Sfantul Nectarie impreuna cu Maica Domnului si Domnul Dumnezeu


Icoane
Cărţi

Învăţături
Diverse

Icoane Ortodoxe


    


    Icoana Zilei

  

 

 

 

 

 

 


Manastirea Eghina,Grecia

 

      Am infiintat aceasta rubrica, special pentru simple postari de multumire si rugaminti catre Sfantul Nectarie. Acest lucru nu inseamna ca ele sunt mai putin importante, ci doar pentru o delimitare corecta a spatiului si rubricilor. Sper ca si aceasta sa se "populeze" cat mai curand, ca si rubrica "Minuni" - fapt pentru care va multumesc, dumneavoastra, cititorilor. Email-urile le veti trimite tot completand formularul de mai jos.
  Doamne ajuta !


Marinela G., 13-02-2017

 Sfinte Nectarie, te rog fii alaturi de noi si saptamana viitoare si roaga-l pe Bunul Dumnezeu si Maica Sfanta, sa ne ierte pacatele si sa ne dea sanatate, pace, liniste sufleteasca, intelegere in familie, luminarea mintii, reusita la servicii si spor in casa. DOAMNE AJUTA!


Marinela G., 17-02-2017

  Multumesc Sfinte Nectarie pt tot ajutorul si te rog ajuta-ne sa depasim cu bine problemele aparute azi. Doamne ajuta!


Maria, 23-02-2017

  Sfinte Nectarie, te rog sa fii mijlocitor catre Bunul Dumnezeu si Maica Domnului si-i roaga sa îi ia sub acoperamantul lor pe copiii mei Vasilica si Georgiana, sa îi ajute sa isi gaseasca calea cea buna si linistea sufleteasca. Doamne ajuta!


Marinela G., 23-02-2017

  Multumesc Sfantului Nectarie, Sfantului Mina, Sf.Nicolae, Sf.Arsenie Boca, Sf.Efrem, Sf.Anton, Sf.Rita, Sf.Ioan Rusul, Sf.Iosif, Sf.Spiridon, Sf.Luca de la Cremeea, Sf.Parasccheva, Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavril si tuturor Sfintilor la care ne rugam, ca ne-au ascultat rugaciunile si ne-au ajutat de fiecare data cand am avut necazuri. Slava Tie Doamne si Slava Sfintilor Tai! AMIN!


Florentina, 24-02-2017

   Multumesc Sfantului Nectarie ca mi-a ascultat ruga si a ajutat-o pe prietena mea sa ia examenul auto. Nadajduiesc ca ma va ajuta si pe mine in sarcina si o sa imi iasa analizele bune.


Mari O., 24-02-2017

  De fiecare data Sf Nectarie mi-a ascultat rugaciunea, Te rog Sf Nectarie sa imi asculti rugaciunea si acum si sa iasa analizele bune baiatului, TE ROG asculta-ma pe mine pacatoasa!
  Multumesc din tot sufletul meu Sf Nectarie pentru ajutorul pe care l am primit azi. Doamne Ajuta!


M., 26-02-2017

  Îti multumesc Doamne pentru toate, pentru fiecare seara când ma culc, fiecare dimineata când ma trezesc, pentru toate cate le am si le traiesc. Si îti multumesc pentru Sfintii care ne sunt alaturi si mijlocesc rugaciunile noastre. 
  Îti multumesc Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem pentru ca mi-ati ascultat rugamintea si fratele meu a trecut de o inspectie, având mari emotii. Slava Tie, Doamne! 


Felicia Nicoleta, 26-02-2017

  Iti multumesc Sf DRAG pentru ajutorul dat asa incat Asociatia s-a infiintat, care poarta numele Nectaria, numele fetitei mele si numele Tau. Te rog, impreuna cu Sf Efrem, Maica Sfanta si IISUS, fiti alaturi de Amma Nectaria nu mai faca nici un fel de complicatii si sa se dezvolte frumos, sa recupereze usor! Stiu ca doar de Sus e puterea, de Sus sunt minunile! Tineti-ne sanatosi pe toti, faceti ca surioara ei sa ramana sanatoasa si sa se bucure de copilarie! Va multumesc!


Doina, 26-02-2017

 Multumesc Sfantului Nectarie ptr. ajutorul dat de zi cu zi mie si fam. mele  si  ptr. lucrarea dentara  dificila  pe care am facut-o !


Maria, 28-02-2017

  Multumesc Domnului. Maicii Domnului si Sfantului Nectarie, pentru ca mi-au ascultat rugaciunea si au facut posibila impacarea copiilor mei. Doamne ajuta!
  Sfinte Nectarie iti multumesc ca esti alaturi de mine de fiecare data cand te chem in ajutor. Te rog in continuare sa mijlocesti la Bunul Dumnezeu si la Maica Domnului si sa il ajutati pe copilul meu sa scape de toate patimile si viciile pe care le are. Nadejdea mea este la voi, eu nu mai am nicio putere. Amin.


Marinela G., 28-02-2017

  Sfinte Nectarie, te rog ajuta-ne sa ne rezolvam saptamana viitoare, toate problemele stresante pe care le avem. Bucura-te Sfinte Nectarie, mare facatorule de minuni!


Marinela G., 03-03-2017

  Sfinte Nectarie, Sf.Mina, Sf.Nicolae, Sf.Arsenie Boca, Sf.Efrem cel Nou, Sf.Anton, Sf.Rita, Sf.Parascheva, Sf.Ioan Rusul, Sf.Siridon, Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavril, Sf.Pantelimon, Sf.Luca de la Crimeea, Sf.Grigorie Decapolitul, Sf,Iosif, Sf.Ingere pazitor al vietii mele, va rog sa va rugati la  Bunul Dumnerzeu si Maica Domnului, sa ma ierte pe mine pacatoasa, si sa ma tamaduiasca de boala de stomac, si celelalte boli, pe care le am, sa nu trebuiasca sa ajung pe mainile doctorilor, si sa scap de orice fel de interventie chirurgicala, Doamne Dumnezeul nostru, Doctorul sufletelor si a tot trupul, pt.rugaciunile Maicii Tale si a toti Sfintilor Tai, miluieste-ne  si mantuieste-ne, pe noi pacatosii! AMIN!


Marinela G., 08-03-2017

  Multumesc Sfinte Nectarie pt.tot ajutorul pe care mi l-ai dat, ascultandu-mi rugaciunile mele. Te rog Sfinte drag, sa ne ajuti si azi, sa se rezolve problema care a aparut in casa noastrea. Bucura-te Sfinte Nectarie, mare facatorule de minuni!


Marinela G., 10-03-2017

  Multumesc Maicii Domnului si Sfantului Nectarie pt. tot ajutorul, si pt. ca sunt tot timpul alaturi de noi ne asculta rugaciunile!


Mari. O., 10-03-2017

  Multumesc Sf Nectarie pentru ajutorul pe care l-am primit in ultimul timp atat pentru probleme de sanatate cat si pentru problemele sufletesti.


Corina, 11-03-2017

  Multumesc Sfantului Nectarie pentru ajutorul dat fiului meu in a trece cu bine peste o importanta operatie! Multumesc bunului sfant ca ne insoteste in fiecare zi ..!


E.C., 11-03-2017

  Multumesc Sfantului Nectarie, Sfantului Efrem, Cuvioase Parascheva, Sfantului Mina, Sfantului Nicolae, Domnului Iisus Hristos, Sfintei Filofteia, Sfintei Fecioare Maria ca mi-au ascultat rugaciunile si i-au iesit puiul meu analizele bune. Doamne da-ne sanatate si intelegere. Sfinte Nectarie iarta-ma ca nu citesc acatistul in fiecare zi, desi tu esti mereu alaturi de noi. Rugati-va cu credinta Sfantului si el va va ajuta!


FN., 11-03-2017

  Sfinte drag mijloceste ca pana la sfarsitul lunii sa fie totul gata si sa demaram actiunea propusa. Tine ne sanatosi, fa usor drumul meu catre locul tau de odihna, sa ne mentinem sanatosi. DE asemenea, ajuta ca programul pe care l incepem saptamana viitoare (evaluarea) sa fie inceputul de speranta pentru recuperare pt draga noastra fetita. Multumim pt toate cate le-am primit !


Nelly, 11-03-2017

  Multumesc Sf Nectarie pt ascultarea rugaciunilor noastre, ca, analizele tatalui meu sunt bune si speram sa isi revina doar cu tratament; si te rog Sf Nectarie sa ne ajuti sa iesim din acest impas in care ne aflam acum! Slava Domnului pt toate!


Laura Mirela, 13-03-2017

  Ii multumim bunului Dumnezeu domnului nostru Iisus Hristos, Maicii Domnului Pururea Fecioarei Maria, Sf.Ierarh Nicolae, Sf.Nectarie, Sf.Efreem Sirul si tuturor ingerilor pazitori care ne-au ajutat si ne ajuta in continuare in toate si in tot ce facem. Doamne ajuta-ne! si ne miluieste pe noi! toata viata noastra!


Maria, 19-03-2017

  Multumesc Bunului Dumnezeu, Maicii Domnului, Sfantului Nectarie si Sfantului Paisie, pentru vestea buna  pe care am primit-o de la fiul meu. Va rog sa il aveti in grija voastra in continuare si sa ii aratati calea cea buna. Doamne ajuta!


Marinela G., 19-03-2017

  Multumesc Sfantului Nectarie, sf.Mina, Sf.Anton, Sf.Rita, Sf.Iosif, Sf.Nicolae, Sf.Arsenie Boca, Sf.Efrem cel Nou, Sf.Ioan Rusul, Sf.Parascheva si tuturor Sfintilor la care ne rugam, pt.ca ne-au ascultat rugaciunile si ne-au ajutat sa ne rezolvam multe din  problemele pe care le-am avut. Va rog din suflet sa ne ajutati si in continuare, rugandu-va pt.noi pacatosii, pt.ca Bunul Dumnezeu si Maica Domnului sa ne ajute, sa scapam de problemele de sanatate si cele financiare pe care le avem. Slava Tie Doamne si Slava Sfintilor Tai! AMIN!!!


Anamaria, 19-03-2017

  Multumesc Domnului Iisus Hristos, Maicii Domnului, Sf Nicolae, Sf Parascheva si Sf Nectarie pentru ajutorul primit. I-am promis Sf Nectarie ca ii multumesc pentru ca m-am vindecat de durerile pe care le-am avut. Multumesc Sf Nectarie si ajuta-ma sa ajung la tine marti. Doamne ajuta!


Ada, 19-03-2017

   Sfinte Nectarie si celorlalti Sfinti si Domnului Iisus Hristos si Maica Domnului, va rog sa ma ajutati !
  Am dat unei persoane niste bani si aceasta nu mai recunoaste. Nici nu stiu cum sa procedez si cum sa fac deoarece nu recunoaste deloc, chiar daca i-am spus locul si cu cine am fost cand i-am dat banii. Nu recunoaste si gata. Nu vreau sa se ajunga la proces ci vreau sa faceti dreptate ca eu si familia mea nu stiu ce sa mai facem. Plus de asta suntem jigniti si umbla pe la toti vecinii si spune ca nu i-am dat nici un ban. Cred ca veti scoate adevarul la suprafata un legatura cu acei bani, ca altfel nu se poate asa ceva.
  Multumesc pt tot, si pt protectia de aceea persoana si pt ajutorul in toate.
  Doamne ajuta !


Marinela G., 23-03-2017

  Sfinte Nectarie, Sfinte Anton, Sf.Mina, Sf.Nicolae, Sf.Arsenie Boca, Sf.Efrem cel Nou, Sf.Rita, Sf.Ioan Rusul, Sf.Luca de la Crimeea, Sf.Parascheva, Sf.Spiridon, va rog din suflet sa o ajutati pe mama mea, sa nu fie nevoie de internare si sa scape de durerile pe care le are cu tratament ambulator. Doamne Dumnezeul nostru, Doctorul sufletelor si a tot trupul, pt rugaciunile Maicii Tale si a toti Sfintilor Tai, miluieste-ne si ne mantuieste pe noi! AMIN!!!


Simi, 23-03-2017

  Multumesc Sf Nectarie si Bunului Dumnezeu deoarece persoana care a sustinut ca nu i-am dat bani a recunoscut in fata martorilor ca i-am dat o suma de bani. Nu mi-a venit sa cred.Doamne multumesc pt asta si apara-ma in continuare de ei.


Roxana, 23-03-2017

  M-am rugat Maicii Domnului, Mantuitorului, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfantului Nicolae sa ma ajute ca azi sa fac rost de niste documente de care am nevoie si m-au ajutat. Le multumesc din tot sufletul pentru ajutorul primit si pentru faptul ca mereu sunt alaturi de mine si ma ajuta. Slava Tie, Doamne!


Marinela G., 25-03-2017

  Multumesc Bunului Dumnezeu, Maicii Domnului, Sf.Nectarie, Sf.Mina, Sf.Nicolae, Sf.Arsenie Boca, Sf.Efrem, Sf.Anton si tuturor Sfintilor la care m-m rugat, pt.faptul ca mi-au ascultat rugaciunile si mama mea se simte mai bine, nefiind necesara spitalizarea. Va rog din suflet sa fiti alaturi de mine si familia mea tot timpul, si ajutati-ne sa scapam de boli, necazuri si pagube. Doamne ajuta!


Roxana, 25-03-2017

  Le multumesc din suflet Maicii Domnului, Mantuitorului, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfantului Nicolae pentru ca astazi m-au ajutat sa rezolv problemele pentru care m-am rugat, mult mai devreme decat ma asteptam. Le multumesc din tot sufletul meu pentru tot ajutorul pe care mi-l ofera si pentru ca sunt mereu alaturi de mine. Slava Tie, Doamne!


