pe mine si familia mea, sa nu mai contactam acest virus îngrozitor care nu vrea sa dispară de pe planeta! Bucura-te Sfinte Nectarie, mare făcătorul de minuni! Sfinte Nectarie te rog sa ne ajuți sa se rezolve cu bine si pe cale amiabilă problema actelor si a vânzării terenului de la tara.
  Doamne ajuta! Multumesc din suflet Sfinților Nectarie, Sf.Mina, Sf.Nicolae, Sf.Efrem, Sf.Arsenie Boca, Sf.Anton, Sf.Luca de la Cremeea, Sf.Pantelimon, Sf.Gheorghe, Sf.Arhangheli Mihail si Gavril si tuturor Sfintilor grabnic ajutatori, la care m-am rugat, pt. tot ajutorul pe care mi l-au dat de fiecare dată când le ceream cu disperare ajutorul. Eu am suferit de mai multe boli, printre care ulcer hemoragic, tulburări anxioase, mai multe boli la ambii ochi, care au început să apara in 2012, doctorii spunandu-mi atunci ca voi orbi rapid! Aceste afirmații m-au distrus fizic si psihic îngrozitor. Am început să mă rog la Sfinții mei dragi, ca Bunul Dumnezeu sa ma ierte pe mine păcătoasă si sa ma vindece. Boala de ochi a evoluat încet, ma rugam si plângeam într-una. Bunul Dumnezeu si Maica Sfântă mi-au ascultat rugăciunile disperate si m-am vindecat de ulcerul hemoragic, si celelalte boli, dar a rămas nerezolvată problema ochilor. Am reusit sa merg la nunta fiului meu, apoi la botezul nepotului meu anul acesta in martie, dar ma rog in continuare ca sa scap de operatie la ochi, si Bunul Dumnezeu si toti Sfinții sa ma ajute sa pot vedea, sa nu mi se agraveze problemele, sa ma pot bucura si ocupa de nepotelul meu dragalas. Doamne Dumnezeul nostru, doctorul sufletelor si a tot trupul, pentru rugaciunile Maicii Tale si a toti Sfintilor Tai, miluieste-ne si ne mantuieste. Amin!!! Sfinte Nectarie te rog din suflet ca analizele pe care le va face sotul meu azi sa iasa bune, si boala de inima sa nu evolueze. Te rog ajuta-ne pe noi toti sa nu ne imbolnavim si sa nu ajungem pe mana doctorilor. Bucura-te Sfinte Nectarie, mare facatorul de minuni! Sfinte Nectarie, Sf.Mina, Sf.Anton, va rog ajutati-ma sa rezolv problema routerului, caci am nevoie urgenta ca internetul sa functioneze. Doamne ajuta! Sfinte Nectarie te rog din suflet ajuta-ma sa nu am covid19 din nou, de ieri ma doare capul si imi curge nasul, mi-e groaza sa nu fie covid. Sper din suflet sa fie o raceala asa cum au avut copiii mei saptamana trecuta si sa imi treaca cu tratamentul pe care il fac. Bucura-te Sfinte Nectarie mare facatorul de minuni! Doamne ajuta! Multumesc Bunului Dumnezeu, Maicii Sfinte, si Sfintilor grabnic ajutatori: Sf.Nectarie, Sf.Mina, Sf.Nicolae, Sf.Efrem, Sf.Anton, Sf.Arsenie Boca, Sf.Luca, Sf.Ioan Rusul, Sf.Gheorghe, Sf.Pantelimon, Sf.Arhangheli Mihail si Gavril, Sf.Rita, Sf.Parascheva, Sf.Filofteia si tuturor Sfintlor la care le ne rugam, pt. ca ne-au ajutat de fiecare data când le-am cerut ajutorul. Va rog Sfintilor dragi sa fiti alaturi de noi pacatosii si  in continuare, ajutati-l pe nepotul meu Alexandru Matei sa se vindece de torticolis, cu ajutorul terapiei, si sa ne ajutati pe toti cei din familia mea, care avem nenumarate boli, sa nu ajungem pe mâinile doctorilor si sa nu contactam acest virus ucigas. Doamne Dumnezeul nostru, Doctorul sufletelor si a tot trupul, pentru rugaciunile Maicii Tale si a Sfintilor Tai, miluieste-ne si ne  mantuieste pe noi! AMIN!


