Sfantul Nectarie impreuna cu Maica Domnului si Domnul Dumnezeu


Icoane
Cărţi

Învăţături
Diverse

Icoane Ortodoxe


    


    Icoana Zilei

  

 

 

 

 

 

 


Manastirea Eghina,Grecia

 

      Am infiintat aceasta rubrica, special pentru simple postari de multumire si rugaminti catre Sfantul Nectarie. Acest lucru nu inseamna ca ele sunt mai putin importante, ci doar pentru o delimitare corecta a spatiului si rubricilor. Sper ca si aceasta sa se "populeze" cat mai curand, ca si rubrica "Minuni" - fapt pentru care va multumesc, dumneavoastra, cititorilor. Email-urile le veti trimite tot completand formularul de mai jos.
  Doamne ajuta !


Ioana, 03-01-2018

  Multumesc Maica Domnului, Sfinte Nectarie, Sfinte Efrem, Sfinte Ioan Rusul, Sfinte Mina si tuturor sfintilior pentru ajutorul dat in anul care a trecut.
  Va rog sfintilor ajutati-ne sa iasa bine analizele tatei si sa fie sanatos.
  Va rog ajutati-ma si imbunatatiti conditiile pe care le am la serviciu, ajutati-ma sa ma inteleg bine cu sefa si cu colegii si sa nu ma mai duc cu atata amaraciune la serviciu. Te rog Sfinte Nectarie ajuta-ma cu locul de munca.
  Doamne ajuta.


Marinela G., 08-01-2018

  Multumesc Sfinte Nectarie pt.toate minunile pe care le faci cu mine si familia mea! Te rog ai grija de noi si in continuare si ocroteste-ne si in continuare. Nu ne lasa prada deznadejdii si roaga-L pe Bunul Dumnezeu sa ne ierte toate greselile pe care le facem. Multumesc Sfinte Nectarie si la toti Sfintii pt tot ajutorul. Multumesc Tie Doamne si multumesc pt.minunile pe care le faci prin Sfintii Tai!!!. 


Maria, 08-01-2018

  Multumesc, Maicii Domnului si Sfantului Nectarie, pentru ca sunt alaturi de mine si pentru ca in ultima vreme am simtit ajutorul lor. Ii rog sa ma ajute in continuare,sa am un an linistit in familie si la serviciu.
  Doamne ajuta!


BSM, 08-01-2018

  Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem va rog din suflet sa ne ajutati sa ajungem cu bine la Sfintele moaste. Doamne ajuta!


Marinela G., 15-01-2018

  Sfinte Nectarie, Sf.Mina, Sf.Anton, Sf.Nicolae, Sf.Efrem cel Nou, Sf. Arsenie Boca, va rog sa va rugati pt.mine, sa fie bune produsele comandate, sa reusesc sa le platesc, si sa ne rezolvam toate problemele financiare pe care le avem. Multumesc din suflet pt.tot ajutorul de pana acum si fiti alaturi de noi si in continuare. DOAMNE AJUTA!!!
 Sfinte Nectarie, Sf.Mna, Sf.Nicolae, Sf.Arsenie Boca, Sf.Efrem, Sf.Anton, Sf.Ioan Rusul, Sf.Luca de la Crimeea, Sf.Pantelimon, Sf.Parascheva, Sf.Rita, va rog sa-i rugati pe Bunul Dumnezeu si Maica Domnului sa ne ierte de pacate, pe mine si familia mea si sa ne apere de boli necazuri, dusmani, pagube si datorii. Va rog sa ma ajutati sa ma vindec de boala care a aparut la gat, si de celelalte boli pe care le am si sa ne ajutati sa trecem cu bine peste toate problemele pe care le avem. DOAME AJUTA!


Corina, 15-01-2018

   Multumesc Sf.Nectarie! Multumesc din tot sufletul! Mi-ai fost  aproape si astazi si m-ai ajutat!
  Te rog da-ne sprijin si in continuare Sfinte Nectarie Taumaturgul!  Doamne ajuta! Multumesc Sfanta Fecioara! 
  Nu pot sa nu-ti multumesc inca  odata pentru ajutorul pe care ni-l dai Sfinte  mult drag mie si familiei mele, Sfinte Nectarie Taumaturgul!  Iarta ma pe mine pacatoasa. M-am pentru ca n-am reusit sa tin ceea ce am promis. ..ma voi stradui mai mult! Doamne ajuta! Miluieste-ne Sfanta Fecioara! 


Alina, 15-01-2018

  Mulțumesc Sfântului Nectarie pentru ascultarea rugăciunilor, pentru ajutorul dat mie și familiei mele! Doamne ajuta! 


FN., 15-01-2018

  Sf. Nectarie, Sf. Muc Efrem, Sf. MUC. Mina, Maica Sfanta, Iisuse, Parinte Arsenie, fiti alaturi de noi sa ne mentineti sanatoase, sa nu se simtim singure, sau nu cad in deznadejde. Dati mi putere sa lcurez cu micuta Nectaria. Feriti o de complicatii ale starii de sanatate. Aparati i si pe ceilalati 2 membrii ai familiei care nu sunt acum langa mine! Rdiciat i pe Amma Nectaria sa poata merge si vorbi!


Mari. O., 15-01-2018

  Te rog din suflet Sfinte Nectarie sa ma ajuti sa ma las de acest viciu cum este fumatul. Numai vreau sa fumez si vreau sa trec cat mai usor peste aceasta stare. Amin!


Ileana, 15-01-2018

  Ma rog din nou Sfantului Nectarie, ca de atatea ori pana acum, sa-i ajute sotului meu ca problemele cu nodulii tiroidieni sa nu fie grave si sa-i iasa bine ecografia. Sfinte Nectarie, roaga-te lui Dumnezeu pentru noi si ajuta-l pe sotul meu sa fie sanatos.


Marinela G., 21-01-2018

  Multumesc Sfinte Nectarie si tuturor Sfintilor la care ma rog, pt. ca ne-au ajutat sa se rezolve cu bine una din problemele pe care le-am avut. Sfinte Nectarie, te rog ajuta-l pe tatal meu sa-i iasa bune analizele pe care le-a facut azi. Bucura-te Sfinte Nectarie, mare facatorule de minuni!!!


Iulia, 21-01-2018

  Multumesc Sfantului Nectarie si Maicutei Domnului ca mi-au ascultat rugaciunile si au ajutat-o pe fetita mea sa nu mai verse si sa doarma pana dimineata. Slava Tie Doamne!


Vasile, 21-01-2018

  Multumesc Sfinte Nectarie si pentru acest ajutor, de-a face si eu o fapta mica.


Nicusor, 21-01-2018

  Sfinte parinte Nectarie ajuta-ne si da-ne credinta cea dreapta in suflet!
  Doamne ajuta!


Ileana, 21-01-2018

  Ma rog Sfantului Nectarie sa-l ajute pe sotul meu sa primeasca vesti bune de la medic la consultatia la care o sa mearga astazi si ca problema pe care o are la tiroida sa nu se fi agravat, sa nu fie nimic grav. Doamne ajuta!


BSM, 26-01-2018

  Sfinte Efrem si Sfinte Nectarie va rog din suflet sa ma ajutati sa rezolv situatia de la serviciu. Doamne ajuta.


Ioana, 26-01-2018

  Multumesc Maicii Domnului, Sfantului Nectarie, Sfantului Efrem, Sfantului Ioan Rusul Si tuturor sfintilor ca l-au ajutat pe tata si s-a vindecat de cancerul la colon. Va rugam ajutati-l ca la urmatoarele controale sa fie bine si sa nu recidiveze boala.
  Multumec Sfinte Nectarie ca m-ai ajutat azi la serviciu, te rog ajuta-ma in continuare sa pot face fata fara colega care e bolnava.
  Doamne ajuta.


Marinela G., 26-01-2018

  Multumesc Sfinte Nectarie pt.tot ajutorul pe care mi l-ai dat de fiecare data cand am avut necazuri si probleme.Te rog Sfinte drag, sa ma ajuti si in continuare,sa ma scapi de boli necazuri pagube si datorii. Bucura-te Sfinte Nectarie, mare facatorule de minuni!


Ileana, 26-01-2018

   Multumesc Sfinte Nectarie pentru tot ajutorul pe care ni-l dai si pentru faptul ca mergand la control la medic, sotul meu a primit vesti bune, ca boala nu a evoluat si ca lucrurile sunt in ordine. Doamne ajuta. Sfinte Nectarie roaga-te pentru noi.


Maria, 26-01-2018

  Iarta-ma doamne ptr toate greselile mele! Ajuta-mi doamne baiatul sa-si ia examenul acesta care este foarte important.


Vasile, 26-01-2018

  Multumesc Sfinte Nectarie.


Ramona, 26-01-2018

 Buna ziua! Ii multumesc Sf. Nectarie, Sfantului Parinte Iustin Parvu, Sf. Efrem, Sf. Fanurie, Sf. Parinte Gherontie Puiu si Maicii Domnului pentru ca m-au ajutat sa rezolv foarte repede o problema de natura financiara! Doamne ajuta!


BSM, 02-02-2018

  Sfinte Nectarie, sfinte Efrem va rugam sa calatoriti cu noi maine, sa ajungem cu bine. Doamne ajuta.
  Sfinte Nectarie, sfinte Efrem va rog sa calatoriti cu noi acum. Sa fie bine fetita noastra. Doamne ajuta.
  Sfinte Nectarie, sfinte Efrem va multumesc pentru tot. Va rog sa aveti grija de tatal meu sa nu mai aiba dureri. Doamne ajuta.


FN., 02-02-2018

  Sf Drag, fa din imposibil Posibil si ajuta ne sa castigam acest proces! Ajuta ne s-o ridicam din neputinta fizica pe Amma Nectaria. Da  minte sa inteleaga si sa vorbeasca. Ajut o si pe surioara ei in tot ce face si da le sanatate! REVARSA PESTE NOI INTELEPCIUNE, RABDARE SI PUTERE!


Marinela G., 02-02-2018

  Sfinte Nectarie, Sf.Mina, Sf.Nicolae, Sf. Arsenie Boca, Sf.Efrem, Sf.Luca de la Crimeea, Sf.Ioan Rusul, va rog ajutati-ma sa mi se imbunatateasca vederea, sa nu mi se agraveze boala si sa scap de intervantia chirurgicala. Multumesc Bunului Dumnnezeu si Maicii Domnului ca ma iarta pe mine pacatoasa si le asculta rugaciunile Sfintilor mei dragi si ma ajuta de fiecare data, mai ales in problemele de sanatate, Slava Bunului Dumnezeu si Slava Sfintilor Sai! AMIN!!!
  Sfinte Nectarie, Sfinte Mina, Sfinte,Nicolae, Sfinte Arsenie Boca, Sfinte Efrem cel Nou si toti Sfintilor grabnic ajutatori, va rog din suflet sa va rugati la Bunul Dumnezeu si Maica Domnului, sa ne scape de virusul pe care l-am contactat si de toate bolile pe care le avem, sa nu trebuiasca sa ajungem la spitale si medici. DOAMNE AJUTA!!!


Maria, 02-02-2018

  Multumesc Bunului Dumnezeu, Maicii Domnului si Sfantului Nectarie pentru ca imi asculta rugaciunile. Ii rog sa fie alaturi de copilul meu si sa-l ajute sa ia toate examenele cu bine. Doamne ajuta!


Candela, 02-02-2018

  Iti multumesc Parinte Nectarie pentru faptul ca mereu ai grija de familia mea, de tatal meu. Fara tine, fara voi, puterilor ceresti nu as fi putut trece peste atatea!


Nicoleta, 02-02-2018

  Încep prin a multumi Domnului, Maica Sfânta, Sfântul Nectarie, Sfântul Mina, Sfântul Nicolae pentru tot ajutorul dat, pentru sanatate. Sa ma ierte Sfântul Nectarie ca nu am dat marturie mai demult. Doamne ajuta!