FN, 25-03-2017

  Iti multumesc Sf drag ca am ajuns la casuta ta cu bine, ca mi ai dat semn ca mi esti alaturi, ca esti langa mine.. iti multumesc pentru starea buna a fetitei mele care a inceput sa faca si mai multe progrese. Fii alaturi sa ne iasa acele cu care sa ne putem ajuta sa facem ce e de facut pentru recuperarea fetitei. Multumim!


BSM, 29-03-2017

  Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem, va rog din tot sufletul meu sa călătoriți cu sora mea maine, sa aveti grija de ea si de băiețelul ei. E o perioada grea, va rog ajutați-ne sa trecem cu bine. Va multumesc pentru tot ajutorul de pana acum. Doamne ajuta. 


NM, 29-03-2017

 Multumesc Sf. Nectarie ca sunt insarcinata, Multumesc din suflet ca dupa ce am pierdut o sarcina in decembrie am ramas din nou insarcinata! O sa citesc acatistul in continuare si o sa ma rog ca de data asta sa fie totul bine. Dragilor  si mai  ales dragelor care va doriti un sufletel in viata voastra rugati va la Sf. Nectarie si sunt sigura ca o sa va ajute ca si pe mine. Doame ajuta tuturor!


Ionela, 29-03-2017

  Iti multumesc din suflet Sfinte Nectarie pentru ajutorul pe care l-ai dat cumnatei mele pentru a o aduce pe lume pe nepotica mea iubita. Niciodata nu intarzie ajutorul tau. Bucura-te Sfinte Ierarhe Nectarie, mare facatorule de minuni!


Ioana, 29-03-2017

  Îti multumesc Sf Nectarie ca nu am chisturi pe ovare, vreau sa am un copil si îmi era teama ca vor fi probleme tinând cont ca mereu ma confrunt cu situatii neplacute.  Ii multumesc pt sanatatea familiei Maicii Domnului, lui Iisus Hristos, Sf Arsenie, Sf Efrem cel Nou, Sf Paisie Aghioritul, tuturor sfintilor!  Doamne ajuta-ne pt toti!  Amin!


Mari. O., 02-04-2017

 Sf Nectarie ajuta-ma sa scap cu bine de la controlul pe care il am azi la servici. Doamne Ajuta.

 Multumesc mult  Sf Nectarie pentru ajutorul primit azi la servicu.


Marinela G., 02-04-2017

 Sfinte Nectarie, te rog ajuta-l pe tatal meu, sa se insanatoseasca cat mai repede si sa nu i se agraveze boala. Te rog ajut-o si pe mama mea sa se simta mai bine, sa nu o mai doara picioarele si sa prinda putere. Fii alaturi de noi si saptamana viitoare si roaga-l pe Bunul Dumnezeu si Maica Domnului sa ne dea sanatate, pace, liniste sufleteasca si sa ne ocroteasca pe toti. Doamne ajuta!


Gianina, 02-04-2017

  Multumesc din suflet Sf Nectarie pentru tot ajutorul dat in toate, dar mai ales sotului la servici. Ajuta-i Te rugam baiatului cel mare sa ia cu bine bacalaureatul. Amin!


Laura Mirela, 02-04-2017

 Multumesc sf.Nectarie si tuturor sfintilor pt.tot ajutorul acordat ieri in problemele pe care le-am avut.


BSM, 05-04-2017

  Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem va rog și-n suflet sa fie fetita mea bine, sa doarmă linistita in noaptea asta. Singurică s-a uns cu ulei de la sfintele moaște. Va rog din inima, Doamne ajuta!
  Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem va rog din suflet sa aveti grija de fetita mea, sa nu răcească. Va rog din inima, ajutați-ma. 


Marinela G., 05-04-2017

  Multumesc Bunului Dumnezeu, Maicii Domnului si tuturor sfintilor la care m-am rugat, pt.tot ajutorul. Sfinte Nectarie, te rog ajut-o pe mama mea sa nu aiba nimic grav si sa se insanatoseasca repede. Ocroteste-ne Doamne pe noi pacatosii si trimite ingerii Tai sa ne scape de boli, necazuri si primejdii! AMIN!


Gianina, 05-04-2017

  Multumesc din suflet Sf. Nectarie pentru toate binefacerile primite, ca nu ma mai doare urechea si starea de bine.


BSM, 07-04-2017

  Sfinte Nectarie, Sfinte Efrem, va multumesc ca ati fost alaturi de noi noaptea care a trecut, va rog nu ne lăsați nici acum. Va rog din inima sa se odihneasca fetita mea, sa nu mai tușească rau. Doamne ajuta! 


Marinela G., 07-04-2017

  Multumesc Sfinte Nectarie, ca esti alaturi de mine tot timpul.Te rog ajuta-ma sa ma vindec de boala pe care o am, sa nu fie nevoie de masuri radicalale si sa ma pot vindeca cu ajutorul tratamentului pe care il urmez. Bucura-te Sfinte Nectarie, mare facatorule de minuni!


Alina, 07-04-2017

  Multumesc Domnului Iisus, Maicii Domnului si Sfântului Nectarie, pt ca si de data aceasta au fost alaturi de mine! M-au ajutat ieri sa trec cu bine peste operatie, azi la schimbatul pansamentului nu m-a durut foarte tare! Ii rog din inima sa ma ajute sa ma simt mai bine, sa nu fiu asa slabita... Mereu ma ajuta, chiar daca de multe ori nu merit! Va multumesc din inima! Doamne ajuta! 


Cornelia, 15-04-2017

  Multumesc Sfinte drag si bun Nectarie, multumesc Sfinte Efrem cel Nou, multumesc Maicuta Sfanta ca ati auzit strigatul meu disperat si ati mijlocit pentru mine la Bunul Dumnezeu. Multumesc Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu ca numai am starile de rau asa puternice, din cauza atacurilor de panica. Slava Tie Dumnezeul Nostru, Slava Tie. Aliluia, Aliluia, Aliluia.


Silvia, 15-04-2017

   Pe Sf Nectarie l am cunoscut intr o  perioda grea, anul acesta (2017) in Ianuarie cu ajutorul Sf Nicolae. Dupa ce am citit o carte online cu minunile Sf Nicolae am vrut sa mai gasesc inca o astfel de carte si am continuat cautarile doar ca de data asta am dat peste cartea online cu minunile Sf Nectarie, de care nu mai auzisem, dar care mi a intrat in suflet direct cum nu mi s a mai intamplat vreodata cu nici un sfant. Citind cartile lui online simteam cum toate sunt cu putina si absolut toate se pot rezolva cu ajutorul Sf Nectarie cu credinta si prin uleiul sfintit de la candela ce arde la moastele lui din Eghina sau la particelele lui din Romania, sau/si prin citirea Acatistului sau.
  Imi doream din toata inima sa am si eu ulei de la candela lui si astfel am cautat biserici cu particile a Sf Nectarie in Romania, caci Eghina imi parea o sursa imposibila. De la Iasi de la Parohia Sf Nectarie familia mi a trimis o iconita cu Sf Nectarie si mir, mare mi a fost bucuria, insa inima mea se gandea neincetat la uleiul sfintit de la candela lui despre care toti scriau ca e facator de minuni si vindecator.
  In saptamana a treia a lunii Februarie am trimis o scrisoare in Eghina insotita de o iconita a Sf Nectarie si am rugat sa mi trimita ulei de la candela lui si ce cred ei de cuviinta.
  In aceeasi saptamana am citit impreuna cu mama (ea de la distanta) in cateva zile acatistul Sf Nectarie de 40 de ori.
  In saptamana a patra a lunii Februarie eu am terminat cu o zi inainte, dar cand a terminat si mama am gasit in acea zi din intamplare in casa o sticulta cu ulei sfintit pe care o aveam de vreun an de fapt, daruita la o biserica dupa slujba la credinciosi. Atunci cand am primit o nu am dat importanta si am pus sticluta intr un dulapior uitat si nu l am folosit niciodata, ba chiar ma incurca intr un fel ca nu stiam ce sa fac cu el si nici nu mai tineam minte ce reprezinta, dar totusi l am pastrat si a supravetuit si o mutare. Gasindu-l tocmai in acea zi dupa un an nu a fost coincidenta, avand in vedere ca de multe ori l am atins la mutare sau la schimbarea mobilei dar parca nu puteam sa l vad, si chiar si dupa ce am citit 2 carti cu minunile Sf Nectarie si cartea cu viata acestuia, tot nu mi a trecut prin cap. Se pare ca trebuia sa l observ la momentul potrivit cand mi l doream mai mult decat orice altceva ca sa i pot aprecia valoarea. Gasind sticluta cu ulei la inceput nici macar nu am indraznit sa ma gandesc ca e chiar de la Sf Nectarie, m am dat cu el caci la acel moment dupa ce citisem cartile cu minunile Sf Nectarie stiam ca uleiul sfintit de la biserica are puteri tamaduitoare indiferent de provenienta acestuia. Totusi ma batea un gand dar fara sa indraznesc prea mult.
  Am fotografiat sticluta cu uleiul sfintit gasit si am trimis o prin email la preotul/preoteasa ce l a daruit credinciosilor din biserica cu un an in urma dupa slujba. Si ce credeti? O jumatate de ora mai tarziu Dna preoteasa mi a raspuns spunandu mi ca e ulei de la candela Sf Nectarie din Eghina !!!
  Nu va pot explica ce am trait atunci, rugaciunile chiar au fost ascultate. 
  De atunci ma ung zilnic mai ales seara si vreau sa fac un obicei din a citi Acatistul Sf Nectarie des sau zilnic si ma rog lui sa ma ajute. 


Marinela G., 15-04-2017

  Sfinte Nectarie te rog sa ai grija de sotul meu, care este operat pe cord deschis, sa nu aiba nimicgrav, sa-i treaca durerea care a aparut azi, si sa isi revina fizic si psihic, cat mai repede; Multumesc Sfinte Nectarie pt.ca i-ai ajutat pe parintii mei, care si-au revenit dupa gripa pe care au avut-o. Ajuta-ma te rog din suflet si pe mine, sa-mi treaca durerile si problemele de sanatate pe care le am. Bucura-te Sfinte Nectarie, mare facatorule de minuni!
  Multumesc Sfinte Nectarie pt.ca i-ai ajutat-o pe mama si pe tatal meu, sa se insanatoseasca. Te rog sa ne ajuti, luni in problema care a aparut acum si te mai rog din suflet sa ne ajuti si in problemele de sanatate pe care le avem. Bucura-te Sfinte Nectarie, mare facatorule de minuni!


Ionel, 15-04-2017

  Multumesc Sfintului Nectarie pentru tot ce sa petrecut bine in viata mea in utimul an, aveti incredere in Dumnezeu si in Voi si totul se va rezolva asa cum doriti! Dumnezeu sa ne ajute si Paste Fericit cu sanatate.


BSM, 15-04-2017

 Sfinti Nectarie, Sfinte Efrem, va multumesc pentru tot ajutorul acordat. Va rog din suflet sa călătoriți mâine cu noi, sa fie bine fetița mea. Doamne ajuta!


Nicusor, 15-04-2017

  Sfinte Parinte Nectarie, ajuta-ma maine la examenul pe care trebuie sa-l sustin. Ajuta-ma sfinte, si daca este folositor pentru mine sa reusesc la acest job ajuta-ma sa reusec, iar daca imi va afecta credinta, familia, roaga-te Sfinte Nectarie Bunului Dumnezeu sa nu ma lase sa ajung acolo. Doamne Ajuta!


Nicusor, 15-04-2017

 Iti multumesc Sf Nectarie ptr ajutorul dat azi la examen. Ajuta-ma in continuare si indruma-mi pasii. Doamne Ajuta!


FN, 15-04-2017

  Iti multumesc Sfinte drag pentru binecuvantarile de azi. Tine o pe fetita noastra mica in forma, fara crize si ajuta-ne s-o putem ajuta, sa putem strange tot ce ii trebuie ca sa si continue terapiile! MENTINE-NE PE TOTI SANATOSI.


Corina, 15-04-2017

 Multumesc  Sfantului Nectarie pentru ajutorul pe care mi-l da in fiecare zi  pentru a depasi  greutatile  si necazurile. Citesc zilnic Acatistul sfantului Nectarie, imi da curaj si putere sa merg inainte...Multumesc breabunule Sfinte!  Doamne ajuta!


Gianina, 15-04-2017

   Multumesc Sfântului pentru ca-i trece raceala celui mic fara antibiotice si pentru ajutorul la scoala lui Tudor.
  Multumesc Sf.Nectarie pentru ajutorul dat atunci cand i l-am cerut in a rezolva problemele de la servici.
  Sfinte Nectarie ,multumim pentru ajutorul grabnic, Te rog pazeste-ne de boala si da copiilor dorinta si putere sa învete si sa ia cu bine toate examenele. Amin!
  Multumim Sf Nectarie pentru ca se insanatoseste grabnic baiatul cel mic si Te rugam da-i lui Tudor luminarea mintii si sa treaca bacalaureatul cu bine. Amin.


M., 15-04-2017

 Multumesc Sfantul meu pentru ca in fiecare zi  ma asculti. Multumesc pentru ca te rogi Bunului Dumnezeu pentru mine. Multumesc ca m-ai ajutat sa vand din lucruri, aunci cand nu speram. Ca mi-ai luat tristetea si boala. Multumesc din tot sufletul!


Alina, 15-04-2017

 Multumesc Sfinte Nectarie pt ca aseara si-a \"revenit\" telefonul meu! Mereu ma ajuti cand am nevoie! Doamne ajuta.


Vasile, 17-04-2017

 Multumesc sfinte Nectarie.