Oancea Octavian, 20-04-2021

  Sfinte Ierarh Nectarie bunicutul meu drag din suflet multumesc pentru tot ajutorul. Multumesc Domnului Iisus Hristos , Maicutei sfinte si la toti sfintii pentru iubirea fata de mine si familia mea. Multumesc din suflet Sfinte Ierarh Nectarie  bunicutul meu drag , ca ai fost cu mine la medic astazi si totul a fost bine. Multumesc Domnului nostru Iisus Hristos.
  Doamne Iisuse Hristoase fiul lui Dumnezeu miluieste-ne pe noi pacatosii.
AMIN!


Ella, 20-04-2021

 Multumesc din suflet Sfintilor Nectarie si Efrem pentru ajutorul dat in obtinerea unor acte importante si pentru toate minunile, mai mari sau mai mici, pe care le fac zi de zi in viata mea si in vietile celor dragi!


Iftimia Adina, 20-04-2021

  Sfinte Nectarie, ajuta pe tata Alexandru sa se faca sanatos si sa se intoarca acasa la familie. A fost testat pozitiv covid si e intubat la ATI. Sfinte Nectarie, ajuta-l pe tatal meu sa se faca sanatos! Tatal meu e in spital, intubat, in stare grava, din cauza covidului. Va rog sa va rugati pentru sanatatea lui.