Oana, 02-02-2018

  Slava Tie Sfinte Nectarie pentru toate daruite familiei noastre! Iti multumesc pentru ca mi-ai ajutat sa gasesc serviciu si de data aceasta. Ajuta-ma, te rog, sa pun inceput bun in activitate, sotului meu lumineaza-i mintea la examene, surorii mele ajuta-i sa gaseasca un loc de munca mai bun, fetitei noastre si noua tuturor ne daruieste sanatate si zile cu bucurie! Amin!


Cornelia, 02-02-2018

  Multumesc Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu, multumesc Maicuta Sfanta draga si iubita, multumesc sfintilor mei dragi Sfantul Nectarie, Sfantului Nicolae, Sfantului Iuda Tadeu, Sfantului Efrem cel Nou, Sfintei Rita si tuturor sfintilor placuti Domnului, si ingerasului meu pazitor pentru tot, multumesc in primul rand pentru sanatatea familiei mele si a mea, multumesc pentru locurile de munca, multumesc pentru fiecare zi si in fiecare zi a vietii noastre.Multumesc ca va rugati pentru iertarea pacatelor noastre Bunului Dumnezeu, multumesc pentru vindecarile minunate, multumesc pentru tot. Va rog, va implor ca si de acum inainte sa ne protejati. Iertati-ma ca nu reusesc sa ma rog asa cum ar trebui. Va rog din tot sufletul ajutati-ma sa imi iasa analizele bune, si sa imi dispara ganglionul de la gat, ajutati-l pe Florin cu locul de munca si pe Cristina si pe Mihai si pe mine, ajutati-mi sa dureze cat mai mult posibil. Aveti grija de ingerasul nostru David. Doamne iarta-ma! Stiu ca mult iti gresesc putin iti multumesc. Intareste-ma Doamne in credinta, ajuta-ma Doamne sa reusesc sa ma las de fumat, ca nu reusesc. Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu, am gresit, iarta-ma, te iubesc, multumesc. Slava Tie Dumnezeul Nostru, Slava Tie, Slava Tie Maicuta a Domnului, Slava voua Sfantului Nectarie, Sfantului Efrem cel Nou, Sfantului Nicolae, Sfantului Iuda Tadeu, Sfintei Rita si tuturor sfintisorili placuti Domnului. Aliuluia. Aliluia. Aliluia.


Corina, 09-02-2018

  Multumesc Sf. Nectarie! Ai facut o alta mica minune pentru noi, luminand prin via ta o zi intunecata! Iarta-ne noua greselile, milostiveste  ne pe noi pacatosii! Ajuta-ne Sfanta Fecioara! Slava Tie Dumnezeul nostru, slava Tie! Sf.Nectarie Taumaturgul primeste multumirea mea nevrednica! Da-ne linistea, seninatatea  de a le infrunta pe toate! Doamne ajuta !


Gina, 09-02-2018

  Multumesc din tot sufletul Sf. Nectarie ca mi.ai luat durerea de cap, pe care o aveam de multe luni. Multumesc din tot sufletul ca mama lui Ionut a iesit cu bine din operatie si acum se reface repede, asa cum te.am rugat. Multumesc din tot sufletul ca mi.a dat speranta schimbarii locului de munca, si am fost la primul interviu. 


Slabu Tatiana, 09-02-2018

  Buna ziua. Am mare nevoie de ajutor pentru a avea al 2-lea copil. Ajutati-ma va rog. Eu locuiesc in Moldova, r. Briceni, s. Berlinti.


Mari O., 18-02-2018

 Sf Nectarie te rog din suflet sa imi asculti rugaciunea si de data aceasta si sa ii ajuti mama sa iasa cu bine din investigatiile urmatoare. Promit dragul meu Sfant ca o sa las marturie aici si ca o sa fac in continuare cunoscute minunile tale.


Maria, 18-02-2018

 Doamne Dumnezeul Nostru, Maica Domnului, Sfinte Nectarie, va multumesc pentru tot ce avem, va rog in continuare sa-i luati sub Sfantul Vostru Acoperamant pe copiii nostri Vasilica si Georgiana, sa le dati sanatate trupeasca, sufleteasca si mentala si ajutor la examene. Doamne ajuta!


FN., 18-02-2018

 Sfinte Nectarie, Sf Efrem, Sf Muc Mina, Sfanta Fecioara, fiti alaturi de noi si ajutati ne sa luam decizia cea buna privind recuperarea Ammei Nectaria. Dati ne resurse, intelepciune si puteresa o ajutam sa se ridice, sa vorbeasca sa gandeasca! Dati ne ajutor luminand mintea judecatorului in favoarea noastra MULTUMIM!


Emilia, 18-02-2018

  Iti multumesc Sfinte Nectarie ca m ai ajutat din nou, cu tati astazi facand inca o minune pentru el. Minunat este Dumnezeu intre Sfintii Sai. Amin. Slava Tie Doamne.


Gina, 18-02-2018

 Multumesc din tot sufletul Sf. Nectarie ca esti langa mine mereu, multumesc din suflet ca mai ajutat sa iau examenul teoretic pt permisul de conducere, multumesc din suflet pt ca m-ai ajutat sa imi schimb locul de munca si ai fost alaturi de mine la cele doua interviuri si in seara cand am dat testul. Iti multumesc din tot sufletul Sf. Nectarie, ca o ajuti pe mama lui Ionut sa se recupereze dupa operatie. Iti multumesc din suflet si pt protectia si sanatea ce le.o oferi celor doi baietei ai mei in fiecare zi. 


Adriana, 18-02-2018

  Sfântul meu drag ajuta-ma asa cum ai facut mereu, ajuta-ma ca mama sa fie sanatoasa. Laudat pe veci sa fi si îti multumesc ca existi în viata noastra!


Madalina, 18-08-2018

 Multumim Sfantului Nectarie, Maicutei Domnului si Bunului Dumnezeu pentru ca au vindecat tusea sotului meu.


Emilia, 18-08-2018

  Iti multumesc Sfinte Nectarie ca m ai ajutat din nou, cu tati astazi facand inca o minune pentru el. Minunat este Dumnezeu intre Sfintii Sai. Amin. Slava Tie Doamne.


Marinela G., 23-02-2018

  Sfinte Nectarie, Sf.Mina, Sf.Nicolae, Sf.Arsenie Boca, Sf.Efrem, va rog ajutati-ne sa reusim sa se rezolve vanzarea pamantului de la tara, cat de repede posibil, copiii  mei sa reuseasca sa se mute in apartamentul lor, la vara, si  sa ne dea Bunul Dumnezeu sanatate, liniste sufleteasca, intelegere in familie, luminarea mintii, reusita la serviciu si spor in casa si totodata sa ne ajutatie sa scapam de boli, necazuri si datoriile pe care le avem.. Slava Bunului Dumnezeu si slava Sfintilor Saii!  Amin!


FN, 23-02-2018

  Sf Ierarh Nectarie, fii maine in sala de judecata si schimba mintea judecatorului pentru o solutie favorabila noua! Multumim pentru toate cate le mijlocesti si fa ca ajutorul primit sa i fie folositor Ammei Nectaria ca sa se ridice, sa mearga si sa vorbeasca!


BSM, 02-03-2018

  Sfinte Nectarie, sfinte Efrem va multumesc din tot sufletul pentru tot. Va rog sa calatoriti cu sotul meu sa ajunga si sa se intoarca cu bine. Doamne ajuta.


FN, 02-03-2018

 Sfinte drag, mijloceste acolo Sus, ca terapia de azi sa fie baza unui nou inceput.. sa faca achizitii! Multumesc pentru toate cate le primesc!


Marinela G., 02-03-2018

 Sfinte Nectarie, te rog ajuta-ne si saptamana acaeasta, si ocroteste-ne. Roaga-te pt.famlia mea, ca Bunul Dumnezeu sa ne ierte de pacate si sa ne scape de toate necazurile pe care le avem, in special cele de sanatate. Bucura-te Sfinte Nectarie, mare facatorule de minuni! AMIN!


Nela, 02-03-2018

 Mulțumesc Sfinte Nectarie pentru tot ajutorul primit.  


Corina, 09-03-2018

  Multumesc cu tot sufletul  Sfinte Nectarie ca ne ai ajutat si au iesit bune examenele oftalmologice. Ajuta-ne Preabunule si in continuare, intareste-ne  in suflet sa avem puterea de a merge inainte! Doamne ajuta! Ajuta-ne Sfanta Fecioara! 
  M-am rugat neincetat Sfantului Nectarie si am citit de mai multe ori Acatistul  Sfantului! Rugaciunea mi a fost ascultata. Baiatul meu a reusit si se duca la scoala era acasa de vreo doua  saptamani, fragil, nesigur, insingurat. Preabunul  Sfant i a dat forta de a se intoarce printre  collegii sai! Multumesc Sf. Nectarie! Multumesc Sfanta Fecioara! Slava Tie Dumnezeul nostru, slava Tie! 
  Ma rog neincetat  Sfantului Nectarie si ajutorul  sau nu intarzie  sa apara, in miei reusite, neasteptate. ..dupa atata  suferinta, o mica lumina  s a aratat. ..testele  cognitive au iesit  bine  ! Doamne ajuta!  Ajuta-ne Sfanta Fecioara! Multumesc Sfinte Nectarie! E greu dar rugaciunea si Acatistul Sf.Nectarie Taumaturgul aduc incredere si curajul de a merge  inainte!  Doamne ajuta! 


Cornelia, 09-03-2018

  Te rog Doamne Iisuse Hristoase, te rog maicuta a Domnului, te rog Sfinte Nectarie, Te rog Sfinte Efrem cel Nou, te rog Sfinte Nicolae, te rog Sfinte Iuda Tadeu, te rog Sfanta Rita....va rog din suflet ...astazi Florin sa primeasca vestea cea buna cu locul de munca ...sa inceapa din seara aceasta, daca e sa fie spre binele lui , Doamne faca-se voia Ta.....iarta-ma pentru insistenta mea. Aliluia, Aliluia, Aliluia.


FN, 09-03-2018

 Sf Nectarie, Sf Mina, Sf Efrem, faceti cumva sa mi gasesc CI pierdut sa nu mai facem drumuri aiurea... multumim pentru plusulk pe care l am primit de la ultima terapie a Nectariei... ajutati ne s o recuperam si da ne tuturor sanatate si rabdare!


Mari O., 09-03-2018

  Ma confrunt de anul trecut cu o infectie urinara, merg la tot felul de ecografe si nu iese nimic grav, acum a revenit din nou si sunt sub tratament injectabil. Ajuta_ma te rog Sf Nectarie sa scap si voi face cunoscut ajutorul Tau, ca de fiecare data.


Corina, 16-03-2018

  Multumesc  Sfantului apropiat sufletui meu, multumesc Sfinte Nectarie! Multumesc  Maicii Domnului! Doamne ajuta! 
  Trec printr-o perioada  grea. .simt nevoie sa multumesc zilnic Sfantului  Nectarie! Rugaciunea  si Acatistul ma ajuta sa merg inainte, sa am curaj! Multumesc Sf.Nectarie! Ajuta-ne Sfanta Fecioara! Doamne ajuta! 
  Multumesc Sfantului Nectarie!  Multumesc  Maicii Domnului! In sfarsit fiul meu poate inceput terapia psihologica, s-a eliberat un loc si de saptamana  viitoare  va avea necessario suport psihologic ! Un alt ajutor al Sfantului  Nectarie!  Doamne ajuta! 
  Scriu din nou! Vreau sa impartasesc puterea  rugaciunii sincere ..Au fost saptamani  negre, difficile. ..n-Am incetat  a ma ruga..si iata o mica lumina se vede. Astazi  a fost o zi bunicica pentru acest  minunat  erou, fiul meu. ..Prea Sfantul Nectarie l-a ajutat zi! Multumesc Sfinte Nectarie!  MULTUMESC!  
  Doamne ajuta! Ajuta-ne Sfanta Fecioara! 