BSM, 19-04-2017

  Sfinte Nectarie, Sfinte Efrem fiți alaturi de noi si acum. Ne-ati ajutat mereu. Va rog din inima sa călătoriți cu noi si de data asta. Si fetita noastra sa fie bine. Doamne ajuta.


Maria, 19-04-2017

  Hristos a Inviat!
  Multumesc Bunului Dumnezeu, Fiului sau Iisus Hristos, Maicii Domnului si Sfantului Nectarie, pentru  ca am fost impreuna cu toata familia de Sfintele sarbatori si a fost liniste si armonie. Ii rog sa ii ia sub sfantul lor acoperamant pe copiii mei si sa ii binecuvinteze. Faca-se voia lui Dumnezeu. Doamne ajuta! 


Marinela G., 19-04-2017

  Sfinte Nectarie, te rog sa o ajuti pe sora mea, sa reuseasca sa se impace cu fiica ei. Maicuta Sfanta si Sfinte Nectarie, va rog ocrotiti-ne si ajutati-ne si in continuare si rugati-l pe Bunul Dumnezeu sa imi ocreteasca familia, sa ne ierte pacatele si sa ne dea sanatate, liniste sufleteasca, intelegere in familie, luminarea mintii, reusita la serviciu si spor in casa. Ajutati-l pe fiul meu si prietena lui, sa-si gaseasca cat mai curand un apartament la pret convenabil si sa reuseasca sa-si intemeieze o familia. DOAMNE AJUTA!


Gianina, 19-04-2017

  Multumesc Sf Nectarie din tot sufletul meu pentru ajutorul dat la scoala baiatului cel mare si pentru ca mi-au trecut durerile de rinichi si pentru toate binefacerile primite, ne-au marit salariile si mie si sotului.


Alina, 21-04-2017

  Mulțumesc Sf. Nectarie, Maicii Domnului, Sf. Efrem cel nou, Sf. Ioan Rusul, Parintelui Arsenie Boca pentru ca ne-au ascultat rugăciunile și am născut o fetiță sănătoasă! Doamne ajuta!


FN, 21-04-2017

  Ajuta-ne Sfinte si imbuneaza sufletul celei doamne ca sa grabeasca demersurile de indreptare a greselii. Oare de ce sunt atatea piedici? Fii langa noi, nu ne lasa! Nu vreau sa dezamgesc oameni. Multumesc pt toate lucrurile si starile bune pe care le avem. Fii alaturi de fetitele mele si mentine-le/imbunatateste-le sanatatea!


Maria, 21-04-2017

  Sfinte Nectarie ajuta ma te Rog sa gasesc un baiat bun, alaturi de care sa mi intemeiez o famille.


Elena, 21-04-2017

  Multumesc din suflet Maicii Domnului, Mantuitorului, Bunului Dumnezeu, si tuturor sfintilor pentru reusita operatiei fiului meu Cristian ! Slava Tie Doamne ! Multumesc Parinte Arsenie Boca pentru ajutorul dat fiicei mele !


Felicia P., 24-04-2017

  Multumesc Maica Domnului, Sfinte Nectarie, Sfinte Efrem, Sfinte Gheorghe, Sfinte Arhanghel Rafail, Maica Parascheva ca ne-ati ajutat si a trecut tata peste puternica criza de fiere. Multumim ca ne-ati ajutat si nu a fost nevoie sa il ducem la spital.
  Doamne ajuta.


FN, 26-04-2017

  Multumesc Sf Drag pentru ajutorul dat rapid legat de evenimentele cu asociatia. Fii, te rog langa  micutele noastre si fa ca starea lor de sanatate sa se imbunatateasca. Fa ca cea mica sa stea putin in spital, fara probleme , iar investigatiile medicale sa iasa f bine. Ajuta ne sa ducem la bun sfarsit strangerea de banuti pt terapii si si fa ca miscarea brusca de azi sa fie datorata doar stimularii, sa nu faca alte crize! Stiu ca toate fortele Ceresti sunt alaturi de noi!


Gianina, 28-04-2017

  Multumesc Sf Nectarie, Maicii Domnului, Parintelui Arsenie Boca, Sf Rita, ca m-ati ajutat si mi-a trecut sinuzita.


Alexandra, 03-05-2017

 Multumesc din suflet Sf Treimi, Sf Nectarie, Sf Arsenie, Sf Paisie, Sf Ioan Gura de Aur, Sf Efrem cel Nou, Sf Maicute Parascheva, Sf Fecioare Maria si tuturor sfintisorilor mei de suflet, multumesc k s azi noapte ati fost alaturi de copilasul meu si ia.ti calmat tusea urata din cauza careia nu putea sa doarma. Doamne ajuta  la toata lumea!


Corina, 05-05-2017

  Multumesc preabunule  Sfinte Nectarie pentru ajutorul dat fiului  meu, analizele i-au iesit bine. Ajuta-ne in continuare sa trecem cu bine peste toate incercarile...Slava Tie Doamne, slava tie! Multumesc Sfanta Fecioara! Multumesc Sfinte Nectarie Taumaturgul. 


Felicia P., 05-05-2017

  Sfinte Nectarie te rog ajuta-ne ca sa iasa bine analiza histopatologica a  lui tata. Ajuta-l sa-si revina si fizic si psihic dupa operatie si sa se poata intoarce cat mai repede la o viata normala.
  Multumim Maica Domnului, Sfinte Nectarie, Sfinte Ioan Rusul, Sfinte Efrem pentru ajutorul dat in timpul operatiei si al spitalizarii.
  Doamne ajuta.


FN, 05-05-2017

  Sfintilor dragi , fiti alaturi de noi ca rezultatele investigatiilor medicale sa iasa bune. Ajutati-ma sa nu mi pierd sperantele! Fiti alaturi de noi in perioada asta incarcata si  dati ne energie!


Marinela G., 08-05-2017

 Multumesc Bunului Dumnezeu, Maicii Domnului, Sfantului Nectarie, Sf.Mina, Sf.Nicolae, Sf.Arsenie Boca, Sf.Efrem, Sf.Ioan Rusul, Sf.Anton, Sf.Rita, Sf.Luca de la Crimeea, Sf.Grigorie Decapolitul, Sf.Parascheva, Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavril, Sf.Spiridon, Sf.Partenie, Sf.Iosif si Ingerului Pazitor, pt.ca ne-au ascultat rugaciunile si ne-au scapat de multe necazuri. Va rog sa fiti alaturi de noi pacatosii si in continuare si ajutati-ne, cand va cerem ajutorul. Slava Tie Doamne, Slava Maicii Domnului si slava tuturor Sfintilor Tai! AMIN!


Mari.O, 08-05-2017

  Il rog din suflet pe Sf Nectarie sa ma ajute cu problema mea cu dantura, cu promisiunea sa revin pe acest site si sa povestesc minunea.


Camelia, 08-05-2017

  Multumesc sf Nectarie pt tot ajutorul primit, imi cer iertare ca mai gresesc si sper sa pot tine promisiunile facute catre tine sfinte; multumesc sf Efrem, Maicii Domnului, sf Arsenie Boca, sf Iustin Parvu si tuturor sfintilor; multumesc sf Nectarie. Amin.


Laura Mirela, 08-05-2017

  Ii multumesc Sf. Nectarie, Maicii Domnului, Domnului nostru Iisus Hristos si tuturor sfintilor pt.tot ajutorul acordat in toate necazurile noastre mici si mari!


Mari O., 12-05-2017

  Ii multumesc din suflet Sf Nectarie ca am gasit rezolvare in problema mea cu dantura. Doamne Ajuta.


Marinela G., 15-05-2017

  Multumesc Bunului Dumnezeu, Maicii Domnului si Sf.Nectarie, Sf.Mina, Sf.Efrem cel Nou, Sf.Nicolae, Sf.Arsenie Boca si tuturor Sfintilor la care ne rugam, pt.tot ajutorul dat de fiecare data cand ii ceream. Va rog Sfintilor dragi, sa fiti alaturi de noi si saptamana viitoare si sa ne ocrotiti, ca pana acum. Slava Tie Doamne si slava Sfintilor Tai! AMIN!


Cornelia, 15-05-2017

  Multumesc Doamne Iisuse Hristoase, Mamicuta Sfanta Feciora Maria, Sfinte Nectarie, Sfantul Efrem cel Nou, Sfinte Nicolae, Sfantul Iuda Tadeu, Sfanta Rita, Arganghelul Rafael si tuturor sfintilor pentru ajutor la controalele medicale pe care le am avut saptamana aceasta,  va rog din suflet ca si controlul care il va face fiica mea Cristina saptamana viitoare sa fie bun, sa nu fie nimic grav, ajutati mi pacatoasa de mine cu durerea care o am in gat, sa imi treaca, iertati ma ca prea mult indraznesc la voi pentru toate problemele, nadajduiesc in ajutorul vostru, cu toate ca sunt o mare mare pacatoasa. Doamne Iisuse Hristoase, pentru rugaciunile preasfintei Nascatoare de Dumnezeu si ale Sfintilor parintilor nostri miluieste ne pe noi pacatosii. Aliluia, Aliluia, Aliluia.


Elena, 15-05-2017

  Multumesc Sfinte Nectarie pentru ca m-ai ajutat sa ma spovedesc si pentru tot ce faci pentru mine -copilasul tau rasfatat. 


FN, 17-05-2017

 Sfinte Nectarie, Sf. Efrem cel Nou, Maicuta Sfanta, va multumesc pentru minunile ce s-au petrecut zilele acestea si va rog sa nu ne lasati acum la final, astfel incat sa avem suportul ncesar asigurarii terapiilor micutei noastre. Stiu ca In Cer sunt toate posbile. Va mai rog pentru sanatatea si recuperarea fetitelor mele! Alungati mi disperarea din suflet!


M., 19-05-2017

  Iti multumesc Sfinte Nectarie ca ma iubesti, ca te rogi pentru mine, pacatoasa, Bunului Dumnezeu, pentru minunile tale, pentru ca te simt alaturi de mine in fiecare zi, ca sotul meu a scapat usor dintr-o situatie, ca ma faci vednica sa fiu mama.
  Îti multumesc!


Mari. O., 22-05-2017

  Multumesc Sf Nectarie si Maicii Domnului la ajutorul pe care mi-l da cand ii chem in ajutor, asa cum s-a petrecut si acum 2 zile cand am reusit sa rezolv niste probleme personale doar intr-o zi. Ajuta-ma Sfinte Nectarie sa imi rezolv si problema cu dantura.


Marinela G., 22-05-2017

  Multumesc Bunului Dumnezeu, Maicii Domnului, Mantuitorului Iisus Hristos, Sf.Nectarie, Sf.Efrem cel Nou, Sf.Rita, Sf.Constantin si Elena, Sf.Mina, Sf.Nicolae, Sf.Arsenie Boca, Sf.Anton, Sf.Iosif, si tuturor Sfintilor la care ne rugam, pt.tot ajutorul pe care ni l-au dat. Va rog sa ne ajutati si saptamana viitoare, sa se rezolve toate problemele de sanatate cele financiare si cele ale copiilor nostri, sa ne bucuram de fiecare zi pe care ne-o da Bunul Dumnezeu, in pace, liniste sufleteasca si sanatate si sa ne intarim prin credinta si rugaciune. Slava Tie Doamne, Slava Maicii Domnului si Slava Tuturor Sfintilor Tai! AMIN!


Anaila, 22-05-2017

  Ii multumesc  sf Nectarie si tuturor sfintilor dragi pentru tot ceea ce am, in fiecare zi. Fara ei am fi atat de lipsiti de speranta.


Gianina, 22-05-2017

  Multumesc Sf Nectarie, Sf Fanurie si Sf Rita, Maicii Domnului pentru toate binefacerile primite, pentru rezolvarea problemei mamei, pentru ca incepe sa-i treaca acneea celui mare, pentru ca suntem sanatosi, pentru întelegerea din casa. Multumesc si Sf Ioan Rusul, Sf Nicolae si Sf Efrem, la care m-am rugat.


Iulia, 22-05-2017

  Le multumesc din suflet Maicutei Domnului, Sfantului Nectarie lui Iisus Hristos pentru ca incep sa se aseze lucrurile pe plan financiar, in familia noastra. Slava tie Doamne! Tu stii cel mai bine ce ne dorim si de ce avem nevoie! Faca-se voia Ta!


FN, 22-05-2017

 Multumim Sfintilor dragi pentru rezolvarile din zilele astea. Fiti alaturi de noi in continuare pentru echilibru, sanatate si reusita!


Marinela G., 24-05-2017

  Sfinte Nectarie te rog ajuta-ne sa se rezolve  problema care a aparut azi, sa nu fie stricate aparatele udate de ploaie si sa -mi treaca suferinta stomacala, care ma deranjeaza de multe luni. Bucura-te Sfinte Nectarie, mare facatorule de minuni!
  Sfinte Nectarie, Sfinte Efrem, Sfinte Anton, Sfinte Nicolae, Sfinte Mina, Sfanta Rita, Sfinte Arsenie Boca, va rog din suflet sa fiti alaturi de noi si sa ne ajutati sa depasim problemele de sanatate si cele zilnice prin care trecem. Va rog ajutati-o si pe sora mea si fiica ei Monica, sa isi rezolve in bine problemele care au aparut in familia lor si va rog din suflet ocrotiti-ne si in continuare. Doamne ajuta-ne!


Mari. O., 24-05-2017

 Multumesc din suflet Sf Nectarie pentru ajutorul zilnic pe care mi-l da. Am o lucrare dentara care imi da mari batai de cap, deoarece din neglijenta mea trebuia sa merg mai demult la dentist. Acum ma rog ca lucrarea noua pe care o fac acum sa fie rezistenta si sa numai am alte probleme.


