Sfantul Nectarie impreuna cu Maica Domnului si Domnul Dumnezeu


Icoane
Cărţi

Învăţături
Diverse

Icoane Ortodoxe


    


    Icoana Zilei

  

 

 

 

 

 

 


Manastirea Eghina,Grecia

 

       O... minune este multimea minunilor faptuite de Parintele nostru teofor. Sunt atat de multe ,,semnele” – vindecarile bolilor si suferintelor socotite cu neputinta de tamaduit, slabanogii ridicati de pe patul lor, mortii intorsi din moarte -, sunt atat de multe aparitiile sfantului ,,in trezie si in somn”, sunt atat de multi demonii alungati din sufletele creaturilor lui Dumnezeu, atat inainte de adormirea sa in Hristos, cat mai cu seama dupa adormire, incat se naste o multime de intrebari, pe care in chip cucernic ni le punem. De care din ele sa ne aducem aminte mai intai? Sa ne amintim cum a scapat printr-o minune de la naufragiu ? De cuvantul sau catre ucenica: ,,lasa loc si pentru mormant”? De impietrirea sarpelui, de prada bogata a pescarilor, de aflarea apei acolo unde nu spera nimeni, de deschiderea si revarsarea cerului peste Egina cea insetata care timp de doi ani si jumatate nu cunoscuse ploaia, de scoaterea acelui copil al Eginei de sub puterea duhului pitonicesc? Toate acestea sunt minuni savarsite in timpul vietii, despre care povesteste preanevoitorul monah cretan Abimelec in cartea sa.
       Si cele de dupa moarte, incepand in spital cu tamaduirea paraliticului de langa patul sau, peste care au pus flanelul sfantului? Pastrarea trupului sau intact timp de 20 de ani, izvorarea mirului din sfantul sau trup ca boabele de roua, buna mireasma mai presus de fire, care nu s-a imputinat niciodata ! Si multe altele nenumarate , minuni ce se vor mai petrece in fiecare zi! Si multe altele ramase nescrise si nestiute, care sunt si cele mai multe.
       De aceea, cu ajutorul dumneavoastra, haideti sa redam lumii intregi faptele, intamplarile, minunile in care ati simtit harul si "lucrarea" Sfantului Nectarie, marele facator de minuni.
       Rog pe aceasta cale pe toti cei care au beneficiat de ajutorul Sfantului, sa scrie marturiile lor pe adresa de email: minuni@sfantulnectarie.ro, sau sa completeze formularul de mai jos , urmand ca in maximum 24 de


Raluca Anastasia, 26-02-2023

  Slava Tie Dumnezeul Nostru, slava Tie! Astazi, de ziua Sf. Nectarie, vreau sa ii aduc multumire pt tot ajutorul minunat pe care mi l-a oferit de cand a intrat in viata mea! Sf.Nectarie a facut nenumarate minuni cu mine, m-a ajutat sa imi gasesc un loc de munca, un apartament, a avut grija de tata atunci cand a fost operat la inima, m-a ajutat sa aduc pe lume un baietel sanatos care ii poarta numele si cate si mai cate pe care am uitat sa le mentionez. Vreau sa il rog din inima sa ma ajute in continuare, sa imi protejeze familai si sa il sprijine pe baietelul meu sa se acomodeze la gradinita. Mare e Dumnezeu! Puneti-va nadejdea in Domnul si cititi acatistul Sfantului Nectarie. Veti vedea cum ajutorul va sosi negresit.


Vasile, 26-02-2023

  Sfantul Nectarie inca ma mai ajuta dupa atata timp de cand l am cunoscut. Il rog pentru diferite probleme mai mari sau mai mici mai importante sau mai putin importante nici eu nu mai stiu care e mai importanta sau nu, mi se pare ca pentru El ii e totuna sa o rezolve. Pentru multe doar citesc ultima rugaciune de aici de pe site si totul se rezolva foarte usor fara stres fara incordari cu liniste si calm. Multumesc Sfinte Nectarie. Ma mai rog si Sf.Luca al Crimei pt o problema de sanatate si mai nou si Sf. Spiridon si tare linistite imi mai sunt zilele. Multumesc. Revin cu multumiri sfantului Nectarie. Tocmai iesisem din spital eram cam dezorientat procesam orice intamplare si informatie cam greu si cu intarziere. Printr-o anumita intamplare am intrat intr-o incurcatura si am amestecat catva oameni in incurcatura asta. Abea dupa ce m-a scos sfantul din incurcatura am realizat clar ca chiar era incurcatura. Eu eram prea dezorientat ca sa-mi dau seama de asta. Ei bine cand am inceput sa am anumite indoieli ca nu am procedat corect mi-am dat seama ca va trebui sa mint pe careva ca sa ma scot din incurcatura si stiu ca Sfantului nu-i plac minciunile. Asa ca m-am rugat sfantului sa le aseze el cum stie ca eu nu mai stiam ce sa fac. Si sfantul le-a asezat in asa fel incat nu a trebuit sa fac nimic si m-am linistit. Inainte cu o noapte de a se rezolva problema nu am putut dormi aproape deloc.


Octavian Alexandru, 26-02-2023

  Doamne Iisuse Hristoase fiul lui Dumnezeu miluieste-ne pe noi pacatosii!
  De curând am suferit o interventie chirurgicala. Perioada de recuperare în primele 2-3 saptamâni, grea, prin faptul ca erau dureri. Atunci am simtit ca tot timpul lânga mine era mine era Sfântul Nectarie, Maica noastra Sfânta Fecioara Maria, Sfânta Parascheva, care îmi alinau durerile.  Multumesc din inima Domnului nostru Iisus Hristos, Fecioara Maria maica noastra Sfânta, Sfântului Ierarh Nectarie, Sfintei Cuvioasa Paraschieva  care  asculta rugaciunile mele si sunt lânga mine si familia mea, ne ocrotesc, ne pazesc si ne calauzesc pasii pe calea cea luminata a vietii.
  DOAMNE IISUSE HRISTOASE fiul lui DUMNEZEU miluieste-ne pe noi pacatosii. Multumesc din inima Sfântului Ierarh Nectarie, Sfintei Cuvioase Maica Parascheva care au ascultat rugaciunea mea si au mijlocit catre Domnul Iisus Hristos, Maica sa Sfânta fecioara Maria si au alungat de la mine durerile care ma chinuiau.
 Slava lui Dumnezeu si Sfintii Sai pe care ni i-a dat sa ne ocroteasca


Cornelia, 26-02-2023

  Multumesc preabunule Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu, multumesc Maicuta A Domnului Sfanta Fecioara Maria, multumesc Sfinte drag si bland Nectarie, multumesc grabnic ajutatorule Sfantul Efrem cel Nou, multumesc Sfantul Iuda Tadeu, multumesc sfintilor Arhangheli Mihail Gavril  si Rafail, multumesc dragului meu sfant Apostol Iuda Tadeu, care niciodata nu ma lasa si imi indeplineste toate dorintele, iar am facut novena lui si ca de fiecare data am fost ajutata rapid, si acum ma inteleg bine cu sefii mei, asta in cazul in care nu prea ma intelegeam si eram dezamagita si trista.. multumesc, multumesc, multumesc...Multumesc ingerului meu pazitor si tuturor puterilor divine si ii rog din suflet sa imi aduca vindecare, Doamneeee, te rog vindeca-ma Tu de toate bolile stiute si nestiute si nu ne lasa sa ajungem pe mana doctorilor, ca Tu toate le poti, ca un iubitor de oameni, Tu esti atotputernic,  intareste- ma in credinta si da-mi putere sa ma rog...multumesc, multumesc, multumesc...Aliluia, Aliluia, Aliluia....Amin! Pentru bunul Dumnezeu, Maica Domnului, si minunatii sfinti, nu exista cuvantul imposibil, la Dumnezeu totul, dar absolut totul este cu putinta. Sotul meu avea de recuperat niste bani de la un loc de munca unde a lucrat in trecut, nu doar el ci si colegii lui de munca, in acest caz s-au dus toti la un avocat pentru a-si recupera banii pe cale juridica. La un moment dat colegii lui si-au recuperat banii in afara de sotul meu si un coleg, nu stiam ce se intampla, avocata fusese platita, imi parea rau, pentru ca el, sotul meu muncise pentru acei bani, am facut novena sfantului Apostol Iuda Tadeu, dar ... ca niciodata, rezolvarea nu a venit, eram un pic deznadajduita, eu intodeauna am primit raspuns bun la rugaciunea catre El, il rog sa ma ierte ...ma rugam si Sfantului Nectarie, Sfantului Efrem cel Nou, dar raspunsul intarzia sa vina, in fiecare zi ma uitam in cont sa vad daca au intrat acei bani....astazi banii au intrat, deci Bunul Dumnezeu, ne asculta rugaciunile, dar le indeplineste atunci cand este momentul potrivit pentru noi, si pentru noi, da...astazi a fost momentul potrivit...multumesc Doamne pentru tot si pentru toate, multumesc Maicuta Sfanta, Multumesc Sfintii mei dragi si ingerilor pazitori, multumesc tuturor puterilor divine...Aliluia, Aliluia, Aliluia...AMIN!
  Te rog din suflet Domnul meu Iisus Hristos, vindeca-ma, te rog din suflet preamilostiva Fecioara Preaprecista Maria vindeca-ma, acopera-ma cu Sfantul Tau acoperamant, te rog Sfinte Nectarie ajuta-ma, te rog Sfantul Efrem cel Nou, grabnic ajutatorule, vino degrab in ajutorul meu, elibereaza-ma de dureri,de tusea care nu imi da pace, vindeca-ma te rog sa ma pot odihni, ingerul meu pazitor, roaga-te pentru mine Bunului Dumnezeu, pentru sanatatea mea, sa nu ajung pe mana doctorilor, sa ma vindece El cu puterea lui cea mare, Doamneeeee, te rog....ajuta-ma, maine sa pot marturisi minunea..Aliluia, aliluia, aliluia...AMIN. Cat de bun si milostiv este bunul Dumnezeu, El ne ajuta si datorita rugaciunilor indreptate catre el pentru noi pacatosii, de mult preamilostiva Maicuta a Domnului nostru Iisus Hristos, si a sfintilor dragi si buni, care fac rugaciuni inaintea Domnului si se roaga pentru ajutorul nostru....multumesc Sfantul Nectarie, multumesc Sfantul Efrem cel Nou, multumesc ingerului meu pazitor, multumesc tuturor puterilor ceresti si nu in ultimul rand Sfantului Iuda Tadeu, care ori de cate ori am facut novena lui, intodeauna dorintele mele mi s-au indeplinit. Ii dau slava lui Dumnezeu, impreuna cu Sfantul apostol Iuda Tadeu, pentru toate lucrurile bune din viata mea, intr- o luna s-au indeplinit trei 3 dorinte, facand novena de 3 ori, prima dorinta, primind o datorie care aproape nu mai speram sa o primesc, a doua vindecarea unei tuse persistenta, a treia cu un loc de munca bun pentru sotul meu....ma simt binecuvantata, Doamne iti multumesc din tot sufletul....Slava Tie Dumnezeul nostru, Slava Tie...Aliluia, Aliluia, Aliluia..Amin..Multumesc, multumesc, multumesc....cu recunostinta...AMIN DUMNEZEUL meu drag, iti multumesc din tot sufletul, sfanta fecioara Maria iti multumesc mult de tot, Sfantul Nectarie, acel drag Sfant sufletului meu care mult m-ai intarit in credinta iti multumesc pentru tot ajutorul dat, dragul meu Sfant Efrem cel Nou, care grabnic vii in ajutorul meu intotdeauna, doar un cuvant sa il spun cu gandul la tine si tu imi vii in ajutor chiar in acel moment, multumesc pentru tot si pentru toate, ingerasul meu pazitor, multumesc, multumesc, multumesc, si dragul meu Sfant Iuda Tadeu, te marturisesc si te voi marturisi mereu si impreuna cu tine voi slavi pe Bunul Dumnezeu impreuna cu Tine pentru ajutorul pe care mi-l dai la fiecare novena facuta catre tine, ajutorul venit de la tine este nepretuit, intodeauna te-ai rugat Domnului  pentru toate nevoile mele, pentru toate problemele si pentru toate necazurile si niciodata nu am ramas fara sa primesc ajutor minunat ajutor pentru sanatate, intelegere in familie, loc bun de munca, spor in casa, of Doamne cat esti de bun, nemarginita este bunatatea Ta pentru rugaciunile sfintilor parintilor nostri. Iarta-ne Doamne pacatele noastre si nu iti intoarce fata de la noi niciodata Multumesc, multumesc, multumesc....AMIN! Multumesc Isus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, multumesc maicuta Sfanta Fecioara Maria, multumesc Sfantului Nectarie, multumesc tuturor puterilor divine si multumesc mult dragului meu sfant Efrem cel Nou, grabnic ajutator, pentru minunea infaptuita azi, cu ajutorul dat sotului meu in luarea examenului pe care l-a avut azi....multumesc, multumesc, multumesc, Aliluia, Aliluia, Aliluia. Amin!
  Multumesc Iisuse Hristoase pentru mare mila Ta, multumesc ca ai ascultat rugamintile Maicii Sfinte si ale Sfintilor Nectarie, Efrem cel Nou, sfintilor apostoli Mihail, Gavril si Rafael, a ingerului pazitor si a dragului meu Apostol Iuda Tadeu, a carei novena o fac mereu si de fiecare data sunt ajutata. Dumnezeule Mare, te voi slavi mereu, toate puterile ceresti va rog ajutati l pe sotul meu cu grabnica vindecare, te rog Sfantul Apostol Iuda Tadeu, ajuta-ma, ajuta-ne, ma rog eu tie pentru el vindeca-l cat mai repede posibil de toate problemele de sanatate pe care le are, mai ales cu respiratia, te implor Dumnezeule Mare, Maica Domnului Vindecatoarea, milostiveste te de el. Multumesc, multumesc, multumesc cu recunostinta....Slava Tie Dumnezeul nostru, Slava Tie....Aliluia, Aliluia, Aliluia. Amin! Doamne te rog, ajuta ma maine sa rezolv ce am de rezolvat la banca. Multumesc. Amin!


Dan si Gabriela Cosug, Paul-Constantin si Eva-Maria, parintii, sotul si fiica Andreei-Mara, unica noastra fata, 26-02-2023

  Iti multumim Doamne Dumnezeul Nostru, ca Sfanta Treime, Sfintei Fecioare Maria, Maicuta Domnului Iisus Hristos, Fortelor Divine Vindecatoare ale universului, Sfantului Nectarie si tuturor rudelor, celor din familiile noastre, prietenelor, prietenilor, colegelor si colegilor si ingerului pazitor al Andreei-Mara, fiica noastra, pe care o insotiti si va rugati sa suporte cu bine, liniste si pace sufleteasca, operatia pe care o va suporta, astazi, 3 octombrie 2022, la genunchiul stang.
  Ne rugam ca doctorul ortoped chirurg sa primeasca binecuvantarea lui Dumnezeu si cu harul primit de la EL sa o vindece si tamaduiasca de aceasta durere si suferinta trupeasca. Doamne ajut-o, miluieste-o, mantuieste-o, iarta-i toate pacatele si primeste toate rugaciunile de multumire, pe care ti le rostim cu credinta, smerenie si piosenie, inchinandu-ne, in genunchi, pentru bunatatea ta infinita.
  Gabriela, Eva-Maria, Andreea-Mara, Paul-Constantin, Dan-Vrancea, toate cele si toti cei care ii dorim sanatate si numai bine.
  Amin, Amin, Amin.