Marinela G., 09-06-2021

   Multumesc Bunului Dumnezeu, Maicii Sfinte, si Sfinților grabnic ajutatori: Sf.Nectarie, Sf.Mina, Sf.Nicolae, Sf.Efrem, Sf.Anton, Sf.Arsenie Boca, Sf.Luca, Sf.Ioan Rusul, Sf.Gheorghe, Sf.Pantelimon, Sf.Arhangheli Mihail si Gavril, Sf.Rita, Sf.Parascheva, Sf.Filofteia si tuturor Sfinților la care le ne rugam, pt. ca ne-au ajutat de fiecare dată când le-am cerut ajutorul. Va rog Sfintilor dragi sa fiti alaturi de noi păcătosul si in continuare, ajutati-l pe nepotul meu Alexandru Matei sa se vindece de torticolis, cu ajutorul terapiei, si sa ne ajutati pe toți cei din familia mea, care avem nenumărate boli, sa nu ajungem pe mâinile doctorilor si sa nu contactam acest virus ucigaș.
  Doamne Dumnezeul nostru, Doctorul sufletelor si a tot trupul, pentru rugaciunile Maicii Tale si a Sfinților Tai, miluieste-ne si ne  mantuieste pe noi! AMIN! Sfinte Nectarie te rog din suflet ajuta-ma sa nu am covid19 din nou, de ieri ma doare capul si imi curge nasul, mi-e groaza sa nu fie covid. Sper din suflet sa fie o răceală, așa cum au avut copiii mei saptamana trecuta si sa imi treaca cu tratamentul pe care il fac. Bucura-te Sfinte Nectarie mare făcătorul de minuni! Doamne ajuta! Sfinte Nectarie, Sf.Mina, Sf.Anton va rog ajutati-ma sa rezolv problema routerului, caci am nevoie urgenta ca internetul sa functioneze. Doamne ajuta!  Sfinte Nectarie te rog din suflet ca analizele pe care le va face sotul meu azi sa iasa bune, si boala de inima sa nu evolueze. Te rog ajuta-ne pe noi toți sa nu ne imbolnavim si sa nu ajungem pe mana doctorilor. Bucura-te Sfinte Nectarie, mare făcătorul de minuni! Sfinte Nectarie, Sfinte Gheorghe, va rog din suflet sa ma ajutati sa rezolv problema internetului, care mi-e de mare ajutor si sa ne apere Bunul Dumnezeu de boli,  necazuri, primejdii, pagube si datorii . Doamne ajuta! Amin, amin, amin! Sfinte Nectarie te rog ajuta-ma sa imi treaca durerea de dinti, mai fa o minune pt.mine! Bucura-te Sfinte Nectarie, mare făcătorule de minuni! Sfinte Nectarie te rog din suflet sa ne ajuți sa se rezolve problema soțului meu sa nu trebuiască sa se implice personal, mai ales acum in pandemiei si sa se rezolve si problema terenului de la tara pe cale amiabilă si fara conflicte personale. Doamne ajuta! Sfinte Nectarie te rog ajuta-ma sa am puterea de a termina tot ce mi-am propus sa fac acum de Sfintele Pasti, sa pot gati pt intreaga familie, inclusiv părinții mei, sunt f.slabita, panicată, am probleme de sanatate, si de aceea ma rog sa reusesc sa fac si sa termin tot ce e necesar, având in vedere ca covidul pe care l-am avut m-a daramat fizic si psihic. Bucura-te Sfinte Nectarie, mare făcătorul de minuni! AMIN!!! Sfinte Nectarie te rog lumineaza-i mintea norei mele, ajut-o sa nu ia o hotărâre greșită de data aceasta. Doamne ajuta! Hristos  a Inviat! Bunul Dumnezeu sa ne aduca pace, liniste sufletească, luminarea mintii si sa ne ferească pe toți de boli, necazuri, primejdii, pagube si sa ne scape pe toți de acest virus ucigaș care ne-a distrus psihic si fizic de atata vreme. Multumesc administratorului acestui minunat site, in care fiecare credincios se roaga pt.ca Bunul Dumnezeu, Maica Sfântă, Mântuitorul nostru Iisus Hristos si toti Sfintii sa ne rezolve toate necazurile si problemele pe care fiecare le are. Doamne ajuta-ne, miluieste-ne si ne mantuieste pe toți! AMIN! Sfinte Nectarie te tog din suflet ajuta-ma sa imi treaca durerea piciorului stang si sa nu fie ceva grav. Bucura-te Sfinte Nectarie mare făcătorule de minuni! Sfinte Nectarie, Sf.Efrem, Sf.Mina, Sf.Arsenie Boca, Sf.Anton, Sf.Luca si toți Sfinților grabnic ajutatori va rog ajutati-o pe mama mea sa nu trebuiască spitalizare, si operat si sa se rezolve toate problemele in ceea ce priveste situatia părinților cu bine. Slava Tie Doamne si Slava Sfinților Tai ! AMIN!!! Bunule Dumnezeu, Maica Domnului, Sfinților Nectarie, Sf.Nicolae, Sf.Mina, Sf.Anton, Sf.Arsenie Boca, Sf.Efrem, Sf.Anton, Sf.Ioan Rusul, Sf.Pantelimon, Sf.Luca de la Cremeea, Sfinților Arhangheli Mihail si Gavril, si tot sfintilor grabnic ajutatori,va rog fiti