Gianina, 24-05-2017

  Multumesc Sf Nectarie si Sf Rita, m-am rugat  sa-l ajute pe cel mic in problemele digestive-constipatie, si s-a rezolvat. Multumesc Maicii Domnului ca ne ajuti tot timpul si ne aperi.


Marinela G., 25-05-2017

 Sfinte Nectarie, Sfinte Mina, Sfinte Anton, Sfinte Efrem, va rog ajutati-ma sa imi pot repara mobilul, sa nu trebuiasca sa iau unul nou, intrucat nu am aceasta posibilitate. Doamne ajuta!


M., 27-05-2017

 Iti multumesc Sfante Nectarie pentru marirea de slariu la care nici macar nu m-am gandit, fiind imposibila, pentru ca l-ai scos in calea mea pe medicul mamei mele, intr-un moment greu de ajuns la el. Iti multumesc tie si Bunului Dumnezei, Fecioarea Maria pentru fiecare zi din viata mea, pentru ca acum stiu sa le apreciez!


R., 30-05-2017

  Îi multumesc lui Dumnezeu ca mi l-a trimis pe Sf. Nectarie lânga mine, l-a trimis în viata mea, iar acum nu as putea trai fara el. Pentru mine, Sfântul Nectarie reprezinta cadoul suprem pe care Iisus Hristos a putut sa mi-l dea în aceasta viata. Sfântul Nectarie si copilul meu.
  MULTUMESC, DOAMNE!


Marinela G., 31-05-2017

  Multumesc Sfintilor Nectarie, Sf.Mina, Sf.Efrem, Sf.Nicolae, Sf.Efrem, Sf.Anton si celorlalti sfinti la care ne rugam, pt.ca ne-au ascultat rugaciunile si ne-au ajutat. Va rog Sfintilor dragi, sa fiti alaturi de noi si in continuare si sa ne ajutati in problemele de sanatate, deoarece avem mare nevoie de acest ajutor, si sa il ajutati pe sotul meu sa se concretizeze contractul pe care il asteapta si sa ne putem plati toate datoriile pe care le avem. Doamne ajuta!


Iulia, 31-05-2017

  Inca o data le multumesc Bunului Dumnezeu, Iisus Hristos, Maicutei Domnului si Sf Nectarie ca m-au ajutat si mi-a trecut durerea unei masele imediat dupa ce m-am uns cu mir de la Radu Voda. Multumiri pentru toate binefacerile din viata mea! Slava Tie, Doamne!


Marinela G., 07-06-2017

  Multumesc Bunului Dumnezeu, Maicii Domnului, Mantuitorului Iisus Hristos si Tuturor Sfintilor la care ne rugam, in special la Sf.Nectarie, Sf.Mina, Sf.Efrem, Sf.Nicolae, Sf.Arsenie Boca, Sf.Anton, Sf.Rita, Sf.Ioan Rusul, Sf.Spiridon, Sf.Luca de la Crimeea, Sf.Grigorie Decapolitul,S f.Pantelimon, Sf.Iosif, Sf.Arhangheli Mihail Si Gavri, Sf.Ingerilor Pazitori, Sf.Partenie, pt. ca ne-au iertat pe noi pacatosii si ne-au ascultat toate rugaciunile, ajutandu-ne enorm, de fiecare data cand le-am cerut ajutorul. Va rog Sfintilor dragi, fiti alaturi de noi si in continuare si ajutati-ne pe noi pacatosii. Slava Tie Doamne, Slava Maicii Domnului si Slava Sfintilor Tai! AMIN!
  Sfinte Nectarie te rog ajuta-ma sa imi treaca problemele de stomac, care mereu recidiveaza. Bucura-te sfinte Nectarie, mare facator de minuni!


Mari. O., 07-06-2017

  Revin pe acest site cu marea rugaminte catre Sf Nectarie la care speram sa ajungem cu bine saptamana viitoare , sa-ne Ajute cu insanatosirea baietelului care a racit rau.Te rog din suflet Sfinte Nectarie apara-ne si da-ne sanatate grabnica. Amin.


FN, 07-06-2017

 Iti multumesc Sfinte drag pentru ajutorul nepretuit pe care ni l dai cu micuta Nectaria. Iti multumim pentru prezenta zilnica in viata noastra!


Marinela G., 14-06-2017

  Sfinte Nectarie, Sf.Efrem, Sf.Mina, Sf.Anton, Sf.Arsenie Boca, va rog sa ma ajutati sa se rezolve problema care a aparut azi si cele de sanatate. Doamne ajuta! Multumesc Sfinte Nectarie pt.tot ajutorul pe care mi l-ai dat de fiecare date. Ma rog Bunului Dumnezeu si Maicii Domnului si in special Sfantului Nectarie, Sf.Anton, a carei zi se praznuieste azi, Sf.Efrem cel Nou, Sf.Mina, Sf.Nicolae, Sf.Arsenie Boca, Sf.Rita si celorlalti Sfinti grabnic ajutatori, sa ne ajute sa ne rezolvam problemele de sanatate, sa ne dea liniste sufleteasca, intelegere in familie, luminarea mintii, reusita la servicii si spor in casa. DOAMNE AJUTA!


Alina Bianca, 14-06-2017

  MULTUMESC DIN SUFLET Sf. Nectarie, Fecioarei Maria, lui Iisus Hristos și tuturor sfintisorilor mei dragi ca sunt mereu alaturi de mine și nu ma lasa la greu, va mulțumesc din tot sufletul și va rog sã fiti mereu alaturi de noi toți care slavim numele vostru. AMIN.


Elena, 14-06-2017

  Multumesc Sf. Nectarie, pentru ajutorul primit, de fiecare data cand i am cerut ajutor, in toate problemele pe care le am avut, mi a ascultat rugaciunile, si cu divortul si cu locul de munca, i a dat ganduri bune sotului meu. Rugati va cu totii.


FN, 14-06-2017

  Ajute ne Sfinte drag sa gasim resurse astfel incat sa ducem mai departe ce am inceput.. ma cuprinde disperarea cand ma gandesc la aspectul asta. Iti multumesc pentru toate cele bune!
  Iti multumesc Sfinte drag ca mi ai ascultat ingrijorarea si ai adus resurse cu care sa continuam cele incepute! Slava Tie!


Marinela G., 16-06-2017

  Sfinte Nectarie, Sfinte Mina, Sfinte Efrem, Sfinte Nicolae, Sfinte Arsenie Boca, va rog sa aveti grija de copiii mei, sa se intoarca sanatosi din excursie, si sa se rezolve problema datoriilor pe care avem, cum e mai bine, fara piedici si tensiuni psihice si sa se aprobe proiectetul sotului meu, cat mai repede. Doamne ajuta!


Lizuca, 18-06-2017

  Multumesc Bunului Dumnezeu, Maicii Domnului si Sfantului Nectarie pt ca mi au ascultat ruga. Ii rog din tot sufletul sa il ajute pe sotul meu sa ajunga cu bine in Olanda sa termina treaba si sa se intoarca sanatos acasa. Ajutati-ne si pe noi sa fim sanatosi si sa ne descurcam cu toate. Ai grija de sotul meu si de noi Doamne! 
  Slava Tie Doamne!
  A ta pacatoasa 


Marinela G., 20-06-2017

  Sfinte Nectarie, Sf.Mina, Sf.Efrem cel Nou, Sf.Arsenie Boca, Sf.Nicolae, Sf.Rita, Sf.Ioan Rusul, Sf.Parascheva, Sf.Anton si toti Sfintilor grabnic ajutatori, va rog din suflet ajutati-ma sa ma vindec de hemoragiile stomacale pe care le am si sa nu mai ajung pe mainile doctorilor. Maica Sfanta Ajuta-ma si roaga-l pe Bunul Dumnezeu sa ma ierte pe mine pacatoasa si sa ma ajute sa ma vindec de aceasta boala care ma chinuie de un an. Doamne iarta-ma, Doamne ajuta-ma, Doamne nu ma lasa Doamne vindeca-ma, Maica Domnnului ai mila de mine! Slava Tie Doamne si Slava Sfintilor Tai!


BSM, 20-06-2017

  Sfinte Nectarie, sfinte Efrem va rog sa calatoriti cu sotul meu maine si sa il ajutati sa se intoarca sanatos vineri. Doamne ajuta.


Carmen Ionita, 22-06-2017

  Preasfinte, ma rog tie, eu, pacatoasa! Esti Sfantul meu de suflet si de aceea ma rog tie! Sufar cumplit din cauza unui barbat, Calin se numeste! Am fost anul trecut impreuna, ne am despartit, dar datorita unei intamplari oarecum ciudate, ne am reintalnit! Nu suntem iar impreuna, dar imi doresc foarte mult acest lucru. Sfinte, te rog, fa sa vada si sa simta cat imi este de drag, sa si dea seama ce fel de om sunt, ca mi doresc sa fim impreuna si da Sfinte, sa ma caute grabnic! Te rog, Sfinte, ajuta ma pe mine pacatoasa si nevrednica si te rog, fa l pe Calin sa ma caute grabnic si sa fim impreuna! Doamne ajuta!!!


Lizuca, 22-06-2016

   Draga Sfinte Nectarie te rog ajuta—ma sa fim sanatosi, sa ma descurc la serviciu si te rog ajuta—ne si cu evaluarea si creditul.
   Doamne ajuta!


Alina Bianca, 26-06-2017

  Multumesc Sfantului Nectarie, lui Iisus Hristos, Fecioarei Maria si tuturor sfintisorilor mei dragi ca au fost ieri alaturi de mine la ecografie si e totul in regula, multumesc din tot sufletul. Ma rog din suflet pentru toti cei care au nevoie de ajutor, multa multa sanatate si credinta! Bucura-te Sfinte Ierarhe Nectarie, Marele Facator de Minuni! Doamne Iiisuse Hristoase, fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine pacatoasa si pe toti cei care cred si au nevoie de tine! Amin!


Marinela G., 26-06-2017

  Multumesc Maicii Domnului Si Sfintilor Nectarie,Sf.Mina, Sf.Arsenie Boca, Sf.Nicolae, Sf.Efrem cel Nou, si tuturor Sfintilor la care ne rugam, pt. ca nu ne lasa la greu si ne ajuta cand le cerem ajutorul. Doamne ajuta!
  Multumesc Sfintilor Nectarie, Sf.Mina, Sf.Efrem, Sf. Nicolae, Sf.Arsenie Boca si tuturor Sfintilor grabnic ajutatori pt. ca s-au rugat pt.mine si mi-au alinat suferinta stomacala. Sfinte Ioan Botezatorule, te rog fii alaturi de noi si roaga-L pe Bunul Dumnezeu, Maica Domnului si Mantuitorul Iisus Hristos, sa ne ierte pe noi pacatosii si sa imi apere familia de boli, pagube necazuri, primejdii, sa ne dea sanatate, liniste sufleteasca intelegere in familie, reusita la servicii si in proiectul sotului meu, spor in casa si iubire! Doamne ajuta!


Daniela, 03-07-2017

  Multumesc SF Nectarie, Maicutei Domnului, SF Efrem pt tot ajutorul dat; Nu exista sa ma rog la sfintii mei dragi si sa nu ma auda; datorita Sfintilor mei dragi tatal meu este sanatos si bine; Multumesc sf Nectarie  si ocroteste-mi familia in continuare.


BSM, 03-07-2017

  Sfinte Nectarie iti multumesc pentru tot ajutorul din fiecare zi. Sfinte Efrem nu ne lasa nici acum. Va rog din inima sa calatoriti cu sotul meu si de data aceasta. Sa se intoarca sanatos. Doamne ajuta.


Marinela G., 03-07-2017

  Multumesc Bunului Dumnezeu, Maicii Domnului, Mantuitorului Iisus Hristos, si in special Sf.Nectarie, Sf.Mina, Sf.Efrem, Sf.Nicolae, Sf.Rita, Sf.Anton, Sf.Arsenie Boca si Sfintilor Petru si Pavel, a caror zi se praznuieste azi, ca ne-au iertat pe noi pacatosii, ca ne-au ascultat si ne-au indeplinit rugaciunile si ii rog sa fie alaturi de noi si in continuare si sa ne ocroteasca. Doamne Dumnezeul nostru, Doctorul sufletelor si a tot trupul, pt.rugaciunile Maicii Tale si a toti Sfintilor Tai, miluieste-ne si ne mantuieste pe noi, AMIN!


Octavia Oancea, 03-07-2017

  Doamne Iisuse Hristoase, fiul lui Dumnezeu, Maicuta Sfinta, Sfinte Ierarh Nectarie, bunicutul meu drag si toti sfinti, din suflet va multumesc pentru tot ajutorul  si imi ascultati mie rugaciunile mele. Din suflet va iubesc si viata nu ar fi daca nu ati fi linga mine. 
  Nu incetati sa va rugati si raspuns veti primi neincetat la rugaciuni. 
   Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu miluieste si ne mintuieste pe noi pacatosii.