Gabriela, 16-03-2018

  MULTUMESC DIN SUFLET SFANTULUI MEU DRAG NECTARIE CARE M-A AJUTAT ORI DE CATE ORI I-AM CERUT AJUTORUL, SI IL ROG SA MA AJUTE IN CONTINUARE IN REZOLVAREA TUTUROR PROBLEMELOR PE CARE LE INTAMPINAM ZI DE ZI, MULTUMESC DEASEMENEA SI MAICUTEI DOMNULUI, SFANTULUI EFREN, SFANTULUI IOAN, SFINEI MUCENITE FILOFTEIA, SFANTULUI MIN, SFINTILOR ARHANGHELI MIHAIL SI GAVRIL AL CARUI NUME IL PORT CU MARE DRAG SI TUTUROR SFINTILOR PT CA EI NE AJUTA DE FIECARE DATA. SI NU IN ULTIMUL RAND ADMINISTRATORULUI ACESTUI SITE! DOAMNE AJUTA!


Maria, 16-03-2018

  Doamne Iisuse Hristoase, Maicuta Domnului, Sfinte Nectarie va multumesc, pentru ca lucrurile in familia mea au inceput sa intre pe un fagas normal. Va rog, sa il ajutati pe fiul meu Vasilica, sa se descurce bine la interviul de azi si sa fie angajat, de asemenea va rog, sa o ajutati pe colega mea Ionela, sa se recupereze in urma operatiei. Doamne ajuta!


Mari. O., 16-03-2018

  Ajuta-mi Sfinte Nectarie sa mi iasa bine ecograful promit sa fac cunoscute minunile tale. Amin!


Alina, 16-03-2018

  I-am promis Sfantului Nectarie ca daca ma ajuta am sa scriu pe site ... Multumesc Sf Nectarie pt ca m-ai ajutat sa ma pun pe picioare, ca ne-ai ferit de alte boli, ca l-ai ferit pe fratele meu de accidente si ca am calatorit cu bine cu avionul inapoi! Le multumesc si lui Iisus Hristos, Maicii Domnului si Sf Nicolae si Sf Spiridon! Daca am uitat sa marturisesc ceva imi cer iertare! Doamne ajuta tuturor !


Maria, 16-03-2018

 Doamne Iisuse Hristoase, Maicuta Domnului, Sfinte Nectarie, va multumesc, pentru ca mi-ati ascultat rugaciunea. Va rog, sa il ajutati in continuare pe fiul meu. Doamne ajuta!


Maria, 23-03-2018

  Sfinte Nectarie, te rog sa mijlocesti la Maica Domnului si la Bunul Dumnezeu, pentru mine si familia mea. Voi stiti ce imi doresc eu pentru ei, va rog sa ii ajutati cum credeti ca e mai bine. Faca-se voia voastra! Va multumesc si va rog sa ne aveti zilnic in paza voastra. Doamne ajuta!


Marinela G., 23-03-2018

  Sfinte Nectarie, Sf.Mina, Sf.Nicolae, Sf.Arsenie Boca, Sf.Iosif, Sf.Anton, Sf.Rita si toti Sfintilor grabnic ajutatori, va rog sa fiti alaturi de noi si saptamana aceasta si rugati-va Bunului Dumnezeu si Maicii Domnului sa ne ajute, sa ne rezolvam toate problemele de sanatate si cele financiare, pe care le avem. Va rog Sfintilor dragi, ajutati-ma si pe mine pacatoasa, sa ma insanatosesc si in special sa-mi treaca starea de depresie, panica, anxietate, panica, care au revenit din nou, sa gasesc tratamentul potrivit pt.a scapa de aceste simptome. Odihneasca-se in pace sufletele bunicii mele Maria si al cumnatului meu, Marian, a caror pomenire se va face maine. AMIN!!!


Vasile, 23-03-2018

  Multumesc sfante Nectarie pentru rugaciunea ascultata si implinita astazi.
  Ii multumesc Sfantului Nectarie pentru ajutorul dat. Am vrut sa ajung la manastire Prislop si doar in anumite conditi si chiar asa s-a si intamplat.


FN, 23-03-2018

  Iti multumesc Sfinte ca ne ai ferit de raceala... 
  Tu ma vezi, scoate ma din starea asta si trimite mi forta de a lucra mai departe cu micuta mea.. da i putere sa poata recupera si fereste-o de ce e rau! Ajuta ne sa primim confirmare ca ceea ce facem cu ea e spre folosul ei...


Corina, 30-03-2018

  Iti multumesc Sfinte Nectarie ca dupa multa asteptare, m a sunat doctorita si ne dat  alte examene da facut. Doamne ajuta! Ajuta ne sfanta Fecioara! 


Anisoara, 30-03-2018

  Sfinte facatorule de minuni Nectarie, roaga.te lui Dumnezeu si la Domnul Iisus Hristos, la Maicuta Domnului si la toti sfintii, la sfantul Mina si la sfantul Efrem cel Nou pt pacatosii robii tai: Anisoara, Ioana, Georgeta, Florin, Cosmin si Madalina. Ajuta.ne grabnic Sfinte Nectarie si nu te uita la netrebnicia noastra, ca pacatosi suntem , dar cu mare jale in suflet si cu multa credinta te rugam sa ne ajuti grabnic cu rugaciunile tale.


Mari. O., 30-03-2018

 Multumesc Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru ajutorul de fiecare data pe care mi l-au dat. Ii rog din nou din tot sufletul sa scap de infectia urinara care nu imi da pace de cateva luni. Promit ca daca scap de aceasta infectie o sa marturisesc aici pe site si o sa fac cunoscute minunile Sfintului Nectarie. Doamne Ajuta!


Marinela G., 30-03-2018

  Sfinte Nectarie, Sf.Mina, Sf.Nicolas, Sf.Arsenie Boca, Sf.Efrem del Nou, va rog ajutati-ne sa se resolve cu bine problema terenului, fara piedici si necazuri. Doamne ajutà!!!
  Sfinte Nectarie, te rog ai grija de matusa Leana, sa nu aiba nimic grav si sa se insanatoseasca repede si Maria sa nu clacheze psihic din cauza necazurilor. Multumesc Sfinte drag pt. ca ne ajuti ori de cate ori iti cerem ajutorul, fii alaturi de noi si in continuare. Bucura-te Sfinte Nectarie, mare facatorule de minuni!!!


Elena C., 30-03-2018

 Iti multumesc Sfinte Nectarie pentru ca ai grija de familia mea, intotdeauna ai fost alaturi de noi cand am avut nevoie. Da-ne sanatate, intelegere si ajutor in problema delicata pe care o am in prezent. Doamne ajuta!


Daria, 30-03-2018

   II voi multumi mereu Sf Nectarie pentru grija pe care o are fata de familia mea. E un ocrotitor extraordinar si vreau sa stie ca fara el totul s ar prabusi.
  SF Nectarie iti multumesc ca il pastrezi sanatos pe tatal meu, pe Alexandru, pe familia mea draga!


Marin Dacian, 06-04-2018

  Permisul de conducere Espańol il vreau cit mai repede. Daca se poate multumesc!


Alexandra, 06-04-2018

 Multumesc din suflet Sf Nectarie si tuturor Sfintilor pt tot ajutorul primit pt mutare si pt raceala baietelului meu! Doamne ajuta tuturor!


Gabriela, 06-04-2018

 MULTUMESC DIN SUFLET SFANTULUI MEU DRAG NECTARIE, SFANTULUI EFREM, SFINTILOR ARHANGELI MIHAIL SI GAVRIL, TUTUROR SFINTILOR SI NU IN ULTIMUL RAND MAICUTII DOMNULUI SI DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS, PT. AJUTORUL DAT ORI DE CATE ORI M-AM RUGAT SI PT MAMA MEA MA ROG IN CONTINUARE SA O AJUTE! DOAMNE AJUTA! MULTUMESC SI ADMINISTRATORULUI ACESTUI SITE CARE NE AJUTA FOARTE MULT!


Iordache, 06-04-2018

 Multumesc Sfinte Nectarie pentru tot ceea ce faci pentru mine si familia mea. Esti Sfantul protector fara de care nu vad cum am putea razbate in aceasta viata!


Marinela G., 06-04-2018

  Multmesc Stinte Nectarie pt. tot ajutorul pe care ni-l dai de fiecare data atunci cand necazurile si grijile ne coplesesc. Bucure-teSfinte Nectarie, mare facatorule de minuni!


BSM, 06-04-2018

  Va multumesc din inima Sfintii mei dragi, pentru tot ajutorul de zi cu zi. Va rog sa ma iertati. Calatoriti alaturi de noi, maine, va rog sa ajungem cu bine si sa fie fetita noastra linistita si bine. Doamne ajuta.


Vasile, 13-04-2018

 Multumesc sfinte Nectarie.


FN, 13-04-2018

  Ajutati ne Sfintilor prorectori sa castigam judecatorii de partea noastra.. sa rezolve favorabil noua avocata termenul procesului.. multumesc pt toate cate le primim!
  Da mi Sfinte Nectarie putere sa nu ma mai las coplesita de ideile negative in privinta recuperarii micutei mele. Voi sunteti adevaratii vindecatori! Ridicat-o din patul neputintei!
  Multumim pentru cate am primit! FII alaturi de noi, Sfinte saptamana care urmeaza sa o trecem fara incidente.. Fa ca Invierea sa aduca vindecare si resurse!
  Sfinte drag, iti  multumesc pentru ajutorul tau oferit intotdeauna. Iti multumesc ca ai grija de noi! FII MAINE ACOLO IN SALA SI FA CA JUDECATORUL SA DELIBEREZE IN  FAVOAREA CAUZEI NOASTRE. Mentine ne stabili si sanatosi si da ne rabdare, intelepciune in comunicare si rezolvare de probleme! multumim ca stim ca primim ceea ce te rugam!


Marinela G., 22-04-2018

  Sfinte Nectarie, Sf.Mina, Sf.Nicolae, Sf.Arsenie Boca, Sf.Efrem, Sf.Anton, va rog ajutati-ne sa se rezolve cu bine problema terenului, sa nu aiba castig de cauza cei vinovati de inselatorie, si sa faca Bunul Dumnezeu dreptate. Va rog ajutati-o si pe mama mea sa-si revina pshic. DOAMNE AJUTA_NE!


Mari. O., 22-04-2018

  Multumesc Sf Nectarie pt ajutorul oferit pana acum, eu pacatoasa te rog sa_mi asculti rugamintea si sa mi iasa analizele bune. Sa_mi pot creste baietelul si sa-mi ajut sotul. Amin!
  Sf Nectarie te rog sa imi ajuti sa nu am nimic grav. Promit aici pe site ca voi veni la Tine la Radu Voda si iti voi multumi si nu va exista zi sa nu iti aduc multumiri. Amin!
  Sf Nectarie te rog din inima sa fiu sanatoasa si sa ies bine la controlul medical de azi. Promit aici ca o sa faca cunoscute minunile infaptuite de Tine. Amin!


Corina, 22-04-2018

  Multumesc Sfantului Nectarie! Rugaciunea si Acatistul ma ajuta sa trec cu bine peste necazuri. 
  Multumesc pentru medicul psiholog pe care ni l-ai gasit-sunt  sigura ca prea bunul  Sfant ne -a ajutat !
  Multumesc pentru tot ajutorul dat in acesti ani si  Iarta ma pe mine pacatoasa ca nu ti am multumit indeajuns!  Cu voia ta sper sa ajungem la casa ta in Eghina! 
  Doamne ajuta! Ajuta-ne Sfanta Fecioara! 


Mihaela, 22-04-2018

  Ii multumesc Sfantului Nectarie pentru ca m-a ajutat sa promovez examenul de angajare cu cea mai mare nota si m-a iertat ca m-am rugat Lui numai atunci cand am avut nevoie. 