Ramona, 26-02-2023

  Buna seara! Revin pe acest site sa dau marturie despre minunea pe care Maica Domnului si Sf.Nectarie au facut-o cu mine, din noi! De câte ori le cer ajutorul, sunt ajutata, desi sunt o pacatoasa!
  Rezultatele analizelor mi au iesit bine, m am rugat si am promis ca daca vor iesi bine voi marturisi pe acest site. De asemenea, nu am cum sa nu o mentionez si pe Sf.Cuvioasa Parascheva, care a fost alaturi de mine. Rugati va si veti fi ajutati! Multumesc pentru toate! Doamne ajuta tuturor!
  Buna seara! Revin pe acest site cu o noua marturisire despre ajutorul oferit de Sf.Ierarh Nectarie, Maica Domnului, Sf.Efrem si toti ceilalti sfinti la care m am rugat. Trebuia sa fac un RMN si eram foarte îngrijorata despre rezultat. Dar cu ajutorul sfintilor mei dragi, aseara am primit rezultatul si a fost foarte bun!
  Rugati-va cu încredere, caci Sf.Nectarie va ajuta în orice moment! Multumesc, Sf.Ierarh Nectarie!


Elena C., 26-02-2023

  Multumesc din suflet Sfinte Nectarie ca esti langa mine si familia mea cand am novoie si ne aperi de toate relele. Am promis ca marturisesc tot ajutorul primit, iarta-ma Sfinte Nectarie ca mi-a luat ceva timp sa scriu. Iti multumesc ca familia mea a trecut cu bine peste raceala, care nu a fost una usoara. Deasemenea iti mulumesc ca mi-a trecut durerea ce a durat o saptamana si ma ingrijora tare. M-am uns cu ulei de la biserica Sf Nectarie, si m-am rugat sa nu fie nimic serios. Pe langa asta, nu pot sa imi exprim bucuria pentru progresele copilului meu, care a inceput sa vorbeasca tarziu dar acum comunica fluent. Stiu ca a fost ajutorul Sfantului Nectarie, caci medicii puneau numai diagnostice sumbre. Si 90% din lucrurile pe care acum 2 ani nu putea sa le faca, acum este capabil. Sfinte Nectarie, fii te rog  alaturi de el, de noi, de familia mea in continuare si ajuta copilul sa socializeze mai mult, sa se decurce bine intre copii de seama lui, sa fie atent si sa participe la activitati. Ajuta-ma Sfinte Nectarie sa iau o decizie buna referitor la locul de munca. Daca raman aici, ajuta sefii sa fie competenti, sa mearga bine si sa fie de lucru. Altfel, indruma-ma Sfinte Nectarie sa imi gasesc un alt serviciu, platit decent si sa ma inteleaga ca dimineata trebuie sa duc copilul la scoala.
  Sfinte Nectarie ajuta-ne se se rezolve si actele pe care le asteptam, caci se pare ca sunt aproape de finalizare. Da-ne sanatate si liniste tuturor, sa nu mai fie discutìi, si sa ne indreptam toti spre credinta si Dumnezeu. Iti multumesc pentru tot Sfinte Nectarie. Iarta-ma pe mine pacatoasa. Amin! Sfinte Nectarie, iti multumesc pentru ajutorul dat de fiecare data cand am avut mare nevoie. Acum sunt intr-o alta situatie dificila. Stresul la serviciu este foarte mare, iar efortul de a cauta alt loc de munca nu s-a concretizat inca. Ajuta-ma Sfinte Nectarie sa imi gasesc ceva bun de lucru, cat mai curand. Daca se poate si este bine pentru mine, sa fiu selectioanata unde am avut ultimul interviu. Compania este buna si simt ca mi se potriveste. Ma rog sa avem si sanatate, liniste in familie. Copilul sa treaca cu bine de testele care urmeaza. Doamne ajuta! Amin!
  M-am rugat Sfantului Nectarie sa ma ajute sa primesc postul pentru care am participat de 2 interviuri. Sfantul m-a ajutat, si pe aceasta cale ii multumesc din suflet. Rugati-va cu nadezje si Sfantul se va indura. Acum ma rog in continuare sa fie bine, sa ma adaptez, sa invat repede programul cu care lucreaza firma, sa nu am probleme de nici un fel si sa trec cu bine de perioada de proba.
Da-ne Doamne sanatate, armonie in casa si Sarbatori linistite. Amin! Sfinte Nectarie, iarta-ma ca nu am marturisit la timp minunea ta. Intr-o seara mi-a fost foarte rau, simteam ca nu pot sa respir bine in momentul in care adormeam. Ma trezeam brusc ca si cum ramaneam fara aer. Mi-a fost foarte frica, si m-am rugat sa imi ingaduie sa nu patesc nimic, sa pot sa am grija de copilul meu. A doua zi am fost bine, iti multumesc din suflet pentru binefacerile tLe Sfinte Nectarie. Tine-ne Doamne sanatosi  sa avem liniste in casa, si sa ma descurc bine la noul loc de munca. Ajuta-ma sa fiu sanatoasa si sa trec peste toate obstacolele. Amin.


Tatiana, 26-02-2023

 Multumesc din suflet Sfintului Nectarie si Domnului nostru Iisus Cristos pentru mare ajutor si raspuns ce ne -a fost dat in urma rugaciunilor pentru fiica si nepotelul ce se va naste ca sa fie sanatos. Aduc marturie pentru ajutorul ce ni s-a dat ca nici o rugaciune facuta cu credinta nu ramane fara raspuns. Doamne ajuta !


Mihaela P., 26-02-2023

   Doamne ajuta tuturor!
  Sfantul nostru drag savârseste minuni in fiecare clipa, iar eu, pacatoasa, nu ii multumesc indeajuns Domnului, pentru aceasta! De foarte multe ori, sfantul Nectarie m-a ajutat in boli trupesti si sufletesti. Asa s-a intamplat si azi, cand m-a vindecat si de o problema cardiaca. În ultima perioada, am fost foarte nelinistita, dar si suparata, am muncit mult, nu m-am odihnit decat foarte putin si, in acest fel, problemele de sanatate s-au manifestat mai mult. Azi am avut dureri in zona inimii si tensiunea foarte mare, ceea ce rar am avut. M-am uns cu ulei sfintit, m-am rugat cum am putut si durerile au disparut imediat. Sfântul Nectarie a ajutat-o foarte mult si pe mama mea, ori de cate ori a avut probleme. Stiu ca rugaciunile noastre nu ar avea nicio putere fara mila si dragostea cea mare a Domnului. Multumesc Domnului, Maicii Domnului, sfantului Nectarie si tuturor sfintilor!
  Slava Tie, Doamne!


Alexandra, 26-02-2023

  Buna seara! Încep prin a multumi Tatalui ceresc, Domnul Iisus, Maicutei Domnului si Sfântului Nectarie si tuturor sfintilor care au fost si sunt alaturi de familia mea. Le multumesc ca am trecut cu bine de operatia de cezariana, le multumesc ca suntem sanatosi, si mai ales bebele, multumesc pentru ca sotul a ajuns cu bine acasa mereu când a venit din Germania, si a ajuns cu bine înapoi de fiecare data, multumesc ca am trecut cu bine peste raceala mai ales micutul, pentru taierea de fren lingual, totul a mers f bine, iar la botezul micutului a fost minunat, si el a fost asa de cuminte! Multumesc ca suntem sanatosi, imi doresc sa ne ajute sa fie bine cu dosarele, al sotului si al meu pentru indemnizatia de crestere a copilului, stiu ca nu totul a fost corect si imi cer iertare, imi cer iertare pentru greselile mici si mari, pentru ganduri, sau pentru rugaciunile in care gândul mi-a zburat spre cele lumesti, imi doresc ca sotul meu sa vina acasa de tot, sa fim o familie fericita si unita, imi doresc sanatate pentru noi, parinti, frati si surori, bunici si toate neamurile, si pentru toata lumea de pe pamântul acesta, Dumnezeu sa ne dea sanatate, lungime de zile si pace în lume, va multumesc din inima si din suflet ca sunteti alaturi de noi chiar daca suntem pacatosi, va multumim, Tata Ceresc, Doamne Iisuse Hristoase, Maicuta draga mama noastra, Sfântului Nectarie, Sfântului Mina, Sfântului Ioan Botezatorul, Sfântului Ioan Gura de aur, Sfântului Ioan rusul, Sfintilor Ioachim si Ana, Sfintilor Cosma si Damian, Sfintilor Constantin si Elena, Sfintei Paraschiva, Sfintei Maria egipteanca, Sfintei Filofteia, Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavril si tuturor sfintilor, Doamne miluieste-ne pe noi pacatosii si apara-ne de tot ce este rau. Amin ne mai dorim înca un copilas, Doamne ajuta sa fie bine totul, Doamne iarta-ne pentru tot, Maicuta draga si Domnul Iisus!


Enya, 26-02-2023

  Multumesc sfantului Nectarie si Sfantului Efrem cel Nou care m-au ajutat intr-o situatie extrem de dificila. Eram intr-o tara straina, intr-un loc unde nu ma simteam bine deloc. In fiecare seara ma rugam sa inchei contractul si sa ma intorc acasa. Am promis sfintilor mei dragi ca voi da marturie daca ma ajuta sa ajung acasa mai devreme. M-am rugam cu credinta si speranta si sfintii mei dragi nu m-au dezamagit. Desi contractul era pentru o luna, dupa o saptamana eram acasa. Am ajuns la un acord si am incheiat contractul amiabil. Asa ceva era de neconceput, un contract  nu e o gluma, cu toate astea Sfintii au facut imposibilul. Nu am cuvinte sa multumesc Sfantului Efrem cel Nou si Sfantului Nectarie. Rugati-va cu credinta, cu toata inima, aveti incredere ca nimic nu e imposibil acetor sfinti.


Stefania, 26-02-2023

  Doresc sa dau marturie de minunile facute cu ajutorul sf Nectarie, Efrem sf Nicolae sf Spiridon si Maica Domnului. M-au salvat de la o cazatura grava pe scari care puteam sa ramân paralizata. Au ajutato pe mama sa nu piarda o suma importanta de bani. Pe mine m-a ajutat sa ma împac cu iubitul meu. M-au ajutat la gasirea unei chei pierdute. Pe mama mea au îmblânzit o cu fratele meu. Mama mea ma apreciaza mult. Iubitul meu ma respecta, apreciaza si ma iubeste. Iubitul meu l-a primit pe sf Nectarie în viata lui. Copiii mei sunt linistiti. De câte ori cer ceva sunt ascultata.
  Va multumesc din suflet si iertati-ma pe mine pacatoasa. Amin!

 

FN, 26-02-2023

  Sfinte drag, multumesc pentru toate lucrurile primite. Ajut o pe EG sa depaseasca perioada cumplita sa se linisteasca si sa se mentina sanatoasa. Da-i putere fetitei mele sa progreseze si apar-o de crize, iti multumesc ca ai fost in Ti cu ea si ai mijlocit sa revina pintre noi. Freste ne de intamplasi similare... Mijloceste pentru sanatate si intelepciune pt fetita mea cea mare. Fa ca plecarea noastra din februatie sa fie implinitoare.  AJUTA NE SA RAMANEM SANATOSI!


Larisa, 26-02-2023

  Cu profunda recunostinta vin in fata tuturor pentru a multumi in primul rand Lui Dumnezeu pentru ca a avut mila de mine si de familia mea, ca ma îndura si se îndura de mine, de noi. Îti multumesc Maicuta sfânta ca nu ma lasi indiferent cat de pacatoasa sunt, ca ai grija si de noi si de copiii nostri! Va multumesc Sf Ioachim si Ana ca nu îmi parasiti copiii si ca îi ocrotiti mereu sub sfânt acoperamântul vostru. Nu ii lasati va rog! Fiti alaturi de ei toata viata lor! Îndrumati-i si tineti-i sanatosi! Sfinte Ioane îti multumesc pentru ca nu m-ai parasit chiar daca eu am fost proasta si am fugit de tine! Îti multumesc pentru oamenii pe care i-ai adus în viata mea si în mod special pentru finutii mei. Apara-i si binecuvânteaza-i si pe ei si pe copiii mei te rog si cu dragoste si umilinta te rog sa nu ne parasesti! Îti multumesc din suflet sfinte Nectarie pentru tot ajutorul financiar pe care ni l-ai dat. Nu ma lasa sfinte ca fara tine nu stiu sa ma descurc! Sfânta Parascheva îti multumesc ca mi-ai aparut în vis. Stiu ca nu merit vizita ta, dar te rog sa nu ne parasesti. Sf Mihail si Gavriil, stiu ca nu merit gemenii pentru care ma rog, dar ma  rog voua sa nu ma parasiti
  Rugati-va pentru noi sfinti parinti.


Rodica, 26-02-2023

   Buna seara! 
  Voi incerca si eu in cele ce urmeaza sa povestesc despre cit de mult ajutor am primit din partea Sfantului Efrem si a Sfantului Nectarie si cit de minunat au lucrat in viata mea si a celor apropiati mie. Voi incepe prin a spune ca l-am cunoscut pe sotul meu dupa indelungi rugaciuni catre Sfantul Nectarie, caruia m-am rugat sa ma ajute si pe mine pacatoasa sa gasesc pe cineva potrivit sufletului meu. Rugaciunile mi-au fost ascultate intr-un moment in care nu mai credeam ca asa ceva este posibil, apoi toate s-au aranjat in mod minunat. Impreuna, am ajuns pentru prima data in Eghina, in 2017. In 2018, pe 9 noiembrie, de ziua Sfantului, si dupa ce am infruntat nenumarate piedici, ne-am mutat intr-o casa noua, pe care am gasit-o tot cu ajutorul Sfantului, iar peste cateva zile s-a nascut primul nostru copil. Imediat dupa nastere, medicii au observat ca micutul are un abces la picior, a fost dus de urgenta in Sectia Neonatala, de teama unei infectii, care s-ar fi putut raspandi in tot corpul. Au fost momente dificile pentru noi, speriati si fara a intelege multe din ceea ce se intimpla, ne-am rugat din nou Sfantului Nectarie, care a fost si de data aceasta linga noi, iar prognozele sumbre ale medicilor nu s-au adeverit. Acum doi ani, am aflat ca vom deveni din nou parintii unui baietel. De aici incepe lucrarea minunata a Sfantului Efrem cu noi. La una dintre ecografii, medicii au constatat ca bebele are mai multe malformatii cardiace. A fost o veste foarte greu de acceptat si de inteles, Nu exista cuvinte pentru a descrie durerea si teama, deznadejdea care ne-a cuprins atunci. Am decis insa sa ii spunem Sfantului Efrem despre durerea noastra, al carui Acatist il mai citeam uneori si stiam despre nenumaratele minuni pe care le face. L-am rugat si pe Sfantul Luca sa ne ajute. Cu citeva zile inainte de a se naste copilul nostru, l-am visat pe Sfantul Efrem cum imi taie burta cu un bisturiu si mi-a zis ca bebele trebuie sa poarte numele Efrem. Efrem al nostru s-a nascut pe 30 aprilie, iar pe 5 mai, de ziua Sfatului Efrem, in Martea Luminata, a fost operat pentru a i se corecta una dintre malformatiile cardiace care ii puneau viata in pericol. Operatia a fost una reusita, Efrem s-a recuperat rapid, iar dupa doua saptamini am ajuns, in sfarsit, acasa. I-am promis atunci Sfantului Efrem si Sfantului Nectarie ca vom duce copiii in Grecia, acasa la ei, iar acum cateva zile ne-am intors din aceasta calatorie, una nu lipsita de peripetii, dar care ne-a aratat inca o data cit de minunat lucreaza Sfintii cu noi. Am ajuns in Grecia intr-o zi de marti, urmind ca miercuri sa mergem la Sfantul Nectarie, in Eghina, iar joi in Nea Makri, la Sfantul Efrem. Vineri aveam zborul spre casa. Miercuri, cind am ajuns in portul Pireu am aflat ca lucratorii de pe feriboturi sunt in greva pentru doua zile, iar pina vineri nu v-a fi nicio legatura cu Eghina. E putin spus ca am fost dezamagiti, am prins vreme foarte urita, copiii mici, frig, plinsete, tantrumuri. Am zis macar sa ajungem la Sfantul Efrem. Am luat un taxi din Atena, care ne-a dus in Nea Makri, manastirea urma sa se deschida la ora 16.00, asa ca am asteptat citeva ore, dar la ora 16.00 poarta nu s-a deschis. Am stat pina la ora 18.00, cind Manastirea s-ar fi inchis oricum, si am plecat inapoi spre Atena, cu lacrimi in ochi. O zi din calatoria noastra era irosita, si am simtit ca nu ne primeste nici Sfantul Nectarie, nici Sfantul Efrem. Am revenit a doua zi de dimineata si am reusit sa ne inchinam Sfantului Efrem, inca sunt sub impresia acelui moment. Efrem al nostru a fost acasa la Sfantul Efrem. Nu puteam renunta insa la ideea de a ajunge si la Sfantul Nectarie. Asa ca vineri dimineata, cu primul feribot, la 6.30, am plecat din Pireu spre Eghina, in speranta ca Sfantul ne va primi si ne va ajuta sa ne intoarcem la timp, intrucit aveam zborul spre casa la ora 14.00. Si am reusit. Pentru ca am mers atit de dimineata, am ajuns la timp ca sa putem impartasi copiii acasa la Sfantul Nectarie, ceva ce nici nu indrazneam sa speram. Mai sunt multe de povestit, cum, de exemplu, in urma rugaciunilor catre Sfantul Efrem si Sfantul Nectarie, mama a scapat de dureri de cap, care o chinuiau de ani de zile, sau si-a gasit rezolvare la o problema cardiaca, descoperita intimplator si cite si mai cite. Voi incheia insa aici, pentru a nu va ocupa prea mult din timp. Cei doi copii ai nostri sunt pentru noi dovada ca prin Sfintii sai, Dumnezeu face minuni. Sfantul Nectarie si Sfantul Efrem sunt parte din viata noastra, din familia noastra, ne sunt apropiati, ii simtim apropiati si ii rugam sa ramina alaturi de noi si de toti cei care le cer ajutorul. Multumim!