FN, 03-07-2017

   SFINTILOR DRAGI, VA MULTUMIM PENTRU TOATE CELE BUNE PRIMITE. ROGU-VA SA NE AJUTATI ACUM CA MICUTA NOASTRA SA SCAPE FARA COMPLICATII DE ENTEROVIROZA, SCAPATI-NE DIN PAGUBA PRODUSA ZILELE ASTEA, ASEZATI-NE VIATA PE UN FAGAS LIN!  Reglati relatile dintre noi sa ne putem creste fetele in armonie si iubire! Multumim, marilor facatori de minuni ( Sf. Nectarie si Sf. Muc Efrem cel Nou)


Alina Bianca, 05-07-2017

  Doamne Iisuse Hristoase, fiul lui Dumnezeu, miluieste - ma pe mine pacatoasa. Mulțumesc din suflet Sfantului Nectarie care a ajutat o pe prietena mea cea mai buna sã isi gaseasca de lucru. Mulțumesc Fecioarei Maria, grabnica ajutatoare și tuturor sfintisorilor mei dragi pentru toate lucrurile pe  care le am în viata mea. Ajutati ma va rog sã fie totul în regula la urologie și ginecologie sã îmi vad sufletul linistit. Va mulțumesc din suflet pentru ca sunteti alaturi de mine mereu, pacatoasa. Sãnãtate multa tuturor, Amin!
  Bucura-te Sfinte Ierarhe Nectarie!!! Multumesc Sfintisorilor mei dragi, Sfantului Nectarie, Sfantului Anton, Sfintei Rita, Sfantului Efrem, Fecioarei Maria, lui IIsus Hristos ca sunt mereu alaturi de mine si ma ridica din nevoi. Va rog din suflet ajutati-ma azi si fiti alaturi de mine la controlul medical, sa fie ceva usor de rezolvat cu medicamente sa pot pleca in concediu cu inima  impacata, va rog din tot sufletul iertati-ma pentru toate pacatele mele si ajutati/ma va rog sa fie totul in regula. In focul incercarilor este marea deznadejdea, ajutati-ma sa raman in ajutorul vostru. Bucura-te Fecioara Maria, grabnica ajutatoare, care toate cererile noastre spre bine le implinesti. Sanatate multa si credinta mare tuturor. Aleluia! Aleluia! Aleluia!


 Corina, 05-07-2017

  Slava Tie Dumnezeul nostru, slava Tie! Multumesc Sfanta Fecioara! Multumesc Sfinte Nectarie ca ne -ati ajutat  sa trecem  cu bine  si peste  incercarea de azi! Preabunule  Sfant Nectarie te rog ajuta-ne inca  odata ca mare e bunavointa ta....ajuta-ne in continuare pe noi pacatosii  robii Tai! Multumesc Sfinte Nectarie pentru  curajul pe care ni-l da! Doamne ajuta! Sfanta Fecioara  miluieste-ne  pe noi! 


Mari. O., 05-07-2017

  Te rog mult Sfintisorule ajuta-ma cu situatia de la serviciu sa se lamureasca.


Vasile, 05-07-2017

  Multumesc Maicii Domnului Sfantului Nectarie, Sfantului Mina.


Alina Bianca, 06-07-2017

  Slava Tie Dumnezeul Nostru, Slava Tie! Sfinte Nectarie, Fecioara Maria, Tatal meu IISUS Hristos, Dumnezeul nostru, va rog din tot sufletul ajutati-ma azi la controlul ginecologic sa fie totul in regula, ajutati-ma, va rog din suflet, voi face cunoscuta minunea voastra in fiecare zi!!!Aleluia! Aleluia! Aleluia!


BSM, 10-07-2017

  Sfinte Nectarie iti multumesc pentru tot ajutorul din fiecare zi. Te rog sa calatoresti alaturi de sotul meu. Doamne ajuta.


Marinela G., 10-07-2017

  Sfinte Nectarie,te rog ajuta-ne sa se rezolve cat mai repede problema care a aparut azi in casa noastra. Doamne ajuta!
  Multumesc Bunului Dumnezeu, Maicii Domnului si Tuturor Sfintilor, in special Sf.Nectarie, Sf.Mina, Sf.Efrem cel Nou, Sf.Arsenie Boca, Sf.Nicolae, Sf.Anton, Sf.Rita, pt.tot ajutorul. Va rog fiti alaturi de noi pacatosii si ocrotiti-ne si in continuare, ajutati-ne sa ne rezolvam problemele de sanatate, cele financiare si sa avem liniste sufleteasca, intelegere in familie, si spor in casa. DOAMNE AJUTA!!!


Marinela G., 12-07-2017

  Sfinte Nectarie, Sfinte Efrem, va rog ajutati-o pe mama mea sa iasa din starea de depresie in care se afla si sa isi revina psihic si fizic. Doamne ajuta!


Gianina, 12-07-2017

  Multumesc Sf Nectarie, Maicii Domnului, Sf Rita pentru tot ajutorul, pentru ca a luat baiatul cu bine bacalaureatul, ajutati-l va rog sa ia la o facultate unde isi doreste, ajutati-ma va rog  si pe mine sa trec cu bine peste interventia chirurgicala si sa iasa bine sotul la servici.


FN., 12-07-2017

  Iti multumesc Sfinte drag pentru deschiderea dr, pt ca am rezolvat problema depunerii actelor in termen, pt felul cum aranjezi lucrurile sa evitam conflictele, pt ca ne ai aranjat sa nu simtim paguba.. iti multumim pt starea Nectariei si pentru tot ce ne oferi zilnic!


Corina, 15-07-2017

   Multumesc Sf.Nectarie ca m-ai ajutat Am reusit sa gasim medicamentul, care lipsea de ceva vreme din farmacii si de care avem absoluta nevoie...Un miracol  
  Preabunule  Nectarie ajuta-l pe fiul meu sa-si rezolve toate problemele  de sanatate, e inca mic, dar se lupta ca un leu cu necazurile si durerile. ..videca-l in toate Sf. Nectarie si ajuta familia noastra in dorinta de a ajute in Eghina. Doamne ajuta! 


Vasile, 15-07-2017

  Sfantul Nectarie m-a ajutat iar. Multumesc Sfinte Nectarie, Maicii Domnului, Sf Mina.


Gianina, 19-07-2017

  Multumesc Sf Nectarie pentru ca s-a rezolvat cu bine problema la serviciul sotului, ajuta-mi Te rog Sfinte Nectarie sa iasa bine analizele preoperatorii si sa trec cu bine de operatie.


Larisa, 19-07-2017

  Multumim din tot sufletul Maicutei Domnului, Sfantului Nectarie si sfintilor Ioachim si Ana pt ajutorul dat surorii mele in a fi aleasa sa faca un stagiu important pentru ea, si ne rugam sa o ajute in continuare sa poata ramane in serviciul respectiv permanent.


Marinela G., 21-07-2017

  Multumesc sfanului Nectarie, Sf.Efrem,Sf.Nicolae, Sf.Arsenie Boca, Sf.Mina si Maicii Domnului, ca mi-ai ascultat rugaciunile si s-au rezolvat toate problemele si necazurile prin care am trecut. Va rog fiti alaturi de noi si in continuare si ajutati-ne sa trecam cu bine peste toate problemele de sanatate, cele financiare si sa se rezolve toate problemele care apar in viata noastra, pe care sa le depasim, in pace, liniste si intelegere. Doamne Ajuta!


FN, 23-07-2017

  Iti multumim, pazitorul si ocrotitorul nostru pentru reusitele de azi. De cate ori te rugam ceva, grabnic ne ajuti. Acum avem o mare rugaminte a carei rezolvare sta doar in puterea Creatorului, mijloceste la El ca sa vindece leziunile de pe creier ale micutei noastre, fa sa nu fie acolo si alte probleme (micsorari de formatiuni cerebrale), fa ca micuta noastra sa nu mai faca nici un fel de criza si sa se dezvolte, sa aiba o viata cu bucurii, fara suferinta!


Ana, 27-07-2017

  Multumesc sf Nectarie ca m-ai scapat de durerea de spate si picior, si ca astazi am putut veni la servici. BUCURA-TE SF NECTARIE MARE FACATORULE DE MINUNI!


Codruta, 27-07-2017

  Mulțumesc lui Dumnezeu, Măicuței Sfinte, Sfântului Nectarie și tuturor sfinților, pentru liniștea sufletească! Sunt atât de buni cu mine păcătoasă și nerecunoscatoarea!


Lizuca, 27-07-2017

  Sfinte Nectarie, te rog fii cu noi pacatosii. Roaga te Bunului Dumnezeu pt sanatatea noastra si ajuta ne cu creditul si cu noul meu serviciu. Te rog nu uita de mine Sfinte Nectarie cum am uitat eu de tine.
  Doamne iarta ne !


Maarinela G., 28-07-2017

  Multumesc Bunului Dumnezeu, Maicii Domnului, Sfantului Nectarie, Sf.Mina, Sf.Nicolae, Sf.Arsenie Boca, Sf.Efrem, Sf.Anton, Sf.Rita, Sf.Iosif si tuturor Sfintilor la care ne rugam, pt. ca ne ajuta ori de cate ori le cerem ajutorul, mai ales cand avem necazuri si probleme de sanatate, Va rog fiti alaturi de noi si in continuare si scapati-ne de boli, necazuri, pagube si datorii! Slava Tie Doamne si slava Sfintilor Tai! AMIN!


Mari. O., 31-07-2017

  Multumesc Sf Nectarie pentru tot ajutorul primit. Las marturie aici ca toare rugaciunile mele au fost ascultate.


Laura, 31-07-2017

  Ii multumesc sf. Ierarh Nectarie, Maicii Domnului nostru Iisus Hristos, Domnului nostru Iisus Hristos si tuturor sfintilor pt. ajutorul ce ni l-au dat si ni-l dau in continuare in viata. Pt. rugaciunile Sfintilor parintilor nostri Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu miluieste-ne pe noi!


Marinela G., 31-07-2017

  Sfinte Nectarie, te rog ajut-o pe mama mea sa i se rezolve problemele de sanatate pe care le are, cu ajutorul doamnei doctor care o trateaza. Bucura-te Sfinte Nectarie, mare facatorule de minuni!


BSM, 31-07-2017

  Sfinte Nectarie iti multumesc pentru tot ajutorul din fiecare zi. Sfinte Efrem nu ne lasa nici acum. Va rog sa calatoriti cu noi acum, sa ajungem cu bine si fetita noastra sa fie sanatoasa. Doamne ajuta.


Elena C., 31-07-2017

  Multumesc din suflet Sfinte Nectarie ca mi-ai ascultat rugaciunile si ploaia nu ne-a stricat gradina, mai ales via. Tu esti mereu Sfinte Nectarie alaturi de mine si de familia mea. Roaga-te Sfinte pentru sanatatea noastra, a copilului, a intregii familii. Ai grija de noi si ajuta-ne in continuare. Doamne ajuta. Amin!


Marinela G., 02-08-2017

  Sfinte Nectarie, Sfinte Anton, Sfinte Efrem, Sfinte Mina, Sfinte Nicolae, Sfinte Arsenie Boca, va rog rugati-va la Bunul Dumnezeu si Maica Domnului, sa se rezolve peoblemele de sanatate ale mamei mele si ale sotului meu, sa ne ierte pe noi pacatosii si sa ne scape de boli, pagube, dusmani, necazuri si datorii. DOAMNE AJUTA!


Codruta, 02-08-2017

  Doamne ajută! Bunului Dumitru, Maicii Sfinte, Sfântului Nectarie le mulțumesc pentru că mi-au ascultat rugaciunea și vecina mea a scăpat singura dintr-un accident groaznic! Mulțumesc mult! Doamne îndură-te de noi păcătoșii!


Lizuca, 02-08-2017

  Sfinte Nectarie ajuta ma sa se rezolve si cu serviciu si cu sotul meu problemele. Nu ma lasa Sfinte Nectarie, ajuta ma! 
  Doamne ajuta!


BSM, 07-08-2017

  Sfinte Nectarie si sfinte Efrem va rugam sa ne ajutati sa ajungem cu bine acasa. Doamne ajuta!


FN, 07-08-2017

  Multumesc Sfinte drag pentru rezultatele evaluarii. Ajuta ne sa ducem mai departe cu bine recuperarea si s-o pune pe picioare pe micuta noastra. Da ne rabdare, forta si intelepciune. Multumim pentru momentele de relaxare alaturi de oamenii dragi noua, ca ne am intors cu bine acasa, ca totul e conform voii noastre, legat de ceea ce e de facut.
  Sfinte rapid ajutator, fii alaturi de noi si scoate ne din viroza asta, ajut o pe A sa nu complice nimic, astfel incat sa reluam recuperarea! MULTUMIM PENTRU TOT!


Lizuca, 07-08-2017

  Te rog Sfinte Nectarie ajuta ma sa primesc telefonul asteptat. Te rog nu ma lasa.
  Doamne miluieste!


Gianina, 07-08-2017

  Multumesc Sf Nectarie pentru toate binefacerile primite, pentru sanatate, intelegere si Te rugam Sfinte fii alaturi de noi in continuare.


BSM, 09-08-2017

  Sfinte Nectarie iti multumesc pentru tot ajutorul din fiecare zi. Te rog ai grija impreuna cu Sfantul Efrem de fetita mea. Sa ii treaca durerea de burtica. Va rog din suflet. Doamne ajuta.
  Sfintii mei dragi va multumesc frumos ca fetita mea e bine. Va rog sa calatoriti cu noi si sa ajungem cu bine. Doamne ajuta.


Corina, 11-08-2017

  Multumesc  Sf.Nectarie ca ma ajuta mereu! E o perioada dificila pentru noi, doar rugaciunea  si Acatistul  Sf.Nectarie Taumaturgul ne ajuta sa mergem mai departe ..Doamne ajuta! 


Ileana, 11-08-2017

   Sfinte Nectarie,
  Iti multumesc din suflet pentru tot ajutorul si ocrotirea pe care mi le-ai dat ca raspuns la rugaciunile mele. Te rog si acum, Sfinte Nectarie, ajuta-l pe sotul meu sa fie sanatos, sa nu aiba nimic grav si rezultatele investigatiilor sa fie bune, sa nu avem motive de ingrijorare. Amin.


BSM, 16-08-2017

  Sfinte Nectarie iti multumesc pentru tot ajutorul din fiecare zi. Sfinte Efrem te rog frumos sa calatoresti cu noi. Doamne ajuta sa ajungem cu bine acasa. 


