Sfantul Nectarie impreuna cu Maica Domnului si Domnul Dumnezeu


Icoane
Cărţi

Învăţături
Diverse

Icoane Ortodoxe


    


    Icoana Zilei

  

 

 

 

 

 

 


Manastirea Eghina,Grecia

 

          Ne-am cutremurat in fata minunilor nenumarate pe care le-a faptuit si pe care le mai faptuieste Dumnezeu prin rugaciunile Sfantului, dar si in fata sfintelor sale moaste pline de har si izvoratoare de mir.
     Prin minuni dansul vorbeste si mai convingator sufletelor acelora care ,,cer semne”, dar si sufletelor celor care ,,cer intelepciune”, fiindca daruieste astazi cu prisosinta si una, si alta, dupa intelepciunea dumnezeiasca, cea care pe toate le randuieste spre folosul oamenilor.


 click aici...  Câteva din minunile publicate în cărţi

 click aici...     Mărturii - Minuni - de la dumneavoastră


        Cate au fost si minunile si tamaduirile de boli si de suferinte fara leac savarsite de Sfantul nostru Parinte! Cate si sufletele pe care prin minunile sale le-a intors spre cainta si le-a ajutat sa intre pe calea mantuirii! Cati L-au slavit, cati Il slavesc si cati Il vor mai slavi pe Dumnezeu datorita minunilor pe care, prin Harul Sau, le-a savarsit si le savarseste prietenul Sau Nectarie !
     Iata de ce inteleptii crestini s-au nevoit si se nevoiesc sa se sfinteasca, fiindca Invierea Domnului ne-a dat aceast putinta, si iata de ce lucrurile stricacioase nu-i ispitesc, ci se ingrijesc ca o data cu implinirea poruncilor lui Hristos sa-si sfinteasca sufletul si trupul si sa-si ajute aproapele, ca unii de aceeasi fire, sa se sfinteasca.

 

Copyright ©2009 sfantulnectarie.ro


“ Aliluia ,Binecuvântat Esti ,Dumnezeul Parinţilor Noştri ! "