alaturi de mama mea, care va face o radiografie, maine la spital, sa nu trebuiască să fie operată, ci sa i se faca un tratament potrivit. Doamne ajuta-ne, miluieste-ne si ajuta-ne! Amin!!! Sfinte Nectarie te rog ajuta-ne ca părinții mei sa reuseasca sa gaseasca o solutie in rezolvarea problemei pe care o au momentan. Doamne ajuta! Sfinte Nectarie te rog ajuta-ne sa rezolvam problemele aparute in legatura cu mama mea, sa reusim sa gasim ajutor pentru ingrijirea ei, si sa reuseasca sa aiba vointa si putere pt a se intari fizic si psihic. Bucura-te Sfinte Nectarie, mare făcătorule de minuni! Sfinte Nectarie te rog din suflet ajut-o pe mama mea sa-si revina ,sa nu mai aiba dureri si sa se rezolve cat mai repede problema îngrijirii ambilor părinți. Doamne ajuta-ne miluieste-ne si ne mantuieste pe toți ce din familia mea.Amin! Sfinte Nectarie te rog sa il ajuți pe sotul meu azi sa isi rezolve cu bine problema notariala, sa decurgă totul pe cale amiabilă. Bucura-te Sfinte Nectarie mare făcătorule de minuni! Sfinte Nectarie te rog sa ma ajuți sa se rezolve problema mutariii in pat a mamei mele, într-o pozitie confortabilă si totodata ajuta-i pe părinții mei sa aiba discernământ, sa nu faca demență, sunt din ce in ce mai greu cooperanti. Bucura-te Sfinte Nectarie mare facatorule de minuni!  Sfinte Nectarie te rog ajuta-ma sa mi se vindece piciorul si sa se rezolve in bine problema scrisorii medicale de maine. Bucura-te Sfinte Nectarie, mare făcătorule de minuni! Sfinte Nectarie te rog din suflet roaga pe Dumnezeu si Maica Domnului să nu aiba mama mea nimic să-și revină după cazatura si sa nu aiba din nou probleme la picioare. Doamne ajuta-ne si miluieste-ne! AMIN! Doamne ajuta-ne miluieste-ne si mantuieste-ne pe toți. Scapa-ne de boli,necazuri,si ajuta-ne sa nu ajungem pe mâinile doctorilor, ajutorul divin sa ne rezolve toate problemele de sanatate cu ajutorul credinței si a rugăciunilor. Doamne ajuta-ne pe toți! AMIN!  Multumesc Bunului Dumnezeu, Maicii Domnului si Sfintilor Nectarie, Sf.Mina, Sf.Nicolae, Sf.Arsenie Boca, Sf.Efrem, Sf.Anton, Sf.Luca, Sf.Ioan Rusul, Sf.Arhangheli Mihail si Gavril si tuturor Sfinților grabnic ajutatori pt.ca mi-au ascultat rugăciunile si au ajutat-o pe mama mea sa nu aiba nimic grav la picior si sa fie externata in aceeasi zi de la spital. Va rog Sfintilor dragi rugati-va si pt.mine, sa imi treaca durerile de la picior pe care le am de 2 saptamani, si sa imi vindece ochii, in special cel drept, cu care abia mai vad ceva. Slava Tie Doamne si Slava Sfinților Tai! Amin! Sfinte Nectarie te rog sa ai grija de pisicul nostru, care e bolnav, ajuta-l sa se faca bine. Te mai rog ajut-o si pe mama mea sa isi revina dupa șocul pe cate l-a avut, sa aiba putere sa se puna pe picioare si sa scape de depresia prin care trece. Bucura-te Sfinte Nectarie, mare facatorule de minuni! Sfinte Nectarie te rog ajut-o pe sora mea si cumnatul meu sa se simtă bine după rapelul la vaccin pe care îl vor face dumunica. Ajuta-ma si pe mine sa-mi revin din starea de anxietate si depresie in care mă aflu, ajuta-ma sa-mi treaca durerea de picior, vindeca-ma Sfinte drag, nu ma lasa sa ajung pe mana doctorilor. Bucura-te Sfinte Nectarie mare făcătorule de minuni! Sfinte Nectarie te rog din suflet ajuta-ma sa mi se vindece piciorul, am dureri mari care nu trec nici cu medicamente. Ajuta-ma sa nu ajung pe mana doctorilor, sa reusesc sa ma vindec cu tratamentele pe care le fac. Bucura-te Sfinte Nectarie,mare făcătorule de minuni! Sfinte Nectarie te rog ajut-o pe mama mea sa ii treaca durerea mare de cap. Bucura-te Sfinte Nectarie, mare facatorule de minuni! Sfinte Nectarie, Sf.Mina, Sf.Nicolae, Sf.Efrem, Sf.Anton, Sf.Gheorghe, Sf.Luca, Sf.Ioan Rusul, Sf.Ingeri pazitorii, Sf.Arhangheli Mihail si Gavril, va rog sa ne ajutati si sa Ii rugatii pe Bunul Dumnezeu si Maica Domnului sa ne ierte pacatele si sa ne dea mie si familiei mele sanatate, luminarea mintii, liniste sufleteasca, intelegere in familie si sa ne putem bucura de Sfânta Sarbatoare a Învierii Mântuitorului Iisus Hristos cu bucurie si pace in suflet. Doamne ajuta!