Marinela G., 16-08-2017

  Multumesc Bunului Dumnezeu, Maicii Domnului, Mantuitorului Iisus Hristos si Sfintilor Nectarie, Sf.Mina, Sf.Efrem cel Nou, Sf.Nicolae, Sf.Arsenie Boca, Sf Anton, Sf.Rita, Sf.Ioan Rusul, Sf.Parascheva, Sf.Spiridon, Sfintilor arhangheli Mihail si Gavril, Sf.Luca de la Crimeea, Sf.Ingerului Pazitor si tuturor Sfintilor grabnic ajutatori la care ne rugam, ca nu ne lasa la greu si ne ajuta ori de cate ori le cerem ajutorul. Va rog fiti aleturi de mine si familia mea, si ajutati-ne si in continuare si scapati-ne de boli, primejdii, necazuri dusmani si datorii. Maicuta Sfanta, Te rog ocroteste-ne si in continuare pe noi pacatosii! Slava Tie Doamne, Slava Maicii Domnului si Slava Sfintilor Tai! AMIN!!!


Simona, 22-08-2017

  Multumesc bunului Dumnezeu, Maicutei Domnului si tuturor sfintilor care se roaga pentru mine: Sfantul Nectarie, Sfantul Mare Mucenic Efrem, Precuvioasei Parascheva, Parintelui Arsenie Boca pentru ca sunt alaturi de mine de fiecare data cand ii chem in ajutor. Multumesc pentru reusita la examenul auto. Doamne ajuta!


Ioana, 22-08-2017

  Multumesc Sf Nectarie ca m-ai ajutat sa-mi treaca durerea de spate ca sa ma pot duce la munca. Multumesc lui Dumnezeu pt toata bunatatea si grija ce ne-o poarta. Maica Domnului, Sfintii sunt nadejdea mea în viata. Slava lui Dumnezeu pt toate. Dumnezeu sa aduca pace în lume!


Lizuca, 22-08-2017

  Bunule Sfant Nectarie roaga l pe Bunul Dumnezeu sa ma ierte pt tot ce am promis ca schimb in comportamentul meu si nu am facut o. Sfinte Nectarie ajuta ma sa primesc oferete raspunsuri pozitive pt serviciu, nu ma lasa, te rog ajuta ma ca de fiecare data.
  A ta pacatoasa Doamne ! 


Marinela G., 25-08-2017

 Sfinte Nectarie, Sfinte  Efrem, Sfinte Anton, Sfinte Arsenie Boca, Sfinte Nicolae, va rog va rugati pt. prietena noastra Maricica, sa-i iasa bune investigatiile medicale si biopsia facuta azi. Slava Tie Doamne si Slava Sfintilor Tai! AMIN! 


Lizuca, 25-08-2017

  Sfinte Nectarie te rog ajuta ma sa ma descurc maine unde merg si fa o minune cu mine sa ma primeasca la ei in echipa.
  Doamne ajuta ne!


Marinela G., 03-09-2017

  Multumesc Bunului Dumnezeu, Maicii Domnului, Mantuitorului Iisus Hristos si tuturor Sfintilor, in special Sf.Nectarie, Sf.Mina, Sf.Nicolae, Sf.Arsenie Boca, Sf.Efrem cel Nou, Sf.Anton, Sf.Rita, Sf.Ioan Rusul, Sf. Parascheva, Sf.Iosif, Sf.Luca de la Crimeea, pt.ca ne-au ajutat sa trecem peste toate necazurile ,si ne-au ascultat ori de cate ori le-am cerut ajutorul. Va rog ajutati-ne si in continuare, fiti alaturi de mine si familia mea si ocrotiti-ne. Slava Tie Doamne si Slava Sfintilor Tai!!!


Larisa, 03-09-2017

  Multumesc din tot sufletul meu Maicii Domnului, sfintilor Ioachim si Ana si sfântului Nectarie pentru nasterea usoara pe care am avut-o la fiul meu si nasterea usoara pe care a avut-o sora mea, pentru ajutorul dat ca sora mea sa poata începe stagiul in biblioteca si pentru tot ajutorul din fiecare zi al vietii noastre, chiar daca nu-l meritam! Ne rugam Maicii Domnului, sfintilor parinti Ioachim si Ana si sfântului Nectarie sa ne dea sanatate la toata familia, sa ne pazeasca si sa ne apere de tot raul, si sa ne fie alaturi mai departe: sa-i dea sanatate in special mamei mele, sa o ajute pe sora mea sa ramâna angajata la biblioteca, si noua sa ne dea rabdare si întelepciune.


Angela, 03-09-2017

 Multumesc Domnului nostru Iisus Hristos, Preasfintei Fecioare Maria, Sf: Nectarie, Efrem cel Nou, Ioan Rusul, Mina, Nicolae, Spiridon, si toti sfintii ca fac minuni cu mine in orice moment. Ii rog de asemenea sa ma ierte ca nu am facut cunoscut acest lucru. Doamne ajuta!


Grigoras Vasile, 04-09-2017

  Ii multumesc Sfantului nostru drag pentru toate lucrurile bune din viata noastra, si mai ales ca i-am cerut ajutorul saptamanile ce au trecut - am avut niste examene si mi-a fost de mare ajutor!


Adriana, 04-09-2017

  Sfinte drag si bun ajutor! Am credinta ca îmi vei ajuta copilul asa cum ai facut de fiecare data! Te iubesc sfinte, nu ma parasi !


Doinita, 04-09-2017

  Multumesc bunului DUMNEZEU, Maicutei Domnului, sf.Nectarie, sf Nicolae, sf Efrem cel Nou, sf.Mina pentru ajutorul primit. Copilul meu a reusit la examenul de bacalaureat. Doamne ajuta!


Marinela G., 07-09-2017

  Sfinte Nectarie, Sf.Mina, Sf.Efrem, Sf.Nicolae, Sf. Anton, Sf.Arsenie Boca, Va rog sa fiti alaturi de fiul meu, in calatoria pe care o face si ajutati-l sa se intoarca cu bine si sanatos acasa. Va rog ajutati-o si pe mama mea in problema ei de sanatate si pe motanelul nostru, care e si el bolnavior. Doamne ajuta!

  Multumesc Bunului Dumnezeu, Maicii Domnului, si Sfintilor Nectarie, Sf.Mina, Sf.Nicolae, Sf.Efrem, Sf.Arsenie Boca, Sf.Anton, Sf.Rita, Sf.Parascheva, Sf.Luca de la Crimeea, Sf.Ioan Rusul si celorlalti Sfinti la care ne rugam, pt.ca ne ocrotesc si ne ajuta. Va rog ajutati-i pe prietenii nosti, Dumitru si Maricica, pe mama mea si pe pisicul nostru, sa nu aiba nimic grav, si sa se insanatoseasca repede. Maica Sfanta,Te rog ajuta-ne pe mine si familia noastra, sa ne ierte Bunul Dumnezeu pacatele si sa ne dea sanatate, liniste sufleteasca, intelegere in familie, luminarea mintii, reusita la serviciu, pt.copiii nostri si spor in casa si sa ne scape de boli, primejdii, dusmani, pagube, si datorii, DOAMNE AJUTA-NE PE TOTi! AMIN!!!


FN, 07-09-2017

  Sf Nectarie mijloceste la Creator sa avem rezultate incurajatoare si micuta noastra sa se poate recupera! Ajuta ne in spirit sa ne mentinem sanatosi, sa devenim mai intelepti si sa ne bucuram de zilele noastre!


Adriana, 07-09-2017

  Sfintii mei dragi, Maicuta sfânta operati copilul meu si ajutati vindecarea! Nu ma lasati la greu va rog !


Corina, 08-09-2017

  Multumesc inca odata Preasfantului Nectarie Taumaturgul! 
  Ne-ai fost alaturi  si astazi si ne-ai ajutat sa trecem  si peste aceasta proba. .Fii alaturi  de mine  si de fiul meu, ajuta-ne, lumineaza-ne sufletele, intareste-ne trupurile, ajuta-ne  sa ajungem si noi in Eghina!
  Slava Tie Dumnezeul nostru, slava Tie! Multumesc Sfanta Fecioara! Multumesc Sfinte Nectarie !


Nicusor, 08-09-2017

  Ajuta-ne Sfinte Nectarie in legatura cu achizitionarea unei masini. Ajuta-ne sa nu cadem in patima. Daca ne este de folos ajuta-ne sa o cumparam, iar daca vom avea greutati financiare si familiale ajuta-ne Sfinte sa nu o cumparam. Doamne Ajuta!


Lizuca, 08-09-2017

    Draga Sfinte Nectarie, multumesc pt tot ajutorul. Nu am suficienta multumire pt toate. Te rog intareste ma si ajuta ma sa ma descurc cu toate. Ajuta ma sa rezolv cu formalutatile de angajare.
  Roaga l pe bunul Dumnezeu sa ma ierte si sa reusesc sa ma port bine si cu dragoste cu cei din jur.
  Maica Domnului, Parinte Arsenie si toti Sfintii si îngerilor nu ma lasati! 
  Doamne miluieste ne pe noi pacatosii!


Nicusor, 08-09-2017

  Iti multumesc Sfinte Nectarie ptr ajutorul dat pana acum in demersul nostru de a ne lua o masina noua. Iarta-ne Sfinte ptr toate greselile noastre si toate gandurile noastre si ajuta-ne in continuare. Iti multumesc ptr cum ai aranjat lucrurile. Ptr noi a fost cu neputinta sa gasim o asa solutie. Doamne Ajuta! Mijloceste Sfinte ptr noi inaintea lui Dumnezeu!


M.T., 11-09-2017

  Multumesc din suflet Preasfintei Treimi, Maicutii Domnului si Sfantului Nectarie si tuturor sfintilor pentru grabnica vindecare a tatalui meu, care in urma unei infectii la rinichi a avut febra foarte mare si o stare generala proasta. Slava Tie Doamne! Slava Tie!


Vasile, 11-09-2017

  Mutumesc Sfantului Nectarie pentru raspunsul la doua cereri pe care i le-am facut. L-am rugat sa ma ajute sa-mi vand un motor si sa mai primesc de lucru.


Lizuca, 11-09-2017

  Draga Sfinte Nectarie multumesc pt ajutor, sunt o asa mare pacatoasa si totusi nu m ai lasat. Multumesc Sfantului Parinte Arsenie Boca si tuturor Sfintiilor si Ingerilor. Multumesc Maicii Sfinte, mare noastra ajutatoare. Va rog ajutati ma sa ma descurc azi si toata saptamana la serviciu sa le fac toate bine. Nu ma lasati fara ajutorul vostru. Rugati l pe Bunul Dumnezeu sa ma ierte de tot ce promit ca fac si totusi nu ma straduiesc suficient.
  Ajutati ma sa respect ce am promis si anume sa nu mai scot nici un cuvant rau despre cineva, nici o jignire sau critica, asa vreau Doamne sa traiesc.
  Doamne ajuta ! 


Marinela G., 12-09-2017

  Multumesc Sfinte Nectarie, Sf.Mina, Sf.Nicolae, Sf.Anton, Sf.Efrem, Sf.Arsenie Boca, sf.Rita si Tuturor Sfintilor la care ne rugam, pt ca ne-au ascultat rugaciunile si ne-au ajutat de fiecare data cand le-am cerut ajutorul. Va rog Sfintilor dragi, ajutati-ma sa ma vindec de depresia si anxietatea pe care le am de ani de zile, si care imi distrug sanatatea si linistea sufleteasca, permanent. Ajutati-ma sa gasesc tratamentul potrivit, pt a ma vindeca de aceste boli. Multumesc din suflet, pt.ca m-ati ajutat sa scap de ulcer, fara ajutorul medicilor, si pt.ca mi-ati stagnat evolutia bolii oculare, si nu am orbit, asa cum mi-au spus medicii! Va rog din suflet ajutati-ma sa ma refac psihic si sa ma pot bucura de fiecare zi pe care mi-o da Bunul Dumnezeu si a ma intari prin credinta si rugaciune. DOAMNE AJUTA!!!


Octavian Oancea, 12-09-2017

 Bunicutul meu drag, sfinte Ierarh Nectarie din suflet multumesc pentru tot ajutorul de pina acum si pentru ca esti linga mine si imi asculti toate rugaciunile si nu ma lasi sa cad din bratele tale.  Multumesc Domnului nostru Iisus Hristos, Maicutei noastre sfinte, Dumnezeu tatal ceresc pentru ca traiesc pe acest pamint si ma bucur in fiecare zi de dragoste si iubire si multumesc ca m-au trimis in bratele sfintului Ierarh Nectarie cind eram cazut si m-a ridicat de jos.
 Doamne Iisuse Hristoase fiul lui Dumnezeu miluieste si ne mintuieste pe noi.


Vasile, 15-09-207

  Multumesc Sfantului Nectarie pentru ajutorul acordat azi.


Marinela G., 21-09-2017

  Sfinte Nectarie, Sfinte Efrem, va rog ajutati-o pe prietena noastra Maricica, sa treaca cu bine peste operatia la san, sa scape de cancer si sa ii dea Bunul Dumnezeu putere sa traca cu bine peste toate procedurile medicale. Doamne ajuta!!!


FN, 21-09-2017

 Sf Nectarie, Iisuse HRISTOASE, Preacurata Maica, Sf Efrem cel Nou, mijlociti la Dumnezeu ca micuta mea sa aiba un rezultat bun la RMN, dati ii putere sa depaseasca neputiintele si sa poata si ea sa se bucure de copilarie! Feriti o de alte probleme! Fiti alaturi de noi sa o putem creste frumos, cu sanatate, rabdare si intelepciune! Fiti alaturi de surioara ei ca ea sa continua sa ramana sanatoasa si sa si vada de copilarie si scoala! Multumim pentru tot ce faceti pentru noi!