Marinela G., 07-05-2018

  Sfinte Nectarie, Sf.Anton, Sf.Mina, Sf.Nicolae, Sf.Efrem, Sf.Arsenie Boca, va rog din suflet sa ne ajutati sa ne rezolvam problemele de sanatate, fara ca sa alergam pe la doctori, si sa se solutioneze in bine problema terenului, fara piedici si certuri. Slava Tie Doamne si Slava Sfintilor Tai! AMIN!
  Sfinte Nectarie te rog ajuta-ne sa iesim din necazul pe care il avem atat noi,cat si cumnatul meu. Bucura-te Sfinte Nectarie,mare facatorule de minuni!


Anisia, 07-05-2018

  Mulțumesc Sf Nectarie pt tot ajutorul care mi l-a dat rugati-va cu multa încredere Sf Nectarie și vă va ajuta; pe mine și familia mea m-a ajutat foarte mult, mulțumesc din suflet pentru ajutorul primit Maicii Domnului, lui Dumnezeu Tatăl, lui Iisus Hristos, Sf Nectarie, SF Părinte Arsenie, Sf Mina. Doamne ajută la toată lumea.


Felicia Nicoleta, 07-05-2018

 Iți mulțumesc Sf Nectarie pentru decizia de azi a judecătorilor! Slavă ție, Sfinte că ai mijlocit la părintele suprem!


Alexandra, 07-05-2018

 Multumesc din suflet Sf Nectarie si tuturor Sfintisorilor mei de suflet k ne.au ajutat sa strabate cu bn drumul pana in Ro si inapoi si pt k lau scapat pe copilasul meu de raceala si de complicatiile care aparusera. Doamne ajuta si da sanatate la toata lumea!


Laura, 07-05-2018

 Ii multumesc cu recunostinta Domnului nostru Iisus Hristos, Maicii Domnului pururea Fecioara Maria, Prea Sfintei Treimi, Sfantului Ierarh Nectarie, Sfantului Nicolae, Ingerilor mei pazitori pentru tot ajutorul ce mi-l dau in fiecare zi si noapte si pentru rezultatul favorabil in legatura cu o problema de sanatate pe care am avut-o curand, si ii rog sa ne ajute in continuare pe mine si copilasul meu sa fim sanatosi. Va multumesc! Amin.


BSM, 07-05-2018

 Sfinte Nectarie, sfinte Efrem va rog din suflet sa aveti grija de fetita mea, Anastasia sa fie bine si sanatoasa. Va multumesc din inima pentru tot. Doamne ajuta.


Rodica, 07-05-2018

  Sfante Nectarie, m-ai ajutat intodeauna, te rog ajuta-ma sa ma rog mai puternic si mai bine, sa uit supararea si tot raul ce ne inconjoara, ajuta-ne ca intodeauna sa rezolvam problemele ivite intre noi cei din familie. Te rog ajutane-ne: pe mine pe sotul meu, pe copilul meu si fratele meu, promit sa ma rog incontinuare, sa citesc Acatistul Sfantului si sa multumesc de fiecare data de ajutorul primit. Doamne IIsuse Hristoase prin mijlocirea Sfantei Maria si a Sfantului Nectarie ajuta-ne sa ne intelegem si sa fie armonie si intelegere intre noi. Amin. Multumesc.


Corina, 07-05-2018

 Multumesc Sf.Nectarie! Multumesc Sfanta Fecioara! Doamne  Dumnezeul  nostru  continua sa mi ajuti copilul!


Corina, 15-05-2018

  Multumesc Sf.Nectarie  pentru ajutorul pe care ni l dai! Si cand  simt  ca  nu mai pot, parca mai pot putin, datorita rugaciunii catre Sfantul Nectarie  Taumaturgul! Doamne ajuta! Ajuta-ne Sfanta Fecioara! 


Maria, 15-05-2018

  Sfinte Nectarie, Sfanta Fecioara Maria, va rog sa ne dati  sanatate mie si familiei mele si buna intelegere intre noi. Doamne ajuta!


Mari, O., 15-05-2018

  Multumesc din suflet Sfintilor Ajutatori, care neincetat m-au ajutat. Iertati-ma pe mine pacatoasa ca nu aduc destula slava si lauda Voua. Amin!


Nicusor, 15-05-2018

 Buna ziua tuturor, vreau si eu sa ii multumesc Sfântului meu drag Nectarie pentru tot ajutorul dat saptamana aceasta, m-a ajutat sa fac rost de bani bănuți ca să rămân pe linia de plutire .
Iarta-ma Sfinte Nectarie pe mine păcătosul si ajuta-ma în continuare .


Marinela G., 15-05-2018

  Sfinte Nectarie, Sfinte Mina, Sfinte Nicolae, Sfinte Arsenie Boca, Sfinte Anton, Sfanta Rita, va rog ajutati-l pe sotul meu sa rezolve problema notariala si celelalte probleme urmatoare, sa nu ne coste mult taxele si sa ne platim repede toate datoriile. Doamne ajuta!


Elena C., 15-05-2018

  Sfinte Nectarie, iti multumesc din suflet ca esti alaturi de noi mereu si ne ajuti sa rezolvam toate problemele. Da-i sanatate copilului meu si familiei mele, sa avem liniste si pace in casa. Doamne ajuta!


BSM, 23-05-2018

  Sfinte Nectarie, sfinte Efrem va rog din suflet sa calatoriti alaturi de sotul meu sa ajunga cu bine. Doamne ajuta.
  Sfinte Nectarie, Sfinte Efrem va rog sa aveti grija de fetita mea Anastasia sa se faca bine. Va rog din toata inima. Va multumesc pentru tot ajutorul. Doamne ajuta.


Marinela G., 23-05-2018

  Multumesc Bunului Dumnezeu, Maicii Domnului, Mantuitorului Iisus Hristos si Sfintilor Nectarie, Sf.Mina, Sf.Nicolae, Sf.Arsenie Boca, Sf.Efrem cel Nou, Sf.Anton, Sf.Rita si ceilalti Sfinti carora le cerem ajutorul, pt.ca ne-au ascultat rugaciunile si ne-au ocrotit tot timpul. Va rog fiti alaturi de noi si in continuare si ajutati-ne sa scapam de boli, necazuri si dusmani si sa ne putem bucura de fiecare zi pe care ne-o da Dumnezeu, in pace, liniste sufleteasca, sanatate si spor in casa. Doamne ajuta-ne!


Elena C., 23-05-2018

 Ma intorc aici sa multumesc Sfantului Nectarie ca este alaturi de familia in fiecare clipa. O mare minune o reprezinta progresele facute de copilul meu. Ma rog in continuare sa evolueze bine si sa fie sanatos. Da-ne liniste si pace in familie, Sfinte Nectarie. Amin!


Alina, 23-05-2018

  Sf Nectarie, un sfant extraordinar!Ii multumesc in fiecare clipa pentru ca a ajutat mereu familia mea, pe tatal meu care nu a ramas cu sechele dupa atacul cerebral. Fara puterile ceresti nu am fi nimic!


Monika, 03-06-2018

  Multumesc din inima Bunului Dumnezeu, Maicutii Domnului,tuturor Sfuntilor, precum si Sfantului Nectarie pentru toate minunile ce se petrec in viata mea, vizibile la tot pasul, mai ales de cand ma rog in mod deosebit catre SF. Nectarie.


Elena C., 03-06-2018

  Sfintisorul meu drag, ajuta-ne sa fim sanatosi si sa nu fie nimic grav la controlul de maine. Sfinte Nectarie, mereu ai ascultat rugaciunile mele si ai fost alaturi de noi. Te rog din suflet nu ne lasa nici acum. Doamne ajuta! Amin!


Cornelia, 03-06-2018

  Multunesc Bunului Dumnezeu, Maicii Domnului, Sfantului Nectarie, Sfantului Efrem cel Nou, Sfantului Nicolae, Sfantului Iuda Tadeu si Ingerului pazitor ca aznoapte mi a mai trecut un pic durerea de mijloc si am putut dormi.  Te rog Sfinte Nectarie ajuta ma marti la control sa imi iasa bun rezultatul. Ajutati ma sa nu am nimic grav. Aliluia, aliluia, aliluia.


FN, 10-06-2018

   Multumesc pentru toate binecuvantarile pe care le primim!
  Fii alaturi de fetele mele si fereste-le de suferinta si boala. Ridic-o pe Nectaria din patul neputintei, da ne forta sa ducem cu incredere mai departe eforturile noastre de a o ridica pe picioare.. alunga de la mine tristetea si descurajarea. Fereste-o de crize si alte probleme asociate!
  Multumim pentru toate biencuvantarile! Multumim pentru deschiderea dr de a da un tratament complementar micutei noaste incercate. Fa sa nu fei crize epi.  Fii alaturi de noi si fa ca fetita mea cea mare sa nu aiba probleme cu piciorul, sa fie ceva f usor!


Marinela G., 10-06-2018

  Sfinte Nectarie, te rog ajuta-ne sa scapam de toate necazurile pe care le avem, privind sanatatea, problemele financiare, datoriile, neintelegerile in familie si certurile. Te rog sfinte drag, sa sa il ajuti pe motanul nostru, care are o boala incurabila, sa il insanatosesti, sa se faca bine si sa ii foloseasca tratamentele pe care i le dam. Te rog Sfinte drag, sa mai faci o minune, caci stiu ca ori de cate ori iti cerem ajutorul, ne ajuti si ne ocrotesti. BucuraTe Sfinte Ierarh Nectarie, mare facatorule de minuni! Doamne Ajuta!!!


Daniel, 10-06-2018

 Ajutal Sf Nectarie pe Dan sa invinga boala pe care o are si sa duca o viata normala..fa o minune sa se poata faca ceva. Amin.


Anda, 10-06-2018

 Multumesc Sfântului Nectarie ca mi-a ajutat fetita sa se faca bine dupa o intepatura de insecte ce i-a deformat fetisoara si pentru ca ne-a aprobat medicul externarea! Slava Tie Doamne intru sfintii Tai!


Fin, 17-06-2018

  Sf Nectarie multumim pentru vindecarea rapida a piciorului... Te rugam, mijloceste ca tratamentul pe care il  incepe  A sa fie de folos!


Larisa, 17-06-2018

  Multumim Maicutei Domnului, Sfintilor Ioachim si Ana si  Sfântului Nectarie pentru ca ne-au ajutat sa trecem cu bine examenele de pâna acum si pe ale mele si pe ale surorii mele. Ma rog din suflet sa ne ajute in continuare si în special pe sora mea la ultimul examen de saptamâna viitoare. Doamne ajuta!


Ioana, 17-06-2018

 Multumesc Domnului, Maicutei Domnului si Sf. Nectarie pentru ca m-au ajutat sa scap de atacurile de panica care ma chinuiau de multi ani si sa ma spovedesc curat. Doamne ajuta tuturor! Amin. 


marinela G., 17-06-2018

 Sfinte Nectarie, Te rog din suflet sa il insanatosesti pe motanul nostru, care are din nou crize si sa Il rogi pe Bunul Dumnezeu  sa ne dea interegii familii sanatete, pace, liniste sufleteasca, intelegere in familie, spor in casa si luminarea mintii. Doamne Ajuta!!!


Alina, 17-06-2018

  I-am promis Sfantului Nectarie ca daca ii \'repara\' telefonul fratelui meu voi scrie pe site! Multumesc Sf Nectarie ca ne ajuti si in problemele mai mici. Doamne ajuta! 


Lizuca, 17-06-2018

  Sfinte Nectarie te rog ajuta-ne sa fim sanatosi, ajuta-i si pe parinti fratii si bunicii nostri sa fie sanatosi. Te rog fa o minune si cu Laura si ajut-o sa aibe un bebe sanatos. Sfinte Nectarie m am departat de Dumnezeu, roaga-l sa ma ierte si sa ne dea sanatate si putere de munca. Ajuta - ma sa ma descurc la serviciu si sa reusesc sa i-au examenul pt care învat.
  Iarta - ma Doamne si te rog ajuta-ne sa fim sanatosi si cu credinta!
  Slavit sa fii Doamne! Trimite in ajutorul nostru pe Maica Domnului, Sfintii si îngeri Tai Doamne! 