BSM, 09-06-2021

  Sfinte Nectarie și Sfinte Efrem va rog sa ma ajutați sa ajung cu bine acasă. Va rog sa îmi luați durerea. Doamne ajuta. Sfinte Nectarie și Sfinte Efrem va rog sa ma ajutați, sa îmi treacă durerea, va rog nu ma lăsați. Sfinte Nectarie și Sfinte Efrem va rog sa îmi luați durerea. Va mulțumesc ca am putut sa ma odihnesc. Va rog nu ma lăsați. Minunați sunteți între sfinți. Sfinte Nectarie și Sfinte Efrem va rog sa nu ma lăsați. Aveti grija de mine. Va rog sa îmi luați durerea și ameteala. Va rog din suflet. Doamne ajuta. Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem va multumesc ca am putut sa ajung la Sfintele moaste vineri, si ca dupa ce am citit acatistul m-am simtit mai bine. Va rog din suflet sa aveti grija de mama, sa nu aiba nimic grav. Sunt cu inima foarte grea. Va rog sa fiti alaturi de noi. Doamne ajuta.


FN, 09-06-2021

  Sfinte drag, rezolva amiabil cu un miracol, numai cum tu stii alaturi de ceilalti Sfinti _Mina, Efrem cel Nou, Ioan Rusul legat de masina si de paguba. Va multumesc ca in accident ati fost alaturi de noi si am scapat nevatamati. Sfanta FECIOARA TINE MI APROAPE OAMENII CARE REALMENTE TIN LA MINE. SFINTILOR DRAGI, FECETI TRECEREA MAI USOARA A CELOR DRAGI MIE CARE SE PREGATESC SA PLECE! Iertati Doamna greselile cele fara de voie si cu voie! Ajuta ne sa ramanem uniti si sanatosi.  Va  multumesc Sfintilor dragi ca Amma nu mai face crize epileptice- faceti astfel incat sa inregistreze progrese in evolutia ei. Aveti grija de sora ei sa rama echilibrata psihic si sa slabeasca. Faceti ca decizia mea de azi sa fie de bun augur,
  Sfinte Nectarie, linisteste sufletul meu. Iti multumesc pentru toate bune de care ai avut grija si de faptul ca ne insotesti pe cai nevazute. Vino Sfinte si linisteste zbuciumul meu, fa ca oameni frumosi sa ne fie alaturi in rezolvarea problemelor curente (si acel Cosmin sa fie cum l-am simtit_om bun). Linisteste spiritul sotului meu, da claritate gandirii tatalui meu si ajuta l sa traiasca demn. Ajut o pe D sa fie sanatoasa, inteleapta si sa se bucure de viata, iar Ammei da i sanatate si fa o minune sa poata fi recuperata - sa poata vb si sa aiba un nivel de autonomie.  Intoarce catre noi  pe parintii spirituali si adu ne impreuna...
  Da mi rabdare sanatate, har pentru ceilalti micuti si forta!


Andreea, 09-06-2021

  Sf Nectarie m-a ajutat sa îmi iasa rezultatele bune la un control medical desi ma asteptam sa fie negativ ! Rugati va cu credinta si veti primi ajutor.


Maria, 09-06-2021

 Doamne Dumnezeule, tu stii toate problemele pe care le avem, fa sa se rezolve asa cum crezi ca e cel mai bine pentru noi. Multumesc Maicii Domnului si Sfantului Nectarie, pentru tot si ii rog sa ne ajute in continuare. Doamne ajuta!


AC, 09-06-2021

 Doresc sa multumesc Sf. Nectarie, Sf Efrem si Sf Anton care impreuna cu Maicuta Sfanta m au ajutat si am trecut de vaccin si rapel fara reactii adverse. Acum ma rog ca si pentru parintii mei sa aiba aceeasi grija si sa aduca spre mine un prieten pierdut sa isi dea seama cat a gresit si sa lupte pentru prietenia noastra. Sfintii sunt minunati si realizeaza imposibilul.


Oancea Octavian, 09-06-2021

 Îti multumesc Doamne Iisuse Hristoase ca prin Învierea Ta, am înviat si eu din moartea indolentei si a nestiintei. Îti multumesc din suflet ca m-ai trimis la Sfântul Ierarh Nectarie care prin dragostea lui m-a adus în sfânta lumina. Sfinte Ierarh Nectarie te iubesc din tot sufletul meu.
  Doamne Iisuse Hristoase miluieste si ne mântuieste pe noi. Amin. 


  Catre:
* Nume:
* Email:
  Telefon:
* Descriere:
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

 

 

Copyright ©2009 sfantulnectarie.ro


“ Aliluia ,Binecuvântat Esti ,Dumnezeul Parinţilor Noştri ! "