Corina, 21-09-2017

  Slava Tie Dumnezeul nostru, slava Tie! Multumesc Sfanta Fecioara! Multumesc Sfinte Nectarie! A fost  o zi grea  astazi, multumesc Sfinte Nectarie ca  ne-ai fost alaturi. Ajuta-ne sa luam decizia  cea  mai  buna. .ajuta-l!
  Doamne ajuta! 


Vasile, 21-09-2017

  Multumesc Sfinte Nectarie pentru ajutorul acordat si in problema asta. Eu nu mai stiam ce ar trebui sa fac si ti-am plasat tie problema si Tu m-ai ajutat fara sa mai fac eu nimic. 


Elena, 21-09-2017

  Slava Domnului Iisus Hristos, Maicii Domnului, Sf Nectarie, Sf Efrem cel Nou, Sf împarati Constantin si Elena, Sf Mina, Sf Xenia, Sf parinte Arsenie Boca, Sf Gheorghe, Sf arhangheli Mihail si Gavril, Sf Antonie cel mare, Sf Nicolae, Sf Brâncoveani, Sf Parascheva, Sf Ecaterina, Sf Iustin Pârvu, Sf Cruci si tuturor sfintiilor pentru tot ajutorul lor...multumesc ca am reusit sa facem antecontractul pt vanzarea casei si am primit un avans, multumesc pentru sanatate si ca mamei avea o problema cu o ureche si acum este mult mai ok...multumesc pt hainutele frumoase pe care mi le.am cumparat si chiar m.am rugat sa imi gasesc haine frumoase si ieftine...multumesc ca am reusit sa ne mai eliberam din datoriile pe care le aveam...multumesc pt tot Doamne Iisuse si ai grija sa ne cumparam apartamentul pe care il dorim si ca totul sa fie bine...Doamne Iisuse Hristoase, Fiul Lui Dumnezeu, mîntuieste.ne pe noi pacatosii!


Lizuca, 21-09-2017

    Iti multumesc pt toate Sfinte Nectarie! Te rog ajuta ma sa imi treaca durerea de gingie si masea. 
    Doamne ajuta ne!


Oana, 21-09-2017

  Îi mulţumesc foarte mult Sfântului Nectarie pentru ajutorul dat.


FN., 21-09-2017

  Multumim pentru rezultatul bun primit! Ajutati o sa recupereze atat cat ii este permis, insa sa poata merge si vorbi!


A., 25-09-2017

  Multumesc Iisus, Maica Sfânta si Sfinte Nectarie pentru ca sunteti mereu alaturi de mine! Multumesc Sfinte Nectarie ca m-ai ajutat si azi la munca sa ma simt mai bine si sa rezist pana la final! Multumesc.... Doamne ajuta! 


Alina Bianca, 05-10-2017

  Bucura-te Sfinte Ierarhe Nectarie, Mare Facatorul de Minuni. Ii multumesc din suflet Sfintisorului meu drag care mereu m-a ajutat in tot ce l-am rugat. Te rog, Sfinte Nectarie, ajuta-ma sa trec cu bine de acest control dermatologic, sa fie totul in regula si usor de tratat. Iti multumesc din tot sufeltul, Te iubesc. Amin!


Marinela G., 05-10-2017

  Sfinte Nectarie, Sfinte Efrem, Sfinte Nicolae, Sfinte Mina, Sfinte Arsenie Boca, Sfinte Anton, Sfinta Rita, va rog ajutati-ne pe mine si familia mea, sa depasim toate problemele, in special cele de sanatate prin care trecem. Fiti salaturi de Maricica, care va fi operata azi, si ajutati-o sa nu fie nimic grav si totul sa se rezolve cu bine! DOAMNE AJUTA-NE!
  Sfinte Nectarie te rog ajut-o pe Maricica sa nu mai aiba nevoie de alta interventie chirurgicala,  sa iasa bune analizele facute. Te rog Sfinte drag, ajuta-le sa se rezolve problemele de sanatate ale fiecaruia din familia mea si te rog sa se rezolve si problema aparuta in casa noastra, si anume  defectiunea internetului. Bucura-te Sfinte Nectarie, mare facatorule de minuni!


Corina, 05-10-2017

  Multumesc Sf. Nectarie ca m-ai ajutat astazi. ..Am reusit  sa rezolv probleme  care ieri pareau greu  de rezolvat. .o rugaciune ucare Sfantul  Nectarie si totul  a iesit bine! Multumesc SFINTE NECTARIE TAUMATURGUL! Slava Tie Dumnezeul nostru, slava Tie! Multumesc Sfanta Fecioara! 


FN., 05-10-2017

  Sfinte Nectarie, Sfanta Fecioara, Sf Muc Efrem cel Nou mijlociti la Dumnezeu ca manifestarile pe care le are Nectaria noaptea sa nu fie crize epileptice.. faceti astfel incat controlul sa fie facut fara spitalizare.. ii e greu piticei mele acolo! 


Alina, 05-10-2017

  Multumesc Sfantului Nectarie ca este mereu alaturi de mine si imi raspunde de fiecare data cand ii cer ajutorul. Doamne-ajuta!


BSM, 05-10-2017

  Sfinte Nectarie iti multumesc pentru tot ajutorul din fiecare zi. Sfinte Efrem nu ne lasa nici acum. Doamne ajuta. 


BSM, 08-10-2017

  Sfinte Nectarie iti multumesc pentru tot ajutorul din fiecare zi. Sfinte Efrem nu ne lasa nici acum. Doamne ajuta.


Marinela G., 08-10-2017

  Multumesc Bunului Dumnezeu, Maicii Domnului si Sfintilor Nectarie, Sf.Mina, Sf.Arsenie Boca, Sf.Efrem, Sf.Nicolae, Sf.Anton, Sf.Ioan Rusul, Sf.Iosif, Sf.Rita si tuturor Sfintilor carora le cerem ajutorul, pt. ca ne-au ascultat rugaciunile si ne-au ajutat enorm. Fiti alaturi de mine si familia mea si in continuare si ajutati-ne sa scapam de boli, necazuri, dusmani, primejdii si datorii. Doamne ajuta!


Alina, 08-10-2017

  Multumesc Sfinte Nectarie pentru ca si ieri m-ai ajutat sa termin cu bine munca! Multumesc ca mereu imi vii in ajutor! Doamne ajuta! 


FN, 22-10-2017

 Sfinte drag, ajut o pe micuta noastra sa treaca usor, fara complicatii peste viroza aceasta, fa ca stimulentele pe care le procur pentru ea s o ajute! Multumesc pentru toate cate primim!
 Sfinte Nectarie , clarifica tu birocratia si ajuta ne sa intram in drepturi@ Iti multumim pentru sanatate si pentru tot ce primim acum!


Marinela G., 22-10-2017

  Sfinte Nectarie, Sfinte Efrem, Sfinte MIna, Sfinte Nicolae, Sfinte Arsenie Boca, va multumesc pt tot ajutorul si va rog din suflet ajutati-l pe sotul meu sa-i scada tensiunea arteriala, care dupa operatia pe cord deschis e periculos sa fie atat de mare; ajutati-l sa-i faca bine tratamentul dat de medicul cardiolog si sa-i scada tensiunea cat mai repede. Doamne ajuta!
  Sfinte Nectarie, Sf.Mina, Sf.Nicolae, Sf.Arsenie Boca, Sf.Efrem, Sf.Anton, va rog sa va rugati ca Bunul Dumnezeu si Maica Domnului sa aiba grija de fiul meu si sa se intoarca cu bine din calatoria pe care o face saptamana asta. Va rog ajutati-l si pe sotul meu in problema lui de sanatate, sa-i scada tensiunea arteriala si sa nu fie nevoie sa i se schimbe medicatia si nici sa nu mai fie necesar sa ajunga iar pe la medici. Slava Tie Doamne si Slava Sfintilor Tai! AMIN!
  Sfinte Nectarie te rog ajuta-ma sa ma insanatosesc,sa scap de toate problemele de sanatate si sa nu trebuiasca sa am nevoie de investigatii medicale,care nu mi-au fost de nici un folos pana acum.Te rog sfinte drag, sa ma ajuti si de data aceasta,asa cum m-ai ajutat de fiecare data cand ti-am cerut ajutorul.Bucura-te SfinteNectarie,mare facatorule de minuni!


Nitoi, 22-10-2017

  Mulțumesc Sfântului Nectarie pentru tot!!!


BSM, 22-10-2017

  Sfinte Nectarie te rugam sa ajungem cu bine la Sfintele Tale moaste maine. Sfinte Efrem calatoreste alaturi de noi. Doamne ajuta.


Vali, 22-10-2017

  Multumesc din tot sufletul  Sfântului Nectarie pentru  tot  ajutorul necontenit pe care mi-l da! Rugați- va cu încredere  si Sfantul Nectarie vă va raspunde! Doamne ajuta!


Alina, 22-10-2017

  Multumesc Sfinte Nectarie ca si azi mi-ai venit in ajutor cand te-am chemat! Doamne ajuta.


Corina, 29-10-2017

  Multumesc Sf.Nectarie! In sfarsit, astazi dupa mai multe incercari am reusit  sa fac in mod corect o injectie particulara fiului meu! Doamne ajuta! Multumesc Sfanta Fecioara! Multumesc Sfinte Nectarie ca m-ai ajutat si acum!  Sa ne fii mereu alaturi ca avem nevoie de  indrumarea Ta!


BSM, 29-10-2017

  Sfinte Nectarie, Sfinte Efrem va rog sa calatoriti cu noi. Doamne ajuta!
  Sfinte Nectarie te rog din suflet sa fie bine fetita mea in noaptea asta. Sfinte Efrem nu ne lasa. Doamne ajuta.


Vasile, 29-10-2017

  Multumesc Sfinte Nectarie pentru ziua de azi. Multumesc ca m-ai indrumat cum faci Tu de obicei.


FN, 29-10-2017

  Sf Drag ajuta ne ca tulburarile pe care le are Nectaria noaptea sa nu fie de natura epleptica, ajut o sa se dezvolte frumos , da i putere ei si noua determinare si energie. Ajut o pe surioara ei sa ramana sanatoasa. Ajuta ne pe noi sa ducem Crucea cu rabdare si armonie! Multumim pentru toate ce ni le favorizezi!
  Ajuta ne Sfinte sa evitam internarea si sa putem face ambulatoriu investigatiile. Da ne intelepciune sa rezolvam frumos sitatiile aparute. Si da i micutei noastre, Nectaria sanatate!


Elena, 05-11-2017

  Multumesc Sf.Nectarie si Maicii Domnului pentru tot ajutorul, sotul a renuntat la divort, am acum un serviciu asa cum mi am dorit, si ma rog ca Bunul Dumnezeu sa mi dea intelepciune, in casa noastra sa fie pace si liniste, sa l vindice pe sotul meu de patima bauturii, de ura.


Marinela G., 05-11-2017

  Multumesc sfantului Nectarie pt.tot ajutorul pe care ori de cate ori i-am cerut ajutorul mi l-a dat mie si familiei mele. Bucura-te Sfinte Nectarie, mare facatorule de minuni!
  Sfinte Nectarie te rog ajuta- l pe pisicul nostru sa se faca bine sa ii dea doctorul un diagnostic corect si un tratament care sa-l vindece de bronsita pe care o are de mult timp. Bucura-te Sfinte Nectarie, mare facatorule de minuni!


Izabela, 05-11-2017

  Multumesc Sf Nectarie pentru ca ne a ferit de un accident sambata trecuta; aveam cu mine iconita sfantului. Sfinte Nectarie, ajuta mie si familiei mele!
  Asta noapte m am simtit foarte rau; am luat acatistele Sf Nectarie si Sf Efrem cel Nou si mi le am pus pe piept; i am rugat sa ma ajute; incet, incet, am inceput sa ma linistesc, am adormit si azi dimineata eram bine; miercurea trecuta am evitat ca prin minune un accident, aveam iconita Sf Nectarie in geanta; am primit ajutor si raspuns la rugaciuni chiar daca nu sunt vrednica. Aveti mereu incredere in puterea rugaciunii caci mare e puterea lui Dumnezeu.


Oana, 05-11-2017

  Sfinte Nectarie, Tie iti multumim pentru tot ajutorul daruit in vietile noastre, Te rugam sa ne ierti pentru cate am gresit si ne rugam sa ne ajuti si de acum inainte sa ducem la bun sfarsit cele ce ne-am propus. Binecuvanteaza-ne pe noi, daruieste-ne sanatate, rabdare si intelegere in familie si ajuta-ne sa putem achita creditul pe care dorim sa il facem. Amin! Doamne, ajuta!


Vasile, 05-11-2017

  Multumesc Sfinte Nectarie pentru indrumare.


Lizuca, 09-11-2017

  Te rog ajuta ma Sfinte Nectarie la serviciu sa rezolv totul cu bine, inclusiv testul expirat. Te rog insanatoseste l pe Luca si ajuta —ma sa imi revin din starea in care sunt.
  Te rog ajuta-ma Sfinte Nectarie sa nu mai fac febra, sa ma simt mai bine sa pot merge la serviciu. Te rog insanatoseste-ne pe mine si pe Luca. Iarta-ma ca m-am indepartat de tine, de Dumnezeu, de Maica Sfanta si roaga i  sa ma ierte ca am pacatuit atat de mult.
Doamne miluieste!
  Sfinte Nectarie te rog nu ma lasa ajuta-ma sa nu fie nimic grav cu analizele mele, sa iasa normal. Stiu ca este o atentionare pt mine, roaga l pe Bunul Dumnezeu sa ma ierte si sa ma ajute! Maica Domnului te rog nu ma lasa! 
  Doamne ajuta -ma te rog!
Cea mai pacatoasa!
A ta pacatoasa Lizuca!