Mihaela, 17-06-2018

  Vreau sa ma multumesc Maicii Domnului si Sf.Ierarh Nectarie pentru ca ma ajuta ori de cate ori le cer ajutorul si pentru ca au ajutat-o pe mama mea sa iasa cu bine din operatie si acum sa se simta mai bine. Doamne ajuta!


Marinela G., 23-06-2018

  Multumesc Bunului Dumnezeu, Maicii Domnului, Mantuitorului Iisus Hristos si Sfintilor Nectarie, Sf.Mina, Sf.Nicolae, Sf.Arsenie Boca, Sf.Anton, Sf.Efrem, Sf.Rita si Ingerului Pazitor, pt.tot ajutorul de pana acum. Va rog fiti alaturi de noi si in continuare si scapati -ne de boli, dusmani, necazuri, primejdii si datorii. DOAMNE AJUTA!!!
  Multumesc Sfinte Nectarie pt. ca mi-ai ascultat rugamintile si ne-ai ajutat.Te rog Sfinte drag, linisteste-o pe nora mea si adu pacea, linistea si intelegerea in familia mea.Te rog ajuta-ne sa nu mai avem probleme mari de sanatate, si ajuta-l si pe sotul meu sa rezolve toate problemele cu terenul. Multumesc pt.grija pe care ne-o porti si te rog din suflet sa fii alaturi de noi tot timpul. Bucura-te Sfinte Nectarie, mare facatorule de minuni!


FN., 23-06-2018

  Multumim pentru toate binecuvantarile primite! Mijloceste ca terapia de zilele astea sa i fie de folos Nectariei! Fereste o de complicatii, faciliteaza deplasarea noastra de maine. Ajut o pe D sa fie la fel de incantata de noul sport, ajut o sa si l insuseasca si sa fie de folos.  Da mi rabdare si intelepciune si nu ma lasa prada disperarii!~


Corina, 23-06-2018

  Multumesc Sf.Nectarie pentru zile le acestea mai senine pe care  ni le ai daruit! Ajuta-ne in continuare prea bunule  Sfinte Nectarie Taumaturgul! Doamne ajuta! Ajuta-ne Sfanta Fecioara! 


BSM, 23-06-2018

  Sfinte Nectarie, Sfinte Efrem va rog din suflet sa aveti grija de tatal meu sa fie bine. Doamne ajuta!


Marilena, 23-06-2018

  Sfinte Nectarie, multumesc pentru ca a salvat-o pe pisica mea Nutmeg de la moarte sau de la un accident groaznic. Multumesc pentru ca ne-ai redat-o inapoi fara nicio zgaraietura. Poate pentru unii acesta este un lucru minor, dar pentru mine inseamna enorm. Iarta-mi, bunule sfant, lipsa de credinta!


Maria, 23-06-2018

  Sfinte Nectarie, te rog sa ne dai sanatate mie si familiei mele, intelegere si liniste sufleteasca. Ajuta-i pe copiii mei sa-si gaseasca calea cea buna si sa aibe pace in suflete. Doamne ajuta!


Izabela, 23-06-2018

  Revin sa multumesc Sf. Nectarie pentru ca a ajutat-o pe colega mea sa intre si ea la scoala unde stiu ca-si dorea foarte mult sa intre. Multumim sfintisorul nostru drag pentru ca ne asculti rugile intotdeauna chiar asa pacatosi cum suntem! Amin!


Liliana, 23-06-2018

  Multumesc Sf. Nectarie pentru tot ajutorul. Multumesc ca ai facut ca boala tatalui meu sa stagneze si ca m-ai ajutat cu operatia mea. Te rog ajuta-ma si de acum inainte si fi alaturi de mine pe tot parcursul vietii mele. Bucura-te Sfinte Nectarie, mare facator de minuni!


BSM., 05-07-2018

   Sfinte Nectarie, sfinte Efrem nu ne lasa. Aveti grija de tatal meu sa fie bine si sa nu aiba ceva grav. Va rog din toata inima. Doamne ajuta!
  Sfinte Nectarie, Sfinte Efrem va rog din suflet sa fiti alaturi de tatal meu in operatie astazi. Va multumesc pentru tot. Doamne ajuta.
  Sfintii mei dragi, va multumesc pentru tot ajutorul acordat. Am simtit prezenta voastra permanent alaturi de noi. Va rog sa calatoriti cu sotul meu si sa ajunga cu bine. Doamne ajuta.


Mari. O., 05-07-2018

   Sf Nectarie te rog, te implor sa Ai grija de tatal meu care acum este intr o interventie chirurgicala. Amin!
   Multumesc din suflet Sf Nectarie pt ajutorul dat in aceste zile in care a fost alaturi de mine si de fam mea


FN, 05-07-2018

  Multumim pentru toate cate le am primit! Multumim ca D iubeste inotul de care se temea. Definitiveaza te rog  decizia judecatorilor in favoarea nastra! Mentine ne sanatosi, A sa nu complice nimic, iar noi sa putem sa ne ducem la indeplinire ce ne am propus in aceasta luna. Ajuta ne ca evaluarile sa fie pozitive sa indice un progres real al micutei noastre. Feriti o de crize si dati i grai si putere in corp...am visat o mergand si vorbind... 


Amariei Ancuta, 05-07-2018

  Buna ziua. Sf Nectarie facatorul nostru de minuni si aparatorul nostru! Iti multumim ca esti mereu alaturi de noi si ne ajuti! Te rugam din toata inima sa-l vindeci pe Andrei Nectarie si sa-l faci sa pape iarasi ! Opreste-i diaria te rugam. Tu l-ai salvat de atatea ori ajuta-ne si de aceasta data!


 Lizuca, 05-07-2018

  Sfinte Nectarie, Maicuta Sfânta va rog ajutati-ma sa imi treaca ganglionul de la gat. Ajutati- ma sa fiu sanatoasa sa imi pot creste copilul frumos. Nu ma lasati pe mine pacatoasa! 
Doamne ajuta! 


Marinela G., 05-07-2018

  Sfinte Nectarie, Sf.Mina, SF.Nicolae, Sf.Arsenie Boca, Sf.Efrem, Sf.Anton, va rog ajutati-l pe sotul meu si pe Laura Ioana, sa le lumineze Bunul Dumnezeu mintea si sa rezolve toate problemele cu actele si sa reusim sa ne achitam toate datoriile pe care le avem, cat mai repede. Slava Tie Doamne si Slava Sfintilor Tai! AMIN!!!


Iulia, 05-07-2018

  Sfinte Nectarie, iarta-ma, te rog, ca n-am mai scris de ceva timp! Iarta-mi, fricile, deznadejdiile, indoielile! Intareste-mi credinta! Sfinte Nectarie, Maicuta Sfanta, va multumesc pentru tot ce mi-ati dat, va multumesc ca sunteti alaturi de mine si de familia mea si ca imi ascultati rugaciunile! Slava Tie Doamne!


Andreea, 05-07-2018

  Buna seara! Slava lui Dumnezeu, Maicii Domnului, Sf.Nectarie si Sf.Efrem cel Nou pt tot ajutorul pe care l-am primit de-a lungul timpului.Acum cateva luni am aflat ca o cunostinta avea un chist ovarian foarte mare si era insarcinata.A fost internata(avea dureri foarte mari) si a trebuit sa fie operata pt a putea elimina acel chist, doar ca a fost destul de riscant , deoarece  exista  riscul sa piarda sarcina.M-am rugat din nou la bunul Dumnezeu, Maicutei Sale si sfintilor ca operatia sa decurga bine si sa nu piarda sarcina si din fericire  asa a fost, acum ea mai are putin si trebuie sa nasca.A ajutat-o foarte mult si uleiul pe care i l-am dat sa se unga pe burtica(ulei sfintit din Grecia).Bineinteles ca au mai fost si alte momente cand am avut probleme mai mici sau mai mari si de fiecare data cand m-am rugat, ajutorul nu a intarziat sa apara.Imi cer iertare ca desi sunt pacatoasa si m-am  cam indepartat de credinta si de rugaciune , sau de multe ori ma rog superficial Dumnezeu si Sfintii Sai nu ma lasa niciodata la greu.Aveti incredere ca prin credinta si rugaciune la Dumnezeu totul este cu putinta.Doamne ajuta tuturor!


Larisa, 06-07-2018

  Multumesc Maicii Domnului, Sf Ioachim si Ana si Sf Nectarie pt ajutorul lor în mod special la examene. Doar cu ajutorul lor am reusit sa le iau si cu note mari, chiar daca am avut atâtea greutati intre timp. Maica Domnului, Sf Ioachim si Ana, Sf Nectarie va rog din tot sufletul meu sa ne iertati pacatele, sa ne dati sanatate in special copiilor mei si nepotelelor mele, parintilor nostri, surorii si cumnatului, si mai apoi si noua si sa-mi luminati mintea si sa-mi dati putere de învatare si de acum înainte. Maica Domnului, Sf Ioachim si Ana si Sf Nectarie va rog din sufletul meu sa o ocrotiti si pe sora mea si sa o ajutati sa ia examenele si sa-si gaseasca serviciu bun si stabil. Si va mai rog din suflet sa o ocrotiti si pe mama mea pt ca acum poate mai mult ca niciodata are nevoie de voi (si pentru sanatate si pentru sustinere morala.)


Fodorean, 06-07-2018

  Slava Sfantului Nectarie si tuturor sfintisorilor dragi, Fecioarei MARIA si lui IIsus Hristos. Va rog din suflet sfintisori ajutati-mi azi sa fie bune rezultatele la analize, mereu mi-ati fost alaturi, ma rog in continuare la voi sa fiti si de data aceasta alaturi de mine pacatoasa. Multumesc din suflet! Amin!


Corina, 15-07-2018

 Multumesc Sf.Nectarie! Pe tine te am alaturi in acest drum greu prin de piedici! Multumesc pentru copilul meu, ocroteste-l si l ajuta! Doamne ajuta! Ajuta-ne Sfanta Fecioara! Multumesc Sfinte Nectarie! 
  Multumesc Sf.Nectarie pentru zile le acestea mai senine pe care  ni le ai daruit! Ajuta-ne in continuare prea bunule  Sfinte Nectarie Taumaturgul! Doamne ajuta! Ajuta-ne Sfanta Fecioara! 


Mari. O, 15-07-2018

  Sf Nectarie te rog sa-mi Ajuti in gasirea unui loc de munca.
  Multumesc din suflet Sf Nectarie pt ajutorul dat in aceste zile in care a fost alaturi de mine si de fam mea


BSM, 15-07-2018

  Sfinte Nectarie, Sfinte Efrem va multumesc din suflet pentru tot ajutorul. Ati fost alaturi de familia mea in orice moment. Va rog sa calatoriti cu noi, sa ajungem cu bine. Va rog sa aveti grija de fetita mea si de tatal meu. Doamne ajuta. Sfinte Nectarie, Sfinte Efrem va rog din suflet sa aveti grija de tatal meu sa fie bine. Doamne ajuta!
  Sfinte Nectarie, Sfinte Efrem va multumesc ca a iesit cu bine din operatie. Va rog din suflet sa isi revina cu bine.
  Sfintii mei dragi, va multumesc pentru tot ajutorul acordat.Am simtit prezenta voastra permanent alaturi de noi. Va rog sa calatoriti cu sotul meu si sa ajunga cu bine. Doamne ajuta.


Liliana, 15-07-2018

 Multumesc Sf. Nectarie pentru tot ajutorul. Multumesc ca ai facut ca boala tatalui meu sa stagneze si ca m-ai ajutat cu operatia mea. Te rog ajuta-ma si de acum inainte si fi alaturi de mine pe tot parcursul vietii mele. Bucura-te Sfinte Nectarie, mare facator de minuni!


Maria, 15-07-2018

  Sfinte Nectarie, te rog sa ne dai sanatate mie si familiei mele, intelegere si liniste sufleteasca. Ajuta-i pe copiii mei sa-si gaseasca calea cea buna si sa aibe pace in suflete. Doamne ajuta!