Alexandra, 26-02-2023

Sfântul Ierarh Nectarie, bunicutul care m-a „adoptat”

   Am aflat despre sfântul ierarh Nectarie acum 20 de ani. Mai mult de jumatate din anii vietii de pâna acum i-am petrecut sub ocrotirea sa. Uneori i-am vazut în mod evident ajutorul, alteori a lucrat poate pe ascuns, dar stiu ca ajuta mereu, neconditionat... si îmi e atât de drag ca uneori îmi vine sa iau icoana în brate si sa-l îmbrățișez, cu lacrimi de bucurie. Ca și cum ar fi sfântul în persoană... Sunt un copil al anilor ‘90, un copil naiv, timid și fericit, crescut într-o familie modestă. Dar care L-a cunoscut pe Hristos mai târziu, în adolescență. Până atunci fusesem creștini de ocazie... Paști, Crăciun, nunți, botezuri și înmormântări... În această stare, intervine – nici acum nu știu prin cine – sfântul ierarh Nectarie. În 2003, familia ne este zguduită de o veste tristă: mama este diagnosticată cu cancer la sân. Niciunul din familie nu era creştin practicant, motiv pentru care părinţii mei au căutat mai întâi soluţii „lumeşti” pentru boala mamei, apelând la mai mulţi doctori, în speranţa că vor găsi un tratament mai sigur şi mai uşor. În cele din urmă, Dumnezeu le-a îndrumat paşii către biserică, unde mamei i s-a recomandat să citească timp de 40 de zile acatistul sfântului ierarh Nectarie de la Eghina. Mama a făcut ascultare, iar sfântul nu ne-a lăsat. S-a operat, i s-a extirpat zona canceroasă și s-a tămăduit. Aş putea spune că atunci sfântul ierarh Nectarie a vindecat-o pe mama trupeşte şi pe noi, pe toţi, sufleteşte, îndrumându-ne paşii spre Hristos. Eu – adolescentă fiind la vremea respectivă – nu eram foarte entuziasmată de cele petrecute atunci şi nu pot spune că l-am îndrăgit pe sfântul Nectarie în mod special. Însă… s-a îngrijit el şi de acest lucru.
  Din cauza bolii grave şi a şedinţelor de chimioterapie, imunitatea mamei slăbise. Chiar dacă era vorba de o banală răceală, se vindeca mai greu. Astfel, până în 2009 mama a avut mai multe internări în spital pentru diverse probleme: hemoragie, spasmofilie, otită (pentru care s-a operat), hemoroizi (pe care nu i-a tratat la timp, provocând dureri foarte puternice). În 2009, mama a făcut o criză urâtă din cauza hemoroizilor. Nu putea dormi de durere şi ajunsese aproape de delir. Poate părea ciudat, dar cei care suferă de aşa ceva ştiu până unde se poate ajunge. În cele din urmă, am dus-o pe mama la spital şi a ajuns din nou pe masa de operaţie. Cu toate că există alte metode mai uşoare de tratament, în cazul mamei aceasta a fost singura soluţie. În aceste momente mi-am reamintit de bunul sfânt Nectarie. Am citit atunci, timp de mai multe zile, acatistul sfântului şi i-am promis că dacă mama se va face bine, primul copil pe care îl voi avea îi va purta numele. Mama s-a vindecat şi chiar dacă organismul ei a rămas slăbit, de atunci nu mai suferit intervenţii chirurgicale, iar la urgenţă a ajuns mult mai rar decât înainte. Treptat, sfântul ierarh Nectarie a ajuns să-mi fie cel mai drag dintre sfinţi şi acum, privind în urmă, îmi dau seama că – din momentul în care am făcut acea promisiune – bunicuțul a fost mereu alături de mine, chiar şi fără să-mi dau seama: - deşi aveam duhovnic, nu mă simţeam împlinită sufleteşte şi începeam să mă gândesc să caut un altul. Acum, de peste 10 ani, am un duhovnic despre care simt că îmi este călăuză. Citind în acatistul sfântului „Bucură-te, duhovnic sfânt, care îi ajuţi pe creştini să îşi găsească păstorii de care au nevoie”, mi-am dat seama că şi aici a fost ajutorul Sfântului; - într-o seara am citit acatistul sfântului pentru nişte prieteni dragi, iar a doua zi „bunicuţul” sfânt a rezolvat o altă problemă: a îndrumat pe cineva spre scaunul spovedaniei. Pe cineva care, deşi îl cunoscuse pe Dumnezeu, nu se mai spovedise de mult. Atunci, l-am „adoptat” pe sfântul Nectarie ca bunicuţ al meu. Povestind cu o cunoştinţă despre acest lucru, i-am spus: „Nu ştiu dacă şi Sfântul m-a “adoptat” dar eu am făcut-o.” Am rugat-o apoi să vină cu mine să îmi cumpăr o iconiţă mică a sfântului, ca să o am la îndemână la nevoie. Am găsit un singur model: una tip calendar. Pe spate era un calendar din 2003, deşi noi eram în 2012. Iniţial m-am amuzat, pentru ca apoi să-mi aduc aminte că eu l-am cunoscut pe sfântul Nectarie chiar în anul 2003. Era ca şi cum mi-ar fi spus că el încă de atunci este „bunicuţul” meu. La începutul lui noiembrie 2011, am reuşit să ajung şi la Mănăstirea Radu-Vodă din Bucureşti şi am simţit şi atunci ajutorul sfântului Nectarie şi pe cel al sfântului Dimitrie. Eu sunt din Sibiu şi am fost trimisă în capitală în interes de serviciu. Mi-am dorit foarte mult să ajung la moaşte, însă nu cunoşteam deloc oraşul şi nu ştiam exact unde este mănăstirea. Şi aşa s-au rânduit lucrurile de bine, încât nu-mi venea să cred. Am fost cazată aproape de staţia de metrou, cu care ajungeam direct in Piaţa Unirii şi am cunoscut pe cineva care m-a condus până aproape de Patriarhie. Parcă m-au luat Sfântul Nectarie de o mână, Sfântul Dimitrie de cealaltă şi m-au dus la ei. Pe deasupra, căutând mănăstirea Radu-Vodă am „rătăcit” puțin drumul şi m-am trezit în fața Bisericii Sfântul Spiridon Nou. Eu îl rugasem pe sfântul ierarh Spiridon să ajute nişte persoane foarte dragi mie, care aveau probleme mari şi iată că mi-a dat şansa să mă rog chiar lângă racla cu moaştele sale, deşi nu îmi propusesem să ajung acolo. După ce m-am întors acasă, am început să mă rog din nou şi sfântului Nectarie pentru prietenii mei. Problema nu se rezolvase încă… Eram deznădăjduită, căci oamenii aceştia sufereau. Totuşi, în decembrie 2011, de praznicul sfântului ierarh Spiridon, totul a luat o turnură bună, criza majoră fusese depășită. Au mai avut de luptat pentru a depăşi acea problemă, dar sunt împreună şi le este bine. Sfinţii au lucrat împreună şi i-au ajutat… dar nu pentru rugăciunile mele… ci pentru dragostea lor faţă de oameni. Mulţi s-au rugat atunci pentru cei doi şi totul a fost bine. Mă iertați pentru că nu dau detalii concrete despre fiecare situație. Însă, consider eu, ele țin de intimitatatea fiecărei familii sau persoane în parte și nu se cade să le expunem, mai ales fără acordul lor. Important este să facem cunoscută lucrarea sfinților, iar nu problemele concrete ale oamenilor.
 