A, 09-11-2017

  Iti multumesc Iisuse, Maicuta Sfânta si Sfinte Nectarie pentru ca sunteti mereu alaturi de mine! Multumesc  Sf Nectarie pt ca in ultimul timp ai venit in ajutorul meu, când ma simteam rau. Te rog din suflet sa ma ajuti in continuare! Doamne ajuta!


M., 09-11-2017

  In ziua pomenirii Tale, nu pot decât sa îti multumesc pentru tot, Sfinte Nectarie. Pentru zilele când m-ai auzit, pentru bucuria de a fii acasa la tine, in Egina, pentru zilele si noptile când ma Asculti si nu ma lasi sa cad, pentru rugaciunile catre Bunul Dumnezeu. Multumesc!


Simona Hogea, 09-11-2017

   Ii multumesc Bunului Sfant Nectarie pentru tot ajutorul dat, atat mie cat si semenilor mei.
  Il rog cu toata uimilinta sa ne fie aproape si de acum inainte.
  Doamne ajuta!


Rodica, 16-11-2017

  Părinte bun, Sfânt Ierarh, Sfinte Nectarie, îți mulțumesc acum și în fiecare zi pentru grija și ajutorul tău. Ne-ai auzit, ne-ai mângâiat și prin tine bunul Dumnezeu ne-a ajutat. Te rog nu ne uita și roagă-te mereu pentru noi, pentru sănătate la trup, minte și suflet, pentru rezolvarea problemelor noastre și pentru împlinirea noastră, cu credință în Dumnezeu și cu iubire de semeni.


Elena Voicu, 16-11-2017

  Multumesc Sfinte Nectarie, pentru prezenta binefacatoare, sanatate si ajutor familiei mele, lui FLORIN, FLORIN IONUT, ELENA, IOANA, GHEOERGHE, FLORICA, CRISTI, MIHAELA, DORIN, COSTEL, NICU, MITICA, ROXANA, DANA, LAVINIA, OANA, FLORENTINA, MAINELA, FLORENTINA, GIORGIANA, SI ALTII DIN ACEST CENTRU DE ADAPOSTIRE SI DIN CASA MEA, IN NUMELE FIULUI LUI DUMNEZEU IISUS CRISTOS SI A SFINTEI TREIMI. AMIN!


Maria, 16-11-2017

  Sfinte Nectarie, te rog sa mijlocesti la Bunul Dumnezeu si la Maica Domnului pentru copilasii mei Vasilica si Georgiana, sa ii luati sub Sfantul vostru Acoperamant. Va rog sa binecuvantati casa si familia mea. Doamne ajuta!


BSM, 16-11-2017

  Sfinte Nectarie te rog din suflet sa ne ajuti sa ajungem la Sfintele Tale moaste acum. Doamne ajuta.


Lumina, 16-11-2017

   Sf Nectarie si Maica Domnului  te rog sa nu le lasi niciodata! Iti multumesc in fiecare clipa Sf Nectarie pentru grija ta, a sfintilor, a divinitatii.
  Fara voi nu am putea merge mai departe! Voi sunteti lumina si reazemul nostru!


MBO, 16-11-2017

  Multumesc tuturor sfintilor Si lui Dumnezeu!


Marinela G., 19-11-2017

  Multumesc Bunului Dumnezeu, Maicii Domnului, Mantuitorului Iisus Hristos si Sfintilor Nectarie, Sf.Mina, SF.Nicolae, Sf.Arsenie Boca, SF.Efrem cel Nou si tuturor Sfintilor la care ma rog, ca ne-au iertat pacatele si ne-au ajutat sa ne rezolvam problemele de sanatate, care au aparut fiecaruia dintre noi si ne-au rezolvat toate necazurile care au aparut pe parcursul vremii. Multumesc ca ne-ati iertat pe noi pacatosii si va implor sa ne ajutati ori de cate ori va cerem ajutorul. va rog ajutati-o si pe Elena sa poata renunta la tigari. DOAMNE AJUTA!


Marinela G., 26-11-2017

  Sfinte Nectarie, te rog din suflet sa te rogi pt.noi, sa se rezolve toate problemele de sanatate si cele financiare ale familiei noastre. Te rog Sfinte drag, ajuta-l pe pisoiasul nostru sa se vindece de boala grava pe care o are, mai fa inca o minune! Bucurate Sfinte Nectarie, mare facatorule de minuni!!!


Maria, 26-11-2017

  Sf Nectarie te rog ajut o pe mama sa se vindece si sa mai traiasca macar cativa ani. Sa nu sufere deloc si sa se vindece cu tratament. Fa te rog o minune sa treaca cu bine si repede de boala si sa mai traiasca macar cativa ani fericiti si cu sanatate. Dumnezeu sa ne ajute!


BSM, 26-11-2017

  Sfinte Nectarie, fetita mea Anastasia are un ganglion inflamat. Te rog din suflet sa nu fie nimic grav. Sfinte Efrem te rog din suflet sa ne ajutati. Va multumesc pentru tot jutorul. Doamne ajuta.


Ioana, 26-11-2017

  Iti multumesc Sf.Nectarie ca mi-ai ascultat rugaciunea si a disparut umflatura care ma ingrijora, de langa ureche. Iti multumesc ca esti grabnic ascultator al rugaciunilor mele si ieri m-ai ajutat cu ceea ce te-am rugat. Doamne Ajuta!


Simona, 26-11-2017

  Te rog din suflet Sfinte Ierarhe Nectarie ai grija de Anastasia mea, fa-o bine si sa mergem acasuca si niciodata sa nu mai ajungem in spital. Te rog iarta-ma pentru tot cat ti-am gresit. Te rog din suflet fa o minune cu miculuta Anastasia Maria.
  Doamne ajuta!!!


BSM, 02-12-2017

  Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem va rog sa ajungem cu bine. Doamne ajuta sa fie bine fetita mea.


Marinela G., 10-12-2017

  Sfinte Nicolae, Te rog sa ai grija de sotul meu, care iti poarta numele, si roaga-l pe Bunul Dumnezeu si Maica Domnului sa ne ocroteasca familia, sa ne dea sanatate, liniste, intelegere in familie si spor in casa si sa ne scape de boli, necazuri, dusmani, pagube si datorii. DOAMNE AJUTA!!!
  Sfinte Nectarie, multumesc pt.tot ajutorul pe care mi-l dai de fiecare data cand te rog. Sfinte drag, te rog sa ne ajuti saptamana viitoare, sa se rezolve cu bine problema cu gazul, problemele financiare si te rog ajuta-l pe pisicul meu, sa ii dea medicul un tratament care sa-l scape de tusea permanenta pe care o are si  de virusul pe care il are si e f. puternic. Multumesc Bunului Dumnezeu, Maicii Domnului si Mantuitorului Iisus Hristos, ca ne iarta pe noi pacatosii si ne ajuta de fiecare data cand avem necazuri. Multumesc si Sfintilor Mina, Sf.Nicolae, Sf.Arsenie Boca, Sf.Efrem cei Nou, Sf.Anton si tuturor sfintilor care se roaga pt.noi, pacatosii. Slava Tie Doamne si slava Sfintilor Tai! AMIN!


BSM, 10-12-2017

   Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem va rog din suflet sa ajungem cu bine acasa. Ai grija de noi va rog. Doamne ajuta.
  Sfintii mei dragi, va multumesc din inima pentru tot. Va rog aveti grija de fetita mea, sa poata dormi linistita. Doamne ajuta!


Elena, 10-12-2017

  Doamne Sf Nectarie iti multumesc pentru tot  ajutorul pe care mi-l dai!! Doamne Maicuta DOMNULUI roaga-te pentru noi pacatosii acum si in vecii vecilor amin!


BSM, 17-12-2017

  Sfinte Nectarie, Sfinte Efrem va multumesc din suflet pentru tot ajutorul. Va rog sa aveti grija de fetita mea, sa fie bine in noaptea asta si sa se faca bine, sa nu mai tuseasca. Va rog sa ma iertati pentru tot. Doamne ajuta. 


FN, 17-12-2017

   Multumesc Sfinte drag pentru felul cum e Nectaria, cum a progresat, ca s au poprit crizele epileptice. Tu ai mijlocit salvarea ei si tu vei mijloci recuperarea ei! Amin!
  Sf. Nectarie, Sf. Nicolae, Sf. Efrem cel Nou, Sf. Muc Mina ajutati ne sa ne dovedim dreptatea in instanta si sa ne fie proprirea anulata! Ingaduiti judecatorilor sa vada abuzul din spatele propririi si anulati ne datoria nedreapta! Multumesc pentru oamenii trimisi in ajutor!


BSM., 26-12-2017

  Sfinte Nectarie, sfinte Efrem, va rog din suflet sa calatoriti cu noi. Va multumesc pentru tot ajutorul acordat. Fiti cu noi, alaturi de noi, va rog mult. Doamne ajuta.


Felicia, 26-12-2017

  Te rugam Sfinte Nectarie, Sfinte Ioan Rusul ajutati-ne sa iasa bine analizele si computerul tomograf al tatei. Ajuta-l sa invinga boala cancerului. 
  Doamne ajuta.


Tusca63, 26-12-2017

  Iarta-ma Sfinte Nectarie! De mult nu am mai citit acatistul tau asa cum faceam acum 2-3 ani. Asta nu inseamna ca te-am uitat, dar ... cuvintele sunt de prisos. Te rog, sfinte Nectarie, bunicutul meu drag, nu ma uita nici pe mine pacatoasa, nici pe mama mea. Ajuta-ne si intareste-ne, da-ne rabdare sa putem invinge tot ce ne da bunul Dumnezeu.Ai grija de noi si ne ocroteste. 
  Sfinte Nectarie roaga-te pentru noi!


Marinela G., 26-12-2017

  Multumesc Bunului Dumnezeu, Maicii Domnului, Mantuitorului Iisus Hristos si Sfintilor Nectarie, Sf.Mina, Sf.Arsenie Boca, Sf.Nicolae, Sf.Efrem cel Nou, Sf.Anton, Sf.Rita, Sf.Iosif, Sf.Ioan Rusul, Sf.Pantelimon, Sf.Luca de la Crimeea, Sf.Grigorie Decapolitul, Sf.Partenie, Sf. Parascheva, Sf.Spiridon, Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavril si Sfantului Inger pazitor, pt.ca au fost alaturi de mine si familia mea si ne-au ajutat de fiecare data cand le-am cerut ajutarul. Multumesc si administratorului acestui site, si le doresc tuturor Sarbatori Fericite! si Doamne Ajuta pe toata lumea!!! 


Alina, 26-12-2017

  Multumesc Sfinte Nectarie pentru ca m-ai ajutat să adorm din cauza durerilor de stomac ! Te rog sa fii alaturi de mine in continuare impreuna cu Bunul Dumnezeu , Maicuta Sfanta , Sfântul Nicolae si Sfântul Spiridon! Va multumesc.... Doamne ajuta tuturor si Sărbători fericite! 


Deny, 26-12-2017

  Vreu sa ii multumesc SF Nectarie, SF Parascheva si Maicutei Sfinte, pentru tot ajutorul dat mie si familiei mele, ii multumesc pentru ajutorul dat norei mele: a facut o minune pentru ea si ne-a redat linistea in suflet. Amin si Doamne Ajuta!!!


Lizuca, 26-12-2017

  Sfinte Nectarie ajuta—ma sa ma refac ca tot racita sunt. Ajuta—ma sa ma descurc la serviciu si sa ne bucuram de Sarbatori! 
  Doamne iarta-ma!


Timi, 26-12-2017

  Multumesc lui SF. Nectarie, ca ne iubeste, ma rog la el in fiecare zi sa-l vindece pe iubitul meu, si de cand ma rog la el, am credinta ca se va vindeca si totul o sa fie bine.
  Multumesc Tie Doamne, Maicii Domnului si Sfantului Nectarie!


Florin, 26-12-2017

  Am ceva timp de cand nu am multumit sfantului Nectarie pt ca mi a ajutat atat de mult. Iertare si multumiri sfinte ierarh Nectarie mare factor de minuni !


Cristina, 26-12-2017

  Multumesc si eu Sf. Nectarie pentru tot ajutorul primit si pentru faptul ca fetitei mele i-au iesit analizele si RMN-ul bine. Si as vrea sa multumesc si pentru ca a reusit la examenul pe care nu credeam ca il mai trece.


Vasile, 26-12-2017

 Multumesc Sfinte Nectarie ca m-ai ajutat si in problema asta de sanatate si ca mi-ai pus in minte gandul cel bun sa stiu ce sa fac ca sa imi treaca.


BSM, 29-12-2017

  Sfinte Nectarie, sfinte Efrem va rog din suflet sa aveti grija sa ajungem cu bine acasa. Va multumesc pentru tot ajutorul acordat. 


Madalina, 29-12-2017

  Multumesc Sfantului Nectarie pentru starea de liniste pe care mi-o ofera si speranta ca totul va fi bine. Doamne ajuta!


FN., 29-12-2017

  Sf Drag iti multumim pentru toate binefacerile de zi cu zi! Fii alaturi de fetitele mele sa nu raceasca sever si la recoltarea de analize sa nu fie probleme si nici rezultate proaste. Da ne sanatate, intelepciune si rabdare!
Ajuta ne luminand mintile judecatorilor si da ne resurse sa putem sa le crestem frumos pe fiecare dintre ele; da i Sf Nectarie, Nectariei PUTERE SA MEARGA SI SA VORBEASCA! Vindeca ce doctorii pamaneni spun ca nu se poate vindeca!


>>>>>>> continuare

 


  Catre:
* Nume:
* Email:
  Telefon:
* Descriere:
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

 

 

Copyright ©2009 sfantulnectarie.ro


“ Aliluia ,Binecuvântat Esti ,Dumnezeul Parinţilor Noştri ! "