Marinela G., 15-07-2018

  Multumesc Sfinte Nectarie pt. ca mi-ai ascultat rugamintile si ne-ai ajutat.Te rog Sfinte drag, linisteste-o pe nora mea si adu pacea, linistea si intelegerea in familia mea. Te rog ajuta-ne sa nu mai avem probleme mari de sanatate, si ajuta-l si pe sotul meu sa rezolve toate problemele cu terenul. Multumesc pt.grija pe care ne-o porti si te rog din suflet sa fii alaturi de noi tot timpul. Bucura-te Sfinte Nectarie, mare facatorule de minuni!
  Sfinte Nectarie, Sf.Mina, SF.Nicolae, Sf.Arsenie Boca, Sf.Efrem, Sf.Anton, va rog ajutati-l pe sotul meu si pe Laura Ioana, sa le lumineze Bunul Dumnezeu mintea si sa rezolve toate problemele cu actele si sa reusim sa ne achitam toate datoriile pe care le avem, cat mai repede. Slava Tie Doamne si Slava Sfintilor Tai! AMIN!!!


Sonia, 15-07-2018

  Iti multumesc si iti voi multumi mereu Sf Nectarie pentru toata grija pe care o ai fata de mine si fata de familia mea. Iti multumesc tie si cerului pentru ajutorul dat la examen.
  Rugati-va neincetat!


Elisabeta, 15-07-2018

 MULTUMESC SF NECTARIE SI IARTA-MA PENTRU CA NU AM MARTURISIT IMEDIAT (asa cum am promis) MINUNEA PE CARE AI FACUT-O IN PRIVINTA BOLII MAMAEI MELE. 


BSM, 22-07-2018

  Sfinte Nectarie Sfinte Efrem  va multumesc mult pentru ajutor. Va rog sa aveti grija de tata in continuare. Va rog sa călătoriți cu noi, sa ajungem cu bine. Doamne ajută. 


Marcela, 22-07-2018

 Sfinte Nectarie am o mare problema de sănătate: ajuta cu sfințeniea ta și ia-mi toate durerile prin credința ta sfanta, ajuta-ma sa trec prin toate, da-mi putere sa trec cred in tine Sfinte Nectarie, nu mă lăsa la greu, ajuta-ma, că mare ți-e puterea ta și ajutatoare.


Mari. O., 22-07-2018

 Azi merg la un control cu  baiatul meu, te rog Sf Nectarie sa-mi Ajuti, sa aduc slava numelui Tau. Promit ca o sa fac totul cunoscut.


Marinela G., 22-07-2018

 Sfinte Nectarie, Sfinte Mina, Sfinte Nicolae, Sfinte Arsenie Boca, Sfinte Efrem cel Nou, Sfinte Anton, Sfinte Pantelimon, Sfinte Ioan Rusul, va rog din suflet rugati-va Bunului Dumnezeu si Maicii Domnului, sa se rezolve cu bine durerile mamei mele, sa nu fie nevoie de spitalizare si transport la spital, sa-i gaseasca un tratament doctorul care o va consulta si sa ii treaca durerile localizate la picior cat mai repede. Slava Tie Doamne si Slava Sfintilor Tai! AMIN! 
  Sfinte Nectarie, te rog alina-i durerea de picioare a mamei mele, care a suferit operatii la ambele picioare si te rog ajut-o sa gaseasca un medicament, care sa-i atenueze aceste suferinte. Bucura-te Sfinte Nectarie, mare facatorule de minuni! Doamne ajuta!
  Sfnte Nectarie, multumesc pt tot ajutorul pe care mi-l dai de fiecare data, cand sunt disperata. Te rog ajut-o pe mama mea sa ii treaca durerea insuportabila de la piciorul operat, pe sora mea ajut-o sa  fie bune investigatiile pe care le va face luni, si pe motanul nostru, care e f. bolnav, sa-i gaseasca medcul un tratament, care sa ii opreasca evoluta bolii si a tusei pe care o are permanent. Bucura-te Sfnte Nectarie, mare facatorule de minuni!


Corina, 22-07-2018

 Multumesc Sf.Nectarie! Cu ajutorul  tau, adevarul  a iesit  la  suprafata! Minciuna  a fost  dovedita! Totul cu ajutorul  rugaciunii calde catre Sfantul Nectarie Doamne ajuta! Ajuta-ne Sfanta Fecioara! 


Kratochwill, 22-07-2018

  Vreau sa i multumesc sf Nectarie, pt tot ajutorul care mi l da! II multumesc ca mi asculta rugaciunile, in special imi protejeaza copilul. Am  avut multe problema de sanatate, atat eu cat si copilul, dar el ne ajuta intotdeauna. Multumesc Maicii Domnului, sf Efrem, sf Spiridon, sf Nicolae, Sf Stelian, sf Arsenie Boca.


Ileana, 22-07-2018

 Sfinte Nectarie. te rog ajuta-l pe sotul meu sa fie sanatos, sa-i iasa bine analizele si ecografia si totul sa fie bine, sa nu aiba nimic grav si lucrurile sa nu fi evoluat in rau. Amin.


BSM, 06-08-2018

 Sfinte Nectarie, Sfinte Efrem va multumesc mult pentru ajutor. Cat de minunați sunteti. Deși nu merit ajutorul vostru, nu încetati sa imi fiti alaturi. Va rog sa călătoriți cu noi si de data aceasta.  Va multumesc pentru  tot. Doamne ajută. 
  Sfinte Nectarie, Sfinte Efrem, va multumesc pentru ajutor. Va rog sa călătoriți cu noi si sa ajungem cu bine. Doamne ajută.


FN, 06-08-2018

 Multumesc, Sfinte pentru toate cate primesc! Si daca va fi sa ajung la tine iar, netezeste mi calea! Ajutati ne, puteri ceresti, sa ne mentinem sanatosi, sa ne mentinem sanatosi si intelepti. Ajutat i o pe micuta noastra sa faca progrese, incat sa poata merge si vorbi...Ajutati o pe surioara ei sa fie sanatoasa si vesela, inteleapta! Mentineti ne relatia cu parintii nostri spirituali sa ramana la fel de frumoasa ca acum si binecuvantati i cu sanatate!
  Multumesc Sfinte pentru ca radiografia e iesit ok, fara alte probleme fata de cele pe care le aveam deja.. fa, Sfinte ca la controlul urmator de pe 10 sa avem feed back pozitiv. Sa avem incurajarea medicului, ca ce facem e ok..multumim pt toate cate le am primit!


Marinela G., 06-08-2018

  Sfinte Nectarie, multumesc pt. ca ai ajutat-o pe mama sa ii treaca durerile la picior. Te rog din suflet ajuta-ma si pe mine sa ma vindec de bolile pe care le am, in special depresia si anxietatea care au recidivat, si ajuta-ma in privinta animalutului bolnav pe care il am, sa se rezolve si problema lui de sanatate. Bucucura-te Sfinte Nectarie, mare facatorule de minuni!


Xenia, 06-08-2018

  Nu exista zi sa nu iti multumeesc tie, Sf Nectarie, Puterilor ceresti pentru tot ce am. Sunt foarte recunoscatoare, sunt fericita ca va am. As vrea ca si altii sa poata sa creada cu iubire in puterea voastra adevarata!


Adina Daniela, 06-08-2018

  Sf Nectarie grabnic ajutator. Rugati-va la sfântul. Cititi acatistul in fiecare zi. Sfântul este cu noi. Pe mine m-a ajutat la greu. Aveti încredere. Amin !


Ileana, 06-08-2018

  Multumesc Sfantului Nectarie pentru ajutor, pentru faptul ca analizele nu sunt foarte rele; si il rog din nou sa ne ajute pe sotul meu si pe mine ca maine, cand vom merge la medic, vestile sa fie bune si sa nu avem nimic grav. Doamne ajuta.


BSM, 12-08-2018

  Sfinte Nectarie, Sfinte Extrem, va rugam sa călătoriți cu noi si sa ajungem cu bine.  Doamne ajută!
  Sfinte Nectarie, Sfinte Efrem va rog sa aveti grija de fetita mea, sa fie bine. Doamne ajută.  Va multumesc din suflet pentru tot ajutorul.


Mari. O., 12-08-2018

  Multumesc Sf Nectarie, Sf Pantelimon, Sf Efrem cel nou, Maicutei Domnului pentru ajutorul pe care il primesc zilnic. Doamne Ajuta!


FN, 12-08-2018

  Multumesc pentru rezultatul bun primit la investigatia imagisitica! Feriti o, Sfinti dragi de manifestarea epilepsiei si ajutati o sa faca progrese!


Marilena, 12-08-2018

  Sfinte Nectarie, iti multumesc pentru ca si astazi ti-ai facut simtita prezenta in viata mea! Ajuta-ne, te rog, pe toti! Cat despre masina de spalat, am citit deja pe acest site doua marturii despre masini de spalat reparate. Iata ca ne \"rezolvi\" si aparatele electrocasnice. Multumesc!


BSM, 19-08-2018

  Sfinte Nectarie, Sfinte Efrem  va rugam sa călătoriți cu noi si sa ajungem cu bine la Sfintele moaște.  Doamne ajută. 


FN, 19-08-2018

  Opreste, Sfinte drag, febra si fereste o de convulsii! Ajut sa sparga maselele alea repede, sa nu sufere. Da Ne sanatate si putere. MULTUMIM PENTRU TOT CE PRIMIM!


Flavia, 10-09-2018

  Multumesc Sfantului Nectarie pentru rezolvarea grabnica a problemei de la san si pentru ajutorul pe care il primim si uneori nici nu stim.


Ileana, 10-09-2018

  Ii multumesc Sfantului Nectarie pentru tot ajutorul pe care mi l-a dat in numeroasele dati cand m-am rugat pentru sanatatea celor dragi si a mea. Ma rog din nou tie, Sfinte Nectarie, ajuta-ne pe sotul meu si pe mine sa nu avem nimic grav si sa primim vesti bune de la medic. Doamne ajuta.


Lizuca, 10-09-2018

  Sfinte Nectarie te rog ajuta-ma sa pot face fata noilor activitati la locul de munca. Te rog ajuta-ma sa rezolv problema cu mailul din concediu si sa fac totul corect. Multumesc pt minunatul concediu.
  Ajuta-ne sa fim sanatosi noi si familile noastre.
  Slava Tie Doamne! 


Alexandra Adina, 10-09-2018

  Slava Tie Doamne Slava Tie!!! Multumesc Dumnezeul meu ca mi-ai implinit dorinta, iti multumesc din tot sufletul Sf Nectarie. Multumesc! Sf. Apostol Iuda Tadeu iti multumesc! Sf.pr.Arsenie Boca iti multumesc! Multumesc Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu!! Multumesc tututor Sfintilor!!
  Dumnezeu lucreaza prin Sfinti Lui! Slava Tie doamne slava Tie!! Rugati-va cu incredere ca Bunul Dumnezeu ne asculta orice rugaciune!! Trebuie rabdare si rugaciune ca Dumnezeul nostru ne ajuta pe toti!! Acuma sper sa ma ajute sa imi tin promisiunea facuta! Doamne miluieste ne pe noi pacatosi!! Doamne ajuta la toata lumea! 


FN, 16-09-2018

 Sfinte drag, ajuta ne sa scapam de crize fara spitalizare, da ne sanatate, putere si rabdare!


BSM, 16-09-2018

  Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem va rog din suflet sa fiti alaturi de noi sa ajungem cu bine. Doamne ajută. 
  Sfinte Nectarie, Sfinte Efrem va rog din suflet sa fiti alaturi de mine la serviciu și sa rezolv cu bine problemele apărute. Va multumesc frumos pentru tot.  Doamne ajuta!