În ceea ce privește lucrarea sfinților, spun din nou: Iertați! Căci nu pot trece, așa din scurt, peste iubirea arătată de sfântul Spiridon. Nu știu dacă are legătură cu faptul că data nașterii mele pe pământ (13 decembrie) este apropiată de cea a mutării sale la Domnul (12 decembrie), dar știu că sfântul îmi cam „rătăcea” drumurile de câte ori ajungeam în București, ducându-mă la biserica lui. S-a mai intâmplat să merg la București de câteva ori... S-a întâmplat să fiu cu o cunoștință și ne-am hotărât să mergem să ne închinăm la moaște. Nu intenționam să mergem la sfântul Spiridon, dar, fiind atentă mai mult la conversație, decât pe unde mergem, iar am „rătăcit” drumul și am ajuns la... sfântul Spiridon. Coincidență? Poate ar fi fost, dacă nu s-ar mai fi întâmplat o dată... În 10-12 decembrie 2012, am fost din nou în delegaţie la Bucureşti, împreună cu colegii de serviciu. Pe 11 decembrie, seara, împreună cu şefa mea, am luat metroul să mergem la Patriahie. Viscolea puternic şi, văzând cum e vremea, i-am spus şefei mele: Uite, mergem la Patriarhie pentru că acolo sunt moaşte întregi. Şi apoi la mănăstirea Radu-Vodă, căci vreau neapărat să ajung la Sfântul Nectarie. Nu mai mergem la Sfântul Spiridon. Când am intrat în biserică, am văzut că o femeie avea litie în mână şi am spus: Oare ce sfânt o fi mâine? Ei… La Patriarhie se face des Litie… Apoi, mi-am adus aminte: Mâine e sfântul Spiridon! E 12 decembrie! Ne-am răzgândit imediat şi ne-am dus şi pe la Biserica Sfântul Spiridon-Nou. Şi cum puteam să nu mă duc?!? De atunci, am decis să nu mai încerc să îl ocolesc pe sfântul Spiridon, căci va avea el grijă să mă „rătăcesc”. Ca un făcut, o dată când am fost la racla cu moaștele lui, în timp ce mă închinam, m-am lovit ușor la cap de baldachinul unde este racla sa. Țin minte că m-am gândit atunci: Bine, sfinte Spiridon, am înțeles ideea. N-am mai reușit să ajung la biserica sa, chiar dacă am mai trecut prin București. Dar… nu a ținut doar de voința mea și știu că sfântul Spiridon a înțeles. Au trecut anii, m-am căsătorit și acum suntem binecuvântați cu 3 fete. Cea de-a treia, s-a născut pe 1 noiembrie. Eu ziceam să o botezăm pe la Crăciun, să treacă postul, însă soțul meu a dorit să o facem cât mai repede. Fiind perioada de pandemie, riscam să se interzică iar slujbele la biserică și să fim nevoiți să amânăm. S-a dus să vorbească cu părintele, fără să aibă o preferință anume în materie de dată. După un timp, vine acasă fericit: Știi, am pus botezul în 12 decembrie, în ajun de sfântul Spiridon! Rămăsese cu impresia că este prăznuit atunci când e ziua mea de naștere. Eu i-am zis atunci: Ba nu, sfântul Spiridon este chiar în 12 decembrie. Știind despre „rătăcirile” mele prin București, soțul a replicat: Trebuie să cumpărăm și o icoană a sfântului Spiridon. Și acum, stă și el, zilnic cu noi, alături de sfântul Nectarie și de ceilalți sfinți, al căror nume îl purtăm. Cam prea multe concidențe, pentru a fi doar concidență, nu-i așa? Dar, poate ar fi timpul să revenim la bunicuțul sfânt, Nectarie. Multe situații am văzut, în care sfântul Nectarie a intervenit în mod vădit. Poate nu toate spectaculoase, însă demne de menționat… Tata pune icoana Sfântului Nectarie la locul său După cum spuneam anterior, l-am cunoscut pe sfântul ierarh Nectarie în anul 2003, când mama s-a îmbolnăvit de cancer. Pe atunci, biserica la care mergem de obicei era în construcţie. Preotul paroh dorea să pună pe exteriorul bisericii, imediat sub acoperişul acesteia, un rând de icoane cu diferiţi sfinţi şi a solicitat ajutorul financiar al enoriaşilor în acest sens. Vrând să mulţumească sfântului Nectarie pentru ajutorul primit, părinţii mei au decis să plătească icoana cu chipul său, ceea ce au şi făcut. Într-o zi, preotul paroh l-a văzut pe tata la biserică şi i-a spus: C., mai avem trei icoane de pus sus pe biserică. Hai şi tu să ne ajuţi. Nu i-a spus despre cine era vorba, putea să fie oricare dintre sfinţi, iar tata nu mai ajutase la montarea lor înainte. Ajunşi la locul unde trebuiau puse cele trei icoane, părintele a început să dea oamenilor câte una, aleatoriu. Uitându-se la icoana primită, tatăl meu a constatat că îl ţinea în mână pe sfântul Nectarie. Şi iată, sfântul i-a dat ocazia să-i mulţumească până la capăt. Perniţa cu untdelemn de la mănăstira Radu-Vodă La pangarul mănăstirii Radu-Vodă se găsesc nişte pernuţe mici, îmbibate cu untdelemn de la candela sfântului Nectarie. Când am fost în 2011 pentru prima dată, am cumpărat şi eu câteva. Am păstrat una pentru mine, iar restul le-am împărţit. Într-o vineri, fiind nevoită să fac o electroencefalogramă, a rezultat că pot face oricând o criză de epilepsie. Deznădăjduită, m-am dus să vorbesc cu duhovnicul meu şi m-am spovedit. Mi-a dat dezlegare să mă împărtăşesc cu Sfintele Taine sâmbăta şi duminica şi mi-a zis să mă rog sfântului Nectarie. Am citit acatistul sfântului şi paraclisul Maicii Domnului, iar luni, când a trebuit să merg din nou la EEG, am băgat în buzunarul de la piept pernuţa sfântului Nectarie. Rezultatele au ieşit mult mai bune. Scăpasem! Menționez că, de atunci și până acum, deși au trecut mai bine de 10 ani, nu am avut nicio problemă în acest sens. Nu mult după aceea, în săptămâna luminată, am plecat trei zile în Moldova cu mai mulţi colegi de la serviciu. În buzunarul de la geacă (cel de la piept), am băgat pernuţa sfântului Nectarie. Colega mea, stătea lângă mine în autocar şi se simţea rău. Fiind răcită, avea frisoane şi a dormit mult timp pe drum. La Piatra-Neamţ am făcut o pauză de o jumătate de oră. I-am dat geaca mea, fiind mai groasă şi eu m-am îmbrăcat cu o alta, pe care o aveam de rezervă. Uitasem pe cine port în buzunar! Ne-am dus la o farmacie, apoi am băut o cafea. Nu după mult timp a început să se simtă mult mai bine. Parcă îi luase cineva boala cu mâna. Amândouă ne simţeam foarte bine şi, atunci, am pus asta pe seama cafelei. Târziu, după câteva zile, când am găsit pernuţa sfântului Nectarie în buzunar mi-am dar seama că doctorul fusese altul, nu cafeaua… La începutul anului 2013, mama a aflat că are probleme cu tiroida. A făcut analizele şi unul dintre medici i-a spus să se pregătească, căci este posibil să fie internată în spital. În dimineaţa în care trebuia să se interneze, i-am băgat mamei în geantă pernuţa sfântului Nectarie şi apoi am plecat la locul de muncă. Când am ajuns seara înapoi, mama era acasă şi – uimită – am întrebat: Nu eşti la spital?!? Iar mama a zis: Păi, s-a uitat doctoriţa peste analize, mi-a zis să consum sare fără iod şi mi-a dat o reţetă cu medicamente. Sfântul nu încetează să ne ajute şi acum, după 10 ani, cu toate că eu, cel puţin, nu i-am mulţumit niciodată de ajuns. Sfântul doreşte să îl chemăm în ajutor Tot în 2013 am cunoscut-o pe I. Era elevă în clasa a XII-a şi urma să nască în iunie. Își dorea copilul, deşi mulţi au fost împotriva ei. A avut probleme cu sarcina, riscând să piardă copilul şi a fost internată în spital. O cunoştinţă comună a vizitat-o şi i-a recomandat să se roage sfântului ierarh Nectarie şi sfântului mare mucenic Efrem cel Nou. La puţin timp după ce a primit acest sfat, fata a fost mutată în alt salon. Ducându-se să se uite pe fereastră, pe pervaz a găsit o cărticică… Era acatistul sfântului Nectarie… Pruncușorul s-a născut cu bine. Într-o zi, trebuia să mă întâlnesc ea. În timp ce o așteptam, stăteam pe o bancă lângă o stație de autobuz. Fiind foarte cald, m-am mutat undeva la umbră. Aveam multe bagaje și nu am sesizat că am lăsat geaca pe banca unde stătusem inițial, chiar lângă trotuar, de unde putea să o ia oricine. Între timp venise și I. și am povestit destul de mult, poate chiar o oră, până să îmi dau seama că ceva îmi lipsește. Căutând geaca, m-am uitat pe banca pe care stătusem înainte și era acolo. Atunci i-am zis lui I.: „Fii atentă! Să vezi cine mi-a păzit mie geaca!”. În buzunarul de la piept aveam o pernuță și o sticluță cu mir de la Mănăstirea Radu-Vodă. Le pregătisem pentru ea. „Să știi că sfântul a vrut ca acestea să ajungă la tine. Dacă nu aveam aceste lucruri în buzunar, cine știe dacă mai aveam geaca acum?!?” Știu, nu e bine să ne legăm de lucruri materiale. Nici nu vreau să sugerez că asta ar fi minunea sau ajutorul. Spun doar că sfântul ierarh Nectarie a avut grijă ca ceea ce este al său să ajungă unde trebuie. Odată, am cumpărat de la pangarul Mănăstirii Radu Vodă din București câteva sticluțe cu mir amestecat cu ulei din candela sa. Ajunsă înapoi la Sibiu, am împărțit din mirul cumpărat la mai multe persoane despre care auzeam că au diverse probleme de sănătate. La un moment dat, o femeie de la biserica la care merg de obicei mi-a spus că are probleme la o mână, pur și simplu nu o mai simțea. I-am dat mir și nu după multă vreme și-a revenit. Este posibil să nu fi fost nimic grav, însă persoana respectivă era speriată. Văzând ajutorul sfântului Nectarie, a început să se ungă cu mir pe ochi, deoarece începuse să aibă probleme de vedere din cauza condițiilor de muncă. Îmi povestea că nu se mai descurca la serviciu din această cauză și voia să consulte un oftalmolog. Însă, până să ajungă la medic, a constatat că un alt „oftalmolog” se ocupase deja de problema ei. Îmi spunea adesea atunci când vorbeam despre sfântul Nectarie: „Parcă văd chiar mai bine decât înainte să am probleme!”
  Bucură-te, dezlegare a pântecelor neroditoare! În 2015 sau 2016, nu mai știu exact, am cunoscut-o pe L. Era vânzătoare la un magazin de unde mai cumpăram alimente. De câte ori mergeam acolo la cumpărături, mai schimbam cu ea câteva vorbe. La un moment dat, fiind cu fetița mea în brațe, îmi spune: Atâția ani, eu și soțul meu nu ne-am dorit copii, iar acum, că îi vrem, nu pot să rămân însărcinată. I-am făcut rost de acatistul sfântului Nectarie și de cartea cu minunile sfântului mare mucenic Efrem cel Nou (are acatistul la final) și i le-am dus. Apoi… n-am mai știut nimic de L., pentru că și-a schimbat locul de muncă. După vreo 3 ani, într-o duminică dimineața, mă abordează o femeie în curtea bisericii: Nu mă mai ții minte? Sunt L., mi-ai dat acatistul sfântului Nectarie, pentru că nu puteam avea copii. Uite, el este M., fiul meu. Mare mi-a fost bucuria. Bunicuţul sfânt lucrase din nou. Chiar ea mi-a povestit prin câte a trecut încercând să rămână însărcinată și cum pruncul a venit atunci când medicii nu îi mai dădeau șanse. Chiar ea este sigură că a fost ajutorul sfântului Nectarie. Acum, mă voi întoarce puțin în anul 2013, pentru ca încet, să mă apropii de final. La începutul lui iulie 2013, am început să mă întâlnesc cu viitorul meu soț. Totul părea să meargă lin și frumos… Apoi a venit șocul: cancerul mamei a revenit, metastazat – la plămâni, la oase, la cap. Știam ce înseamnă asta… șanse de vindecare, medical vorbind, nu mai erau. Am recurs la mai multe încercări de tratament… cel clasic, cu chimioterapie, cel naturist, cu diverse cure, cel duhovnicesc, cu rugăciuni. Am mers de 2 ori până la Bucureşti, împreună cu viitorul soț, pentru a ne ruga la moaştele sfântului Nectarie. Toate planurile noastre împreună se loveau de răspunsul meu: Nu știu, depinde cum este mama… Multă răbdare trebuie să ai, să primești mereu același răspuns, deși întemeiat… Ușor nu ne-a fost. Cu toate acestea, una din cure părea să dea roade. Rugăciunea continua… Mama a început să se pună pe picioare și, astfel, în ianuarie 2014 am îndrăznit să fixăm data nunții – mai 2014. Am început pregătirile și priveam cu nădejde înainte. Până când, în martie, mama a început să se simtă rău. Treptat, ne-am dat seama că, cel mai probabil, în ceea ce o privește, finalul nu va fi cel pe care îl doream noi, ci cel ales de Dumnezeu pentru mântuirea ei. Au început presiunile să amânăm nunta, mergeam mereu la duhovnic, plângând, neștiind ce să fac.  Cu ajutorul duhovnicului am mers înainte. Mai erau doar câteva săptămâni. În săptămâna dinaintea nunții, mama a fost internată la un hospice din oraș, pentru îngrijire paliativă. Urma să stea acolo cel puțin 2 săptămâni, adică până după nuntă. Cumva, am fost mai liniștiți, știind că acolo este mereu un medic care poate interveni, dacă este nevoie. Și… a fost… Miercuri seară, mama a făcut convulsii din cauza metastazelor de la cap. Medicul ne-a spus că șansele ca decesul să survină în timpul nopții erau foarte mari. Am plecat acasă cu o durere teribilă în suflet. Nu înțelegeam de ce, de ce, de ce? Joi urma să avem cununia civilă. Toată noaptea am așteptat să aflu că mama a plecat, că nunta nu va mai fi. Am așteptat și am strigat către cer. Și totuși, cununia civilă a avut loc, căci Dumnezeu S-a milostivit. După cununia civilă, am făcut o masă împreună cu nașii și cu părinții (mai puțin mama). Seara, tata s-a dus la hospice și nu a trecut mult până ce mi-a sunat telefonul: Hai la spital, iar e rău, iar a făcut convulsii. Am mers acolo și văzând-o pe mama în starea aceea, mai degrabă inconștiență, n-am mai rezistat. Am fugit la bisericuța spitalului TBC, unde știam că sunt moaște ale sfântului Nectarie. Dar am găsit-o închisă. Acela a fost momentul în care am cedat de tot. Am început să plâng în hohote, lângă biserica închisă, repetând mereu același „De ce?”. Nu mai știam nimic, mă gândeam că, în loc de propria cununie, voi merge la înmormântare. Și totuși, Dumnezeu iar a lucrat. Vorbind la telefon cu duhovnicul meu despre starea mamei, i-am spus unde ne aflam (eram cu soțul). El a reușit să îl contacteze telefonic pe părintele care slujea la biserica TBC și i-a spus despre situația noastră. Și astfel, părintele Petru a venit, ne-a deschis biserica, a scos racla cu sfintele moaște să ne putem închina și ne-a citit câteva rugăciuni pentru ajutor. Și, într-un final, în loc de înmormântare, am reușit să mergem la cununie, pentru rugăciunile sfântului Nectarie și pentru dragostea tuturor celor ce s-au rugat pentru noi. Mama a mai fost alături de noi 3 luni. În acest timp, eu am rămas însărcinată. Nu mi-a fost tocmai ușor, la începutul sarcinii. Pe lângă grețurile specifice primului trimestru, pe care le-am simțit si manifestat din plin, eram nevoită să merg la spital, la mama, care era internată la secția de chirurgie, împreună cu alte 3 paciente în stare gravă (mama – cancer terminal, o altă femeie – cancer terminal, alta – operație abdominală, ultima – nu era tocmai în stare lucidă). Uneori mai aveau nevoie de ajutor, asistentele medicale nu erau tot timpul acolo și astfel m-am expus oarecum, fiind însărcinată. Apoi a urmat suferința provocată de trecerea mamei la cele veșnice, în septembrie 2014. Cu voia și ajutorul Domnului, am trecut și prin asta. Eu eram hotărâtă să îi pun copilului numele sfântului Nectarie, să îmi țin promisiunea făcută cu ani în urmă. Chiar vorbeam cu duhovnicul despre situația creată… Primul copil urma să vină după ce mama mea va fi plecat la Domnul. Și îi spuneam că totuși, rămân la promisiunea făcută. Duhovnicul mi-a zis: Uite, mama a plecat, dar Domnul v-a mai lasat-o totuși 11 ani, căci putea să o ia de prima dată când a apărut cancerul… Și, cam așa e. Dar soțul, nu din rea voință, ci din evlavie, ar fi vrut să îi punem numele copilului fie Maria (în cinstea Maicii Domnului), dacă era fată, fie Ioan (în cinstea sfântului Ioan Botezătorul) dacă aș fi născut băiat. N-am vrut să avem discuții asupra numelui, dar nici nu știam ce să fac. Eram amândoi de acord că pruncul va purta un singur prenume. Au început mici „ispite”… Ba eram suspectă de varicelă, ba de hepatită cu virus inactiv… Atunci, a decis soțul: Știi ceva? Pune-i ce nume vrei, numai să fie copilul sănătos! Și uite-așa, în martie 2015 s-a născut Nectaria, o fetiță sănătoasă, la doar o oră și 10 minute de la internare. Până acum, ne-a mai binecuvântat Dumnezeu cu încă 2 fetițe, Maria și Ecaterina, amândouă sănătoase și născute în mai puțin de o oră de la internare. Nădăjduim că îl vom dobândi și pe Ioan. Bucură-te, că ușurezi durerile nașterii, când mamele te cheamă în ajutor! Bucură-te, văzându-i pe pruncii care primesc la botez numele tău! Acum, în 2023, suntem nevoiți să trecem din nou prin câteva încercări. Nădăjduim din nou spre ajutor, sperând ca sfântul Nectarie să ne ierte de multa îndrăzneală și puțina mulțumire. Căci, prinsă în vâltoarea grijilor de zi cu zi, de multe ori am simțit că l-am „neglijat”. Pe el, pe Domnul, pe Maica Sa… La începutul lui februarie, în urma anumitor simptome, Nectaria a făcut niște analize… EEG, analize de laborator, RMN cerebral… Pe lângă sinuzita, care este tratabilă, s-au mai descoperit… crize de falsă absență, o formă ușoară de epilepsie. Mult m-am zbuciumat din cauza diagnosticului, mai ales când medicul ne-a spus că cel mai probabil e genetic… M-am gândit din nou la EEG-urile mele și mi-am pus întrebarea: Dacă totuși și eu…? Apoi au venit sentimentele de vinovăție. Unde am greșit de s-a declanșat? Ne-am spovedit amândoi și am fost sfătuiți să nu ne mai învinovățim, căci nu e de la noi. După câteva zile, am început să citesc și acatistul sfântului Nectarie, cu intenția de a ajunge la 40 de zile. Și așa au început să vină liniștea, acceptarea și – încă nădăjduim – vindecarea, după cum va voi Domnul, pentru rugăciunile sfântului Nectarie. Încercăm să găsim un tratament cât mai potrivit pentru ea și nădăjduim spre bine. Sfântul se roagă, o știu… Căci în 3 săptămâni, de când citesc acatistul, mi-a arătat de atâtea ori că e cu noi, căci ne-a rezolvat alte probleme: - în ziua în care Nectaria a făcut RMN-ul, am citit acatistul în timpul în care ar fi trebuit să intre la „fotografiat”. Mă temeam că nu va vrea să intre, mai ales că știam că trebuie să rămână singură. Dar, surpriză, la RMN era o asistentă medicală pe care o cunoaștem, care a știut cum să o abordeze și astfel nu au fost probleme. Pe deasupra, l-a și ajutat pe soțul meu să stea de vorbă cu neurologul și să ne ofere multe lămuriri, deși la primul contact fusesem dezamăgiți. Ne-am și liniștit, căci RMN-ul a dezvăluit doar o sinuzită. Oare o fi intervenit sfântul? Eu aș zice că da. (Pentru a nu părea că mă contrazic, țin să menționez că, după spusele medicului, diagnosticul de epilepie se pune, în principal, după electroencefalogramă (EEG). RMN-ul se face pentru a vedea dacă există ceva la creier – chisturi, tumori, accident vascular cerebral – care ar putea da false crize de epilepsie. Prin urmare, diagnosticul a fost pus în urma EEG, chiar dacă rezultatul RMN a fost bun.) - fetița mijlocie, Maria, avea probleme cu constipația de peste un an. Avea scaun o data la câteva zile și făcea doar atunci când efectiv nu mai putea să se abțină. Avea dureri și evita să facă cât mai mult timp posibil. Am încercat cu siropuri laxative naturale și cu probiotice, însă toate aveau un efect temporar. Nu voiam să abuzăm de supozitoarele laxative, pentru a nu se obișnui cu ele. Fructe și legume nu mănâncă defel, fiind și o cauză a constipației, de altfel. Până când, am constat că, în ultimele zile, copila a început să meargă de bunăvoie la baie, uneori de 2 ori pe zi și este mult mai liniștită. Fără niciun tratament ajutător, căci nu îi dădusem nimic în ultima perioadă. Oare o fi intervenit sfântul? Eu aș zice că da, deși, din neglijență, nu mă gândisem să mă rog mai dinainte și pentru asta. - fetița cea mică dormea prost, se trezea noaptea des, uneori îi sărea somnul și stăteam cu ea ore întregi sperând să adoarmă la loc. La început au fost colicile abdominale, apoi erupția dentară, apoi a venit vara cu mersul de-a bușilea și enterocolitele, apoi toamna și iarna cu febra, durerile în gât, tusea, febra și alte erupții dentare. Mulțumim lui Dumnezeu, nu au fost probleme grave, au trecut, dar ajunsesem atât de obosită din cauza faptului că nu dormeam suficient, încât începusem să cedez. Mi se părea ciudat atunci când avea o noapte - două în care să doarmă linistită. Și acum, în sfârșit, doarme bine de ceva timp... Oare o fi intervenit sfântul? Eu aș zice că da, deși, din neglijență, nu mă gândisem să mă rog mai dinainte și pentru asta. - într-o duminică, aveam dezlegare de la duhovnic să mă împărtăşesc cu Sfintele Taine. Soțul plecase deja la biserică, cu fetele mai mari, însă cea mică continua să doarmă. Nu voiam să o trezesc, pentru că adormise greu cu o seară înainte, dar îmi doream foarte mult să ajung la biserică. Am început să fac acatistul sfântului Nectarie, gândindu-mă să folosesc cumva timpul de liniște. N-am apucat să citesc jumătate din el și micuța s-a trezit. Astfel am reușit să ajung la biserică în timp util. Oare o fi intervenit sfântul? Eu aș zice că da. A mai lucrat sfântul Nectarie și în alte situații, în unele în mod vizibil, alteori pe ascuns, uneori mi-am dat seama de asta, alteori nu. Nu le voi menționa aici, în detaliu, însă dau mărturie că, după părerea mea, a fost tot lucrarea sfântului ierarh Nectarie, marele făcător de minuni. Pentru final, vă rog, iertați pentru mărturia lungă și mărturiile multe. Poate pare ciudat că îmi amintesc atât de bine anumite date, insă evenimentele le-am notat în timp, pentru a nu le uita. Acum, doar le-am „închegat” pe toate la un loc. Și aș dori ca măcar așa să îi aduc puțină mulțumire bunicuțului sfânt, cel care m-a „adoptat” acum 20 de ani. Slavă lui Dumnezeu pentru toate! Iar sfântului Nectarie mulțumire!


Simona, 26-02-2023

  Vin și eu să-i mulțumesc din tot sufletul scumpului nostru Sfânt NECTARIE, la care alergam de fiecare dată când avem vreo greutate sau necaz. Și el în imensa sa bunătate, ne ajuta de fiecare dată. La trei săptămâni de la un AVC soțul meu da semne de recuperare pentru că toată familia ne-am rugat pentru el și Sfantucul nostru drag a mijlocit pentru noi. Mai avem în față un drum lung și greu dar sunt sigura ca Bunul Dumnezeu nu ne lasă și Măicuța Sfânta și toți sfinții la care ne rugăm vor fi cu noi. Faca-se voia Ta, Doamne!�� Doamne miluieste-ne!��


Georgiana, 26-02-2023

    Sfantul Nectarie si Sfantul Efrem m-au ajutat sa obtin sarcina mult dorita Mi-am dorit un copil inca de cand m-am casatorit, in septembrie 2021. In ianuarie 2022, eu si sotul meu ne-am hotarat ca suntem in sfarsit pregatiti, dar pruncul nu aparea. Am fost la medic, care mi-a spus sa ma relaxez (la fel ca si toti din jurul meu), dar eu simteam ca ceva nu este in regula. Cautand pe internet rugaciuni pentru a dobandi prunci, l-am descoperit pe Sfantul Efrem si minunile pe care le-a facut. Am inceput sa citesc rugaciuni catre el, am mers la Manastirea Radu Voda, unde am descoperit atat moastele sale, cat si pe cele ale Sfantului Nectarie. In scurt timp, am gasit un medic care m-a ascultat intr-adevar si, in urma unor analize, a descoperit o problema medicala care putea sa imi creeze dificultati daca voiam sa raman insarcinata. Am primit un tratament si, o luna sau doua, am incetat sa ma mai rog cum o faceam inainte – si pruncul tot nu a aparut in viata noastra. In luna octombrie, am reinceput sa ma rog Sfantului Efrem – am incercat sa citesc macar o rugaciune adresata lui in fiecare zi. Tot in luna octombrie, am descoperit moastele sale si la Manastirea Chiajna Giulesti, pe care am vizitat-o de cateva ori. Cu cateva zile inainte de sarbatoarea Sfantului Nectarie, l-am visat pe acesta, tinand un prunc in brate. M-am trezit cu o stare de liniste cum nu mai avusesem de ceva timp. Aproape doua saptamani mai tarziu, am aflat ca sunt insarcinata. Le multumesc Sfantului Nectarie, Sfantului Efrem si Maicii Domnului, la care m-am rugat pentru aceasta minune, și ii rog sa aiba grija de mine si de pruncul meu in continuare.
  Doamne Ajuta!


Georgiana, 26-02-2023

  Doamne ajuta,
  Am inceput sa adun aceste ganduri cat timp eram la Manastirea Sfantului drag, Nectarie, in insula Aegina/Eghina, un loc care mi-a adus si continua sa imi aduca atata pace, un loc unde incerc sa merg cat de des pot pentru a aduce multumire si a-mi gasi linistea. Prin intermediul acestor simple cuvinte, as dori sa aduc slava si multumire Bunului Dumnezeu, Maicii Domnului, Sfantului Nectarie, dragul meu ocrotitor, precum si celorlalti Sfinti si Ingeri pentru tot ajutorul acordat. Am trecut prin mai multe situatii mai dificile, insa de fiecare data am simtit ajutorul si prezenta Lor, ocrotirea, indrumarea si dragostea Lor neconditionata, chiar si atunci cand poate nu meritam. Cand am avut noi probleme de sanatate, am mers si la medic, insa am atins si locul in care simteam durerea cu ulei de la Sfantul Nectarie si cred din tot sufletul ca m-a ajutat, asa cum m-a ajutat si in trecut cand niciun medicament nu parea sa isi faca efectul, iar dupa atingerea cu uleiul sfintit si rugaciune, durerea a cedat. Uleiul sfintit de la Manastirea Sfantului si rugaciunea mi-au adus alinare. As dori sa aduc multumire pentru tot ajutorul acordat mie si celor dragi, pentru salvare si prezenta in viata noastra. Cu ajutorul Lui Dumnezeu, al Maicii Domnului, al Sfantului Nectarie si al celorlalti Sfinti si Ingeri, voi putea face fata greutatilor si voi putea continua drumul vietii, apreciind fiecare moment si multumind pentru tot ceea ce avem bun in viata noastra, incepand de la cele mai marunte aspecte. Va doresc numai bine si incredere si binecuvantari de la Bunul Dumnezeu, Maica Domnului, Sfinti si Ingeri si de la bunul nostru ocrotitor si prieten adevarat, Sfantul Nectarie.


Adina-Ioana, 19-07-2023

  Sambata seara am primit de pomana sarmale si am mancat pe la 11 seara. Evident m-a durut fierea si la ora 5 mi-am pus icoana Sfantului Nectarie pe fiere si m-am rugat lui, Sfintilor Doctori fara de Arginti si Maicii Domnului sa imi revin sa pot merge la Sfanta Liturghie, am luat si ceva naturist. Nu doar ca am fost ajutata, ci am primit si loc sa stau jos ca ma durea foarte rau genunchiul. Impreuna cu Sfantul Mina, Sfantul Efrem si Sfantul Gherasim al Kefaloniei m-au vindecat spaima pe care o aveam in urma unei amenintari a unei doamne cu care am avut probleme si a furtului puilor nostri.


Ramona, 19-07-2023

  Buna seara! Doresc sa împartasesc pe acest site o noua minune a Sfântului meu drag, Nectarie! Acesta m a ajutat ca rezultatele analizelor mele, pe care le fac periodic, sa iasa foarte bune! Sunt o pacatoasa, stiu ca nu merit pe deplin, însa sfantul m.a ajutat si acum, si în trecut.
  Sunt recunoscatoare Sfântului Nectarie pentru toate binefacerile din viata mea! Doamne ajuta tuturor!


Ionela, 19-07-2023

  Sfântul Nectarie m-a ajutat mereu pe mine si pe familia mea. Acum câteva luni matusei mele i-a aparut un abces perianal si pentru ca i a fost frica de operatie a stat asa. Abcesul i-a crescut foarte mare si când a mers la doctor acesta i-a dat sa faca si biopsie. Am fost la manastire la Radu Voda, m-am rugat, i-am adus ulei sfintit de la candela, am citit acatistul sf. Nectarie în fiecare zi cu multa credinta. Multumim sfantului Nectarie pentru ca rezultatul biopsiei a aratat ca nu este malign. Am mare încredere ca Sfântul  Nectarie o va vindeca pe matusa mea!


Cornelia, 19-07-2023

  Multumesc Sfanta Treime pentru toate lucrurile bune din viata mea. Vreau sa dau marturie despre ajutorul primit de la divinitate, de la Maicuta Domnului, Sfantului Efrem cel Nou, Sfantului Nectarie, Sfantului Nicolae, Sfintii Arhangheli Mihail, Gavril, Rafael si de la Sfantul Apostol Iuda Tadeu, care niciodata nu m-a lasat fara a primi ajutor, ori de cate ori am facut novena...de aceasta data l-am rugat pentru vindecare...vindecarea mea si a sotului meu, El mi-a raspuns rapid, primind ajutor....ca de fiecare data, te rog Sfantul Apostol roaga-te Domnului Nostru Iisus Hristos  pentru vindecarea noastra totala si definitiva psihica si fizica, sa fim eliberati de toate durerile, si de toate bolile stiute si nestiute, ca eu sa il Slavesc pe Domnul Dumnezeul Nostru Iisus Hristos impreuna cu tine. Aliluia, Aliluia, Aliluia ! AMIN !
 Multumesc Sfanta Treime, ca pentru rugaciunile Nascatoarei de Dumnezeu, Sfanta Fecioara Maria, ale sfintilor arhangheli, heruvimi, serafimi, proroci, si ingerilor Domnului, ale Sfantului Nectarie, Sfantului Nicolae, Sfantului Efrem cel Nou, Sfantului Vasile cel Mare, Sfantului Antonie cel Mare, arhanghelilor Mihail, Gavril, Rafael, si dragului meu Sfant apostol Iuda Tadeu, m-am vindecat de tusea groaznica pe care o aveam si acum reusesc sa dorm noaptea linistita.....vreau sa spun ca tuseam pana vomitam, nu stiam ce sa mai fac si ce tratament sa mai iau, am inceput novena Sfantului Apostol Iuda Tadeu, ruda Domnului si dupa 2 zile, tusea mi-a trecut in mod minunat, acest drag apostol de foarte multe ori m-a ajutat ori de cate ori am avut o problema, de orice natura, si indemn  pe toata lumea sa indrazneasca sa ii faca novena si atunci veti vedea adevarate minuni.....dar nu numai acest drag apostol sufletului meu, ci si Maicuta Domnului, impreuna cu ceilalti sfintisori m-au ajutat in necazuri si probleme si au mijlocit ptr mine Sfintei Treimi....Doamneeeeee Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu iti sunt recunoascatoare pentru toate, te rog din suflet, pazeste-ma pe mine si pe familia mea si pe lumea intreaga de tot raul, si ajuta-ma sa pot ierta ceea ce nu reusesc ierta, te rog din suflet da-mi linistea interioara de care am nevoie si mintea luminata si linistita. Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh Amin ! Aliluia, Aliluia, Aliluia. Multumesc, Multumesc, Multumesc !!! Multumesc Doamne Iisuse Hristoase, mantuitorul nostru, ca pentru rugaciunile Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu si ale tuturor sfintilor parintilor nostri, arhanghelilor, serafimilor, heruvimilor, a Sfantului Nectarie, a Sfantului Efrem cel Nou, a Sfantului Nicolae si a sfintilor arhangheli Mihail, Gavril, Rafael si nu in ultimul rand al bunului apostol Iuda Tadeu, a carei novena am facut-o si am fost ajutata ca intodeauna....eu le multumesc ca doctorul mi -a dat tratamentul corespunzator ptr durerea groaznica de picioare pe care o aveam si îi dau Slava lui Dumnezeu pentru toate. Aliluia, Aliluia, Aliluia. AMIN!


AC, 19-07-2023

  Astazi de Ziua Inaltarii vreau sa multumesc fabuloasei Fecioara Maria, Sfintilor Efrem si Nectarie si Nicolae pentru salvarea de la operatie, un lucru aproape imposibil de realizat.  Ei m au dus la oamenii potriviti si m au ferit de cei nepotriviti. Fecioara Sfanta si sfintii sunt fabulosi, minunati si mereu gasesc cea mai buna cale!  Niciodata nu ne lasa si indeplinesc pana si cele mai imposibile rugi!


Alina, 19-07-2023

  Acuma seara fratele meu a bagat in masina socrului sau, benzina in locul motorinei. Era speriat si eu la fel… Am cerut ajutor la Bunul Dumnezeu, la Maica Sfânta si la Sfintii Ierarhi Nectarie, Spiridon si Nicolae! Le-am promis ca voi face marturie aici daca îl va ajuta pe fratele meu sa rezolve problema cu masina !
  Slava Tie Doamne !!!
  Doamne ajuta tuturor !


Lacra, 19-07-2023

  Doamne ajuta! Numele meu este Lacra si am 43 de ani. De cand l-am cunoscut pe sfantul Nectarie, am avut parte de nenumarate minuni, insa va relatez aici cea mai recenta minune a sa cu mine. L-am cunoscut pe sotul meu in urma cu 14 ani, insa ne-am casatorit in anul 2015. In anul 2019, cu ajutorul sfantului am primit permisiunea de a ne muta in patria sa, in Eghina. De ceva vreme tot incercam sa avem un copil, insa din pacate nimic. Am.facut analize, investigatii, totul parea normal, insa piticul nu vroia sa apara. Am incercat sa iau diverse vitamine si tot degeaba. Nu ma speria decat gandul ca intr-o zi ceasul biologic isi va spune cuvantul. Cu toate acestea refuzam sa recurg la alte tratamente sau fertilizari, pentru ca era ca si cum as fi facut ceva impotriva lui Dumnezeu. Cum locuim foarte aproape de manastirea sfantului, mergeam destul de des sa ne rugam. La un moment dat, doamna de la lumanari, ne spune ca ne va da fitil de la mormantul sfantului, sa il iau dupa 3 zile fara sa consum ulei. Stiam de puterea sfantului,  insa nu mai speram la o minune cu mine, considerandu-ma ca nu merit asa ceva. Mi-a daruit mult prea mult in timpul vietii, iar eu nu am meritat nimic. Iar acum tot mai cer. In luna in care am luat fitilul, imediat apoi am ramas insarcinata. Eram fericita, insa cand toti medicii imi spuneau ca am totusi 42 de ani, ma cam intristam. Desi stiam ca este o minune de la Dumnezeu, iar Dumnezeu nu iti da un miracol ca apoi sa ti-l ia. Cu ajutorul lui Dumnezeu am dus sarcina la capat, iar acum il am pe micutul Nektarios in brate. Este o minune de copil. Tuturor le spun ca daca mi-ar fi cerut Dumnezeu sa-i descriu cum imi doresc sa fie puiutul meu, nu as fi reusit sa-l descriu atat de bine. Mi-a daruit cel mai frumos inger pe care l-a avut. Nu exista persoana care sa nu-l indrageasca. Multumesc Bunului Dumnezeu, maicii Sale si sfantului Nectarie pentru ca mi-au daruit aceasta imensa bucurie, de a strange in brate un pui care este al meu.