Alexandra Roman, 16-09-2018

  Multumesc Parintelui Arsenie Boca pentru ca m-a ajutat sa scap de problemele cu aparatul respirator (simteam ca nu am aer si ca ma sufoc pur si simplu) si multumesc Sfintilor Ioan Maximovici si Simeon de Verhotur pentru tot ajutorul pe care mi l-au dat si eu nu am apucat sa-l marturisesc. Iti multumesc, Doamne, pentru toata purtarea de grija.


Lavinia, 16-09-2018

  Multumesc din suflet Sfintului Parinte Nectarie care mi a ascultat ruga si care am convingerea ferma ca cerind ajutor cu credinta ma va ajuta in continuare rungindu-ne pentru sanatatea noastra !Multumesc Sfinte Nectarie pentru ca ieri ti-ai facut simtita prezenta ta in viata mea si ai ascultat ruga mea!


BSM, 25-09-2018

  Sfinte Nectarie, Sfinte Efrem va multumesc frumos pentru tot ajutorul. Va rog din suflet sa aveti grija de fetița mea sa se odihnească bine. Doamne ajuta. 


FN, 25-09-2018

 Sfinte drag, fii alaturi de noi si ajuta la deslusirea problemelor birocratice care ne blocheaza. Fii alaturi de micuta Nectaria si linisteste-i crizele. Fa sa gasim impreuna cu doctorul cea mai buna solutie pt ea incat sa i fie bine si sa se dezvolte. Deschide le mintea si ajuta i sa inteleaga nevoile ei. Fii alaturi de surioara ei dandu i sanatate si minte deschisa. Ajut o sa creasca frumos. Da ne sanatate, intelegere si putere! Amin! multumim pt toate cate le primim!


Lizuca, 25-09-2018

  Sfinte Nectarie te rog ajuta-ma, am acceptat o pozitie la serviciu si nu ma pot descurca fara ajutorul tau. Maica Domnului lumineaza-ma si da-mi întelepciune sa învat repede si sa ma descurc cu ce am de facut!
  Doamne te rog ajuta - ma ca de fiecare data pe mine pacatoasa!
  Doamne-ajuta! 
  Te rog Sfinte Nectarie ajuta ma cu noile activitati. Ajuta ma sa ma descurc cu toate, da mi întelepciune.
  Maicuta Sfânta ajuta ma sa ma descurc cu noile activitati. 
  Doamne ajuta-ne! 


FN, 07-10-2018

 Ajutati ne Sfintilor dragi luminand mintea medicilor sa gaseasca cea mai buna si mai rapida solutie pentru stabilizarea crizelor micutei mele. Dati le directia potrivita! vindecati i pe toti binefacatorii fetitei mele! Ajuta ma, Sf Nectarie sa mi duc Crucea rabdarii cu demnitate si usurinta!
 Sfinte drag, multumesc pentru infirmarea temerilor mele, ajut o pe copila noastra mica sa depaseasca infectiile si ca tratamentul cu mag sa i dea un plus de bine, fa ca sa gasim un doctor care sa creada in ea si sa ne fie mult timp alaturi pe cale, mijloceste la creator ca ea sa recupereze cat de mult poate si sa nu complice, afectand alte organe, mijloceste ca sa avem sanatate, putere si buna intelegere intre noi!


BSM, 07-10-2018

 Sfinte Nectarie,  Sfinte Efrem va rog sa aveti grija de tata sa fie bine. Doamne ajută. 


FN, 23-10-2018

  Sf. Nectararie, Sf. Efrem, Maica Sfanta, mijlociti la creator ca prietena mea sa nu aiba cancer si sa fie doar o alarma falsa, sa nu mai faca alte interventiichirurgicale. Fiti alaturi de Nectaria mea sa nu faca crize epileptice si uleiurile s o ajute! Da ti ne sanatate si putere!


Lavinia, 23-10-2018

  Sfinte Nectarie multumimj pt nepretuitul ajutor dat! Investigatia de luni a iesit bine si nu este nimic important! Sfinte Nectarie vom veni sa iti multumim in Eghina la racla Ta! Cautati-l pe sfintul Nectarie  in rugaciunile voastre si veti simti ajutorul grabnic atunci cind rugaciunea e facuta cu credinta! Multumim sfinte parinte Nectarie!


BSM, 23-10-2018

   Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem va rog din suflet sa fiti alaturi de fetița mea, sa se liniștească si sa isi revina. Aveti grija de ea in noaptea asta. Va rog din suflet. Doamne ajută. 
  Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem va multumesc din suflet ca fetița mea si-a revenit repede și cu bine. Minunați sunteti între sfinți.  Va rog sa ne ajutati si in continuare,  sa iasa analizele bine. Mare e puterea voastră. Doamne ajută. 


Lizuca, 23-10-2018

  Sfinte Nectarie sunt asa de disperata. Te rog din suflet ajuta-ma sa reusesc sa ies cu bine din problema pe care o am la birou. Ajuta - ma Maicuta Sfânta te rog ca sunt asa stresata cu aceasta problema de la serviciu, te rog ajuta-ma sa se rezolve cu bine. Sfinte Parinte Arsenie Boca te rog fii cu mine ca de fiecare data, ajuta-ma sa se rezolve totul cu bine. Sfinte Spiridon, Sfinte Mina, Sfinte Stelian, Sfânta Varvara si toti sfintii, Arhangheli si Îngeri ajutati-ma pe mine pacatoasa sa rezolv cu bine aceasta problema si sa am mintea limpede sa înteleg mai bine tot ce trebuie sa fac la serviciu.
  Doamne ajuta-ma! 
  Sfinte Nectarie multumesc pt ziua de ieri. Te rog ajuta-ma sa ma descurc azi în sedinta sa ma înteleg bine cu seful meu. Te rog ajuta-ma sa primesc raspunsuri favorabile la email-uri si sa ma descurc cu toate. Da - mi Doamne minte deschisa sa înteleg si spor. Maica Sfânta, Sfinte Spriridon, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Stelian, Sfinte Mina si toti Sfintiiz Arhangheli si îngerii va rog ajutati-ma sa ma descurc in sedinta si sa reusesc sa înteleg si sa le fac toate bine.
  Doamne fii cu mine pacatoasa si nu ma lasa!
  Sfinte Nectarie, ajuta-ma, simt cum m-am îndepartat de Dumnezeu, si totusi Dumnezeu nu m-a lasat. Roaga-l Sfinte Nectarie sa ma ierte si sa ne dea sanatate si sa ma lumineze la serviciu in toate treburile pe care trebuie sa le fac. Maicuta Sfânta ajuta-ma sa reusesc sa rezolv tot ce trebuie sa fac pana la sfârsitul lui Octombrie si te rog ajuta-ma si fie multumit seful meu si sa reusesc sa comunic bine cu el.
  Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfânta Paraschiva, Sfinte Mina, Sfinte Stelian, Sfinte Spiridon si toti Sfinti rugati-va pentru sanatatea noastra si ajutati - ma sa ma descurc bine la serviciu si sa rezolv totul bine si la timp.
  Doamne te rog nu ma lasa pe mine pacatoasa!
  Doamne ajuta - ne! 
 


Nicusor, 23-10-2018

  Sf Parinte Nectarie ajuta-ne sa trecem cu bine peste investigatia/interventia la cate va fi supusa sotia mea. Ajuta-ne sa nu fie ceva f grav. Ajuta-ne si iarta-ne ptr toate caderile noastre. Doamne Ajuta!


Daniela, 23-10-2018

  Multumesc Sf.Nectarie pt tot ajutorul dat. Inca o data l-a ajutat pe tata si a iesit bine holtarul care i la pus la inima. Rugati-va Sf.Nectarie ca nu intarzie niciodata sa va ajute. MULTUMESC SF.NECTARIE PT TOT AJUTORUL DAT MIE SI FAMILIEI MELE. AMIN!


BSM, 07-11-2018

  Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem va rog din suflet sa fiti alaturi de tata, sa fie bine. Va multumesc frumos pentru tot ajutorul acordat.  Doamne ajuta.
  Sfinte Nectarie, sfântul meu drag. Iti multumesc din suflet pentru toate binefacerile din viata mea, pentru prezența ta de zi cu zi. Sfinte Efrem,  minunat esti între sfinți. Va rog din toata inima sa nu mă lăsati nici de acum înainte.  Doamne ajuta. 


FN, 07-11-2018

  Multumim, Sfinte drag pentru toate binecuvantarile! Stiu ca nu ne lasi cand ne e greu, stiu ca esti vesnic protector al micutei mel, mjloceste sa nu mai faca infectii, sa nu faca crize, sa se mentina intrun drum pozitiv catre recuperare. Fii alalturi si de surioara ei. Desluseste itele birocratice, astfel incat sa rezolvam problema ce o avem la o institutie. Ajuta ne ca intalinirea de azi cu dna dr sa fie inceputul unei colaborari  si sanse pentru Nectaria.   
Ajuta ma sa rezolv rapid chestiunile ce tin de statutul meu profesional. Mentine ne intelepti, sanatosi si rabdatori!
  Iti multumesc , Sfinte pentru minunea de doctor pe care am intalnit o ieri, foarte deschisa, isteata si care se preteaza nevoilor familiei noastre.  Speram ca intalnirea cu ea sa aduca plusuri in dezvoltarea Nectariei, SA EVITAM CIRZELE EPILEPTICE SI SA O AJUTAM SA FACA PROGRESE !


Amariei Ancuta, 07-11-2018

  Sfinte Nectarie iti multumesc din toata inima pentru tot ce ne-ai daruit si te implor ajuta-ne ca micutul Nectarie sa scape de infectie, de ganglioni . Fa-l sanatos puternic. Ajuta-l sa mearga sa vorbeasca sa mearga la cresa. Te implor nu ne parasi !


Lizuca, 07-11-2018

  Sfinte Nectarie te rog ajuta-ma sa am o saptamana usoara, sa ma descurc cu toate. Maicuta Sfânta, Parinte Arsenie Boca va rog ajutati-ma pe mine pacatoasa sa fiu sanatoasa si eu si familia mea, si sa ma descurc la serviciu. 
  Doamne te rog milistiveste-te de mine pacatoasa! 


Lizuca, 07-11-2018

  Sfinte Nectarie ajuta-ma te rog din suflet sa ma descurc la prezentare si in sedinta. Te rog ajuta-ma sa se anuleze sedinta daca se poate si daca nu ajuta - ma sa ma descurc ca sunt multe informatii pe care nu le cunosc si nu stiu cum sa le prezint. Lumineaza-ma Doamne si trimite pe Maica Sfânta si buna si pe toti Sfintii, Sfantul Nicolae, Sf. Parinte Arsenie Boca, Sfântul Spiridon, Sfântul Stelian, Sfântul Mina, pe Sfintii Arhangheli si Îngeri sa ma lumineze sa stiu ce sa spun in sedinta si in mailuri. Maicuta Sfânta zicea un parinte ca rugaciunea catre tine nu ramâne neascultata, eu nu merit pacatoasa sa ma asculti dar te rog indura-te de mine si ajuta-ma ca sunt asa stresata de sedintele astea, ajuta-ma si astazi sa înteleg ce zic si ce vor si sa stiu ce sa le raspund. Nu ma lasa Maica ca Dumnezeu, Tu si toti Sfinti sunteti singurul meu ajutor in viata si la serviciu.
  Doamne milostiveste-te de mine pacatoasa! 


Noi 2, 07-11-2018

  Cu recunostinta, cu bucurie, cu pace si liniste in suflet vrem sa-i Multumim Bunului Dumnezeu, Maicii Domnului, Sfantului Nectarie (ocrotitorul si rugatorul familiei noastre) si tuturor sfintilor pentru faptul ca rezultatele analizelor sotului meu sunt bune...Multumim Doamne pentru aceasta zi in care ai adus liniste, mingiiere si pace in sufletele noastre! Nadajduim si avem incredere ca si de acum incolo va fi totul bine! Doamne ajuta tuturor!


Sonia, 07-11-2018

  Iti multumesc Sf Nectarie pentru tot cee ace faci in fiecare clipa, pentru ca analizele familiei au iesit normale. E un miracol!
  Te iubesc sf Nectarie si toata Dumnezeirea!