Bianca, 19-07-2023

 Azi, in Sfanta zi de sarbatoare, vreau sa dau marturie despre ultima minune savarsita de Sfantul Nectarie in viata mea. De multi ani, el mi-a fost grabnic ajutator, de multe ori stiind, uneori chiar fara sa stiu.. Anul acesta pe la jumatatea lui martie am fost sa ma inchin lui la Manastirea Radu Voda din Bucuresti de unde mi-am mai cumparat o icoana cu Sfantul, dar una mai deosebita, in care Sfantul, ca un bunicut, sta pe o banca langa un copac. Pare o minunata pictura rurala. Am asezat-o in bucatarie, pe o polita, si m-am gandit sa ii pun si o candela care sa arda neintrerupt. Fiindu-mi teama de foc, am cautat una cu led-uri, electrica. Am asezat-o marti seara langa icoana Sfantului, dar dimineata nu mai ardea. M-am necajit ca asa putin a tinut bateria, si am zis ca o sa cumpar una mai de calitate. Miercuri seara am gasit-o insa iarasi aprinsa. M-am minunat. Joi dimineata iarasi era stinsa. Joi avand o sedinta de terapie cu o fetita atipica, nonverbala, m-am rugat Sfantului Nectarie sa ma ajute. Dupa sedinta, cand am venit acasa, iar am gasit aprinsa candela. A stat cateva ore asa, iar s-a stins. Seara s-a aprins, dimineata am gasit-o stinsa. Si de atunci asa este in fiecare zi. Se aprinde singura seara si se stinge singura dimineata. Mentionez ca sunt singura in casa si nu umbla nimeni la candela. Nu a atins-o nimeni de cand am asezat-o langa icoana Sfantului. Multumesc, parinte, pentru tot ce mi-ai daruit mereu. Slava tie si numelui tau, grabnic ajutator, ca niciodata nu m-ai lasat!


AC, 19-07-2023

   Nu stiu sa spun de când nu am mai scris pe aici... De mult tare. Între timp s-au întâmplat atât de multe lucruri urâte...
  Mi-am îngropat mama de COVID, am trecut prin chinurile iadului cu tot soiul de probleme medicale, eu si fata mea, cu emotii, stres, multe plânsete, multe lacrimi si înca probleme sufletesti nerezolvate. Cu toate astea, as zice ca Sfântul Nectarie si mai ales Iisus Hristos Dumnezeu este mereu prezent în viata noastra. Nu stiu sa zic de ce, nu stiu sa spun cum, dar mereu îi simt aproape. E ceva, o legatura nevazuta pe care o simt permanent. Sunt uimita de faptul ca în biserica unde ma duc în fiecare zi când plec la serviciu, exista o racla a unui sfânt: Gherasim din Kefalonia în fata careia m-am obisnuit sa ma închin în fiecare zi. Saptamâna trecuta, într-o zi, când m-am apropiat cu nasul de racla, am fost socata sa constat ca mirosea atât de puternic racla aceea, de s-a raspândit mirosul în toata biserica. Mirosul acela de mir a fost persistent câteva zile bune. Tot în acea biserica exista o icoana a Sfântului Nectarie si, de curând, au adus si o icoana mare cu Sf. Efrem, fiind o biserica greaca. Mi se pare extraordinar ce este acolo.
  Si ma rog lui Dumnezeu si Sfântului Nectarie sa ma însoteasca în toata vremea si-n tot locul, pe mine si familia mea.
  Multumesc, Sfinte Nectarie. Multumesc, Dumnezeule, pentru toata viata mea si a celor din familia mea, cu bune si cu rele, asa cum au fost si cum sunt. Multumesc pentru angoasele mele din care sper sa învat câte ceva, multumesc pentru toate fricile mele, pentru durerile, pentru neputinta si necredinta mea si te rog sa-mi ierti firea mea omeneasca, asa defecta cum e, si sa-mi fii mereu alaturi, acum, aici, dar si în eternitate, în vecie, lânga mine si tot neamul pe care eu nu-l cunosc, dar pe care TU îl stii!
  Amin!


Elena C., 19-07-2023

  Sfinte Nectarie, te rog mult pentru o alta minune. Ajuta copilul meu sa stea linistit la dentist saptamana viitoare. Imi este teama de anestezia generala si imi doresc din suflet sa faca fata la anestezia locala, astfel incat doctorul sa poata lucra. Doamne, multe minuni ai savarsit pentru mine pacatoasa, ajuata-ma si de data aceasta. Vin-o aproape de mine si familia mea, da-ne intelegere si sanatate. Amin! Sfantul Nectarie este intotdeaua alaturi de mine si familia mea. Cand am cerut ajutorul l-am primit mereu. Rugati-va cu incredere!
  Iti multumeac Sfinte Nectarie ca am trecut cu bine de evenimentul despre care la un moment dat am crezut ca trebuie sa il anulez. A fost mult mai bine decat ma asteptam. Ajuta-ne in continuare, copilul sa se descurce la scoala, sa isi faca prieteni si sa nu mai aiba probleme. Ajuta-ne te rog si cu actele pe care le asteptam de mai mult de un an, sa se rezolve in viitorul apropiat si in mod favorabil. Binecuvanteaza Doamne casa si familia noastra si ajuta-ne sa avem liniste. Amin! Multumesc Sfinte Nectarie pentru toate minunile infaptuite pentru mine si familia mea, in special pentru ultima, cand m-ai ajutat sa ma insanatosesc cand mi-a fost foarte rau. Sfinte Nectarie, tine te rog boala departe se mine si toate relele departe de familia mea.Iarta-ma ca am amanat sa marturisesc ajutorul primit. Te rog din suflet, ajuta-ne asa cum ne-ai ajutat intotdeauna. Ajuta copilul sa poata sa invete si sa fie bine, sa faca progrese si sa fie linistit. Sfinte Nectarie ajuta-ma sa ma descurc la serviciu, sa invat repede ce am de facut si sa fie bine, sa trec cu bine de evaluarea de vineri. Deasemenea randuieste si actele sa se finalizeze in curand. Nu sunt demna de ajutorul tau Sfinte Nectarie, dar te rog ai mila de mine pacatoasa. Doamne ajuta. Amin!


Niculina-Diana, 27.12.2023

    " Slava Tie Dumnezeului nostru, slava Tie!”
  Nenumarate sunt binefacerile, milosteniile si minunile pe care Preasfanta Treime si Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu prin mijlocirea Sfantului Ierarh Nectarie, Sfantului Ierarh Nicolae, Sfantului Pantelimon, Sfantului Ioan Rusul, Sfintilor Apostoli Petru si Pavel, Sfantului Apostol Iuda Tadeu, Sfantului Efrem cel Nou, Sfantului Spiridon, Parintelui Arsenie Boca,  Sfantului Mucenic Mina, Sfintei Parascheva, Sfantei Xenia de Sankt Petersburg, Sfantului Ioan Gura de Aur, Sfantului Ioan Botezatorul, Sfintei Mucenite Irina, Sfantului Fanurie le-au facut cu mine si familia mea. Multumesc pentru marea minune ca i-a iesit surorii mele mamografia bine. Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, al Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu, al Sfantului Ierarh Nectarie, al  Sfantului Pantelimon si al tuturor Sfintilor si RMN-ul mamar si analizele urmatoare vor iesi bine. De asemenea, multumesc pentru ca mamei mele i-a iesit ecografia bine.
  Multumesc pentru sprijinul dat in toate problemele intampinate (de natura medicala sau de alta natura), pentru indrumare si calauzire in toate deciziile importante.
  ”Slava lui Dumnezeu pentru toate!  Slava lui Dumnezeu pentru Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu si pentru Multimea de Sfinti care au crescut in Biserica Sa!”


G., 27.12.2023

   Doamne ajuta!
  Citesc cu  interes postarile publicate pe acest site si revin si eu cu multumiri ptr. ajutorul dat de Bunul Dumnezeu, Maica Domnului, Sf. Nectarie,Sf. Efrem cel Nou si SF. Mina , carora m-am rugat  pentru sanatate  si intelegere in familia noastra, ptr. rezolvarea unor probleme legate de serviciu si reusita la un examen deosebit de dificil al fiului nostru. Bunul Dumnezeu si Maica Lui cea Sfanta impreuna cu Sfintii fac minuni in vietile noastre si ma bucur ca atatea credinciosi impartasesc experientele traite. O zi binecuvantata!


Roxana A., 27.12.2023

  Sf Iuda Tadeu si Sf Nectarie m-au ajutat intr-o problema de sanatate care ma chinuia de cateva luni. Sper sa ma ajute sa mi-o rezolv de tot.


Mariana A., 27.12.2023

   Doamne ajuta si ne protejeaza pe toti!
  Cred si marturisesc ca intotdeauna Sfantul Nectarie mi-a protejat familia cum a stiut el mai bine. De cate ori am cerut ajutorul mereu l -am primit si am fost scoasa din necazuri si suparari. Sfantul Nectarie, Sfantul Mina si Maica Domnului au fost mereu ocrotitori si rugatori la Domnul Iisus Hristos si Domnul Iisus Hristos.
  Cred Doamne, ajuta necredintei mele!


Ana, 27.12.2023

  Sfinte Nectarie te rog iarta-ma! - i-am cerut ajutorul sf Nectarie de fiecare data când am avut nevoie si sfantul m-a ajutat iar eu am uitat sa dau marturie pentru ajutorul primit. Am cerut ajutor în vinderea unui apartament, sfântul m-a ajutat iar eu nu mi-am tinut promisiunea facuta, am cerut ajutor pentru afacerea mea, sfantul m-a ajutat dar eu am uitat sa dau multumire sfântului. Te rog sfinte Nectarie iarta-ma, si te rog sf Nectarie ajuta-ma acum când sunt iarasi în impas; vreau sa multumesc sf pentru ca m-a ajutat sa îmi recuperez banii de la un colaborator ca doar cu ajutorul lui, al Maicii Domnului si al sf Mina am putut primi banii pentru care am muncit. Multumesc, multumesc, multumesc. Promit aici ca orice mic ajutor primit de la sfânt o sa îl fac public sa afle toata lumea despre bunul sfânt Nectarie care ne ajuta chiar daca noi uitam sa ii multumim.


Mihaela-Liliana, Bucuresti, 27.12.2023

SFANTUL NECTARIE M-A AJUTAT INTOTDEAUNA

   Din momentul în care l-am descoperit pe Sfantul Nectarie, la Manastirea Radu Voda din Bucuresti, acum aproximativ 12 ani, acesta mi-a acordat permanent ajutor si a rãspuns intotdeauna rugaciunilor mele. Cu adevãrat, el este „mare fãcãtor de minuni”. Nu mi s-a întâmplat niciodatã sã mã rog la racla sfintelor lui moaste si sã nu mi se îndeplineascã cererea. Voi relata, pe scurt, câteva minuni. Prima dintre ele s-a intamplat acum 10 ani, in 2013, cand, in urma unei perioade de stres puternic, m-am trezit, intr-o noapte, cu ameteala puternica, ce a fost diagnosticata, a doua zi, la urgente, ca vertij periferic si pentru care am primit un tratament ce nu parea ca isi face efectul. Timp de 2 luni m-am chinuit cu acest vertij, care iti face viata un calvar, iar, dupa multe vizite la medici si, cel mai important, dupa multa rugaciune la racla cu moastele Sfantului Nectarie, m-am trezit, intr-o dimineata, fara vertij. In rugaciunile mele adresate Sfantului Nectarie, ii promisesem ca voi face al doilea copil, dupa ce ma voi vindeca, ceea ce s-a si intamplat, iar, in 2015, s-a nascut cel de-al doilea baiat al meu. Dupa nastere, a urmat o perioada dificila, cu o depresie puternica din care am reusit sa ies tot cu ajutorul rugaciunilor catre Sfantul Nectarie.
  Acum doi ani, m-am rugat pt matusa mea care a suferit o interventie chirurgicala la san, iar biopsia a iesit bine, era o tumora benigna si, apoi, pt aceeasi matusa care a avut o interventie pentru o tumora in sfera genitala, a carei biopsie a avut tot un rezultat benign. Anul acesta, am trait o mare incercare, cand, in urma unei vizite la ginecolog pentru o hemoragie care nu se oprea, mi s-a comunicat ca este nevoie de o biopsie pentru a exclude cancerul de endometru, intrucat, la ecografie grosimea endometrului era cu mult peste cea normala, in conditiile in care, in urma cu 6 luni, fusesem la controlul de rutina si totul era in regula. Mi s-a spus ca exista si posibilitatea de a fi doar modificari hormonale provocate de apropierea menopauzei, dar ca nu ne permitem sa riscam si sa asteptam, in cazul in care ar putea fi un diagnostic nefavorabil. Am trecut prin momente grele, de deznadejde si de furie, iar, dupa aproape 3 saptamani de asteptare si de rugaciuni intense, a venit rezultatul care arata ca nu era nimic grav, De fapt, acestea au fost si cuvintele doctorului: “ Mergi acasa linistita, nu ai nimic.”
  Nu am cuvinte sa le multumesc lui Dumnezeu si Sfantului Nectarie pentru ajutor! I-am promis Sfantului Nectarie ca ii voi citi Acatistul in fiecare zi a vietii mele si ca voi face cunoscute minunile pe care le-a savarsit cu mine si cu cei pentru care ma rog.
  Rugati-va Sfantului Nectarie, mare facator de minuni!


Adina-Ioana, 27-12-2023

  Vineri noapte dupa ce am ascultat Slujba de Priveghere de la Catedrala cu ocazia ITO2023 fiindca nu am avut cu cine merge si ma intoarce, a inceput cand m-am pus in pat sa miroasa puternic vreme indelungata a mir de la icoanele Sfantului Nectarie, Sfantului Efrem cel Nou, Maicii Domnului si a Sfintei Mucenite Irina.


Elena-Morosan, 27-12-2023

    Doamne ajută! 

   As dori sa povestesc si eu despre minunile Sfântului Nectarie in viata mea. Daca sunt greșeli in text, de gramatica, ma iertați, si va rog sa imi semnalați ca sa corectez. Multumesc.
  Prima este si cea mai recenta. Am avut o enterocolita foarte severa cu dureri foarte mari (eu am si probleme cu colonul si intestin iritabil) si ma gândeam sa ma duc la spital pentru ca ma simțeam foarte rau. Am luat si tratament, am citit mai multe rugaciuni si la un moment dat am luat acatistul Sfântului Nectarie si l-am pus pe burta si m-am dat cu ulei sfințit de la candela Sfântului Nectarie. Am stat asa nemișcată câteva secunde si apoi am simțit efectiv o liniște si durerile pentru câteva minute au dispărut complet. Am mai avut ulterior dureri dar mai ușoare pana cand au trecut complet si mi-am revenit fara sa ajung la spital. Ii multumesc din tot sufletul Sfântului Nectarie pentru aceasta minune recenta, pentru ca eram intr-o perioada extrem de grea si chiar si o infecție de acest gen pentru mine a fost foarte greu de dus, având deja dinainte probleme de sănătate cu colonul. Voi povesti in continuare si alte minuni care s-au petrecut de-a lungul vieții.
  Cand am fost cu familia mea in Grecia, am ajuns si la Sfantul Nectarie si de cand am ajuns la mănăstire, inca dinainte sa intram, am simțit acea liniște si pace plina de har si am simțit ca Sfantul este alaturi de noi. Sfantul Nectarie a fost alaturi de mine si in perioadele mele foarte grele, cand am avut niste episoade depresive si anxioase. De cand am inceput sa merg la Mănăstirea Radu Vodă atât cat pot si cum pot, am inceput sa ma simt mai bine cu multe aspecte sufletești. Un exemplu este ca intr-o duminica am avut niste ispite foarte mari si ma simțeam extrem de rau, aveam si o stare de panica si eram extrem de extenuata. (Eu sufăr de o tulburare cronica din cauza căreia am episoade depresive si anxioase recurente si stări de oboseala și extenuare frecvente) . Cand am citit Acatistul Sfântului Nectarie am simțit efectiv cum se așternea liniștea in sufletul meu, desi eram intr-o stare aproape de deznădejde. Asa am inteles ca Sfinții niciodată nu ne părăsesc si ne ajuta in cele mai grele momente cand iti pierzi speranța. Împreună cu Sfantul Mare Mucenic Efrem cel Nou, Sfânta Xenia, Sfantul Gherasim din Kefalonia, Sfantul Luca al Crimeii si multi alti Sfinți si Maica Domnului, Sfantul Nectarie m-a ajutat in perioadele depresive si anxioase. Am simțit ajutorul său prin citirea Acatistului, prin uleiul sfințit de la candela sa si prin simple rugaciuni către Sfânt prin care am simțit ca este grabnic ajutător.
  Mai demult stiu ca m-am rugat la Sfantul Nectarie dar nu știam la vremea aceea nimic despre viata lui si nici macar numele lui. Aveam o problema, era o neînțelegere in familie si erau mai multi membri ai familiei certați si eu eram de asemenea certata cu ei. Pot sa spun ca s-a rezolvat acea problema si ne-am împăcat, apoi mi-am dat seama ca a fost ajutorul Sfântului Nectarie, despre care am citit ulterior si am aflat de viata sa sfântă si de minunile făcute. Pe aceasta cale doresc sa aduc Slava Lui Dumnezeu si sa multumesc din toata inima Sfântului Nectarie pentru toate minunile si ajutorul sau in multe împrejurări in viata mea. De asemenea vreau sa multumesc Maicii Domnului pentru ajutorul Sau fara egal, de alinare sufleteasca, ajutor in tristețe si mari incercari, ajutor in fiecare zi prin citirea Paraclisului, a psaltirii Maicii Domnului si rugaciuni către Icoanele Maicii Domnului care mi-au adus multa multa alinare sufleteasca, pentru care nu exista cuvinte ca sa multumesc. Pentru o persoana ca mine cu probleme de sănătate legate de depresie si anxietate, cu multe incercari in viata si nereușite si decepții, ajutorul venit de la Dumnezeu, Maica Domnului si Sfinți sunt o mângâiere. De fapt mângâierea si alinarea sufleteasca, conștientizarea ca Dumnezeu, Maica Domnului si Sfinții ne iubesc, pe toti ne iubesc, sunt cele mai mari minuni care întorc sufletul spre pace, liniște, credință si speranța! Orice s-ar întâmpla, eu cred cu convingere ca strigătul către Dumnezeu si Maica Domnului si Sfinți nu va ramâne neauzit.
  De asemenea doresc sa multumesc pe aceasta cale Sfântului Luca al Crimeii care are Sfintele Moaște la Biserica Paraclisul Parhon din București. Am avut o incercare foarte grea recent, un accident pe care l-a suferit mama mea. Din clipa in care am aflat m-am dus direct la biserica si m-am rugat si am simțit ca va fi bine, că mama va fi bine și că și eu pot depăși aceste momente, desi in mod normal cu sindromul meu anxios depresiv ar fi fost pentru mine ceva îngrozitor, deși cred că pentru orice om o astfel de încercare e greu de dus ca sa nu zic imposibil, omenește vorbind. Vreau sa aduc Slava Lui Dumnezeu si Maicii Domnului si mulțumiri Sfinților Hristofor și Varvara, Sfântului Nectarie, Sfântului Efrem pentru ca datorita lor, un accident ce putea fi fatal a fost un accident in care mama a supraviețuit miraculos, a avut o intervenție chirurgicala si acum este in recuperare medicala si este din ce in ce mai bine. Sfantul Luca m-a liniștit si mi-a dat putere, tot Sfantul Luca a ajutat-o pe mama cu operația pe care a trebuit să o facă în urma accidentului si a fost efectiv alaturi de noi in absolut toata perioada inclusiv in perioada recuperării medicale. M-am rugat Sfântului Luca și Sf Nectarie și mai multor Sfinți pentru ajutor pentru operațiile altor membri ai familiei si au fost reușite.
  Va îndemn din suflet, orice problema de sănătate, trupeasca sau sufleteasca veți avea, chiar daca este o cruce grea, chiar daca uneori simțiți ca nu mai puteți , ca este imposibil de dus, va spun sincer, din experiența mea de momente cumplite in care nu credeam ca voi mai depăși, ca pot fi depășite cu ajutorul Lui Dumnezeu, al Maicii sale, Mama noastră, si a Sfinților. Doamne ajuta!


Georgiana, 27.12.2023

   Doamne ajuta,
  Prin intermediul acestor simple cuvinte, as dori sa Le multumesc din suflet Bunului Dumnezeu Tatal, Fiul - Domnul Iisus Hristos - si Duhul Sfant, Maicii Domnului, Sfantului Nectarie, atat de drag sufletului meu, si tuturor Sfintilor si Sfintelor dragi pentru tot ajutorul acordat pentru nasterea fiicei mele, precum si pentru ajutorul, puterea si salvarea in depasirea unei probleme de sanatate. Sunt sigura ca ajutorul Lor minunat m-a salvat.
  Doamne, fii laudat! Multumesc!
  Prin intermediul acestor simple cuvinte, as dori sa aduc slava si multumire Bunului Dumnezeu, Maicii Domnului, Sfantului Nectarie, dragul meu ocrotitor, precum si celorlalti Sfinti si Ingerilor pazitori pentru tot ajutorul acordat in diferite momente din viata mea si a celor dragi si pentru prezenta Lor constanta in viata noastra, pentru sprijin, ocrotire, salvare si binecuvantari. Multumesc din suflet!


Maria, 27.12.2023

  Doamne ajuta! Revin la acest site minunat dupa o perioada destul de lunga in care nu am mai scris, pentru a împartasii cu voi toti minunile prin care am trecut în ultimul timp: a fost o perioada foarte grea în viata voastra, înca de la începutul acestui an. Incep prin a va povesti ca tata si a revenit foarte usor în urma unei interventii chirurgicale extrem de grele, apoi pe mine m a ajutat cu bebelusul meu, si în cele din urma mama mea a primit un ajutor, un adevarat miracol, când s a descoperit ca are cancer, dupa interventia chirurgicala pe care a avut o, nu a mai avut nevoie de nici un tratament si asta se face ca doar o minune a putut fi, sa scape asa usor de o boala asa de grea care ne a devastat pe toti. Ajutorul a venit numaidecât dupa 40 zile de rugaciunea catre Maica Domnului (paraclisul) si Acatistul Sfantului Nectarie, printre care ocazional si Acatistul Sfantului Pantelimon si alte mici rugaciuni. Numai cu ajutorul lui Dumnezeu si al Fecioarei Maria, precum si al Sfantului Nectarie si al tuturor Sfintilor am putut trece cu bine peste toate aceste grele încercari ale vietii, care la un moment dat aproape ne doborâsera. Credeti în ajutorul Sfintilor si al Maici Domnului si rezultatele nu vor întârzia sa apara. Doamne Ajuta !


Alexandra Ioana, 27.12.2023

    Tin sa ii multumesc Sfantului meu drag, Sfantul Nectarie pentru ajutorul primit!
  Am venit in vacanta la matusa mea in Italia, toate bune si frumoase pana am inceput sa ma simt rau, foarte rau, am ajuns la spital si cei de la spital mi-au facut un computer Tomograf si pentru ca nu vorbesc italiana nu le-am specificat ca am un Cavernom pontin. Vazand tomograful, medicii au crezut ca am o samgerare pe creier si au hotarat sa ma spitalizeze pentru ca imi era foarte rau. In timpul spitalizarii m-am rugat neincetat ca RMN -ul sa iasa bine si sa nu arate vreo modificare a cavernomului, iar Bunul Nostru Iisus Hristos s-a indurat de mine prin rugaciunile Maicii Sale si ale Sfantului Ierarh Nectarie si rezultatul a venit ca acel cavernom este acolo mic si inofensiv ca si acum 3 ani in urma cand am facut RMN-ul precedent.
  Stand pe patul de spital eram disperata caci ei ma tineau acolo iar eu nu avem asigurare medicala care sa ma acopere in Italia… m-ar fi costat o avere sederea mea acolo… m-am rugat plangand la Sfantul Ierarh Nectarie, spunandu-i ca imi este rau si nu am de unde sa fac rost de bani sa platesc atata, sa se indure de mine, sa imi deschida calea si sa imi arate ce sa fac… singura, intr-un loc plin de straini, a doua zi dupa rugaciunea mea inlacrimata, am dat de o asistenta romanca pe aceeasi sectie, care m-a imbratisat si care dintr-o data a inceput sa ma intrebe de asigurare si daca stiu cum sa procedez. Aceasta mi-a dat toate detaliile si m-a invatat cum sa fac sa pot scoate un certificat provizoriu pentru cardul de sanatate european, spunandu-mi ca atata timp cat sunt asigurata in Romania, tatal meu poate merge la CNAS sa scoata acest certificat in numele meu. Asta am facut, l-am trimis pe tatal meu acolo, le-am trimis celor de la CNAS adeverinta din partea medicului cum ca sunt internata la spital la sectia de neurologie si a doua zi aveam certificatul, dragii mei! Certificat pe care l-am dat celor de la spital si m-am scutit de a plati, fiind asigurata prin asigurarea din Romania! Oameni buni, ASTA NU A FOST COINCIDENTA, Sfantul meu drag m-a scos din aceasta problema si de data aceasta… El mi-a trimis-o pe asistenta aceea draguta, romanca de-a noastra, care m-a indrumat si m-a invatat cum sa procedez! Nu stiu de unde as fi putut scoate mii de euro sa platesc factura spitalizarii… Dumnezeu este minunat! Acum ma rog in continuare sfantului meu Drag sa se roage pentru mine, sa imi revin, sa ma vindec… si promit sa vin aici sa marturisesc vindecarea mea! Iti multumesc, Sfinte! Iti multumesc Doamne Iisuse Hristoase si ii multumesc si Sfantului Mina, ingerului meu pazitor si Maicii Noastre Sfanta Fecioara Maria si tuturor Sfintilor! CREDETI, pentru ca toti sunt vii, ne aud, ne raspund si ne ajuta! AMIN!


Niculae, 27.12.2023

     Doamne ajuta!
  Vreau si eu sa îi multumesc ocrotitorului meu Sfântului Ierarh Nectarie pentru ca îmi aude rugaciunile mereu când îl chem la necazuri si e permanent alaturi de mine si ma ajuta în toate problemele ...
  Recent dintr-o greseala nu gaseam rezolvare într-o problema ce parea ca nu are izbânda dar Sfântul meu bun nu m-a lasat la necaz si totul s-a rezolvat fara probleme.
  Îti multumesc Sfinte pentru tot, Maicii Domnului si Sfântului Mucenic Efrem cel Nou ca mijlocesc la Bunul Creator in toate pentru mine pacatosul .
  Doamne ajuta!


Izabela, 27.12.2023

   Multumesc frumos Sfinte Nectarie pentru ca din nou mi-ai ascultat ruga si am mers cu parintii cu masina in Anglia si totul a fost bine atat pe drum cat si acolo. Am promis ca marturisesc ajutorul si vreau sa ma tin de cuvant. Multumesc sfintisorul meu! Multumim Doamne Dumnezeule!
  Multumesc Sf. Nectarie pentru ca ai ajutat-o pe verisoara mea sa nasca dupa ce s-a chinuit 2 zile. Am urcat la mine in camera sa citesc acatistul tau, si cum coboram scarile dupa ce am terminat de citit, am aflat ca a nascut o fetita sanatoasa.
  Iti multumesc de asemenea ca ai avut grija de mine si de sotul meu cand am fost in vacanta in Goa, India. Imi era putin teama sa nu ne imbolnavim acolo pentru ca nu am vrut sa facem nici un vaccin iar pastile pentru malarie nu am gasit, dar totul a fost perfect, nici macar nu ne-am stricat la stomac, si stiu ca a fost ajutorul tau sfintisorule. Iti multumesc din suflet, sfinte Nectarie! Multumesc Doamne Dumnezeule!


Gabriela, 27.12.2023

  Multumim Sf. Nectarie, Maicutei Domnului, Iisus Hristos, Sf. Efrem cel Nou, Cuv. Paraschiva pentru tot ajutorul primit, pentru toate minunile care le-au facut pentru familia mea si pentru ca sotul meu sa se vindece de cancer. Imi cer iertare pentru tot ce am gresit si ma rog sa ne ajute in continuare. Sa va rugati cu credinta si nadejde, sa nu va pierdeti increderea, ajutorul o sa-l primiti de la Bunii nostri Sfinti! Doamne ajuta la toata lumea!


Luminita Vasiliu, 27.12.2023

  Doamne ajuta Maicuta Sfânta Fecioara! Bucura-te pentru noi toti pacatosii. Amin! Bucura-te pentru noi toti pacatosii Amin. Iubiti-va Parintii, Iubiti-pe Bunul Dumnezeu, Rugaciunile si Credinta Ortodoxiei. Iubiti-va sfinte Minastiri si sf Biserica, Iubiti-va Sfintii, nu uitati de sfinti, ca va salveaza, si de clerul preotesc Ortodox, de MONAHII SI MONAHI - ESTE PUTEREA RUGACIUNII SI PUTEREA CREDINTEI ORTODOXIEI, AJUTORUL NOSTRU ESTE MAICA DOMNUL SI AJUTORUL DE LA SFINTI. SA NE RUGAM LA SFÎNTUL NECTARIE, SFINTA CUVIOSA MAICA PARASCHIVA, SF PSALTIREA MAICII DOMNULUI SI AL LUI DAVID, SF ARHANGHELI MIHAL, GAVRIL, SF FOTINI, SF EFREM, MAICA DOMNULUI DE LA NICULA, MAICUTA DOMNULUI FACATOARE DE MINUNI DIN SFÎNTUL MUNTE ATHOS PRODROM, SI VATOPEDU, MAICUTA DOMNULUI MINGITOAREA, SI SFINTI SF. PR. ARSNIE BOCA, SI SF CRUCE, 3 CRUCI, 3 MATANI, AGHIAZMA,14ZILE, SF ICONE PE PERETI CUM AM EU DAR TREC PRIN SUFERINTE, MARI, SI BOLI, NUMAI SFINTA CUVIOSA MAICA PARASCHIVA SI SF PR IUSTIN PIRVUL DUHOVNICUL, CARE EU CU AJUTORUL SF, 14 SFINTI, 14 CARTICELE MICI, SI CU CRUCE PREGATITE INTRUN SACULET, SI LE PUN INTRO PERNITA, SI LE PUN SUB CAPATI; MA ZBAT ÎNTRE CREDINTA SI BOALA, CUMPENE, LACRIME, VISE SI MIRACOLE, 7 SFINTI PARINTII, PE CARE I-AM CUNOSCUT, AM PRIMIT VINDECARE SI MIRACOLE; EU CAD, MA RIDIC 2013, AM RAMAS FARA SERVICI IN ITALIA, M-AM INBOLNAVIT, DE BOLI GRAVE, AM VAZUT MOARTEA, CU VISUL, AM STAT METASTAZA OSOSA, SIMTEAM SI-MI CAUTAM LOCUL DE MOARTE, M-AM TREZIT DIN SOMN, CU VISUL CELOR SFINTE ICONE, SF. PR. ARSENE BOCA, SFÂNTA CUVIOASA PARASCHEVA, SFÂNTUL PARINTE NECTARIE, SF.TEODORA, SF FOTINI SI MAICUTA DOMNULUI DE LA NICULA SI GHIGHIU, MUNTE ATHOS PRODROM SI DE LA VATOPEDO, MAICUTA DOMNULUI MINGÎITOAREA, SF FILOFTEIA, SF ION CEL NOU SI DIN IERUSALIM MAICA DOMNULUI, DAR SA NE RUGM CU LACRIMI, ASA CUM AU PLINS SFINTE ICONE, AU DAT SEMNE MARI, DIN 2013-2017-2023 AM O FAMILIE, SA CERTA MEREU CU MINE, CA SA IAU SF ICOANE SA LE DAU JOS, MA CERTA, ZICEAU: HAI PLEACA LA ROMÎNIA, CASA MEA SI USA TA, DAR IAU CARTICICA SF EFREM, SI NIMEREAM SF NECTARIE, CUM CITEAM - SE POTOLEA, SI TOT ASA ZICE MEREU, MA IZGONESTE, PLING, CITESC, CE SA FAC CA NU AM CASA ROMINIA DE 13ACNI DORM SI M-AM IMBOLNAVIT PRIN STRAINI. AM RAMAS FARA CASA ÎN ROMÂNIA. AS VENI MAINE, CE SA FAC, MA CERTA, IAU CARTICELE, MA ROG SI PLING, SUNT NOPTI INTREGI CARE PLING, SI MA ROG; DIN 2020 NU MA ÎNTELEGE DELOC, CE SA FAC MA ROG SI PLING, MI-E RAU, REVIN DUPA CE CITESC, LE FAC PE RIND, DIN CARTICELE, PUN 14,ICOANA MÎNGÎITOAREA, SF ICOANA PRODROMITA, CITESC 14,ICONITE,16 CARTICELE, SI EU AI VENI CA IS SI EU IN TARA MEA, MAI AM 2 ANI, ASTA E, STAU CU LACRIMI TOT TIMPUL, SI CU BAGAJUL FACUT, CITESC SI PLING. AMIN
  IUBITI-PE BUNUL DUMNEZEU-TATAL SI MAICUTA DOMNULUI SI FIUL SAU IISUS HRISTOS, SF TREIME, IUBTI SF BISERICI SI SF MANASTIRI, SF ICONE SI IUBITI-CLERUL PREOTESC, SI ARHIEREASCA, ORTODOXA. AMIN.