BSM, 16-11-2018

   Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem va rog din suflet sa calatoriti alaturi de soțul meu mâine sa ajunga cu bine. Doamne ajută. 
  Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem va rog din suflet să aveți grijă de fetița mea sa se liniștească si sa se odihnească bine in noaptea asta.  Va rog sa ma iertati ca nu am pomenit numele vostru de fiecare dată când m-ati ajutat. Doamne ajută. 


FN, 16-11-2018

 Sfinte drag, multumim pt cate primim.. Mijloceste, te rog, la Creator  ca sa se potoleasca activitatea epileptica a creierului micutei noastre si sa nu dezvolte crize. Apar o de ce e mai rau si ajuta ne sa gasim solutii... Da-ne intelepciune si rabdare!


Lizuca, 16-11-2018

  Sfinte Nectarie am o noua zi in care am mare nevoie de ajutorul tau. Te rog ajuta-ma sa trec cu bine si de sedintele de azi, ajuta-ma sa se poarte seful meu bine cu mine si sa fie multumit de ce fac. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon.
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta! 
  Sfinte Nectarie te rog ajuta-ma zilele astea cât este seful meu aici. Ajuta - ma sa ma descurc sa nu ma încurc când vorbesc si sa reusesc sa rezolv toate cererile care îmi vin. Lumineaza - ma Doamne ca ma simt asa încurcata! Maicuta Sfânta fii cu mine pacatoasa, ajuta-ma sa ma descurc, ajuta - ma Sfinte Nectarie, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon.
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta! 
  Sfinte Nectarie te rog ajuta-ma sa trec cu bine peste saptamâna asta. Ajuta-ma sa fie multumit seful meu de mine. Doamne, Maicuta Sfânta, Parinte Arsenie Boca ajutati-ma nu ma lasati pe mine pacatoasa! Doamne ma simt asa obosita si stresata, ajuta-ma!
  Slava Tie Doamne! 
  Slavit sa fii Sfinte Nectarie pt tot ajutorul pe care ni l dai si grija pe care ne o porti!
  Slava Tie Doamne într in toti Sfintii Tai! 


Daria, 16-11-2018

  Ii multumesc Sf Nectarie si Dumnezeirii pentru tot binele primit, pentru faptul ca analizele sotului meu au iesit bine. Sf Nectarie e sfantul, sufletului familiei mele.
  Va multumesc, ingerii mei!


Oana, 16-11-2018

  Bucura-te, Sfinte Parinte Nectarie, Mare facator de minuni! Multumim Tie Sfinte Parinte pentru toate binefacerile daruite in anul acesta, ajuta-ne in cele ce ne sunt spre folos si de acum inainte, te rugam! Daca este cu putinta, ajuta-ne sa mai ajungem in Eghina impreuna cu fetita noastra ce iti poarta numele, la Sfintele Tale Moaste, daruieste-ne sanatate noua si celor dragi ai nostri si ajuta-ne sa ne putem cumpara o casa. Doamne, ajuta!


Ileana, 16-11-2018

  Multumesc din suflet Maicutei Domnului si Sfantului Nectarie pentru faptul ca rezultatul investigattilor facute nu este rau si ma rog pentru ajutor ca si in continuare, la urmatoarele investigatii si controale, vestile sa fie bune, sa nu am nimic grav. Doamne ajuta.


Maria, 28-11-2018

 Maicuta Domnului, Sfinte Nectarie, va multumesc pentru tot si va rog sa-i luati in paza voastra pe copiii mei, sa-i feriti de rele, sa-i ajutati sa-si gaseasca linistea sufleteasca si sa le aratati calea cea buna. Doamne ajuta!


Elena, 28-11-2018

  Vreau sa ii multumesc Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru ajutorul pe care i l-a dat fratelui meu in gasirea unui loc de munca. Intr-o perioada grea pentru el, Sf Nectarie mi-a ascultat rugaciunile si viata lui a aparut o oportunitate neasteptata.
  Doamne ajuta!


Iuliana, 28-11-2018

  Iti multumesc Sfinte Ierarh Nectarie pentru tot ajutorul tau. Iti multumesc ca mi ai aparut in cale atunci când am dat de greu. Am avut o perioadă foarte grea, iar acum simt ca totul se îndreaptă spre bine.


Lizuca, 28-11-2018

  Sfinte Nectarie te rog ajuta-ma sa trec cu bine peste ziua de azi si mâine sa ma pot bucura de zilele libere cu familia mea. Ajuta-ma si lumineaza-ma sa ma descurc cu toate si fa-ma întelegatoare cu cei din jur.
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta! 
  Sfinte Nectarie te rog ajuta-ma sa trec cu bine si peste ziua de azi. Sa reusesc sa rezolv cu bine tot ce am de rezolvat si sa ma întorc linistita acasa. Te rog ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Nectarie, Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon.
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta! 
  Sfinte Nectarie te rog nu ma lasa, ma simt stresata si disperata si stiu ca este doar un loc de munca dar îmi doresc sa fac totul bine cu ajutorul lui Dumnezeu. Nu ma lasa Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon.
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare Mila Ta! 
  Sfinte Nectarie azi am iar sedinta cu seful meu, te rog ajuta-ma sa ne întelegem si sa trec cu bine prin toate punctele. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon.
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila ta! 
  Iti multumesc Sfinte Nectarie pt tot ajutorul acordat saptamâna trecuta. Ajuta-ma sa ma descurc in tot ce trebui sa fac, ajuta-ma sa nu îmi dezamagesc sefii ca au avut rabdare cu mine, sa lucrez corect si sa îmi vina ideile potrivite sa pot rezolva tot ce trebuie. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, sfinti arhangheli.
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila ta! 


Doina, 28-11-2018

  Multumesc Bunului Dumnnezeu, Maicii Domnului, Sf.Nectarie si la toti sfintii ajutatori ca m-au ajutat sa-mi rezolv o problema de sanatate la ochii. Va rog sa  o ajutati si pe fiica mea cu serviciu.  Doamne ajuta!


Cristiana, 28-11-2018

 Doamne ajuta! Ii multumesc Sf Nectarie, Maicutei Domnului, Sfintilor Efrem cel Nou, Ioan Rusul, Iuda Tadeu pentru ca i se va mari salariul sotului meu, bani de care aveam nevoie mare! Va multumesc din suflet!


Cornelia, 15-12-2018

 Multumesc Bunului Dumnezeu, Maicii Domnului Sfantului apostol Iuda Tadeu a carei novena am facut o, Sfantului Nectarie, Sfantului Efrem cel Nou, Sfantului Nicolae, ingerului pazitor si tuturor sfintilor si apostolilor din ceruri pentru tot si ptr toate. Multumesc ptr sanatatea mea, a lui Florin si a familiei mele. Sfantul Iuda Tadeu, de fiecare data cand m am rugat tie nu m ai lasat si ptr asta iti multumesc din tot sufletu, ptr mijlocirea Ta la Bunul Dumnezeu. Iarta ma ca am intarziat cu marturisirea. Multumesc Maicuta Sfanta! Slava Tie Dumnezeul nostru Slava Tie, slava  tuturor sfintilor si apostolilor din ceruri. Aliluia aliluia, aliluia.Amin!


Marinela G., 15-12-2018

 Multumesc Bunului Dumnezeu, Maicii Domnului, si Sfintilor Nectarie, Sf.Mina, Sf.Nicolae, Sf. Arsenie Boca, Sf.Anton si tuturor sfintilor la care ne rugam, pt. tot ajutorul pe care ni l~au dat de fiecare data cand ne rugam sa ne ajute. Slava Tie Doamne si slava Sfintilor Tai! AMIN!!!


BSM, 15-12-2018

 Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem va rog din suflet sa aveti grija de tata sa isi revina. Doamne ajută. Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem cu umilința ma plec și va rog sa aveti grija de tata sa nu aiba nimic grav. Doamne ajută.


FN, 15-12-2018

 Sfinte drag, iti multumim pentru cate ne oferi!! Fii alaturi in continuare de luptatoarea noastra, fa sa nu i mai apara UTI, sa i se imbunatateasca starea neurologica si sa faca achizitii, ajuta ne sa ramanem sanatosi, rabdatori si intelepti. Fii alaturi si de surioara ei a.i sa ramana acelasi copil sanatos si vesel.
ultumim pentru cate ne mijlocsti! 
  Sfinte drag, fa astfel incat problema cu bancomatul sa se fi rezolvat in favoarea noastra. nu vreau ca din graba mea, sa sufere micuta.. s-o privez de ce are nevoie, De asemenea, faca eeg sa iasa mai bine, vitaminele sa si faca efectul. Ajut o pe nasa ei sa invinga cancerul. Da ne tuturor sanatate si intelepciune.


Lizuca, 15-12-2018

  Sfinte Nectarie te rog ajuta-ma, sa trec cu bine peste ziua de azi, sa termin cu bine totul pana la 5 sa merg linistita cu Luca la petrecerea de Craciun.
  Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia. 
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila! 
  Sfinte Nectarie te rog ajuta-ma sa reusesc sa trec cu bine peste sedinta de azi, sa ma înteleg cu seful meu, si tot ce fac sa fie corect.
  Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia. 
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta! 
  Sfinte Nectarie ajuta-ma te rog sa rezolv cu bine tot ce am de facut saptamâna aceasta. Te rog lumineaza-ma sa înteleg si sa rezolv totul cu bine.
  Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia. 
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta! 
  Sfinte Nectarie te rog ajuta-ne sa fim sanatosi sa ne bucuram de sarbatori în pace alaturi de cei dragi. Nu stiu daca am luat o decizie buna cu serviciul, dar te rog ajuta-ma sa rezolv totul cu bine si lumineaza-ma cum sa ma organizez. Te rog ajuta-ma Sfinte Nectarie ca sunt foarte stresata. Ajuta-ma Sfinte Nectarie sa rezolv si azi ce am de rezolvat sa am întelepciune si liniste la birou. Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon, Sfinte Nicolae, Sfânta Filofteia. 
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta!
  Sfinte Nectarie ajuta-ma si azi si in fiecare zi, te rog nu ma lasa Lumineaza-ma sa stiu sa rezolv probleme de la serviciu, ajuta-ma sa trec cu bine de sedinta cu Mathieu,sa ne întelegem.
  Ajuta-ma Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon sa trec cu bine peste ziua de azi. 
 Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta!
  Sfinte Nectarie nu trece o zi sa nu ma gândesc de ce am ales jobul asta. Ma stresez zilnic si ma simt incapabila. Te rog ajuta-ma sa reusesc sa rezolv lucrurile, trimite-mi ajutor ca simt ca o iau razna, ajuta-ma sa vin linistita acasa dupa serviciu sa ma pot bucura de copilul meu de familia mea. Doamne, Maicuta Sfânta, Sfinte Parinte Arsenie Boca, Sfinte Spiridon va rog ajutati-ma, nu ma lasati.
  Miluieste-ma Dumnezeule dupa mare mila Ta! 


Corina, 15-12-2018

  Multumesc Sf.Nectarie! Iarta ma ca am gresit! Ajuta-ne, ocroteste ne,arata ne drumul spre adevar!
  Doamne ajuta! Ajuta-ne Sfanta Fecioara!  


Theo, 15-12-2018

  Ii multumesc Sfântului Nectarie pentru un ajutor oferit grabnic intr-o problema cu un ochi.


Sonia, 15-12-2018

  Iti multumesc Sfantul meu drag pentru ceea ce faci in viata mea, in familia mea.
  Multumesc Puterilor ceresti pentru iubirea si rabdarea lor.Fara ele nu ar putea exista nimic.


>>>>>>> continuare  Catre:
* Nume:
* Email:
  Telefon:
* Descriere:
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

 

 

Copyright ©2009 sfantulnectarie.ro


“ Aliluia ,Binecuvântat Esti ,Dumnezeul Parinţilor Noştri ! "