Marisa S., 27.12.2023

      Cum m-a ajutat Sfantul Antonie de la Iezerul Valcea
  Aveam probleme financiare mari si pur si simplu nu stiam cum sa o scot la capat. Nu ca nu as fi incercat, dar mereu aparea ceva care ma bloca sau ma devia de la scopul de a ma stabiliza. Am auzit ca, printre altele, Sfantul Antonie de la Iezerul Valcea poate fi de folos si in probleme legate de bani. I-am cautat acatistul si mi-am propus sa il citesc de 40 de ori, rugandu-l pe Sfant mai multe lucruri, printre care si rezolvarea dificultatilor mele financiare. Am gasit si moastele Sfantului, in Bucuresti sunt la o Biserica din Drumul Taberei (Parohia Inaltarea Domnului), acolo a fost mai aproape de mine, dar cred ca pot fi gasite si in alta parte. Am trecut des pe la biserica si m-am rugat Sfantului pentru ajutor.
   Ce a facut Sfantul Antonie pentru mine:
 - aveam de multi ani probleme cu o persoana care ma acuza de cele mai neverosimile lucruri, ma ura, cand ceilalti o intrebau  de ce are aceasta atitudine fata de mine nu putea da un raspuns, doar continua campania de hartuire si intrigi. Mi-a facut mult rau si mi-a adus multa suferinta. Dupa acatistele citite catre Sfantul Antonie, toate aceste calomnii au iesit la lumina si si-au pierdut puterea, asta fara ca eu sa fac nimic, pur si simplu persoanele cu care vorbea nu au mai crezut-o si au vazut adevarul, asa cum era, de parca le cazuse un val de pe ochi (tin sa precizez ca pentru aceasta problema exact inainte de citirea acatistului catre Sfantul Antonie am citIT 40 de zile si acatistele Sfintilor Efrem cel Nou si Sfantul Luca al Crimeii)
  - problemele cu banii s-au rezolvat, nu de tot, doar ca am realizat ca niciodata nu imi lipseste nimic, ca toate problemele mele se rezolva intr-un fel sau altul, ca toate nevoile mele sunt nu numai implinite, dar ma bucur si de multe lucruri la care nu m-am gandit, pe care nu le-am cerut (haine, excursii in strainatate etc).
 - Sfantul Antonie m-a ajutat sa iert, sa fac pace in mine
  Eu simt ca vegheaza asupra mea si ca poate fi de ajutor oricui ii cere sprijinul. Acatistul Sfantului este foarte usor de citit si parcurgand acatistul il simti aproape pe Sfant. Eu ii multumesc cu drag si il rog sa fie mereu aproape de mine si de familia mea si rugaciunea lui neincetata, darul cu care a fost binecuvantat, sa curga mereu spre mine, spre cei dragi mie, spre noi toti, sa ne vindece, sa ne apere, sa ne dea intelepciune si sa ne ajute sa traim cu bucurie si iubire.


Rad Miruna, 27.12.2023

       Mărturie a  Minunilor Sfantului Nectarie

  Mulțumesc Sfântul meu drag și mult iubit, căci prin tine m-am apropiat din nou de Dumnezeu, am primit iertare și multă credință!
  Mă numesc Miruna, sunt din București și cu toate acestea până în noiembrie 2022 nu auzisem de Sfântul Nectarie și nu știam de Sfântă Mânăstire Radu Vodă. Lumea mea s-a schimbat atunci când pe 10 Noiembrie 2022 am primit vestea pe care nimeni nu vrea să o audă vreodată: cancer de sân. În ultimii ani pierdusem conexiunea cu Dumnezeu, m-am îndepărtat de credință și în momentul în care am primit acest diagnostic am simțit ca totul s-a sfârșit pentru mine, m-am simțit fără speranță. Au fost cele mai grele zile din viața mea, zile în care mă întrebăm neîncetat: de ce eu, de ce mi s-a întâmplat mie, ce vor face copiii mei fără mine, eram furioasa pe Dumnezeu si îmi plângeam de milă și disperare. Însă Dumnezeu, Domnul Nostru Iisus, nu m-au uitat și au ghidat pașii mei către Mănăstirea Radu Vodă, către Moaștele Sf. Nectarie. Îmi amintesc perfect momentul în care am mers pentru prima data la Moaștele Sfântului și l-am rugat sa mă ajute, sa mă întărească în credință, să-mi lumineze drumul, să aducă în calea mea medici minunați și dedicați, sa facă o minune cu mine și să se roage Domnului Nostru Iisus pentru vindecarea mea. Am început sa merg foarte des, aproape zilnic, aici fiind singurul loc în care reușeam sa îmi găsesc liniștea și speranța. A devenit locul in care sufletul meu primește aripi, aici am și Părintele Duhovnic și voi merge neîncetat să aduc mulțumire și să mă rog pentru sănătatea mea și a familiei.
  Minunile Sfântului Nectarie au început negreșit să apăra: am regăsit puterea, am regăsit calea către Domnul și am primit liniște și speranță în suflet. De fiecare data când mă rugam și ii ceream sa lumineze calea mea primeam negreșit răspuns, apăreau oamenii potriviți, veneau anumite "semne" care aduceau cu ele răspunsuri la rugăciunea mea. Am trecut cu bine prin 16 cure de chimioterapie, cu efecte secundare minore. În timpul tratamentului, în Aprilie 2023 am hotărât să merg împreună cu soțul meu în Eghina. Îmi propusesem sa merg în vara, când aș fi terminat tot tratamentul, însă pentru ca Sfântul a săvârșit minunea de a mă simți bine în chimioterapie, am plecat către Sfânta Mânăstire din Eghina între doua cure de tratament, rugându-mă neîncetat să călăuzească pașii noștri, să ne ajute sa ajungem cu bine. Totul s-a așezat perfect, am mers la Mormântul Sfântului si la Sfintele Sale Moaște și i-am mulțumit pentru tot ce a făcut pentru mine, rugându-mă pentru reușita tratamentului și a operației.
  Apoi a urmat operația, care a decurs extraordinar de bine, medicii au făcut minuni sub îndrumarea Sfântului Nectarie la care m-am rugat neîncetat să fie acolo și să ghideze mâna medicului. Deși eu sunt o persoana care am o toleranta scăzută la durere, nu am avut nici o durere după operație. Absolut nici o durere și am știut ca este minunea Sfântului - nu aș fi crezut niciodată ca după o intervenție majoră ar fi posibil sa nu simți deloc durere! La câteva zile de la operație am putut merge la Slujba de Maslu de la Sfântă Mânăstire Radu Vodă și am continuat sa merg, rugându-mă pentru vindecarea mea completa. Pentru mine, aceste minuni au devenit un fundament puternic de încredere, credință și speranță. Acum știu pe propria mea piele ce minuni săvârșește Sfântul Nectarie și Domnul Iisus, atunci când ne rugam și cerem iertare pentru păcatele noastre. Am simțit iubirea Domnului Iisus, L-am simțit mereu langa mine. Deși medicul chirurg mi-a spus ca a mai găsit acolo tumoare, eu m-am rugat neîncetat și simțeam ca biopsia va veni curată. Și da, așa a fost rezultatul a fost extraordinar: Am învins! Corpul meu este sănătos întru Slava Domnului! La sfârșitul lui august am revenit în Eghina pentru a-i mulțumit Sfântului Nectarie pentru minunea vindecării mele. Am mers de data aceasta cu toată familia: soțul și cei doi copii. Ne-am rugat și am mulțumit pentru tot ce a făcut pentru mine și pentru noi ca familie. I-am promis ca voi reveni cât de des pot la Sfântă Sa Mânăstire din Eghina, un loc minunat si drag sufletului meu.
  Trăiesc, sunt vindecată și neîncetat mă voi ruga și voi mulțumi Domnului! 
  Mulțumesc Doamne Dumnezeul meu! Mulțumesc Iisus, Domnul Meu! Mulțumesc Sfântă Fecioară Maria! Mulțumesc Sfinte Nectarie! Doamne miluieste-ne! In numele Tău Iisus mă rog si cer așa cum ai spus:"...Dacă veţi cere ceva în Numele Meu, voi face! Amin!
  Mergeți cu credință și speranță sa va rugați și să cereți ajutorul Sfântului Nectarie și minunile Sale nu vor intarzia sa apara!


Alina, 27.12.2023

   Multumesc Bunului Dumnezeu, Maicutei Domnului, Sfântului Nectarie si Sfântului Nicolae pt ca sunt mereu alaturi de noi! 3 zile am citit Acatistul Sfântului Nicolae pt sotul meu sa îsi gaseasca de munca si azi si-a gasit! Slava Domnului! Multumim Sf Nicolae !
  Doamne ajuta tuturor!!!


Anonim, 27.12.2023

    Multumesc Sf. Nectarie!
  Sf.Nectarie m-a ajutat din nou! Am avut un an greu care se termina acum cu bine. Din cauza unei conjuncturi nefaste s-a creat o atmosfera neplacuta la locul de munca in ceea ce ma privea pe mine, ceea ce m-a determinat sa-mi dau demisia. Am stat acasa vreo cateva luni in care m-am rugat la Sf.Nectarie sa ma vindec de ranile sufletesti pe care le aveam si sa-mi gasesc un alt loc de munca. Dragilor, la Dumnezeu nimic nu este imposibil. Trebuie sa ne rugam si sa credem ca ceea ce ne dorim se va implini sigur. Dumnezeu si Maica Domunului, ne implinesc cererile care ne sunt de folos daca staruim cu credinta.
  Mi-am gasit un alt loc de munca mai bine platit exact in domeniul meu si sunt bucuroasa. Dumnezeu ne aude iar Sf. Nectarie mijloceste pt noi. La interviu mi-au pus niste intrebari legate de cunostintele teoretice. Eu n am mai lucrat in domeniul respectiv de vreo cativa ani iar inainte de interviu m-am uitat putin peste teorie, iar cand m-au intrebat, m-au intrebat exact din putinele chestii peste care m-am uitat si am stiut. Iata ajutorul lui Dumnezeu! Am o mare bucurie in suflet sa incep noul serviciu.
  Iti multumesc Sf.Nectarie pt.ajutorul pe care mi l-ai dat! Mie mi s-au implinit toate cererile pe care le-am avut pana acum. Slava lui Dumnezeu si Maicii Domnului! si Ea mijloceste la Bunul Dumnezeu pt.noi. Amin!


Cornelia, 27.12.2023

  Mare este puterea lui Dumnezeu, am contactat covid, sau ce o mai asta, un fel de gripa ciudata, cu o gramada de stari greu de suportat, prima data a fost sotul, dupa 2 zile am inceput si eu.....m-am rugat Bunului Dumnezeu, ca pentru rugaciunile Maicutei Sfinte, ale Sfantului Nectarie, ale Sfantului Efrem cel Nou, care grabnic mi-a venit in ajutor (l-am strigat, am spus ....Vino grabnic in ajutorul meu Sfinte Efrem) ale Sfantului Nicolae cu care m-am uns si l-am uns si pe sotul meu cu uleiul de la candela lui, si l-am chemat pe sfantul Arhanghel Mihail si Rafael, care vine in ajutor imediat, dupa 2 zile sotul meu mi-a spus ca se simte mai bine, si eu ma simt un pic mai bine, dar am o tuse cam persistenta, dar sunt sigura ca Sfintii mei dragi si Arhanghelul Mihail ma vor ajuta cu rugaciuni in fata Domnului si imi va trece....Vreau sa spun ca azinoapte cand am deschis ochii era ceasul 0,3 minute, cu mare greutate m-am ridicat si am aprins candeluta....si am multumit Maicutei Domnului si Domnului Nostru Iisus Hristos ptr ajutor....Slava Tie Dumnezeul Nostru, Slava Tie !!! Aliluia, Aliluia, Aliluia !!!
  Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu miluieste-ne pe noi pacatosii...pentru rugaciunile Preasfintei Nascatoarei de Dumnezeu si ale Sfintilor Parintilor nostri, te rog din suflet, salveaza-ne, lumineaza-ne, protejeaza-ne, fereste-ne, de stres, de satan, de atacurile si de ura lui satan....ajuta-ne cu liniste, pace,calm si sanatate psihica, fizica, emotionala si spirituala....Iisuse drag si bun pentru rugaciunile tuturor serafimilor, heruvimilor, apostolilor, arhanghelilor, ingerilor si tuturor puterilor ceresti, te rog salveaza-ne si vindeca-ne de toate bolile stiute si nestiute de noi, de toate durerile fizice si sufletesti, vindeca-ne de aceste dureri pe care le avem si da-ne bucuria de a trai....te rog vindeca-l pe sotul meu si ajuta-l cu putere, energie si vitalitate...te rog Iisuse eu sa nu am nimic grav, sa imi iasa toate analizele bune....sa imi treaca tusea maine, sa nu mai am nimic......Sfanta Inima a lui Iisus, te rog vindeca inima mea....te rog Iisuse Fiul lui Dumnezeu, Tu care pe toate le poti, ajuta-mi sotul.....maine sa fie vindecat....sa ii treaca temperatura si toate durerile fizice si sa se linisteasca psihic...Doamne Dumnezeule mare, la Tine imi este toata speranta....Te rog ajuta-ma cum m-ai ajutat intodeauna...SLAVA TIE DUMNEZEUL NOSTRU, SLAVA TIE!!! ALILUIA, ALILUIA, ALILUIA. AMIN!
 


  Catre:
* Nume:
* Email:
  Telefon:
* Descriere:

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

 

 

Copyright ©2009 sfantulnectarie.ro


“ Aliluia ,Binecuvântat Esti ,Dumnezeul Parinţilor Noştri ! "